Wild rover of hell!

Hejhej hallå!
Nu är Emelie här och vi dricker lite gott, ska snart bege oss och möta Walter och Kim sen ner till skolan på skaldjursafton! Efter det som sagt så blir det Harrys, förvånade? Nej inte jag heller. Men vad gör man inte för sin kärlek!

Nej magarna kurrar och det kliar i händerna så dags att kila! PUSS från oss båda till er alla!

Flådigt värre

Haha men juste! Trailern som jag var med i, i söndags med det härligaste gänget är nu klar! Coolt att självaste Stephen King kanske sitter och kollar på den just nu, in this very moment!

Is anybody out there, can anybody hear me, can anybody see me.

Halloj! Torsdag. Som jag längtat! Ikväll händer det grejer!
Igår började jag kika på Get him to the Greek med snyggingen Russel Brand, men stängde av för ögonen höll på att protestera. Kollade precis klart på den och den var helskön! Helst klart mucho sevärd! Nu ska jag ta och träna sen börjar det nästan bli dags att fixa till sig lite smått inför kvällen! Skaldjursbuffé väntar nere på Riksäpplet med kära vänner och sen en tripp in till Harrys och Bandit-fest!

 Vi kör en klackspark på den!


!



Maybe you'll stand
Maybe you'll give and break to find another way
And make things better
Maybe you'll find
A life you can live and learn to love along the way
And make things better


Broken wings!

Ja jäklar i mig! Tjappa!
Är nästan precis hemkommen från en dag på stan! Vaknade lagom till frukosten och sen gjorde jag mig iordning för att åka in till stan och möta Sara. En lite tripp inne på ringen sen tog vi bussen till tåget, trodde vi ja! Förlåt mig för jag har syndat. Det blev en liten after workare på söder innan vi skiljdes åt. Då mötte jag upp mor, klackade om mina skor och handlade biljetter till lördag, så nu är det klart iallafall. Det var den lönen det... Nu håller vi på och lagar mat, något som magen ropar efter. Sen kryper jag ner och kollar på film innan Idol börjar. Söka jobb måste jag göra också, men då behöver jag Stefans kloka ord!

Nej maten kallar! PUSS!

Ser fram emot morgondagen!!!!!!


The rebel monster!

Jag är lite smått knäckt just nu. Volbeat är slutsålt, innan jag ens lyckats slita hem en biljett... Jag SKA ha biljett till dom! Inget snack om saken. MEN lite glad eftersom biljetter till Alter Bridge snart är mina! Woopdidoo!


Unholy confessions!

Nejmen hallådär blåbär!
Kan börja med att pengarna nu är i rätta händer. Inte i mina händer, men Saras. Ska mötas upp så jag får min förmögenhet senare idag, eller förhoppningsvis i veckan. För tiden börjar bli tight och jag måste köpa biljetter till nu på lördag och nästa lördag! Börjar bli lite panikigt med tiden! Nåja. Igår vart det städa och rensa massa för min del, även idag. Lyckades med en träning igår också, samma visa idag. Tvättstugan har vi också och hunden så det är många bollar i luften känns det som. Endå är jag ständigt uttråkad på något sätt.
Igårkväll vart det även filmkväll med Yasmine, The number 23 såg vi. Sevärd film men väldigt speciell. Sen satte vi på en skräckis som dock inte klarade kampen mot insidan av ögonlocken. Vaknade när den var slut då Yas inte var så impad av den så hade nog inte missat så mycket trots allt. Yasmine övernattade men fick order att gå ut med monstret tidigt imorse så hon gick hem.

Nu ska jag ta mig ett päron, dammsuga och sen ta mig en efterlängtad duuuusch!


Fallen!


!

Hear me screaming, see me bleeding.
Cause the days no more the same without you.



right between the eyes!

Nu är jag förbannad på äckel Tullen! Har jag fått lönen än? NEJ!


Long road to ruin!

