29 januari!

dåligt upppdaterat jag vet! Idag var det skola, fick tillbaka provet från igår, yeees godkänd, nu slipper det stå ett fult ig i slutbetyget ;D well well det gjorde min dag iallafall! Var ganska chill i skolan, slutade halv två och gick hem, var hemma ett tag sen blev jag ner bjuden till yasmine på kaffe, haha vad gammeldags det låter på någe vis, men iallafall, där var jag ett bra tag tills det var dags för middag. Hem och åt, sen var det bara att byta om för att sedan vandra till träningen. Jenzans debut, och det gick superbra! Men det var inte den mest seriösa eller roliga träningen som jag varit på! 

 Igår kilade jag över till tina efter maten och där var jenny, hon höll på att färga tinas hår och det blev super fint :D sen fanns det färg kvar och skulle leva lite "on the wild side" -.- jaaaa! Jag färgade håret, eller haha slingade underhåret lite, blev ingen större skillnad men jag höll på att börja gråta när jenny höll i burken i ena handen, mitt hår i den andra. Detta pga. att jag aldrig färgat håret förut, jag är naturligt blond, haha men det syns typ inget så det är bra!



bad hair day? haha


34!

sleepyhead!

Guuuud vad skönt det var att sova. Sov drygt en timme innan one tree hill, sen drygt en timme om inte mer efter också. Drömde en skit konstig dröm också, haha herregud vad man kan drömma alltså. Inte konstigt att man har sån fantasi!
Vaknade av att min bror pumpade musik från sitt rum, han har nämligen köpt högtalare till sin dator. Niiice! " Om du är snäll så kanske tomten kommer med såna när du fyller år" sa han, haha!

Nu ska jag snart äta, sen ut och vandra med jenny och tina. Blev ingen springning idag, kanske lika bra med tanke på att mitt huvud snart exploderar och att jenny har ont i halsen, men imorgon blir det fotboll igen, och jenny ska faktiskt ge det ett försök och träna med oss. Ni anar inte hur glad jag är över det och hur mkt jag har försökt dra med henne! :)


Från när vi var i danmark för ett antal år sen!

28 januari!

Nu är jag äntligen hemma från skolan, skööönt! Har sån irriterande huvudvärk och så är jag trött. Började 8 imorse med engelska, sen hade vi svenska, lunch, studiepass sen slutade jag. Hade mitt omprov på studiepasst och de gick bra, eller det kändes ganska bra faktiskt. Sen hade jag betygssamtal med min kökslärare, och bara massa positiv kritik fick jag, MVG vart slutbetyget, sweeet! Så det gjorde min dag bättre.
Nu ska jag vila lite, kanske öpnna engelska boken och läsa lite, skulle verkligen behövas. Men skulle behöva sova lite också faktiskt. Ikväll ska jenny och jag kanske ut och springa lite, eller det var vad vi sa igår iallafall, men idag är det ny dag!   Har fastnat för Kanye West och Chris Brown låt Down!

PEACE!

35!

nyduschad och trötter!

just nu ligger jag i sängen efter en låååång varm och skön dusch, fy vad skönt det ska vara att duscha! Hoppade in ganska så direkt efter att jag kom hem från tina. Mötte upp jenny och traskade hem till tina där hon och jossan var, sedan kom också nicole, men ingen lina dök upp ''/ . Vi kollade massa resemål och kom äntligen fram till ett, grekland. Vi hittade ett superfint hotell med pool, och där var det en rutchkana :D, haja! Där kommer ju vi hänga dagarna i ända! Det kommer bli bra! I can't wait!

Ja som jag sa så blev det ingen pluggning, glömde bort det lite, eller rättare sagt förträngde, sen fanns inte orken där. Jag är så himla skoltrött trots att vi precis haft lov ? Nånting står inte rätt till... Måste skärpa mig !

Nej nu ska jag sova, god natten! Puss



haha glömmer aldrig denna kväll! 

27 januari! trötter

Helluue!
Idag hade jag sovmorgon, började 8, låter sjukt eller hur?! Egentligen skulle vi börjat halv 8. Idag va jag i köket igen och det var ganska så mycket att göra idag, men allt gick som på en räls. Så nu är jag trött, supertrött! Somnade till i typ 10 minuter medans jag låg och lyssna på chris brown och väntade på att one tree hill skulle börja, och nu är det slut. Jag är trött, har ont i ryggen och i fötterna, och jag måste plugga. Kan det bli bättre?  Usch vad jag inte vill eller orkar plugga, maaaassa sidor med jätteliten text, och världens tråkigaste text -.- , well well, måste sätta igång ( vet att det inte kommer hända ). Ikväll ska jag träffa tjejerna, det är meningen att vi ska prata om våran resa i sommar, men får se hur det går med det...





