Jag har aldrig fel, jag trodde att jag hade fel en gång men det var fel..

Hola again smileyfaces!
Har precis kollat klart på Sandhamn, och under tiden pratat om sommarplaner med Yasmine. Om man skulle ta och gå i ide fram till studenten kanske? Jag längtar rumpigt mycket till sommaren alltså! Tänker inte rabbla upp alla underbara saker man kan göra, för det ska folket veta! Logiskt! Sola, bada, grilla, campa, segla, kalasa, är bara en fjutt av saker to do! You made me do it anyway!
Nu ska jag kolla film eller nått och förtränga smärtan och så ses vi återigen imorgon! Då är det kalas!

Och då ska vi se. Imorgon är det torsdag, på fredag är det ledigt. Frågan lyder då såhär: Vad sker imorgon gott folk? ;D

JIHAAA!


Grekland!!!!


I'm not completely worthless, I can be used as a bad example

Tja tja! Kryckan här!
Idag är det inte så mycket bättre med benet, det gör ont! Men jag fick mig iallafall en sovmorgon idag, vaknade först vid 10 bläcket somnade om och sedan vaknade jag kvart i 1! Klädde på mig och staplade ner mot bilen där Jenny var, hade beställt henne en stund på dagen. Åkte ner till skolan, lämnade pengar och sen hem. Har inte aktiverat mig sådär jättemycket idag, jag menar, det finns inte så mycket att göra! Kollade film och halvsov.
Nu har jag käkat, och återigen kunde jag inte motstå vitlöken... <3  Har varit så jäffla uttråkad idag så det bara skriker om det, och det har inte gått över. Jenny har bjudit över mig på film, men ramla upp med kryckorna orkar jag inte, kalla mig lat men då vill jag ha skjuts, hah! :)

Nej nu ska jag återgå till att spela spindelharpan, woho!


gather soldiers, time to go to war.

Kom hem för ett tag sen från Yasmine, gick dit efter maten på en öl och snackade lite skit. Nu vill jag bara ha helg! Har precis lagt mig ner efter mycket om och effing men, benet i vädret och det smärtar. Ska se om man lyckas överleva natten utan utbrott! Nu ska jag bara dö lite innan jag somnar! Usch, kunde dom inte gett mig något starkare. Ja jag låter som en pundare, men detta är inte kul! Nej slut på whineandet och visa att jag är en viking, pah!

GOD NATTEN BÖNDER!


GE MIG SOMMAR SÅ VI KAN SITTA PÅ BALLEN OCH DRICKA ÖL! ;D





!

Centrum har fått ett nytt hak som öppnas på Torsdag, där finner ni mig och Yasmine på självaste skärtorsdagen! Bah satt ni vet!


Smärtan är oooolidlig!

Hej hå!
Operationen gick som på en räls, dock lite smärta under själva ingreppet denna gång... Och smärtan nu ska vi inte ens snacka om, tabletterna värker inte. Kan sätta pengar på att en bira skulle lindra smärtan..
Kom hem runt 11 tiden och var aptrött, men har inte lyckats sova. Krubbade lite frulle med mor sen gick jag in och la mig med min kära vän, lap topen! Nu dricker jag min lunch och mor ska precis fritera camenbert(an) som vi ska äta med glass, säg vad ni vill, men det är smaskens! Jaha nehe, nu har man lov i två veckor, skööönt! Får se vad man hittar på under den tiden. På lovet ska vi nog se till att hitta på en hel del skoj, right brydar? ;D

Nej nu ska kryckan upp och iväg, mot köket!