Hellooooo!
Återigen måndag och helgen har varit gaaaaalet rolig! I lördags tog jag ju min rumpa till hökarängen där jag möttes upp av Sara och Sofie. Traskade hem till dom och korkade upp. Körde lite spel och musiken dånade i högtalarna. Runt halv elva tiden tog vi vårt pick och pack och rörde oss mot Harrys! Där var det smockat med folk och as kul! Dansade och skrek som aldrig förr och det märkes på rösten igår vill jag lova. När det var stängning kom Oscar och hämtade mig, Walter, Jorge och Andres. En tripp runt i stan och förbi donken sen ut till haninge och hem. Somnade mätt och belåten!
Igår vart det lugnt hela dagen, sen vid halv 5 började jag göra iordning mig för att sen åka ut till Eckerö på en liten trailer inspelning. Mötte upp Johanna och åkte till Brommaplan, där blev vi upphämtade av Karin och Jon. Sen ut till Eckerö och en flashig villa bland massa andra flashiga villor. Riktigt fräsch lya det där! Först lite repa sen vare bara att köra. När vi var klara bjöds det på middag och sen fick vi skjuts till centralen, där Jojos mor sedan hämtade upp oss. Kom hem svintrött och somnade i ett naffs!
Tandis imorse och nu ska jag keka frulle som jag inte hunnit med! Ciaoooo!



When it was good!

Hallihallå!
Gårdagen var skoj, men som jag trodde så slutade det i bråk. Människor älskar att förstöra verkar det som! Efter det drog vi ett gäng till jordbro på efterfest där det fortfarande var en del människor, fulla! Sen vart det trask hem!
Vaknade och då var skallebanken på besök, men det sov jag bort. Sen har mor och jag lagat vårrullar och duttat. Duschat och fixat mig har jag också gjort men klädfrågan återstår! Om ett tag drar jag till Hökarängen där Sara och alkoholen väntar. It's all on her tonight! Det blir Harrys och det kliar i hela kroppen. Har inte vart där på ett tag nu så känns lite tungt. Men det blir det ändring på idag!

Nej här blir inga barn gjorda! Vi hörs!



Push push baby, take it to the limit!

Goddagens!
Friday baby men jag kan inte påstå att jag är ett dugg taggad till kvällen, det kommer väl! Idag mår jag bra, fast den förgrömmade förkylningen sitter ännu i. Snart i två veckor har den följt mig hack i häl. Suck! Anyway. Vaknade nångång runt 12 och käkade frulle sen satte jag igång med min träning. Är precis klar med den och ska nu snart hoppa in i duschen, skönt skönt! Löning idag också! Eller nej juste, eftersom jag jobbade på ett ställe med noll planering så får jag den på måndag, i bästa fall! För att idag kan jag ju bara drömma om att få den.. Nej när jag fått lönen och mina skor så behöver jag inte bekymra mig om det där stället någe mer!






!

You may think I don't care anymore
But trust me
I do
I just suck at proving it.



Watch your words!

En runda upp till centrum sen vare hem och ut med monstret igen. När jag kom hem var maten klar så det var bara att krubba och smälta maten. Och nu har jag precis tränat. Skönt så skönt! Nu blir det en dusch sen nån film I guess, eller kanske läsa! Nu känner jag mig sådär rastlös igen. Nåja nått hittar jag väl på!


Don't stop believin'

Helllooooo crazypeople!
Idag blev det en sovmorgon som hette duga, när klockan var halv1 så fick mamma nog och väckte mig. Jag käkade frulle direkt och degade lite sen gick vi två ut med monstret. Har nästan precis kommit hem från en skön promenad i slätis. Nu ska vi fixa oss för en tripp upp till centrum sen ska jag hem och trääääääna!
Och imorgon är det fredag. Jenny vad säger du? Vh? Hmmpf!

Kungarna av tylösand, hiss eller diss?!

Nej välkommen åter var inget hänga i julgranen, tyvärr. Men nu är det Kungarna av tylösand, som faktiskt är roande att kolla på. Det är sånt som lockar, tyvärr på den också! Människor tycker det är roande att se fylla, bråk och andra människor som skämmer ut sig. Så enkelt är det! En hiss från mig!



Some say love is not for sinners.