36!

Take you down!


SÅ JÄVLA SEXIG!

26 januari!

Igår blev det inge mer inlägg, hade inte orken att skriva. Men igår tog jag det bara väldigt lugnt, jenny sov hos mig och gick hem vid 5 tiden igår. I lördags var vi hos lina och hade det trevligt, jag och tjejerna. Sedan vandrade vi över till maria där några var, det var också trevligt

Kom precis hem från skolan, ännu en dag i köket med nya utmaningar. Jag fick ta hand om sniglarna och smakade det för första gången, det var faktiskt gott. Speciellt med alla tillbehören! Sedan smakade jag på lever också och det var ju ingen höjdare, USCH (!) säger jag bara! Fy och blä! Men nu har jag iallafall smakat det.
Ikväll har jag träning men måste nog stanna hemma och plugga istället ''/ .. Har prov i ansvarsfull alkoholhantering på onsdag och det är icke kul! Plus att jag måste läsa en bok, och har lite saker kvar i svenskan, boooring!

Nej nu ska jag dammsuga mitt rum ! tjingeling!!!!!



Sexy säger jag bara!

37!

<333

Jag sitter och plågar mig själv med videos som denna!
Den här är från när Chris Brown var på besök i stockholm på berns! Man blir ju inte lite avundsjuk!





24 januari! BÄST

CHRIS BROWN ÄR KUNG!
Det var så fucking bra! Efter en lång väntan ute i kylan, från halv 11 till halv 7 då insläppet var så kom vi äntligen in. Väntetiden ute gick faktiskt snabbt, jag jenny clara och olle höll oss sysselsatta! Kön utanför innan insläppet var inte en höjdare dock, kallt och folk är dumma i huvudet rent ut sagt! Men sen kom vi in, och hamnade väldigt nära scenen, I'm so lucky! Crossfire var förbandet och det var grymt det också! Sen var det kungens tur! Fan vad han är bra, bäst, bättre än bäst! Jag tror inte någon gick därifrån besviken! Och mössan han kastade ut, en bit är min!

Kortfattat: Han är BÄST!  Och kvällen är oförglömlig!

Bilder finns på bilddagboken :  http://dellurt.bilddagboken.se/p/main.html?

hatar svenska sjukvården!

På min träning idag var det en tjej som fälldes på nått konstigt sätt och skadade benet, hon kunde inte gå, man kunde knappt röra benet då skrek hon av pain! Tränarna ringde ambulans, kom dom ? Nej!! " Nej tyvärr vi tänker inte skicka någon, ni får sätta henne i en bil och köra hit henne." Så sa dom. Och det är inte bara det.. En annan gång när jag satt på närsjukhuset var det en liten liten söt pojke som hade fått en hjärnskakning eller något liknande och ambulansen skulle komma, det tog fan över 40 minuter för dom att komma, han höll på att somna hela tiden så dom blev tvugna att hålla honom vaken, då var jag arg kan jag säga ! Och när jag ändå håller på så kan jag ju säga att jag fick sitta på akuten i fucking över 5 timmar och vänta på att dom skulle limma mitt ögonbryn på 2 minuter, det var inte en av de roligaste kvällarna jag varit med om kan jag ju lova! Detta är ju inte det värsta som kan hända, men jag blir endå förbannad över att det ska ta sån tid! Varför inte skaffa in fler läkare? Okej, jag vet att det är dyrt och så, men det är ju något som verkligen behövs och som det borde läggas pengar på! Tycker jag!

Nej nu ska jag sova bort min frustration och se fram emot morgondagen ( som om jag inte redan gör det?! ) !
God natten! PEACE!


22 januari!

Idag fick jag min klänning som jag beställt. Var inte riktigt som jag trodde, men efter lite fix och trix fick jag och mamma till den så nu är jag nöjd!! Thank's ma'! Har inte gjort så mycket idag mer än skolan, där det inte hände något speciellt, sen fixat klänningen dåra. Just nu sitter jag och lyssnar på chris brown och är taggad till hundra till imorgon, och ska snart på träning.. ute.. i detta väder! Inte så lockande?! Men ska bli skönt att leka av sig lite. Efter det ska jag kolla på brorsans hockeymacth som bara är intill där jag har träninig så det är perfa!
Ska in tidigt imorgon och köa med ett gäng, hoppas bara vi har vädret med oss, annars får man väl göra det bästa vv situationen. Dock lite väl tidigt ska vi åka in enligt mig, men men ;D

Nu ska jag byta om och sen kila! Pooosssss !


tomorrow it's happening!