''Spriten räddade mig från idrotten''

Hej hopp lingon plopp(?)!
Är så satans uttråkad så tänkte väl skriva ytterligare något meningslöst i en av sveriges mest populära bloggar! Jag började kika på en rulle när jag kom hem, men somnade dock, sedan vart det krubb. Sleepeating kallar jag det! Har degat i sängen resterande tiden, har inte funnits så mycket intressant att göra, jag vill ha helg! Men jag ska inte klaga, är ledig två veckor framöver nu, så väckarklockan kan slänga sig i väggen, eller njae inte imorgon. Uppgång nångång mellan 7 och 8, för då 8 kommer mors far och hämtar upp mig, då blir det in till idrottskliniken och in under skalpellen åter igen. Så jag kommer leva upp till namnet Kryckan ett tag till.
Nej nu blir det dusch, och sedan blir det på med Johan Falk igen, eller hur mycket är klockan egentligen? Är det något roligt på tv:n? Eller har jag som vanligt missat allt? Får kolla upp det där snarast möjligt!

Nej durren väntar nu! SO LOOONG!


Jag vill gå på maskerad igen!!!! ;O


you found me

Hej hej hallå!
Började denna vecka med en försovning, riktigt tungt att gå upp imorse. Sitter återigen på den här förbaskade projekt lektionen, inget att tjoa över direkt. Men snart ska rubbet in, skööönt! Om en halvtimme är det lunch, magen vill ha nu! Hungrig som fasiken!
Nej nu måste jag få ihop den här jäkla rapporten som går mig på nerverna!

Tjingel!


att springa utan att bli jagad av polisen tyder på psykisk obalans

Horisontellt läge hela dagen trots att jag mått prima faktiskt, med tanke på gårdagen. Har börjat kolla på Johan Falk filmerna igen, looooove it! Är inne på den tredje, så den ska jag kika klart på innan jag sluter mina små ögon och somnar!

Måndag imorgon, segt! Men jag går bara imorgon sen är jag ledig två veckor. SKÖNT!

Sleep tighty!

!

Och juste, såhär är det. Linnea ska inte äga mobil när hon dricker. Punkt!


life's a bitch!

Hej hopp gummi snopp! Gårdagens ståhej vart helt klart lyckad, trots omständigheterna!
Sumpade en glasflarra utanför dörren, mobil åkte med i fallet. Härliga tider! Så nu är det verkligen dags för en ny va?!

Trött och irritationen börjar närma sig igen! JAH ! Söndag, segdag.
Pusshej!

A beautiful lie!

 

Hej hej hallå! Torsdagen blev mycket lyckad, som vanligt! Ramlade hem senare än bestämt, slockna direkt! Igår var jag som sagt ledig, mor och jag var ute och härjade hela dagen, jag var zombie hela dagen! Hem och kollade lite film, och sedan var det på't igen. Jenny kom över, drack lite, sedan for vi plus Yasmine till brandbergen för att bowla med Jöken, Alex och Matte. Mycket trevligt!
Sedan drog jag och brydarna till mig loch drack lite, Lina och Johan tittade förbi en stund, sedan gick dom och vi drog till Brandbergen igen, hem till Jöken och lirade spel! Hem och somna på direkten!

Imorse (13.00) blev jag våldgästad och väckt när bror, Martin och Nader slog in dörren. Inte fick jag sova ut, nej för lille Mart skulle hoppa på mig i sängen! Så det var bara upp och hoppa.
Nu sitter jag i min ensamhet (är inte lika tragiskt som det låter), dricker lite vin och spelar musik på högsta volym, grannen får säga vad f*n han vill just nu! Ska ta mig en durre nu hade jag tänkt! Kvällen slutar som den slutar.
Denna dagen säger vi Skål gott folk! (:



Hey hey, I'm gonna be a rockstar!

Andra och sista dagen på praktiken avklarad! No more Malmens. Attans, jag och min good luck hela tiden. Ja första praktikplatsen- byebye, andra praktikplatsen- bye bye, ska vi göra på en tredje gången gillt eller vad händer? Ja jag hoppar av min nuvarande praktik. Ge det en chans va ? Nej, vill jag sitta och få plastsmak i röva, dricka 10 koppar kaffe, läsa tidning, för att sedan klottra i den och kolla på nyheterna 5 gånger om, ja då kan jag göra det hemma! Så nu får vi se vart jag hamnar...
Ikväll hamnar jag iallafall på Station en stund! Skulle inte alls bli långvarig eftersom jag trodde jag börjar 0600 imorgon, men jag börjar inte alls! MEN blir nog inte så långvarig endå, man ska aldrig säga aldrig! Kvällsöppet så det betyder att glada riksäpplare ramlar ner dit efter stängning som vanligt.