Sådärja! Satan vad dagarna och veckorna går snabbt! Snart är det första advent och julmys, sen innan man vet ordet av traskar man runt på bolaget ensam och sen är det sommar igen! Jag klagar inte!
Tränade som jag sa och det var riktigt skönt, imorgon är väl träningsvärken en större plåga än den varit idag men I like it! Har även passat monstret lite och vart ute med na. Och fan vad lycklig jag vart när jag hittade de nya OTH avsnitten, finally, som jag väntat! Så har legat och kikat på dom idag också. Nu börjar min och mors tv kväll, alla program passar in med varandra och det är premiär av Berg flyttar in och Välkommen åter. Hoppas det är något att hänga i julgranen, annars blir jag besviken!



Peace 'n' Love festivalen! Can't wait till nästa år!


Yasmine!


Älskling se till att bli frisk nu! Vi tänker på dig här hemma. Sen när du kommer hem blir det filmmys i vanlig ordning! Har några som väntar, endast på dig! :) Puss i pannan! <3


When the children cry!

Hallihallå!
Det är fasiken vad jag ska drömma konstiga saker om nätterna och vakna av hostattacker. Gick upp vid halv10 idag och åt då en härlig frulle mor hade varit och handlat. Har träningsvärk i hela kroppen, skönt! Har varit ute med monstret för ett tag sen och kollade nyss klart på en b rulle, Foreign Exchange. Inte mycket att hänga i julgranen.

Nej nu ska jag träna! Ciao!

Tears don't fall!

Ja jäklar i mig vad jag aktiverat mig idag. Städat rummet, sökt massa jobb, tränat och tvättat- Check! Skulle vara bra om tjäna pengar vart med där också men den turen hade vi inte idag. Nu är jag helt slut och kollar på idol, efter det ska jag ta mig en lång skön dusch och sedan krypa ner och kolla film och tända ljusen. Har även lyckats föra över alla bilder från min kamera till datorn, vilket var på tiden. Så sommaren i bilder dyker upp nångång här i framtiden!

Nej nu började det igen, puss!

!

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life.


How to save a life!

Tjaaa!
Igår kollade jag på Precious, berörande film! Några tårar kom det allt! Sen försökte jag göra ett 4e försök till att kolla klart på Taking Chances som iof inte är bra nånstans. Men vill kolla klart på den så jag kan ta bort den sen. Men jag slocknade till den. Och natten har väl inte varit den bästa, drömt skitsaker och hostat ikapp hela natten. Hostan sitter i och hörseln på höger öra är fortfarande borta. Härliga tider!

Ska snart leta jobb, träna och dammsuga mitt rum. Måste ta tag i mitt liv, och helst av allt skulle jag vilja sticka iväg ett bra tag. Skulle sitta fin fint. Uppleva lite nytt, träffa nya människor och framförallt komma ifrån trista gråa haninge. Är så jävla rastlös hela tiden och uttråkad. Finns inget att göra. Det galnaste jag kommer göra idag är att gå ner till tvättstugna, jippi! Nej slut på klagandet, hejdå!


Vi tänker på dig!

!

It's sick how things can change so much in so short time. From good til' bad!


Movielover!

Dagen har spenderats med film med mor, först Killers och sedan Knight and Day. Mycket bra filmer. Liksom my cup of tea! Ska snart städa mitt rum när smärtan lagt sig lite sen ska mor och jag laga mat. Hungrig som satan! Bah satt ni vet!

 


Running in your veins!

Tjabbaaa!
Blev valla med Yas och Jenny och sedan vidare till Sofie för min del, där bror och brudarna var. Efter lite sång och skålande kilade vi vidare till Ollan. Där var det inte mkt folk men det blir vad man gör det till så hade skoj endå! Efter stängning så fick jag skjuts till Jordbro där det var slutet på en fest. En del människor befann sig fortfarande där men man såg att kvällen började lida mot sitt slut. Kom hem och somnade hungrig och trött.
Imorse låg jag fan på dödsbädden. Jag var inte bakis eller så men hade så jävla mensvärk så jag höll på att svimma, låg och svettades och var borta på golvet ett bra tag sen tog jag ett iskallt bad! När jag blev människa igen så kunde jag äntligen smälla i mig två mackor och ett glas oboy. Lite tv tittande senare gick mor, jag och bror och röstade. Röstoskulden är nu tagen!