41!

21 januari!

Hejsan!
Idag vaknade jag upp med nackspärr och det var inte skönt kan jag tala om! Inte så värst mycket träningsvärk, endast några känningar lite här och var.. haha! Vandrade till skolan, och det tog typ en kvart extra på grund av den jobbiga halkan, hade engelska, svenska och studiepass. Sedan följde jag med madde till ungis. Och sen hem. Satte mig som vanligt vid datan för jag är beroende av all ny musik jag har på datan, och den jag fixat idag! I love it! Jag skulle aldrig klara mig utan musik, det är något av det viktigaste i mitt liv må jag säga, plus massa annat!!! Har inte fått så mycket skolarbete gjort idag som jag hade hoppats på men jag orkar verkligen inte plugga! Det är så tråkigt när det gäller nått man inte tycker om, vilket jag inte gör i detta fall..
Ska kanske ut och vandra med jenny och lina senare, men får se hur det blir.

Nu ska jag kila, pussel! 2 dagar kvar, iiiiihh. PEACE!



sommar, nu!

42!

Satan i gatan!

Nu har jag kommit hem från träningen och det var ingen lek må jag säga, för det första körde vi flowin i en simhall vilket betyder mer fukt och svett! Det var fanimig jobbigt alltså och som jag hört kommer jag ha träningsvärk i minst en vecka framöver, inte direkt nått att se fram emot. Efter det var det spinning! Och när jag satt där på cykeln slog det mig. Vem i helskotta vill lära ut spinning?  Det var jobbigt men inte så som jag trodde. Men endå!? Och nu sitter jag helt trött och sliten, lite hungrig också, i min säng, nyducshad. Skönt! Imorgon är det ingen träning vilket är lite skönt faktiskt, kanske hinner träffa jenzan för en gång skull! Vi träffas inte alls lika ofta och det tycker jag inte alls om! Men vi får se hur det blir, skulle behöva plugga lite också, men det suktar ju inte direkt...

Nej nu ska jag sova, för jag är så sjukt trött men jag ser inte fram emot träningsvärken imorgon, och den i övermorgon ska vi inte ens tala om!!! På fredag är det Chris Brown och jag längtar! Bara snart 2 dagar kvar. Och jag är taggad! Pussssssssss och peaceee! ( love and understanding!)
 






<3

You take the breath right out of me
You left a hole where my heart should be
You got to fight just to make it through
Cause I will be the death of you

20 januari!

började skolan halv 8, suck! det gick bra i köket idag och min toastskagen var BÄST! Och jag var ovanligt konstigt glad och skrattig!
efter skolan var det raka vägen till tandis, suck till det också! och naturligtvis precis när jag skulle ta och vandra mig hem, jo då börjar det snöa och slaska så det bara skriker om det, jag var inte torr nånstans när jag anlände till hemmet! Kom hem till världens mobilräkning, ytterligare ett suck, massa jävla skit som jag är tvungen att betala för som jag inte har nån aning om vad det är! ringde dit och fick lite avklarat... inte kul!
Nu sitter jag och väntar på att One tree hill ska börja, sen ska jag äta och sen är det träning. Idag är det flowin och sedan spinnig, nice mina ben kommer vara imorgon då! Kommer se ut som hej kom och hjälp mig när jag försöker ta mig fram, men det ska vi helst försöka undivka! 
 
På med tv:n! CIAO!



43!

19 januari! träning

började halv 8 imorse, kom hem och tittade på film direkt, Griffin and Phoenix, även kallad Love in manhattan!  Oh herregud säger jag bara, skit gullig och härlig film, en väckarklocka på något vis! Inte ett öga torrt!

Ska byta om för att sedan gå på träning, ooooorkar inte! Det är kallt och snöar-.- suktar inte sådär jättemycket, speciellt inte med utomhusträning! :O

TJOOOOO!

united93

Jupp, det blev united93 och jag är ordlös! Hade panik hela filmen! Gripande! INGEN överlevde trotts deras mod! Nej jag kan inte skriva mer ikväll!