Nu ska jag kolla klart på Sherlock Holmes, bra film det där!!!



Station en av gångerna!


thumbs up!


en meter upp i luften, hjärtat i 180!

Slagga jag sa, slagga det va! Fasiken vad skönt det var. En välbehövande tupplur helt enkelt! Somnade till filmen Astro Boy, kanske är till för aningen yngre varelser. Tittade klart när jag vaknade, sedan krubbade jag en stoooor middag, en kopp välling... JA VÄLLING! Fett gott! Sedan kikade jag på Law Abiding Citizen! SHIT vilken kick ass movie alltså! Gryyyhyyyyym! Watch it fellows!

Nu är det Greys Anatomy som gäller och sedan slagg! Klockan ringer 04.00 för att sedan gå igenom en snooz på en timme eller mer för att sedan börja praktiken 0600. Inge fin lir här inte!
GOOD NIGHT!

que?!

Andra första dagen på praktiken gick galant! Inte så värst mycket att göra, men skönare än förra placet iallafall ;D
Nu ska jag sova för jag är trött! God natt så länge!


you got me sleepwalking

Igår blev det ingen film, nej det blev till att skriva klart ett arbete. Och tror ni jag lämnade in något arbete idag eller... NEJ? Inte för att jag inte var klar med det eller så, för det var jag. Utan för att skiten hade försvunnit från min dator när jag skulle öpnna det igen, sökte fan en halvtimme efter skiten på datorn. Grät mig själv till sömns och idag har jag varit ett vandrande åskmolm, har varit arg hela dagen, på allt och alla, men icke otrevlig! Men det börjar väl lugna sig aningen nu !

Anyway, efter skolan blev det tandis, fick femhundraåtioelva saker insatta i truten sen hem och käkade. Nu sitter jag och kikar på New Moon med madre, mycket bra hittills! Sen blir det städa, dusch och Desperete! Och till sist sova. Börjar 06.00 imorgon men första dagen på den nya praktikplatsen, ska bli interessant!

Nu är mor klar i telefonen och filmen fortsätter! SO LONG!

smells like teen spirit

Helloo!!
Måndagen avklarad och nu är det snart läggdags. Men ska kolla på en andra film först hade jag tänkt. Kikade på Äntligen midsommar, lite halv daskig sådär men helt ok, och nu tänkte jag kika på Astro boy!
Idag har jag varit smått irriterad sen jag slutade skolan, vi är på håret att inte ha någon studentskiva och jag lackaaaaar! Vad i helvete, klart som fan vi ska ha det, men då gäller det att vissa människor får tummen ur röva och säljer sina biljetter, annars skulle dom inte tackat ja till en skiva! Så nu har jag jobbat baken av mig och frågat runt, en del har jag lyckats locka, tack och lov, men det krävs att andra gör något också! SÅ GE MIG MIN SKIVA, kom alla glada!
Sådärja, då har jag klagat klart för idag!
Efter skolan blev jag upplockad av jenny med nya Bettan, och den resan var en resa jag sent kommer glömma vill jag lova! Vi fick oss allt en liten guidad tur!

Nu blir det film! God natt lovers and haters!

