tequila is good for your body!

Jag lever och jag är vaken. Gårdagen var fuuuuun faktiskt. Fick i mig lite tequila som satt bra i kistan! Idag mår jag bra men har fått liiiiiite för lite sömn men det fixar jag med en drös kaffe senare. Vill inte praktisera idag men plikten kallar. Hoppas på fan dom är snälla mot mig! Idag är det ju mösspåtagning klockan halv2 och sedan bär en drös av upp till Ollan och hoppas vädret klarnar upp så man kan dra en uteservering, skulle va nice! Nu ska jag hoppa in i dushen och sedan bär det av. Håller på att gäspar käkbenen av mig här! Borde vara olagligt med tidig uppgång!

Igår körde jag den klassiska dansa tryckare stilen, händerna på rumpan och stampa runt i en cirkel, det var tider det!

TACKOHEJ!

Life's good!

Tjaba tjenare hallå där!
Idag har varit ytterligare en dag med praktik, bakat, rensat och fifflat och nu är det redan torsdag kväll! Inte vilken torsdag som helst, nej nu är det hockeyhockeyhockey. Sverige-Tjeckien! Sweeeet! Finns bara en sak som fattas just nu, öl! Kolla hockey utan bira funkar inte, egentligen! Men men, får min öl senare för efter matchen bär det av ner till Station, kvällsöppet har varit och som enligt traditionen blir det Station! Jag har sagt det förut, och säger det igen, jag ska ta det hyffsat lugnt ikväll för det är tidig uppgång och praktik imorgon. Sen är det ju mösspåtagning vid halv2, upp till Ollan med halva skolan, sen hem och krubba! Så inga trötta miner imorgon icke! Nej nu är matchen igång!

Smell ya!


love me love me!

Tjaaaa!
Är trött som satan, har slitit rumpan av mig idag känns det som, och har ytterligare nedsatt hörsel efter dagens arbete, mer än innan! Trött trött trött, och nu ska jag äta och kolla film med mor, hoppar kalasandet idag och väntar till imorgon istället! ;D

Pussel!

Let the beat rock!

God afton!
Blev krubb sen Fula Bettan och DH! Och nu har jag duschat! Insmörjd och nerbäddad är jag nu och planerar inför sommaren, hörde jag Grekland? Hörde jag jobb på Cypern? Inte helt omöjligt båda delarna! Skulle va sköööööööönt som fan!
Nej dags att kolla film och försöka stänga spanarfabriken! Tidig uppgång imorgon och dags för praktik åter igen!

Goder natter!


!

suck och pust!


Last name Ever, first name Greatest!

Hej hej hallå!
Idag mår jag bra och det har varit en kanoners dag! Vaknade trött som ett svin dock men for till skolan och kom i tid. Började dagen med fika på lektionen och betygsgenomgång, sedan var det lunch. Samhälle därefter och sedan drama, damn va grymma vi kommer vara på uppspelningen. Sist hade vi konditori och praktiskt prov. Vi bakade barntårtor och Mandy and I var ett team. Efter dagens lektion har jag lärt mig en sak : Jag hatar att arbeta med marsipan. Helvete vilket pill men efter en jäkla massa svordomar från våran sida så lyckades vi få ihop det. Och den ser faktiskt bra ut!!!!!!! Eller, helt okej!
Kom hem från skolan vid halv sju och nu sitter jag här och diggar musiken, är tillbaka  till ruta ett. Trött som ett svin.

Nej nu är det middag!


PUSS OCH VINK!





Min och Mandys snyggtårta! God as hell också!


'




Well you can cut a rug
Watching you's the only drug I need
Some gangster I'm so thug
You're the only one I'm dreaming of, you see
I can be myself now finally
In fact there's nothing I cant be
I want the world to see you'll be with me


sommartider hejhej!

Det blev chill och sedan krubb! Sen for vi med fullsatt bil till brandbergen och stekte lite, så nu kommer räkan dyka upp imorgon! Kom hem och satte mig direkt vid tv:n och kollade på Svenska Hollywood fruar, och Maria Montazami är ju bara för skön alltså! Hon kan ju komma med dom härligaste kommentarerna ibland!
Nej nu har jag precis krypit under täcket och funderar på en film, kom precis en ny som jag ska glutta på! Huvudvärken sitter i som den gjort större delen av dagen, inte okej!