God natt!


seg söndag..

Som vanligt på en söndag har inte jag aktiverat mig sådär speciellt mycket! har mest legat i sängen och kollat på tv, sen vill jag inte gå så mycket för jag har sååå ont i min fot, jag har ingen aning om vad jag gjort ?! Får se hur det känns imorgon, gör det ont blir det nog ingen träning ''/ och det suger eftersom jag verkligen måste komma igång nu !
Jag har åtminstonde tvättat och städat mitt rum idag, det är ju alltid något och det känns bra! Nu ligger jag och kollar på the hills i väntan på united93 som börjar klockan 9 på trean, eller national treasure på fyran,har inte bestämt mig än men det lutar åt united93  ;D



som sagt bara 5 dagar kvar ! SOOO NICE!


18 januari! FEST!

Blev inge inlägg igår! sov ganska länge efter fredagens ståhej! Hade jätte trevligt! Åt pizza, maaassa kex, därav fick jag smeknamnet kexet! Och drack gott! Pratade och hade oss, det var skönt att ta det lite lugnt faktiskt!
När jag vaknade igår var det bara att fixa sig direkt, jag och mamma skulle nämligen till vega på middag! Kom hem därifrån vid halv tio, då var det bara hem och fixa till sig för att sedan gå till lina där hon, jenny, tina, yasmine, ola och johan väntade! Vi drack och tjoade och hade oss. Var där till drygt halv tolv, sen vandrade jag jenny och lina över till midgård där det var brakfest! Aras hade nämligen fyllt 18 veckan innan, och självklart ska man firas stor! Vilket han gjorde! Det var massa människor där! Träffade massa som jag inte träffat på hur länge som helst, och det var urkul. Alla dansade och hade sig ända till 4 på morgonen. Sen var det bara hem och sova! Vaknade vid 2 idag vilket inte är så bra, kommer vara så sjukt trött imorgon, speciellt när jag börjar halv 8 också! ''/

Och snart fyller jag 18, 45 dagar kvar! Och 5 dagar kvar till Mr Handsome, Chris Brown ofcourse!

PoK

45!

16 januari!

FREDAG! Gud vad skönt!

Försov mig morse, inte bra! Fast det är inte hela världen om man gör det någon enstaka gång faktiskt! Började med engelska, sedan naturkunskap, lunch sen idrott! Jag då som tydligen inte tar in information( jag skyller på läraren!) tillräckligt bra trodde vi skulle ha inne gympa! Men nejnej, vi skulle åka skridskor som ioch försig är roligt, och jag hade ju inte med mig de sorters kläderna! Men det löste sig, jag hade fotbollsstrumpor i väskan som fick duga på fossingarna, sen hade jag ingen tjockare tröja heller, utan bara t-shirt på mig idag och jacka så jag blev tvungen att åka runt med den tjocka klumpiga jackan! Tills jag fick låna Bobbins jacka, thanks mate! Och som vanligt så ägde jag ute på isen! Det är roligt när man kan!
Slutade klockan 1, kom hem och har inte gjort något speciellt. Väntar på One tree hill som börjar om 45 minuter, efter det ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig, för att sen ta bussen till Madde där det bjuds på middag! Efter det får vi se vad vi hittar på, SKA träffa Jenzan och c/o iallafall! :)

PoK !




47!

i'm alive and i'm back!

Herregud vad skönt det var att vara tillbaka, gick faktiskt bra, förutom flåset! Men konditionen ska vi träna upp! Det var så kul att ha en fotboll vid fötterna och bara lattja lite, har verkligen saknat det. Men det blir ju så när man blir äldre att man inte har tiden eller orken riktigt, och det hade inte jag, fotbollen var inge roligt längre, men det är ju så,  man inser att man saknar det man håller på att förlora! Sen hände det ju en hel del skit saker men mitt lag som gjorde att man tappade suget, men nu börjar det komma tillbaka! =D

Imorgon är det äntligen fredag, och då ska jag på middag hos Madde!
SKA även träffa di allra närmsta chicksen också! :D




tillbakaslag...

på något konstigt sätt så är jag på så mycket bättre humör idag, än vad jag varit dom senaste veckorna ? och jag vet inte varför. kanske har allt fått sitt svar eller så är jag bara tillbaka! något annat jag snart är tillbaka till, är fotbollsplanen med skorna på ;D jag har inte tränat en träning på över två månader, och nu har jeanette tillslut övertalat mig att komma tillbaka, ska bli lite läskigt med tanke på att jag har zero, 0, noll kondition kvar! men det ska också bli kul att komma tillbaka, för jag har saknat det så otroligt mkt!