I am finished with you

Back to school efter en veckas ledighet. Kan säga att det var tugnt att gå upp efter väckarklockan imorse, ingen big hit direkt!
Men nu sitter jag här och spyyyyyr på projektarbetet, så tråkigt!!! Benet värker som satan också, hur ska detta sluta...
Jag är hungrig och trött, lurreburre och 30 minuter.. Febern är hos hälsar på också känns det som. Veckan börjar på topp ;)


kung för en dag

God morgon! Söndag och den spenderas precis så som den ska, deg deg deg! Gårdagen vart helt klart lyckad den också! Började med middag och spel i lokalen, sedan ramlade ett gäng på 14 brudar in på Ollan. Liv i luckan blev det! Dansade och det tog stryk på mitt ben, illa illa! Så nu är benen i vädret igen. Efter Ollan vart det vidare mot Jordbro, där hade det vart liv i luckan också. Slutade med att jag och Jenny fick traska hem, en morgon promenix skadar aldrig!

Nu gör bror pannkakor åt oss så mot köket!

''I dont need no love all I need is the DJ!''

Gårkvällen vart helt klart lyckad trots allt! Somnade som sagt i min lilla soffa och vaknade efter waaay to little sömn! La mig i sängen, då var det bara Jenny och jag, satte på filmen Brothers! AS BRA! Jenny lyckades slumra till under filmen, jag efter, lyckades nog få hela 20 minuters halvsömn extra! När Jenny gick var det bara krubba och sedan fixa sig. Och nu sitter jag här, klar och ser någorlunda ut för att vistas bland folk, kors i taket!

Väntar på att klockan ska ticka vidare lite för att sedan traska upp mot lindströmmarna, bilen går 18.15 mot vendelsö. Där väntas middag och mingel, sedan bär det av till Ollan, YEAH BABY!
Då säger jag åter igen Skål, som den viking jag är! 
BYEEE!!!

!!


lalala lördag!

Tjaa! Yes det är morgon och jag är vaken ;D har inte gått och lagt mig än nej! Det ligger tre små grisar i min säng! Jag sitter i min soffa och lyssnar på musik! Kvällen slutade med ölspel uppe hos mig! Öl gick det åt vill jag lova! Trevlans trevlans! ;D
Det blir väl till att sova på soffan för min del känner jag ;D äsch vad gör man inte för sina tre grisar :)

Skulle bah säga tjaa!

GOD NATTEN SA KATTEN!

sweet kissing in the moonlight!!!!!

Sådärja, hemma efter en tripp till snetrum! Käkade precis en munk för er som undrar, en vanilj sådan. Scheta gott! Slask och äckel ute, men det är bara ett bra tecken på att det vita försvinner snart!!

Då är det slut på veckan, det är dags för fredagsööööööööööl! Jah så ser kvällen ut, öla med Yasmine vad jag vet än så länge. Har även tvingat na att kolla på säsongspremiären av Så ska det låta med mig också, niiice!
Vad kvällen har att bjuda på mer återstår helt enkelt att se. Vad som än sker ska jag vara pigg och gla till imorgon, då är det middag för Johannie och Sara som fyllt 20 sen bär det av mot Ollan, precious Ollan! ;D

SO LONG!

''I wanna make love to everyone in the crowd''

Det blev som sagt en tripp igår, runt halv haninge! Så stolt över dig Jenzan! Min mössa som jag var på språng efter lyckades jag inte hitta, det var heelt dött i skolan , wtf?! Vi var en sväng nere på coopen också och never again! Inte med snorhala kryckor!!!
När jag kom hem krubbade jag lite, sedan ramlade jag ner till Yasmine, kollade på Festival, Greys, Soroity Row (Y) och lite av Precy Jackson, det jag lyckades se av den var mycket bra. Ögonen lyckades protestera så efter halva filmen gick jag upp och sooov! Andra halvan ska vi pricka av idag!

Ursäkta mig men jag verkligen avskyr mina grannar! Vaknade vi 9 av att mor och bror skulle iväg, sen skulle jag precis slumra till, vilka slår på stort då? Jo mina grannar precis som vilken jäkla dag som helst. Gap och skrik, inte i hallen, utan dom måste öppna sin dörr först och sen sprida ut sig i hela uppgången och skrika på varandra. Och ungskrället ska naturligtvis härma mor och far, ska även dunka med fötterna som grädden på moset. Jag fick nog och öppnade dörren och gallskrek tillbaka till dom , bad dom knipa igen! NAEJ ingen framgång, får ta i med hårdhandskarna nästa gång, och det lovar jag att det gör jag!