Nu följer jag valet och det är fan tragiskt hur sverige har förändrats! Ska vi behöva leva under Reinfeldts piska ytterligare 4 år. Skjut mig!


!

My heart is under arrest again, but I break loose
My head is giving me life or death, but I can't choose
I'll swear I'll never give in, I'll refuse


Died in your arms tonight!

Hello! Gårdagen var mycket trevlig. Tog min rumpa till VH där jag möttes av Jenny och Gabbi. Väl uppe hos Jenny bjöds det på allt möjligt samtidigt som vi sjäng med till Idol. Vid halv 10 tiden drog vi oss ner till bussen som tog oss till tåget som i sin tur tog oss in till stan. Nype var det bestämt och Nype det blev. Mycket trevligt men väääääldigt mycket folk. Träffade på båda den ena och den andra man inte sett på ett bra tag. Efter stängning vart det vidare till Lobby där folk var fulla och glada. Lite dans och sång blev det sen vid stängning for vi hemåt. Var hemma imorse när solen steg upp. Tecken på en lyckad kväll!

Vaknade vid 3 tiden när bror kom hem från sötaste Novalies dop. Babblade sen körde mor och jag en egen liten kräftis. Tröttnar aldrig på dom små sakerna! Nu har jag precis duschat, ska fixa mig sen har Yas lurat med mig ner till Valla en stund. Vad kvällen har att bjuda på återstår att se, kanske blir Harrys, kanske Ollan eller kanske hemmafest, fast dom finns det snålt om här i ghettot!

I'll be in the sky!

God afton!
Blev massa junk hem till hushållet som vi fick med oss! Sen var det bara hem och äta en sen frulle. Kollade lite matlagningsprogram sen gick jag in och kollade på film och duna lite. Vaknade dock av att bror smällde igen dörren så höll på att ramla ur sängen. Då vare bara upp och fixa sig. Sitter och trycker i mig två mackor nu och snart ska jag kila till bussen och VH hem till bästevän där det bjuds på dricka, småplock och idol. Senare tar vi kvällen in till stan men inte Harrys denna gången.. Jag vet jag vet, hur ska jag klara mig. Men har lovat att följa med till Nype. Måste dansa av mig lite, inte gjort det på ett bra jädra tag!

Nej bråttom bråttom! Have a nice evening! ;D

Kom ut och lek!

Godmorning friday! Ja då var det återigen fredag. Satan vad veckorna går undan. Jupp jag är vaken och ska nu börja klä på mig för att sedan kila med Yasmine och möta mor, storhandling står på listan. Om jag ska klara kvällen blir det nog ett powernap när vi kommit hem. Och eftersom mina lameass kompisar, som Stefan uttryckte det så fint, inte vill till Grönan med mig så ser det ut som jag hoppar det just nu. Kan bli ändringar dock. Men skippar jag det så blir det förning hos JennyP och sedan utgång. Den är jag inte så taggad på just exakt nu. Men det kommer väl...

Nej på återseende!

Once upon a time there was a girl...

Grisen gick nyss ner. Kvällens film vart Prince of Persia. Helt okej film, hade dock andra tankar om den. Men sevärd?- Yes! Jag var trött men nu vart jag inte pigg men mindre trött. Fast det varar nog bara i några minuter tills jag tillslut ligger och snarkar och smådregglar.

Ja och nu insåg jag att jag kan ju kyssa min konsert-höst goodbye! Eftersom pissjobbet bestämde sig för att släppa mig så kommer min inkomst inte vara sådär jätterullande. Och skulle jag få ett nytt jobb inom kort skulle jag endå inte lyckas ha råd med det. Kul, jättefucking kul! Tänkte bara förmedla min ilska!

Godnatt!


!

The drops of rain they fall all over
This awkward silence makes me crazy


kickstart my heart!