46 dagar till studenten, GÖTT!

I like the way you're walking if you're walking my way!

Hejhejhallå!
Härlig dag idag! Började dagen med en redovisning av projektet, och nu är vi helt klara! Känns lovely! Sedan var det lunch och sen samhälle, även där var det redovisning och inlämning. Mycket stolt över mig sjlälv och skönt att det är över!!!!! Efter det var det drama och vi började skriva på vårat manus, kommer kicka ass... Till sist spanska som varade endast i 45 minuter sedan var det hemgång, eller inte riktigt. Duktig som man är stannade jag kvar en liten stund och färdigställde våran rapport och sen äntligen hemgång, men pluggningen slutade inte där, nej jag sitter och skriver för fullt på min meny som skulle vart inlämnad för ett x antal veckor sen, känner mig helt slut i pallet så nu tar jag en paus!

De kommande veckorna har en hel del att bjuda på, mösspåtagning, valborg, kvällsöppet, vårbal, student och en massa mer! Känns bra det här ;D


I guess this is the way it's supposed to be!

Damn vilken fartfylld helg! I fredags var vi några här, madde sov hos mig. Tidig uppgång igår för att dra oss mot Saltsjöbanan. Härligt väder ute på sjön! Väl framme vid min framtida jobbplats så satt jag och pratade med ägaren, sen tog Madde och jag en promenad! Sköntskönt! Sedan tillbaka där det bjöds på lunch. Pratade lite till och sedan var det dags för en båtfärd hem. Att dricka öl på båten och sedan vara kissnödig på saltsjöbanan är ingen bra grej. Skulle fortsatt till Slussen men rushade av i Nacka, in på SATS och tömde kissblåsan. Sedan var det bara att leta efter bussen, sagt och gjort och vi färdades mot Slussen till slut. Mot gullmars och hem till Madde. Från Madde och vidare hem till mig, dit Tina kom strax efter. Vi krubbade sen körde vi på't igen. Ner till Sandbergs där vi mötte dom i dörren och sedan till Valla. Några som lirade, kanske inte så mycket att hänga i julgranen på en lördag när man är kalassugen. Det vart lite väl lugn musik. Walter ramlade in efter sen stund sedan for vi in till stan. Jag är så glad att jag har min chaffis Oscar som ställer upp när vi vill. In till stan och Chaplins och hej och hå! Hade riktigt kul och folket vart salongsberusade, på riktigt!

Kors i taket så stannade jag inte till stängning, Oscars fel! Men vi satte oss i bilen, drog en donken och sedan släppte vi av JennyP hos sig sedan for vi runt på vägarna! Love it!

Idag har jag sovit sovit sovit! Kollat tv har jag lyckats med och även lite pluggning, men nu står det still. Och jag ska ta och skalla kudden nu hade jag tänkt.

Puss och kram ses på stan!

Tina says : PARTY! Madde says: SKÅL! I SAY IT ALL!

Hej hej, dagen har varit crazy! Berättar imorgon eller så. Kan iallafall tala om att jag fårr jobb i sommar, as mysigt ställe men som sagt det tar vi imorgon! Nu sitter jag, Madde och Tyson hemma hos mig och dricker saft. Ska snart ner till Sandbergs och dricka mer, sedan är det uppträdande på valla. Efter det lutar det på stan, vi får se vi får se. Jag är iallafall stentaggad och babblandet går i ett! Vi tre ska ha kul ikväll, that's for sure!!!!!

SKÅL OCH PUSS!

You shook me all night long!

Jah! Igår shookades det all night lång vill jag lova. Linnea lyckades likt förbannat stanna till stängning, och då menar jag verkligen stängning. Lamporna tändes, stolar och bord röjdes medans jag och mina homies satt och tjoade! Till sist lyckades vi bli övertalade och staplade mot bussen. Jag kom hem way to late och det blev sjukanmälning idag. Jag gjorde nog folk och mig själv en tjänst. Skulle jag komma i det skicket jag var när jag vaknade i så skulle jag inte få ta studenten, och folket var nog lyckliga att dom slapp se mig sådär, för nyktert var det icke! Anyway, när jag tillslut lyckades komma upp så mådde jag som fina fisken, fo real! Snyggade till mig lite och sedan for mor och jag upp till centrum och handlade. När vi kom hem brassade vi nagg på dirren och krubbade, så nu är jag mätt och belåten. Sitter och väntar på att några ska komma, vet inte ens vilka. Blir väl som det brukar på mitt rum men idag kör jag på alkoholfritt. Uppgången imorgon vid halv 7 kommer bli jobbig. Tåget går kvart i 8 mot stan och båten! Ska ju då på arbetsintervju som är ute på en Ö! Yes en Ö. Får se hur detta slutar. Skulle va nice och få jobbet!

