flytt..

igår var jag inne i staden med mor min, först ett besök på sös sen mot gamla stan! hittade en par skit coola skor, men det var inte dom jag kom hem med..  kom hem med ett annat par snygga skor, men ska råna padre lite och åka in och köpa de andra också I think! Det var en såndär cool affär och naturligtvis fanns min efterlängtade tröja där fast i linne
(!) Så när jag väl rånat pappa kan jag köpa den också !

Här hemma ser det ut som en bomb slagit ner, saker överallt och det är inte för att vi inte städat på flera år utan för att min bror ska flytta...på fredag...  man kan tycka att det är på tiden men nej det kommer bli tomt! Det enda possitiva är nog att jag får the master bedroom! Eller det större sovrummet kan man nog se det som! Så det ska bli nice, flytta in sakerna där och möblera och ha sig, fuuun!

Ska inte sitta här och tråka ut  er nå mer, ska nog börja packa istället för idag åker jag till far som äntligen kommit hem efter sitt 6 veckors långa arbetspass ;)

Tjingeling!




keep moving on..

...something I should've done long time ago, and now I'm standing here lika a fool, watching you two together!

!

Snart bär det av till sussi! Där ska vi grilla och dricka alkohol, och fira lilla Walter som fyller hela 12 år idag.. eller juste 18! Grattis grattis på dig! Ska bli kuwl att träffa klassen, eller ja dom som dyker upp...SKÅL!






I was too stupid to see that I was a joke to you!


" I'm gonna make a change"

Minnesceremonin igår var så grymt bra, att dom har lyckats sätta ihop något sådan på så kort tid är helt otroligt! Mycket bra gjort! Om våra svenska kommentatorer inte skulle varit med så skulle det vart ett pricken över i:t! Skäms på er!

storslaget

Michael Jackson har visats hela dagen på tv idag, och jag tycker det är synd att en människa ska behöva gå bort för att hans storslagna projekt ska visas på tv så mycket...

Han har varit en stor idol för mig sen första gången jag hörde honom, en stjärna, legend, förebild och såklart King of pop! 

Michael och hans musik kommer alltid finnas med oss, rest in peace!


heal the world, make it a better place!



"unfixable"

some say that alcohol eases the pain, and they are right,
at least for a while!

kuwl ...

ja efter mycket om och fucking men så kom jag och mamma till ortopeden, det visade sig att jag har väääääääldigt mkt muskler på mina ben, eller kanske inte... jaja operation blir det iallafall, troligtvis, förhoppningsvis... i båda benen.. well well, bara jag blir av med skiten så blir jag glader :)

kall öl och Micheal Jackson i högtalarna, sweet!

pusssssss

rhodos!

imorgon är det en månad kvar tills vi åker till rhodos! ska bli så lovely! det ska vara värt vartenda litet öre,
and I think it will!


jaha!

jaha hej hej, det var ett tag sen jag skrev något onödigt här, kan bero på att jag brukar skriva onödiga saker i min och yasmines blogg,  wepartylikerockstars.blogg.se .  well well, verkar inte som att det är någon större skada skedd!

men tänkte nog börja köra lite här också...


igår var jag, mor och yasmine på kryssning, körde en endags bara men det räckte, vi hann trycka i oss en hel del alkohol och få ut en hel del skratt! det var skönt!

fick även med mig en hel del alkohol hem, sweet!


RSS 2.0