Tut i luren! Det blev en tidig uppgång imorse, för att vara arbetslös. Fixade och donade till mig sen gick jag till skolan där Madde väntade. Gled runt lite sen vid 11 gick vi in till Mässen och avnjöt en god och trevlig 4-rätters lunch! Proppmätta och belåtna gick vi runt till kvarstående lärare och babblade om livet, mycket trevligt. Måste medge att man saknar Riksäpplet en aning. Nåväl. Efter det knatade vi upp till centrum, stötte på Robin och Julia för första gången sen studenten och pratade ett bra tag, sen gick vi runt i affärer och Madde fyndade en jacka! Stödde på Madde K mot slutet också sen skiljdes vi tre åt. Hem och laga mat med mor som nu är nere i kistan. Matkoman är kommen så sitter i soffan och kollar på tv. Och imorgon är det fredag. Nån mer än jag som ska till grönan och kolla Europe? Ja? Nä? Inte? Nån glad själ blir det nog. 

Hej så länge!


Can't stop rockin.

Som jag sa så blev det stan och vi hittade lite smått och gott. Jag kom hem ett par skor, leggins, tröja och en ring rikare! En mycket trevlig dag som slutade på kinarestaurang, mycket gott! Nu är vi hemma och kollar på tv och dricker nått eget, funkar faktiskt bra! Snart är det helg och jag längtar! Trots att jag inte har någe jobb längre och är ledig om dagarna så vill jag ha helg. Yeah you heard me! Bönderna på mitt jobb hade inte ens fått tummen ur röven att skriva till mig utan jag fick skriva ett mess till dom, och då fick jag bekräftat att jag inte jobbar kvar där. Mycket bra det där stället! Nåväl, hittar förhoppningsvis nå bättre, hoppas Norge! Men vi får allt se!



!

It's hard to walk this path alone
Hard to know which way to go
Will I ever save this day
Will it ever change



When you least expect it!

Hejsan! Förkylningen sitter i och örat krånglar. Som jag sa så vart det inte mycket till sömn, men grinig är jag inte för det! Det var bara upp och fixa sig för att sedan röra sig till tåget. Men fick skjuts av far istället. Är nu vid skogskyrkogården, mor är på möte och dom placerade mig framför datorn. Han tog för givet att jag hade facebook...
Efter detta blir det in till stan och kika runt lite, hoppas bara vädret håller i sig och att det inte regnar!
Jobbet har fortfarande inte hört av sig, ge mig lönen sen slipper ni mig helt enkelt!

Nu ska jag återgå till Fejjan!


You don't know what to expect!

Jamen sedär! Känns ju lagom lyckat att öroninflammationen är här. Konstant smärta. Vilket kommer leda till lite sömn, som i sin tur kommer leda till en mindre lycklig Linnea. Men varför inte, nu när allt ändå är så jäkla ''bra''! Nåväl, ligger just nu och kollar på John Q på 6an. Lite halvt oinne i filmen men den verkar spännande. Och imorgon väntar en dag på stan med mor. Ja jag kan ju göra sånt när jobbet inte hört av sig! Om jag nu fortfarande jobbar där. Nej ta er i röven. Yasmine prata med den där människan i Norge, så åker vi dit, bor där, letar jobb under tiden, sen stannar vi bara kvar!  TackHEJ!

When we walked in fields gold

I never made promises lightly,
and there have been some that i have broken,
but i swear in the days still left
we will walk in fields of gold,
we will walk in fields of gold


It's times like these..

Och så är det redan tisdag! Gårkvällen spenderades med Yasmine, kollade på film och hade chirre+dipp! The Lazarus Projekt kikade vi på med snyggingen Paul Walker. Filmen var faktiskt bra men ingen skräckis som jag trodde. Skum men bra! Sen började vi kika på Planet51, som båda lyckades somna till. Yasmine gick ner nångång inatt och jag sov vidare. Vaknade halv 12 nångång och tog det mest lungt. Vid 1 tiden gick jag och mor ut med monstret eftersom Yas och Lotten är borta över dagen. Det kommer gå bra!
Nu sitter vi och degar framför tv:n. Ska nog söka lite jobb eller aktivera mig på något sätt.
Pusshej!



I'm no big fan of this!


Movie!