Got a notion to say what doesn't feel right

Tjafan!
Ja som ni såg så har Jenzan tagit körkort, och just nu sitter jag och väntar på henne. Vi ska ta oss en tripp med bilen, svänga förbi min skola och hämta min studentmössa som kom igår också, sweeheeet!
Natten var aningen krånglig vill jag lova, kunde endast ligga på rygg och med benet i vädret. Men under hela natten kändes det som mitt ben faktiskt var amputerat, hade ingen känsel och benet var helt bortdomnat. Nu är det aningen bättre men gör fortfarande ont, så jag hoppar runt på mina snorhala kryckor här hemma.

Träffade på lilla vildingen som Lotta och Yasmine har hemma nu, så otroligt jävla äckel söööt! Olagligt!

Nej ska dra på lite mascara sen kommer Jenny förhoppningsvis snart :)
CIAO!



SÅÅÅ JÄFLA BRA!

GRATTIS ÄLSKLIIIIING TILL KÖRKORTET! I TOLD YOU! <33333


M is for music!


Pain of Salvation!

Tja tja!
Nyopererad och glad! Vaknade med tuppen imorse, tog en durre och käkade frulle. Sen bar det av mot hunddagis och sedan skalpell. Fick dock vänta i en oääändlighet innan jag skulle läggas under kniven. Det gick snabbt och smärtfritt, förutom de 7 sprutorna av bedövning som smärtade. Ombunden och hungrig var vi klara, då åkte vi hem, käkade donken jag och far sedan hämtade vi mina prylar och nu är jag hos mor!
Bedövningen är gången och smärtan är kommen, mindre skönt! Besviken över att det inte blev något lugnande, lite kul kunde man väl fått ha! Sitter nu med benet i vädret och försöker dölja smärtan, om två veckor blir det andra benet...

Idag kommer lilla skrutten som Yasmine och Lotta beställt också, wohooo!
Dags för en dos av lyckopiller och kolla film eller nått liknande! TJING!



Music is my drug!


<3


It's times like these you learn to live again!

Efter tandläkaren blev det en tripp upp till centan, köpte present till mamma som bastar idag(!) och skulle köpt jocks som jag skulle duscha med innan operationen men det slår tamigfan aldrig fel, ofcourse var den slut. Fanns inte en enda, och inte heller något annat. Blev vanlig tvål. Och blir det ingen operation pga. detta så går jag i taket! MEN det ska jag itne behöva göra, för operaras ska jag!
Förkylningen sitter i, känner mig fet i huvudet och hängig... Har precis packat klart mina saker, drar till madre imorgon då papi åker och jobbar igen...
Nej dags för dusch, sen blir det till att krypa ner i sängen och kolla nån film!

NEJ hollywoodfruarna hade jag glömt, duschen får vänta!

TJING!

Hanging by a moment!

Goddagens! Måndag och förkylningen sitter i... Började 10 imorse med projekt, jobbade inte på riktigt så bra, men pratade praktikplats med min lärare istället, kändes viktigare. Förhoppningsvis hamnar jag på ett konditori, gångavstånd från mig! Sweet!
Hade även prov idag som jag totalt glömt bort, kom på det 11 igårkväll när jag lagt mig, då var det baraa upp och hoppa och plugga lite, inte så långvarigt dock! Det gick som det gick, svarade på en hel del trots allt!
Nu har jag precis tittat klart på en film som vi ska göra ett arbete om. Hotel Rwanda, vill man bli riktigt förbannad, be my guest, kolla på den! Det blev jag!

Nu är det rast fram till spanskan, jippi! Tandis later och sen hem! Imorgon blir det operation nummer 1, finally!


you better keep on walking!