Nej nu ska jag sluta mina ögon ett tag och invänta folket. CHEERS MATES!

Ready set go!

Nu är jag klar och taggad inför kvällen! Har leopard leggings, ser crazy bananas ut! Men I like it! Sitter med jacka och skor är helt redo, men varmt som satan! Ska möta Jessica vid tåget och sedan far vi in. Hoppas Jenny är aning snyggare än vad jag var vid den här tiden på min skiva, men f*ck vad kul jag hade på den! Hoppas det blir skoj ikväll, inte för att jag tror något annat! Nej nu lökar jag sönderrrrrr och ska kila.

PUSSSS!


Ska du kila iväg så du kan komma hem nångång! Morsan i ett nötskal! ;D

loose control!

Hej hej hallå allesammans!
Det var ruggigt ledsamt att kliva upp imorse, men det var bara dra i kragen och traska till skolan i kylan. Har bakat as mycket gotte idag och varit en mycket duktig praktikant, haha herre! Kändes lite smått tragiskt att vara i skolan, MEN jag ska ju inte bli kock så bakakaka funkar finemang för moi! När jag kom hem vart det plugg direkt. Halva mitt och Johannies arbete försvann ju men nu är vi på rullning igen, funkafett! Mitt i allt fick jag ett samtal om ett eventuellt jobb. Så på lördag ska jag ut till en ö i svinottan och prata och så. Maddepadde hakar som stöd och sällskap, sköna puckar! Så Jenny och Yasmine, om ni ser detta innan jag lyckats höra av mig så vettekatten om jag kan partaja med er imorgon, men det tar vi, eller jag iallafall igen bigtime på lördag! I hope your'e with me!

Har käkat kräftor idag, dom va inge å hänga i julgranen. Så risig i kistan är det sista jag vill bli nu! Well well, nu ska jag kolla klart på It's complicated med mor och sedan ta en dusch och sedan börja göra iordning mig inför kvällens skiva, tema djungel! WOHO!

PUSS!

I don't wanna miss a single thing you do!

Det blev It's Complicated med mor. Mycket bra film, vet dock inte slutet än men det får bli en överaskning till imorgon. Imorgon. Ja imorgon ska jag tillbaka till skolan och praktisera på cafet vi har där, känns fel att säga detta men det är bättre än inget, måste tänka på betyget. Sedan blir det väl hem och fixa och dona för att på kvällen åka in till stan på JennyP:s studentskiva! WOHO, kommer må som jag förtjänar på fredagen men jag SKA va pigg då vad gudarna än säger. Nu ska jag ta en dusch och sedan blir det Sandhamn!!!! En film på den skulle inte förvåna mig!
Jag vill inte vakna till väckarklocka!



I miss it all!


Can somebody tell, is it heaven or hell

Så jävla trött på allt det här nu!


And I'm always gonna want to blow your mind

Hello!!!!!
Det blev hemma idag, mådde inte på topp när jag vaknade sen när jag tittade ut så gjorde det inte saken bättre heller..snö!  Men jag är inte förvånad för fem öre, som sagt så har april en tendens att spöka med vädret och det gjorde det idag! Om det inte är varmt och skönt på fredag blir jag arg! Skärpning från min sida! Har blivit bortskämd med att bara ränna runt hemma, har ingen som helst lust att praktisera, vill inte ens få tummen ur röva och försöka fixa en ny plats... Känner inte för nånting just nu! Anyway, anyhow!
Lille Bengan kom hit idag, han låg och skällde i sömnen vilket gjorde att jag inte kunde sova mer. Kollade då klart på Coudy with a chance of meatballs och sen gick jag ut med det lille livet. Nu sitter jag i soffan och fnular musik till mobilen, funderar på att kolla på film..... Aa nu har jag funderat klart och film blir det! It's complicated står nu beredd! ;)

Hejsvej!