Började kolla på The expendables igår, och såg klart den idag. Riktigt skön film alltså. Den rekommenderas starkt från min sida! Coola scener vill jag lova! Och biffiga snubbar!



I wanna free fall out into nothing

Hej hej hallå! Helgens bravader fick jag hoppa att skriva om igår eftersom jag kom hem nångång på eftermiddagen och åt, sen kollade på film och tokslocknade. Men nu är krafterna tillbaka!
I Fredags då, ja då vare Grönan. Kan ju säga att jag inte var ensam där. Det var smockat med människor och folk köade i långa rader, vissa kom till och med inte in! Dom var grymma, men mina planer på att stå längst fram gick inte riktigt som planerat. Men gryyymt var det iallafall! Efter det köade jag med bror och hans kompisar till båten, sen skiljdes vi åt. Jag och Lisa fortsatte till Ojojoj där några var, mötte Sara på vägen också. Efter två bira och snack så fortsatte jag och Sara vidare. Vi drog till Sjätte tunnan, som för övrigt var riktigt nice, träffade Kim där och drack en öl sen vidare till Harrys. Där var det en hel del människor och lika skoj som alltid! Sen efter stängning blev det nattemat och sen hem. I lördags vaknade vi tre lagom snygga och ramlade sedan ner till Valla där det blev pizza. Mor sällskapde också och vädret var så nice att det blev uteserveringen för våran del. Sen drog mina två kompanjoner och mor och jag stannade en liten stund till, sen vare bara hem och duscha och fixa sig för ytterligare en dag på stan. Yasmine kom upp, vi satt på ballen ett tag och spelade musik och drack. Sen kom Monzy och körde henne till Tina och oss två till Harrys. Dit även Sara kom efter ett tag. Där var det massvis med folk även denna dag och ett band som lirade. Vid stängning drog vi och denna gången till Tallkrogen på efterfest.

Och nu är jag förkyld som resten av landet verkar vara. Och inget jobbschema denna vecka har jag fått heller. Tur att jag har en cool arbetsförmedlare som hjälper mig hitta andra jobb. Har mailat ett idag sen ska jag ringa några stycken också. För jag måste ha nytt jobb. Nån som känner sig manad att hjälpa får mer än gärna göra det!

Nu blir det fix sen tvättis! PUSS!


I know that you know that I know what I want!

För jag är på så jävla bra humör! Den som sabbar det is going down! Nu bär det av till snetrum med mor. På återseende!



Words come easy!

Godmorgon Godgmorgon! Somnade vid 22.30 igår och vaknade kvart över 9 imorse! Jag har fått sova ut så att säga och nu är jag pigg som en lärka! Mår kanoners bra förutom den förgrömmade rethostan jag har! Idag finns det inte tid för att vara sjuk inte, Hoffmaestro och Chraa på grönan, inte en chans att jag missar det! Så nu blir det frulle och en kopp varm choklad som kanske kan mjuka upp halsen lite, annars bryr jag mig inte. Den största smällen kommer väl på söndag.

So looooong!



I'm in a hurry, cause' they're waiting down in hell.

Toy Story3 va bra! Älskar alla detaljer, lite spännande också! Barnet inom mig kom fram. Nu ska jag hosta mig själv till sömns och invänta morgondagen! Jiiha! Hoppas skallebanken och allt annat junk är borta imorgon!

SLEEP TIGHT!



HOFFMAESTRO & CHRAA!

FÖR IMORGON ÄR DET HOFFMAESTRO & CHRAA PÅ GRÖNAN! HAR VÄNTAT EN FUCKING EVIGHET PÅ DETTA!

SKÅL!



de e la goa gubbar!

Lalala, imorgon är det fredag! Som jag längtat!
Idag har det varit jobb, 10-14 med rena rama skallebanken heeeeela långa dagen. Den sitter fortfarande i serni. Har inte varit sådär askry idag men överlevt. Efter jobbet vare hem och pussa på vovven som var här, sen rätt ner i bingen och kolla klart på Vampires Sucks, haha dålig film alltså. Sen började jag kika på Toy Story3 som avbröts av mat. Nu kollar jag på Idol, hoppas på några härliga röster idag!