Tjenare hallå!
Välkommen förkylning.... Fredagen slutade men middag hemma, vidare till Jenny där vi + Johannie körde kort och drack lite. Sedan bar det av till Jordbro! Hej och hå, där höll halva haninge till. Mycket lyckad kväll, ramlade hem vid 6, lagom tidigt sådär... Fick mig en dusch på efterfesten också! Indragen med alla kläder på, jaah!
Vaknade upp efter lite för lite sömn, då var det bara till att duscha och fixa till sig så gott det gick, vidare mot globen och genrepet inför Melodifestivalsfinalen!
Hittade en mobil i fredags också, stackars snubben som blitt av med den, men den kom till rätta händer, cred till mig!

Genrepet och det ägde, satt nära scenen så det var bara ett skutt och jag var i Måns famn.. Nej men nästan iallafall. På god väg till ögoninflammation var och hälsade på mitt högra öga igår också, folk måste trott jag bölade mig igenom hela dagen! 
Kom hem, kollade lite tv sen blev jag alltför deprimerad i ensamheten så jag kilade över till Mamma där hon och hunden höll hus, meldofestivalen sen blev det läggdags för mig. Känner att jag börjar bli gammal, orkar inte lika mycket längre...

Nu är jag tillbaka hos Far, dom har fått idéen om att vi ska äta lunch ute, i snön, på baksidan... Snö på HELA baksidan, då ska vi naturligtvis sitta i snön, i solen. Härliga kalla tider!

Search and destroy

Tjaafaan!
Blev en tripp upp till centrum och nu är jag ett par leggins och en as snygg t-shirt rikare, se där! ;D
Efter centrum drog vi till Eken där lille Josefine praktiserar, blir en lång kväll för henne där, stackare! Snacka lite skit och tröck i oss en lärre var sen gick jag och Jenny skilda vägar. Kom hem perfect timing för att åka och hämta hunden på dagis, sen krubbade jag mackor och nu sitter jag i sängen efter att ha röjjt undan lite, bombnedslag vare innan.
Nu blir det en liten dusch igen, och sedan bär det av på den vägen. Fix, krubb och sedan över till jenny, rensa garderoben och dricka lite. Sen blir det den omtalade festen i Jordbro! Ska bli kul att se hur detta slutar ;D

So long lovers and haters!


<3



This is a call to arms
Gather soldiers
Time to go to war
Far, far away

This is a battle song
Brothers and sisters
Time to go to war
Long, long ago


dance your ass off!

Hallå! Här var det glest! Men jag lever!

Praktik i onsdags då, jag överlevde, det är allt jag har att säga. Sen på kvällen var det konsert!
Ett ord: BÄST! For fuck sake vad braaa det var! Ryggen värkte, benen var svaga men det var sååå värt det! Lalalaaaa! Jared Leto på ett silverfat, yes please!
Kom hem strax efter midnatt och slockna direkt! Blev ingen praktik igår, inte idag heller. Mådde inge vidare igår och det känns som min handled är stukad, wtf?! Samma visa idag igen och det går inte att jobba i köket då inte, nej!

Idag är det fredag, ska snart hoppa in i duschen och sen upp till centan med Jenzan senare! Sen får vi se vad kvällen har att bjuda på! Måste dock vara hyffsat nykter och pigg imorgon. Free tickets till genrepet på Melodifestivalen, inte illa pinkat! Sen kanske biljetter till sjäva finalen. Skulle sitta fint att sitta i en louge(?) och chilla! MEN det återstår att se!

Dags för dusch! Smell ya!


!

En sak bara : Du är och kommer alltid vara den jag hatar mest!


Uppdate kommer senare, ska ut på en behövande prommis nu!


You are my Manhattan from the sky!

Tja godmorgon!
En kvart försenad, bra början! Sitter återigen på Projekt lektionen och det är inget man slår klackarna i taket av lycka av direkt....
Gårdagen gick åt att packa, träna och kika Glamourama. Skulle kolla på ett avsnitt endast för att Joel Kinnaman var med... Men det gick ju som det gick, 10 avsnitt senare gick jag och la mig, det är så nördigt bra typ... Man vill endast se hur det glamorösa livet leker. Jaja!