Back then, greatness. Now, not anymore!

Jag ska kolla på den underbara filmen Dear John igen! Går bara att älska!
Imorgon sover jag ut sen går jag till skolan och ordnar upp detta.
 Nån måtta får det vara!

Hej!


'


The way you love me

Lalala började dagen med en försovning. Hade projekt och nu är vi praktiskt taget klara, en del finslipningar sen byebye! Redovisning på Måndag, fika på Tisdag, sen slipper jag dom lektionerna resten av terminen. Betyder alltså att vi börjar 12 Måndagar och Tisdagar, SWEET med stora bokstäver! Efter projekt var det lunch sen tog vi kvart i 12 tåget mot Älvsjömässab och GastroNord! Mat överallt! Provsmakningar överallt. Folk överallt! Det var riktigt nice, kom hem med 5 påsar med saker som vi nallat åt oss. Lunchen hade jag kunnat skippa för mat bjöds det på, glass, dricka you name it. Så det var riktigt sweet! Kom hem strax efter fyra och nu hållar jag på och storstädar mitt rum, det behövs.. Dammsugaren stirrar på mig, för jag borde dammsuga just nu men jag tog en liten break!
Har fortfarande ingen praktikplats, Babbsan som ska hjälpa mig va på vift idag så får ta en trask ner till skolan imorgon och ta hand om det där, även fast att stanna hemma lockar bigtime!


!

Jag är döv på högra örat, så om jag skriker så vet ni varför!


Pang, bom, sch!

Måste bara få uttycka mig... Jag HATAR skolans datorer! På samhälls lektionen jobbar vi med ett arbete som ska in och redovisas nästa vecka. Jag och Johannie hade jobbat på som satan och klurat ut massa bra och kloka meningar och ord. Sparade arbetet hela tiden, för man vet aldrig om/när datorerna bestämmer sig för att stängas av bara sådär. När vi sen skulle skicka arbetet till våra mailer, ni tror inte på FANSKAPET att arbetet försvann eller?!?!?!??!? Jag svor resten av dagen och såg hur dom där 1,5 timmarna flög förbi... i slowmo!
Grädden på moset kom när jag kom in i mitt rum och såg min lagom härliga mobilräkning! Stämmer inte!



Såhär arg var jag efteråt!


Know your enemy

Dra mig baklänges! Det var tuffa tider att vakna imorse. Har blivit bortskämd med att slippa vakna av väckarklockan men nu är det ändring. Tillbaka till skolan där jag inte vart på evigheter känns det som. Och nu sitter jag återigen på projekt lektionen, det börjar närma sig mot sitt slut och snart ska arbetet in. Skönt när vi är klara då försvinner den här lektionen för gott! ;D Jag har ont i halsen och låter som en man. Men vädret är fint så nått positivt hade jag att komma med.

Kollade ju som sagt på Dear John igår. Riktigt bra film! Så ni vet!


Brooklyn's finest!

Har precis kollat klart på Brooklyn's finest! Den var riktigt bra alltså! Lackar bara att folk ska dö åt höger och väntster i alla filmer -.-! Nu blir det Dear John!

God natten!


Jisses amalia

Tjafan!
Det blev utgång för min del igår också vill jag lova! Fast först vart det middag och spel hemma hos Jenny och vid halv 10 tiden åkte jag + 4 till stan. Först blev det Bryggan, sen skulle vi till Grodan men hamnade på Chaplins istället. Kom dit vid 12 och stannade till stängning, som jag alltid verkar lyckas med. Sedan fick vi skjuts hem, men min kväll var inte slut där inte. Nej Orre var chaffis, så vi åkte först och plockade upp Marie, haha rolig brud det där! Sen droppade vi av Jenny, Jessica och sen vart det ut på vischan för att släppa av den salongsberusade Marie. Sedan åter igen i till stan för att plocka upp Andreas! Vi avslutade kvällen med en donken, välbehövd hamburgare! Walter och Bella hittade vi på vägen också så dom släpptes av innan min avstigning. Somnade trött och glad med musiken i öronen! Det vart en hellyckad kväll trots allt :)
Och idag behöver jag inte ens berätta hur dagen har spenderats. Horisontellt i soffan framför tv:n, härliga tider!