!

If I could just see you
Everything would be alright
If I see you
This darkness would turn to light




I just wanna hit you in the face

Tja tja! Tidig uppgång idag och jobb mellan 10-14, med en människa jag inte tål. Hettade till lite där, men det är bara skrattretande hur den människan beter sig. Blir galen! Tackar gudarna för att jag jobbar med Sara imorgon, och på fredag fick jag ledigt. Hoppas brollan flirtar in mig på sitt jobb. Skulle behöva det! För såhär kan det inte fortsätta.
Jah men efter jobbet mötte jag mor i Skogås och handlade sen vidare hem, så är näst intill precis hemkommen. Mår sisådär, halsen krånglar och skallebanken sitter i sen imorse. Ska laga mat med mor nu sen kryper jag ner i sängen och kollar på film!

ADIOS!


Tiden jagar oss alla.

Sådär! Är precis hemkommen från min kära vän! Min frustration är fortfarande inte att leka med! Men han mår som han mår. Tur att det inte var värre än det är, men det är fan inte okej alltså! IDIOTER!

Sitter och kollar fotbollen och det ser bra ut. Sen blir det dusch och film! Och imorgon väntar jobb.. Kan inte påstå för fem öre att jag är taggad men det är bara att bita ihop. En dag närmare fredag! Ge mig fredag!

SKÅL!

<3


!

I know that you know that I know what I want
I know I can't have it but give it a thought
I know that it sounds crazy, baby
But all I do is think of you





skaffa hjälp!!!

Blev en kortare prommis idag, sen gick vi och handlade. Då fick jag veta en sak och nu är jag så jävla pissäckel förbannad alltså! FEGA IDIOTJÄVLAR!

jag tänker på dig hjärtat!

Nu drunknar jag i musiken och storstädar mitt rum, nya sängkläder, damma, dammsuga och rensa! HEJ!


Just don't fall recklessly, headlessly in love with me

Hejhejhallå!
Kräftorna igår var goda, lite väl små men dom slank ner! Käkade kräftor, drack vin och åt kex till Lite Sällskap som hade premiär igår. Riktigt mysigt! Sen kollade vi på Robin Hood, den var bra tills insidan av ögonlocken började visa roligare saker. Så låg i soffan och mös med Yasmine och monstret, oj så mysigt! Sen vi två tiden vara dags för mig att ramla upp, slocknade direkt. Vaknade med halsont och en röst som liknar en skatas, jag orkar inte bli skjuk!

Nu ska vi snart ut på en promenix idag igen, igår traskade vi runt en timme, får se hur länge det blir idag!

Puss!

!

Things can turn upside down in one second
It's like we don't know eachother anymore


hanging by a moment

Har sökt lite jobb i åre och Norge så nu får vi hoppas på napp, efter det kilade jag och Yasmine upp till centrum och handlade krällor inför kvällen. Nu ska vi ut på en promenix med skrutten och sen ikväll blir det film och kräftkväll. Fan vad jag längtat efter dom där kräftorna!

Justja, igår såg jag och Yasmine på Letters to Juliet, och det var en riktigt bra, söt och härlig film. En sådan behövdes igår. Så den rekommenderas stark. Sen fick Yasmine mig att se på Camp Rock 2. Fråga mig inte ens, men det som hände på insidan av mina ögonlock var mycket mer intressant än den filmen!


Dancing on my own

Jaha godmorgon! Ytterligare en helg har svept förbi och nu väntar en ny vecka med nya äventyr. Jobbar onsdag, torsdag och fredag 10-14 så det är skönt MEN jag måste hitta ett nytt eller ett till jobb, för jag har ingen lust att leva på studiebidragssumman igen! Och jobb söks en braaaaa bit härifrån. Ska göra en macka till sen börjar jobbsökandet! Wish me luck!

ge mig fredag

Music, the only thing that can save me!

Daughtry - 7/10 på Debaser, medis!
Volbeat - 9/10 på Hovet!
Travie McCoy 30/10 - Göta Källare!
Alter Bridge - 2/11 på Fryshuset!

Hösten ser lovande ut! Vi ses där. Garrat!