15 januari!

nu är jag äntligen hemma från skolan, eller från centrum, som jag gick till efter skolan! hade sällskap med Madame Flood, och efter mycket om och men så hittade jag en skitsnygg t-shirt! billig och snygg, vilket kap!






 började 09,45 imorse så det var riktigt skönt med sovmorgon. det började med film i aulan på naturkunskapen, an inconvenient truth blev det, har sett den förut och den är fortfarande lika gripande! det är läskigt vad vi egentligen förstör våran planet, och vad vi inte gör för att det ska bli bättre! det krävs inte mycket av varje individ för att förbättra våran planet, vårat hem, vårat liv?! och det är inte någonting som bara är tillfälligt, utan gör vi ingenting nu kommer det gå åt helvete rent ut sagt! det är inte mer ansträngande att förbättra än vad det är när vi förstör! så tänk på det!



detta ser väl inte alltför roligt ut!?




48!

Made in Sweden

Just nu sitter jag och tittar på det nya programmet  Made in Sweden som verkar bra faktistk, och jag tycker Kim är bra! Och Desmond Childs sågning där var inte så schysst tycker jag, visst är han en av de största låtskrivarna till många hittar! Men att såga någon sådär första gången man sjunger sin egen skrivna låt verkar lite väl hårt!

                                     Någon mer än jag som ser på det? Vad tycker ni isåfall?

Förresten så har jag beställt min klänning nu, och jag längtar verkligen till den kommer! Så fin!

sådant brukade vi bestämma och göra!


14 januari!

idag har jag varit i skolan, surprise surprise. Inget speciellt hände faktiskt, som vanligt får jag lov att säga! Hade först Engelska B sedan Svenska B! Och efter lunchen hade vi klassråd, och där kom vi inte fram till så mycket nytt faktiskt. Planerade lite över vad vi ska göra på klassensdag, och det vällde ju inte över med förslag direkt...  -.-

Kom hem efter skolan och tittade på tv, sen satte jag mig vid datan och kikade vidare på klänningar! Har blivit kär i en del, men har nog bestämt mig för en nu :) soooo nice! Och nu ligger jag i sängen med datan i knät och kikade nyss på one tree hill<3 är supertrött, skulle kunna somna nu om det vore så, men nej nej!
Nu ska jag ta och städa rummet lite, sedan äta! Är vrålhungrig! morsning korsning!

49!


Chris Brown!!!

idag är det 11 dagar kvar till Chris Brown!
I'm so exited! I can't wait!

 

12 januari!

hej hej hallå!
Idag var det tidig uppgång, och jag började skolan 07.30, inte kul! Hade kök som vanligt, som jag har på måndagar och tisdagar. Det visade sig att jag var själv på min station oc idag var jag en aning virrig, vem är inte det nångång då och då ;D det var sista varmkök idag och imorgon går jag över till kallkök! :D
Idag har jag insett att jag inte kan hantera knivar utan att skära mig själv stup i kvarten! skar min först lite lätt på lillfingret, sedan var det lunch, och efter lunchen skar jag mig...IGEN! Denna gång var det tummen, och halva tumme rök?! Nejmen nästan iallafall, skar mig i köttet ( säger man så?) och rakt över nageln, det blödde ju inte lite kan jag ju säga. Men jag överlevde trotts det irriterande dunkandet i tummen! Strax innan tumm incidenten samlade två lärare några små kockar, och erbjöd oss att vara med i en mattävling, cup culinare. Vilken chans! Det skulle vara någor utöver det vanliga ;D men jag tror dock att mina chanser minskades med tanke på tumm händelsen! haha. Så nu är man halvt handikappad men det hindrar inte mig från att skicka in ett litet inlägg här! Nu ska jag träna lite hade jag tänkt, känner att det var ett tag sen och det är INTE okej !

Oh juste, jag kollade på A lot like love igår ju, och guuuud vad gullig och bra den är, den är så annorlunda och så härlig! Så det är en film jag rekomenderar, och Ashton Kutcher är en charmig en han ;D

Måndagen avklarad, bara 4 veckodagar kvar!

ge mig sommar, nu !

51!