Imorgon är det skola. Ingen lust. Måste fixa praktik. Ingen lust! Nu ska jag kolla klart Ballar av stål och sedan kika på Dear John! (Y) Och grattis till bästavän JennyP som fyller 19 idag, WOHO!

HUGS 'N KISSES!


take your shirt off

Hola people!
Efter att jag krubbat så ramlade Yasmine, Tina och Jenny in. Vi satt och körde spel och musik på rummet ett bra jäkla tag innan vi kom iväg. Vid halv ett gick bussen mot brandbergen och vi hamnade hos brors kompis Danne, var där ett tag sen fick vi för oss att vi skulle vidare så vi ruschade till brandbergens centrum och jag trodde jag skulle dö! Förkylning, astma och dålig kondis är ingen bra kombination! Lite alkohol på den också! Vi hann iallafall med bussen som förde oss  till Vendelsö, där mötte vi halva festen på vägen dit, dom skulle hem, inte vi! Och där stannade vi tills vi fick för oss att dra på ytterligare en fest, dejta kudden! Jag och Jenny ramlade hem hos mig vid halv7 tiden?! Aj aj! Så lite slitet idag men jag är på't igen. Ska fira JennyP idag och det bjuds på middag, och nu fick jag lite panik för jag har ite bråttom. Bussen går om 25 och jag är inte i närheten av klar -.- Planerad brud som sagt!

Nej här blir inga barn gjorda, PUSSHEJ!


Party like animal!

Tjabba Tjena Hallå!
Friday baby! När jag vaknade imorse så mådde jag bättre än igår, hostan nästan väck men dock fet i skallen, lite snuva men annars är det fasiken bra. Käkade frulle och hoppade in i duschen och sen for jag och mor till Skogås Centrum och handlade massa. Kom hem och slog oss ner i soffan och kollade film, har inte lyckats kolla klart än för bror kom precis hem och störde. Märks att han varit ifrån sina bitches ett tag.
Nu ska mor och jag brassa nagg sen kommer nog Jenny, Yasmine och Tina över om jag uppfattade det hela rätt. Jenny ville sitta på ballen, kan vara mys om man har fem ton kläder på sig. vi får se, vi får se!

Kvällen närmar sig och jag blir taggad för var sekund som går. Får helt enkelt se hur denna kväll slutar :)

Nu ska jag städa klart rummet sen krubba!
Pussokram!

We are driving, we we are driving! ..

Tjofadderittanlimbo!
Strax efter jag skrev senast kikade Jenny förbi sedan rullade vi ner till Yasmine. Snegla lite på tv:n där det inte visades något som helt intressant för mitt öga. Snackade lite skit och tills sist brottades jag med the crazy thing called Ambra. Damn hunden är galen! Lite väl kaxig för sin storlek! Nu kom jag precis upp och bör ta tempen, ska ta tempen! Känner mig kokhet som självaste Thailand! Ack så jobbigt! Hostan har lugnat ner sig förtillfället och nu låter jag som en man (?)

Nej borsta gaddarna och hopp ner under täcket, blir kanske en rulle om ögonen vill!

PEACE 'N LOVE!

lalala loser!

Ska jag skratta eller gråta! Jag,Yasmine och Mamma sitter och läser igenom BRF Solstigens trivlselregeler! Och man blir ju fan tårögd vad töntiga saker som står där i. Jag kommer ju bryta mer än hälften av dom, garanterat!

Skål på den!

Puss och kram, skumbanan!

Hej och hå!
Hostan är värre än någonsin, få spunk på den här skiten nu! Hoppas på fan att jag åker på nån mirakelkur och blir frille tills imorgon! Vädret har inte varit som tv4 vädret lovade, men vem försöker dom lura, inte många gånger dom har rätt om bra väder! Men men, hoppas det är bra väder imorgon, för Yasmine och jag smider planer. Oftast ingår alkohol i dom... Så be till gudarna att vädret är med oss imorgon! För våran och eran egen skull :)
Nej ska försöka nysa och hosta så lugnt som möjligt så hjärnan stannar kvar på sin rätta plats!

Pussochkramskumbanan!



!

