wopdidoo!

idag är det fredag som ni alla vet! Dagen började med engelska nationella, reading and listening -.- gick ju som det gick och nu var det slutpratat om det! Men inte h ä n g a läpp här inte, det är ju helg och hockey ikväll = öl ! Såklart (!)

ännu en vecka avklarad och sommaren närmar sig med s t o r m s t e g , jippi k'yay säger jag bara!!
Härligt med värmen!!

Magen kurrar och det är ett tecken på att jag är hungrig, så här kan jag ju inte sitta och låta el stomacho vänta, nej nej!

tjingeling så länge!



endast några veckor kvar till greece! jihaa!

nervvrak!

nejdå inte ett dugg nervöst!  Sverige leder med 2-0 när tjeckien gör mål med 3 mot 5 spelare! PINSAMT SVERIGE! Där kan man kalla nervösa minuter... enda fram till Kenny Jönsson slår på stort och drämmer till med ett skott som hette duga, och gör 3-1, där kan man säga att man skrek och pustade ut och skrek lite till.. och ännu mera!

Semifinal mot Canada imorgon, kan bli tufft.. bara jag får min öl och sällskap så är jag nöjd fram tills vi vinner morgondagens match..(!)

wooopdidoo, sängen kallar, och imorgon väntar ett engelska nationellt prov... tyck vad ni vill, I don't look forward to it!

sleep tight!

Crazy people go through crazy things!

jahapp då var man här igen.. och inget vettigt att säga som vanligt. JO ikväll är det hockey och det kan ni/(du yasmine), hoppa upp och sätta er på att jag ska se, probably with an ice cold beer in my hand! (?)

gaaalet vad spännande detta är, och nu ska jag kila, tv:n ropar på mig därute samt ölen!


HEJA SVERIGE!


RSS 2.0