You twisted my mind

I'm standing where you left me
Man, you really hit me hard



No one will cry at my funeral

Gårdagen bjöd inte på det vildaste men trevligt hade jag. Var hos Nato med henne och Yas och snackade och spelade spel. Sen tog jag bussen till Kenny där det bjöds på grogg. Kom hem vid halv 5 tiden och somnade direkt.

Idag har jag sovit, ätit och kollat på film, The Invisible. Grym! Skulle behöva fixa och göra massa saker men har ingen lust till nånting just nu. Höjer volymen och försvinner in i musiken istället! Hejs!

It seems like I enjoy beeing hurt...

Nejmen tjenare fan!
Jaaah! Igår vare då jobb från 10-14 sen stannade jag kvar på jobbet och tog en bira i väntan på Sara sen tog vi oss en till. Efter det vart det bolaget och sen båten över till grönan, där mötte vi upp Maddarna och väntade på att The Baseballs skulle börja, och damn vad bra dom va! Massa sång och bilder senare tackade Maddarna för sig och Sara och jag gick och krubbade. Sen åkte vi till Hökarängen till Sara och lämnade nycklar sen till centralen. Där blev vi upphämtade av Kim och Björn aka Göran eller Klas-kent, you name it! Raka vägen ut till åkersberga och nån fest. Där hände grejjer, haha! Efter några shottar och snack så åkte vi fyra hem till björn och fortsatte, lirade massa kort och lyssnade på musik. Sen vid sju tiden la vi oss alla i en och samma säng och slocknade. Efter way to little sleep så gick vi upp, jag pigg som en nötkärna som efter några timmar övergick till ett zombieliknande beteende. Björn bjussa på pizza sen hamnade vi alla i matkoma. Vid 4 tiden i eftermiddags skjutsade killarna oss till Danderyds sjukhus och därifrån tog vi tuben hem. Kom hem och slocknade och vaknade igen vid 19.30 när bror vart uttråkad! Har nu käkat och tagit mig en bira, ska snart duscha sen får vi se vad kvällen har att bjuda på. Nått roligt, annars får jag krupp!


Pusssss!

<3

Kan vi bara göra detta nu. Taggad till tusen!
Planen är ju som smord med smör! ;D(?) Eller nått.


I wanna celebrate and live my life

Tja hej tjenare! Jahapp, imorgon är det redan fredag och fasiken vad veckan gått snabbt.
Idag vare jobb från 10-14, skönt! Stannade kvar ett tag med Sara sen vare hem och raka vägen upp till centrum. Mötte mor och handlade lite sen tog vi oss en afterwork bira på Ollan. Och sen vart den hem och äta. Sitter nu och glor lite på tv och lyssnar musik, planerar lite inför helgen. Imorgon blir det ju som sagt Grönan med Madde och kolla på The Baseballs, ska bli coooolt! Sen efter det fortsätter väl högerhanden hålla i en ölburk och föra burken mot munnen. Är iallafall förväntansfull!

Nu har jag och Yas planer på att krypa ner och kolla film. Får se vilken det blir bah! PUSS


I know this place

God kvällen!
Det var tyngt att kliva upp imorse men jag lyckades. Sen vare ju så att rövtåget var försenat så började bli lite svettig i brallan av oro för att komma försent, men jag lyckades komma exakt i tid. Tackar gudarna för det! Har haft en konstant skallebank idag men jobbet har gått bra. Fast jag föredrar att jobba med Sara som dock var ledig idag så blev en annan... Började 11 och slutade 18, har vart hel lugnt idag. Sen vart det hem, missade precis tåget så fick vänta. Hem och äta och sen bara tagit det lugnt. Sällskapa Yas till Valla en snabbis sen vare hem och kolla Fångarna på Fortet och Time Out. Och nu sitter jag och njuter av SoYouThinkYouCanDance, love it!
Imorgon väntas jobb från 10-14, helskönt att veta tiderna, samma sak gäller för fredagen och efter det blir det grönan för att se på The Baseballs. Så Madde, du som läser detta. B l i f r i s k!


Nu börjar det igen, PUSS!

RSS 2.0