sweet dreams

I söndags vart det utgång, Robin i min klass och hans kompis att blivit giftas vuxna och naturligtvis skulle det firas, skulle blivit Metro men vi hamnade på Gröna Jägaren. Det  var rätt nice där men ska fan stämma dom. Nymålade dörrar, men inga varningsskyltar om att dom är just nymålade. Och korkat att måla dom under tiden dom har öppet, varför inte efter stängning?  Fina fläcken på tröjan, hej o hå!

Sov över hos maddeluttan och spenderade hela gårdagen där, förutom när vi åkte till handen för att keka kina buffé. Plus att jag köpte en bok där, kändes lite bra haha. Egogirl!

Jag är fortfarande sjuk efter Grekland, kul!

Panik panik, skolan börjar snart och jag har ingen som helst lust att komma tillbaka dit, svårt att tro va?


smärtfritt

Gårdangen slutade smärtfritt( dock inte för andra), ovädret upphörde och jag kom till slut till flooden med maddeK och Angelica hängandes efter mig. Väl hos flooden fanns det ju ingen som helst anledning att låta drickan stå orörd på bordet så vi klirrade upp direk, i den vägen fortsatte det och vi blev glada och pratiga, som man ofta konstigt nog blir av alkohol(?!) . Vi fick skjuts hem av den snälle broderna (igen) och kom hem hela och rena.

Började kika på filmen Push, och till min stora förvåning  somnade jag så det blev till att kika klart imorse.. Rekommenderas faktiskt!
Och nu kollade jag precis klart på Slumdog millionaire, ingen film som jag fastnat för direkt när den kom ut men den var kanon bra tycker jag!

Nu blir det dusch och fixotrix för att sedan kila över till Jenny där det bjuds på mat och sedan kalas för henne.. Skål idag igen då, fast idag blir det lite lugnare, jobb på bröllop imorgon.. skärpning!



hej och hå!

Oh my vilket jädra väder det blev helt plötlsigt. Det började när jag och far var påväg in till stan med lilla motorcykeln, då började det regna lite smått.. I stan var vädret tiptopp, solen sken, regnet var borta, men man såg att ovädret spökade längre bort..  På motorvägen på vägen hem ser vi en fet jädra blixt precis framför oss nästan... coolt! Det var mig en nice syn! Sedan var det raka vägen in i åskovädret.. Kan ju säga att det ligger precis i haninge, och det är inte få bixtrar som kikar fram, nej nej , almost all the time, och braket är såndär obehagligt sprakande... Trots detta så ville jag fortsätta glida runt på den lilla motorcykeln, men min förnuftige far körde oss hem!

Oj oj, nu regnar och brakar det för fulla muggar utanför fönstret, mys.. Men hoppas bara det slutat tills jag ska åka över till flooden och dricka lite med henne och maddek, kanske någon mer..(?)



Blixtar och dunder! (magiska under)




Byebye looners!


.. här blir inga barn gjorda..

Hejsan hoppsan... här blir inga barn gjorda ser jag. Som ni vet, eller kanske inte så har jag varit på rhodos i en vecka med jenny, jossan och tina, kom hem i söndags och det var jävlar i mig en upplevelse. Tack för den veckan tjejer! Och naturligtvis så blev man förkyld på trippen, och är det än, plus att öron inflammationen har besökt mig också, kan inte bli bättre! 
 
Det hände en hel del galna saker men det var inte tillräckligt mycket, så nästa gång får vi f*n se till att det blir mer hyss..

Igår (onsdag) spenderade jag med Flooden, vi traskade runt i centrum ett tag sen hamnade vi på ollan (?) finally!  . Det är farligt att ha det så nära!!  Sedan hem till mig för att keka.. Blev inte långvariga, utan drog sedan till macken där bror hennes var med bilen. Åkte hem till madde och kikade film, sedan fick jag skjuts hem av den snälle brodern!

seeeya muppets!

RSS 2.0