11 januari!

idag har jag inte gjort så mycket, har mest tagit det lugnt, sen gick jag och jenny ut och vandrade runt i handen och pratade, sen va det hem äta, sen ut igen, då blev det till solakuten, jag jenny och lina skulle sola, efter det gick vi förbi centrum, jag och jenny köpte godis! :D sedan gick jag hem medans de andra gick till yassin. Nu ska jag precis se 
I survived a japanese gameshow i väntan på filmen A lot like love som kommer klockan 21.00 på fyran ;D
film och godis sitter aldrig fel, MYS!



52!

!

Det som finns där varje dag, är inte någonting man ska ta för givet, det är något man ska uppskatta lika mycket som allt annat man har!

world trade center

Nu har jag precis kollar klart på filmen world trade center,  och mer än en tår föll! Det är helt sjukt vad människor kan åstadkomma! Vad folk gör för varandra egentligen! Men trots detta så dog över 2000 människor, ca 3000 allt som allt! För vadå? För att några idioter inte ser värdigheten i det som egentligen är viktigt!
Paniken att ligga 6 meter under massa ras och inte veta vad som kommer att hända! Det går bara inte att föreställa sig, mer än att det är så sjukt hemsk! Den 11e september, 2001 kommer vara en dag som aldrig kommer att glömmas! Jag själv minns det som om det var igår, när jag kom hem efter skolan och såg det på nyheterna, usch!


....

I do not like the person I am becoming!

10 januari, seg deg dag !

idag är det lördag och för dom som festar på fredagen brukar hela lördagen, själva dagen vara en segdag, och det är samma för mig! har bara tagit det lugnt även fast jag mår prima ;D

igår var jag ju som sagt på middag hos nicole, tacos stod det på menyn och det sitter aldrig fel, alla åt som om vi inte ätit på en vecka! och guacamolen, eller hur det stavas, den va inte snål på vitlök inte, och det är så den ska vara, det lilla negativa är dock att man stinker, speciellt dagen efter -.- men det stoppar inte mig från att äta vitlök! sedan var det lite fest där, killarna ramlade över och vi hade trevligt! efter nicole gick vi hem till en kille som jag dock kunde skippat, det var ju inte så att man slog klackarna i taket av lycka när man var där inte! så hemgång blev det efter inte så lång tid och det var så grymt skönt att komma i säng! haha linas och min lilla vandring hem bestod av skratt och ännu mer skratt!
nu ska jag hoppa in i duschen och sedan försöka få nått vettigt gjort, ciao !




53!

fredagen den 9e januari !

idag är det äntligen fredag och just nu sitter jag och kollar på one tree hill ! har inte gjort nå speciellt idag mer än skolan, slutade 1 efter en timmes idrottslektion, med bara fotboll ! iallafall för min del, God i miss that sport !
nu ska jag snart hoppa in i duschen sen är det bara att fixa sig inför kvällens tjejmiddag!




bjuder på den ! ;D
                                                                                                                                     54!

hemma!

nu har jag nästan precis kommit hem från nicole, träffades ute och tog en liten promenix, sen gick vi och köpte massa godis för att sedan gå hem till henne och kolla film, cosy! vi pratade lite om morgondagens middag som ska hållas till hos henne och försökte åtminstonde bestämma något vettigt, men kom inte fram till sådär jätte mycket haha!

nu ska jag se klart på treans film matte söker husse och sedan sova! god natt, pok!

8 januari!

55!

8 januari!

igår gjorde jag inte så mycker mer än att bara ta det lugnt-

idag jobbade jag så det blev tidig uppgång, det tog bara ungefär 2 och en halv timme, så det var lättförtjänta pengar. när jag kom hem deckade jag på soffan till filmen deja vu , så det blev inte så mycket film tittande, sov ganska länga, SKÖNT! hur mycket eller hur lite jag än sover så är jag alltid trött, och det har jag tröttnat på att vara! -.-
när jag vaknat tvingade mor upp mig till centrum för att handla mat! sen var det bara hem och titta på one tree hill <3 , i just can't get enough of it!

nu ropar mamma att maten är klar, så pusshej sålänge ! <3

7 januari!

back to work, jupp tillbaka till skolbänken, och det var ingen höjdare, trots att det var en ganska så chill dag, började med engelska b och gjorde lite lekar (det är man aldrig för gammal för) och sedan var det svenska, som jag förtillfället avskyr! där var det inga lekar inte, nej direkt till arbetet på de otroligt sega och inte så väl utvecklade datorerna! jag hatar dom!
sedan var det lunch och efter hemgång, så nu sitter jag här och kunde inte låta bli att slå på datan.
juste, uppstigningen gick faktiskt bra, gick nästan, notera nästan upp på direkten till skillnad från annars, och tro mig jag är förvånad över mig själv! brukar alltid ligga och dra mig minst en halvtimme!

nu ska jag måla naglarna, så puss så länge !