För två dagar sen, den 13e var det ett år sedan du försvann, vila i frid! <3


I'm on hope above the broken dreams

Det blev som sagt ballen, asskönt! Sen när det vart kyligt kröp mor och jag ner oss i soffan och glodde tv. Jag nös med jämna mellanrum, konstant! Shit vad det kittlas! Hela tiden, jag blir galen!!!! Fast när nysen är avklaras är känslan gudomlig :)

Nu ligger jag i sängen. Barca leder. Och jag är sjuk. Feber har jag nu, på riktigt. Fick det bekräftat för 5 minuter sen. Första gången jag tog tempen på flera år. Attans.. Så det blir hemma imorgon också, får jobba på brännan ute på ballen medans solen sticker fram istället. Måste bli frille till helgen, för på lördag ska jag fira bästaväns 19års dag med middag hos henne och sedan utgång(?) Och fredagen står oplanerad än så länge!

Nej ska snyta mig för jag är däpt i näsan och sedan kolla klart matchen!

PEACE!


19 på söndag, kanonkul!


killing me softly

Damn! Om gårdagen var jobbig, då ska ni bara veta hur dagen har varit, hostat, nysit, frusit, svettats you name it. Febern är och hälsar på och hela kroppen gör ont, fina fisken!
Kom precis hem från en sväng i centrum, och nu ska mor och jag sätta oss på ballen, där vi suttit halva dagen, inklusive yasmine som hälsade på med mat. Schyrre byrre!

Fick nyss reda på att Lajnuspojket firrade körkortet idag. Stort grattis ponken! :)

'

När hostan är borta har jag lyckats hosta till mig ett 6-pack!

Godnatt!


Härlig comeback!

Jahaja! Dagen efter studentskivan är här. Som vi hade längtat efter gårdagen men som nu är ett minne, ett härligt sådant! Gårdagen var väldigt händelserik, efter det att jag skrev gick det ganska så utför, Orre bjöd på shots, gissa resten själva! Nej då, klart jag kom in på min egen skiva. Men blev dock utslängd (en av cirkus 50st), inget att skryta över men jag måste ju berätta saningen, jag kom dock in 40 minuter, 2 hamburgare, vatten och en promis senare! Härlig comeback! Jag hade askul, men stället sög dock getballe! Idag känns det att man höll igång igår, tårna är bortdomnade, högerbenet känns som en lårkaka, blåmärke på rumpan?, förkylningen är värre. Hostar, är snuvig, tjock i skallen och halsont är mitt tillstånd atm! Men over all så får gårdagen toppbetyg, (inte stället)!

Just nu sitter jag och kikar på CougarTown och försöker överleva, morgon dagen har jag ingen aning om hur den kommer se ut. Jag har ingen praktikplats så stannar väl hemma, pga. det OCH förkylning! Får se får se!
Nu kryper jag ner under täcket för jag fryser och TACK ALLA GALNA RIKSÄPPLARE + OTHERS FÖR GÅRDAGEN! :)

PUSSSSEL!


this is my life!

Tja tja kexet här!
Efter mycket om och fucking men har jag nu landat hos Flooden! Vinet är upphällt och jag mår bra! Morfar hämtade mig och vi tog en tripp upp till centrum, jag införskaffade mig ett par strumpbralllor, trodde dock jag skulle dö av värmeslag! Men nu är jag här, har fått min vätska och sitter i en Ulf Lundell t-shirt, lika bra för det skulle inte förvåna mig om jag skulle drälla på klänningen. De andra små liven är påväg, Johanna, Mandy, Wifey, Källberg och Orre!
Vi får se hur dagen slutar. Den började inte sådär jättebra, men det går framåt nu!
NU ÄR JAG TAGGAD! Ni hittar mig på ManogBar ikväll som sagt, why not drop in? :)

PUSS PÅ RÖVA!


The rush is worth the price I pay

God morgon god morgon! Eller ja! Har vaknat till och från av snoozen sen halv 11 snåret? Vaknade med lite halsont? Det var då självaste fan! Har haft hela lovet på mig att vara sjuk, men idag. Jag idag när man har sin skiva så har man ont i halsen. Lucky me som sagt! och nu börjar rethostan också..( @SJFASSDO&/%(/%¤W%#Q¤)
Nej skit samma, jag mår fina fisken ändå och nu är jag mätt och belåten efter frullen. Jag undrar om jag har bråttom eller inte? Ska kila till Madde runt 2 tiden, och har en del att göra. Förvånar mig inte, kanske inte den mest planerade bruden som går i ett par skor, men trots det så lyckas jag alltid blir klar, om inte tidigare. En gåva från ovan! Slut med kallpratet. Ska hoppa in i durren nu, och sedan är vi på't igen. Väntar på vinleveransen fram till dörren också, men den dyker väl upp snart!



