mc ride !

på lördags blir det mälaren runt på farsans nya mc looks like this , får bara hoppas på att vädret är med oss annars blir det nog inte lika roligt !

byee

candyman can

hola everybody ! senaste veckan har varit ganska smockad av saker, match på onsdagen där vi vann med 3-1 och jag gjorde matchen fösta mål (H) , jenzans b'day för exakt en vecka sen, jobb på fredagen på bröllop happily ever after brukar det låta, sen på lördagen var det 50 års röj hos mammas gamla vännina det vart lite mer än vi trodde haha och en del '' godis '' att hålla ögonen på (; och dagen efter det blev det inge säng liggande för mig inte utan pigg som en mört gick jag upp och fixade till mig sen bar det av mot centrum som har blivit en dagsrutin den senaste veckan, men i alla fall, dit gick jag med jenzan och köpte lite små saker flickor behöver, sen bjöds det på middag hos familjen lindström och mätta och belåtna gled jag och coola 17 åriga jenzan hem till mig och kikade på gladiator ! slocknade som en bebis när jenzan hade dragit sig hemåt.

måndagen hände inte så mycket utan hamnade i centrum och var där en kortare stund och på kvällen bar det ner mot ruuudan där det var fullt ös eller inte!

i tisdags blev det en snabb tripp till farsta centrum med oscar och hans bil, vi blev inte så långvariga där men hamnade tillslut i haninge centrum ... igen, där köpte vi lite smått och gott till kvällen så kallade kräftskiva som vi hade på tinas balle ( balkong), det blev en trevlig kväll som fortsatte inne på hennes rums golv med ljus och kortspel, efter ett vält ljus och tre vältna glas med dricka i blev det dags för hemgång, jenzan slagga hos mig och vi somnade på dirren ! runt två var vi hemma !

igår blev det en sista fika med tina och orre borre som dessvärre drog till kreta idag efter mycket om och men, och nej då jag och jenny är inte ett dugg avunsjuka på dom två !!!!

jenzan har gjort mycket fina naglar idag men har tyvärr inte riktigt vant sig än så jag får bli den hjälpande handen tills vidare ! och nu ska jag joina jenny/ gurkan/ jenzan i tv soffan och kika på burken ett tag sen blir det hemgång och förberedelser inför kvällens fotbolls träning, sweet!

thanks and goodbye !

jenzan 17 år

i torsdags den 7 augusti fyllde jenzan 17 år, stort grattis till dig hjärtat, och så klart så bestämdes att vi skulle festa, och oh ja fest blev det (; hoppas du hade en super dag och nu är det bara 361 dagar kvar till krogen för din del, håll ut gurkan ;D

RSS 2.0