                                                                                                                     56!

one tree hill fan!

har jag berättat att jag älskar serien one tree hill som går på kanal 5, nej det har jag inte, då gör jag det nu ! jag ÄLSKAR one tree hill och det är ingen överdrift nånstans. det är ta mig fan den bästa serien som gjorts, tycker jag då, åtminstonde bland alla såkallade "ungdomsserier", då slår one tree hill alla med hästlängder! Och sen skadar det ju inte att det finns snygga pojkar i den, james lafferty (framtida man) och chad michael murray!

Någon mer är jag som älskar den serien?




6 januari!

idag är det tisdag och sista dagen på lovet, och den har jag spenderat i sängen med tvn på och datan i knät! geek varning på mig ! men men, sen är det inte direkt ett "vill verkligen gå ut" -väder heller, det snöar och blåser, usch! men kanske blir en sväng ut senare, på en kvälls promenix med jenny och c/o, men jag får se hur det blir med den saken.

jag kommer inte ha det lätt att gå upp till skolan imorgon, jag har vänt på mitt dygn helt och hållet, och dessutom är jag sjukligt trött HELA tiden, så önska mig lycka till!

nu ska jag kila och laga mat! pussel !




57!

kyla, usch!

nu är jag hemma efter en tjejkväll hos jenny, körde singstar och drack lite, men jag va dock inte på mitt bästa humör, vet inte varför.... men nu är det bättre! hoppas jag... efter att vi va hos jenzan bestämde vi oss konstigt nog för att gå ut, och det gjorde vi, vilket inte var så kul, så bitande äckligt kallt ute så det finns inte! ge mig sommar, NU ?! vi tog en sväng till statoil och jag och jenzan köpte oss en varsin french hotdog, oh lord, så gott ! och sen vandrade vi hem, så nu ligger jag i värmen och väntar på att hockey finalen i junior vm ska börja, sverige vs. canada, rysare! nu ska jag kila, ha't så bra såläng! POK

5 januari!

58!


hejsan hoppsan!
har bara tagit det lugnt idag, kikade på film med mamma och bror, what happen in vegas blev det idag ;) so fun ! sedan var det bara tillbaka till det påbörjade rummet, alltså städning, och nu är jag äntligen klar! kvällen ser nog ut så att kila över till jenny, dricka lite och köra singstar med tjejerna, piece of cake säger jag bara ! sen får vi se vart vi tar vägen !


Dagens låt !

Oh no, it's not me 
I just forgot to tell you
Didn't mean, it seems obscene
We just lost track along the way










I'm coming to terms 
I'm starting to learn
This ain't all it's cracked up to be
'Cause I'm using you, you're using me
It's never as easy as we believe


'Cause this hurts, I can't leave
I understand, but can you
I'm just scared, you're lonely
Everyone knows you're better than me

I'm coming to terms
I'm starting to learn
This ain't all it's cracked up to be
'Cause I'm using you, you're using me
It's never as easy as we believe



Is this what you need?
Am I what you need?


I'm coming to terms
I'm starting to learn
This ain't all it's cracked up to be
'Cause I'm using you, you're using me
It's never as easy as we believe


Na na na na...

show me what i am looking for

Wait, I'm wrong
Should have done better than this
Please, I'll be strong
I'm finding it hard to resist
So show me what I'm looking for

Save me, I'm lost
Oh lord, I've been waiting for you
I'll pay any cost
Save me from being confused
Show me what I'm looking for
Show me what I'm looking for...oh lord

Don't let go
I've wanted this far too long
Mistakes become regrets
I've learned to love abuse
Please show me what I'm looking for

Save me, I'm lost
Oh lord, I've been waiting for you
I'll pay any cost
Save me from being confused
Show me what I'm looking for
Show me what I'm looking for...oh lord

Show me what I'm looking for
Show me what I'm looking for
Show me what I'm looking for

Save me, I'm lost
Oh lord, I've been waiting for you
I'll pay any cost
Just save me from being confused
Wait, I'm wrong
I can't do better than this
I'll pay any cost
Save me from being confused
Show me what I'm looking for
Show me what I'm looking for
Show me what I'm looking for
Show me what I'm looking for...oh lord

...

idag är en sån där mindre bra dag, för mycket som försiggår i huvdudet, för många tankar och känslor!