Snart 19års vänskap!


there goes my hero

Yes! Nu är alla biljetter tillrätta och skorna är mina. Blev ett par andra, apsnygga och sköna! Har hunnit med och prövning av kläder hit och dit och en middag på ballen och en drink där i solen också. Nu börjar det likna nått! Sommaren närmar sig, men man ska inte ropa hej förän man kommit över ån. April månad har ju en tendens att spöka med vädret. Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på WipeOut, är grymt utmattad efter dagens ansträngningar...Och imorgon kör vi på't igen, skiva skiva skiva! Ni finner oss på MangoBar och jag är råtaggad!

Nej soffan ropar! PUSS!


wake me up before you go go!

God morgon god morgon!
Det blev vinst igår, BARCA och en hemmakväll för min del. Vad nu då? Ja jag menar ju det. Hemma en lördag, aj aj! Nej så farligt var det inte. Överlevde och sussade in vid midnatt, en välbehövd sömn. Nu har jag duschat och firrat mig för en tripp upp till centrum, skor, kavaj och strumbyxor behövs inhandlas, får se hur detta slutar! Sen måste jag möta upp 3 olika personer för byte av biljetter till morgondagens skiva. Ett jäkla härjande.

Nej ska få tag på bror nu, sen kilar jag!

TJINGELING!

Pucko- helt enkelt!

Och så var vi här igen. Jag överlevde ytterligare en fredag, hallelujah!
Vi kilade till bussen och mötte upp Walter, sedan Orre på tåget. Väl inne så började det, sen gick det utför! Så såg det praktiskt taget ut, men det var en helkul impulsiv kväll vill jag lova. Orre lyckades knocka mig femhundraåttioelva gånger i ögat också, thanks man! Men såhär dagen efter kommer jag inte ens ihåg vilket öga det var, så lika bra att lämna det bakom sig och blicka framåt?! Efter mycket om och men lyckades jag träffa Kim också, det var på tiden tycker jag! :)

Nu ligger jag i soffan precis som jag gjort sen jag vaknade, känner jag av en viss skallebank? Nej, jag tänkte väl! Kvällens planer är zero, förutom El Clasico vid åtta snåret! Sedan vet man aldrig vad som händer! Kanske slutar lika impulsivt som igår, who knows! Nej ska ta och mätta min hunger nu, och sedan hopp in i duschen?!

CHEERS!

klackarna i taket!

Hej och hå!
Dagen har spenderats med Tyson hemma hos henne. Snackat, ätit och spelat Wii - Resident Evil! OMG jag är fast! As kul ju, och med vilken inlevelse jag spelar det, jisses!
Nu sitter vi hos mig och spelar spel. Tina bjussa på en bira som rök under spelet Bron. Jag suger på det, och man kan inte göra det utan bara ha en sjujävla otur, lucky me!

Nu ska vi kila till bussen för det blir en vända in till stan och skaka rumpan! Och Tåbbe! Är du i stan och härjar hör av dig så kanske du kan få köra hem oss :)

PUSS!


everybody's got a hungry heart

Jahaja! Är näst intill precis hemkommen från en tripp i centrum. Träffade massa människor där, och endå var det inte mycket folk! Betalade biljetterna så nu är jag klar, nej juste, dök precis upp en till som skulle köpa nu. Jag är bra på det här! Efter betalningen så träffade jag på Emmy, vi traskade runt i centrum och kollade klänning till henne ett bra tag, och såklart så hittade hon en jättesöt i mitt sällskap! La även undan ett bar apsnygga skor som blir mina på lördag!!!
Snart är det måndag, wohooo! Då rockar vi loss på skivan minsann!  Men nu...
Nu ska jag äta, sedan lägga mig i horisontellt läge i soffan och kolla film med mor, vila ryggen som fan inte kan låta mig vara alltså! Satans skit!

BAH-BYE!

Jag skrattar och går vidare!