<3333333333333

oj oj oj säger jag bara, herrejädrar vad kul jag hade i fredags, det började med middag at tinys place, tacos var det som serverades och det sitter aldrig fel ! sen ramlade våra killkompisar in, plus mååååånga många fler! det var as kul att partaja med lite nytt folk, allt var kul fram tills det hände en incident, tragiskt och typiskt nog, men det stoppade inte oss från att fortsätta, jag och några till vandrade hem till tobbe, snyggtobbe haha ;) och kom därifrån ett visst klockslag som jag tycker vi skippar att nämna, sent var det iaf, eller tidigt, beror på hur man ser det ;) sen hamnade jag hos en kompis och sov där!

idag har jag inte gjort någon nytta för fem öre, har legat i sängen och kollat tv heeeeela dagen, och runt åtta tiden vandrade jag ner till yasmine, där hon,jenny och lina befann sig ;) vi gick raka vägen till vallalivs och inskaffade chips. dipp och läsk! ohyes, bakis snacks! och nu sitter jag här i sängen och småkikar på screm som visas på fyran, old school! ;)





and sooooo many more, men jag orkar inte lägga upp dom nu! kanske kommer senare ! ;D

2 januari!

god morgon god morgon, vaknade efter att ha sovit halvbra, har så grymt ont i ryggen så det förstörde mig sömn! men det stoppar mig inte från att kalasa ikväll inte ;) cuz' todays it's partytime! tina som fyllde 18 igår ska ha tjejmiddag och sen blir det kalas för hela slanten!18år, tiny tina är redan 18, och idag är det bara 61 dagar kvar till jag fyller 18! detta är vårat år, 91ornas! woho!!!!!
skulle träffa tjejerna vid centrum vid 2, men planerna blev ändrade i sista sekund och nu blev det halv 4 istället! ska hitta present till tina, och jag vet, vi är ute i sista stund, men eftersom vi har så livlig fantasi så kommer vi nog på något snabbt! sedan runt sexich (6 tiden) ska vi vara hos tina, och där bjuds det på mat och en gott sällskap! oj oj oj tina, akta dig säger jag bara, inte varje dag man fyller 18!
nu ska jag hoppa in i la dusch, sedan välja kläder till kvällen!

so long sålänge!




SCHKÅÅÅL!

09

nytt år, nya chanser, nya risker och en nystart!


1 januari!

vaknade efter mycket om och men vid 2, om inte senare, satte mig i vardagsrummet med mamma och bror och åt och tittade film, den här gången fick det bli the dark knight och den var awesome! Heath ledger, rest in peace, har fått så sjukt bra kritik för sin roll som jokern i den och det är han verkligen värd! Synd bara att han inte hann uppleva det!

nu ska jag hoppa in i la dusch, sen förhoppningsvis träffa jenny och kanske tiny tina! ;) !

 

det var det...

det var den kvällen, hade ni kul? jag kunde dock haft roligare än vad jag hade, men jag hade trevligt, inget sitter fel när man får umgås med sina närmsta  vänner ! :) men som sagt, nyår är överskattat!

min kväll började med middag hemma, bara jag och mamma, men det var mysigt, sen vandrade vi ner till L och C, kompisar till familjen, satt och drack och pratade lite, sedan kikade vi in hos grannen, jag var dock bara där i sisådär 10 minuter bara, sen bar det av mot josefine, där väntade jenny, josefine, tina, yasmine, alice OCH nicole! ohyes hon fick komma hem och det vart jag superglad över! sedan tittade tim och madde förbi en stund men blev inte så långvariga. runt halv tolv tiden tog vi vårt pick och pack och begav oss mot gropen, mötte några killkompisar, och sedan var det bara att festa vidare fär, träffade så mycket folk! och det är alltid kul ! på tolvslaget tog jag ton och började sjunga ja må hon leva till tina som fyller hela 18 år idag! Congrats' hjärtat! och där stog jag med mina tomtebloss och sjöng tillsammans med hela ligan! efter gropen vandrade vi hem till madde och var där ett tag och pratatde och så. skulle sedan vidare men planerna blev ändrade! jag var hemma runt halv fyra om jag minns rätt haha!


 


RSS 2.0