Hej hej hallå!
Blev ju som sagt Harry B James igår, ett awesome ställe, varför har jag inte fått dit min röv tidigare, jag visste ju att det var nice där!? Well well, jag kommer ju hänga där ett antal kvällar framöver i mina dar vill jag meddela er om. Grym musik, och krossade glas överallt, precis som det ska va'!
Började med att jag drog mig mot brb och mötte upp Tina, Sara och Janne, sen vidare upp till Sebbe. Drack lite sen for vi in till Harrys!
Fick skjuts hem sen och det var aptur för jag hade väl somnat på nattbussen och vaknat upp in the middle of nowhere i tungelsta. Lite trötter var jag när jag kom hem så musiken åkte in i öronen och jag somnade gott efter en asskön kväll. Berättade jag att Harry B James kickade ass? Aa skulle bara få med det en gång till!
Nu är jag praktiskt taget nyvaken, ska kila in i duschen och sedan till Snetrum för att lämna pengar och lägga undan skorna som jag inte lyckades göra igår!
Så Auf Wiedersehen!

The girl and the robot!

Nu är jag klar och taggad till tusen! Ska snart ta och kila till bussen, men först ska musiken in i mobilen och shotten ner i kaggen! Jah.. tasty...

Nu kilar jag och min kickass tröja, på återseende!


I hope it's gonna make you notice!

Då visar det sig att jag drar in till Harry B James later! Ska bli trevligt att umgås lite med Tyson och hennes polers, träffas inte så mycket längre... Men inte deppa, här ska festas! ;D
Ska snart krubba lite och sedan blir det en dusch, inte lukta usch!

Nu spelar dom Kings of Leon - Use somebody, på tv:n och volymen är på max! Ryser genom hela låten varenda jäkla gång!<33333

Nej ut och visa mamma var skåpet ska stå! TJING!


'

Grattis än en gång på födelsedagen gamling Kim! :)


65 fucking days kvar! ;D

Tjafan!
Efter fimen igår började jag glo på Year One, misslyckat försök kan jag säga, totalslocknade nån minut in i filmen! Och vaknade för sisådär 20 minuter sen. Fortfarande trött men kan icke somna om, feting ont i ryggen. Provade precis min megafettsnygga studentmössa och räknade dagarna till studenten, 65 fucking days kvar! ;D
Det börjar närma sig nu va? Mjo jag tror det och längtan går ju fan inte ens att beskriva. Har väntat på dagen i 12 år, och innan man vet ordet av så har man slocknat nångång in på morgonen dagen efter D! Vaknar upp som en bakis, arbetslös student, gosh!
Nej ska kika runt på klänningar nu, och sedan troligtvis fara upp till centrum och lägga undan ett par skor.

ADIOS!

Man blir ju för glader alltså!


your love is my drug

TJAFAN!
Helgen kan sammafattas som en redig fylla? En lyckad helg!
Seger för FC Barcelona nyss, sweet! El Clasico på lördag!
Kikade på The Blind Side igår, och den rekommenderas starkt! För er som undrar!
Nu ska jag kolla film, blir The Ugly Truth!
Om 1 timme och 15 minuter fyller Kim år! Du är bäst!

BYE LOVERS AND HATERS! ;D


thumbs up!


''Dansar aldrig nykter''

Hej o hå!
Det blev en vända upp till centrum, skulle in på det nya haket men det var smockat, ramlede istället in på Ollan, jag Yasmine och mor. Efter ett tag kom Majlöv och Jenzan också. Drog en bira sen traskade vi hem till mig. Nu sitter vi här och dricker massa och spelar spel, och höjer volymen! Hörde jag fest? Yes, ska snart ramla vidare vad jag hört, hur kvällen slutar är en gåta ;D

PUSS PÅ SKINKAN!


!

Now I know! ;D


Nej jag var ju nykter imorse men nu börjar det ordna upp sig!

Det blev inte mycket till film igår, lite dock, somnade till Supersugen! Slocknade runt halv 4 snåret tror jag och vaknade vid kvart i 1. Yasmine tittade upp då och är fortfarande kvar. Jag kom precis ur duschen efter mycket om och men, bandaget är borttaget och det ser inte gulligt ut direkt. Går som om jag skitit på mig också.. MEN det är skitsamma! Nu ska jag firra mig sedan far vi upp till snetrum, när Yasmine är klar vill säga, när nu det är... hah!

Nu far Yasmine ner och dags för mig att fixa till mig lite ;D CIAO!


RSS 2.0