Nu är jag i skolan, fruktar morgondagen, har inte ringt min praktikplats än (illa), imorgon är det konsert, idag är det en vecka kvar till min första operation, och tre veckor till min andra och idag ska jag åka över till far som varit och jobbat, vi firar min födelsedag också :) Haha hoppas på en ny mobil för min är inne sista refrängen vill jag lova eller kanske en kamera, en mille? Listan är long folks ;D 

Nu tittar rektorn in också, ser lika lost ut som vanligt! hah!

Many of horror!

God morgon!
Yes jag är i skolan, levandes...Överlevde natten med nöt och näppe!
Sitter på projekt lektionen och har praktiskt taget inte gjort nått vettigt! Orkar inte, har ingen som helst lust...
Hungrig och trött och lunch om 40! Give me a break, hur ska jag orka hålla ut!
Gnäll gnäll gnäll, ´ja jag vet men vad förväntas på en måndag liksom! Grinig är jag för att jag ska ut på praktik på Onsdag också!! MEN ska på 30 seconds to Mars på Onsdag också, så lite lycklig är jag minsann!

Idrottskliniken ringde och väckte mig imorse, kunde fått en operationstid redan nu på torsdag, men så blev det inte. Ska ringa och kolla om det går för sig iallafall! Annars är det operation nr.1 på tisdag nästa vecka ;D Som jag väntat!

Lärarna ger mig onda ögat nu, dags att jobba!

!

Goder kväller!
Yasmine och jag nördar fortfarande, inge pluggande hittills! Kollar roliga klipp och det slår ju pluggning med hästlängder!!!
Ville bara säga: Kan nån typ bryta armen av mig i sömnen så jag slipper åka på praktiken på Onsdag?! Tack på förhand! :)


In my head!

Hej hej hallå!
Lovet och helgen är nu över och det är back to reality liksom, eller?
I torsdags blev det firandes, men en lugn sådan. Var hemma med mor och umgicks och kikade film, käkade tårta och drack Sangria! Mycket trevlans! Käkade även gott med Mor och Bror!
I fredags blev det Ollan, surprise surprise! Förade med Yasmine, uppe hos John med honom, Sebbe och Jocke! Sen halkade jag och Yasmine vidare mot Ollan. Mycket trevlans! Inte smockat men det blir vad man gör det till. Efterfest ofcourse och ramlade hem vid 5 tiden. Mycket trevlig kväll!
Upp till centrum i lördags, mötte Yasmine och sedan hem och degade heeeeela dagen. Blev ingen utgång men lite dricka, kanske lika bra, för trötta var vi! Slocknade i sängen mitt under ett samtal och vaknade 12.
Dagen har spenderats med datorn i knät och spindelharpan på högvarv, b e r o e n d e f r a m k a l l a n d e!

Nu ligger jag och Yas i sängen, med varsin dator i knät och jag sneglar lite på blåsningen.  Bör plugga, men inte gör jag det inte. What the heck!

19, snart 90!

Måste ju bara påpeka att jag fyller 19 onödiga barre idag! ;)
Congrat'z to me!



Jag-hemresan-kryssningen! <3 korven!


åhej med farbror frej!

Satan vad dålig jag är på detta!
MEN kryssning i måndags och efter mycket om och fucking men lyckades vi komma till Värtahamnen. På håret att vi inte hann! Vi splittrades hej vilt påvägen till stan och folk sprang för livet från gärdet, andra sprang runt i stan och krigade efter taxi! Ja det var jag det!
Väl på båten tog vi oss en välförtjänt öl och sen gick det utför! SATAN I MUPPENSGATA vad kul jag hade.
Hemresan var nästan roligare! En sak är säker, bankomatkort+ kryssning= BAD combination!


Remember my name!

God morgon god morgon! Måndag och jag är fortfarande hes!
Är lite halvgrinig förtillfället. Ska ju på kryssning ikväll och hade tänkt sova ut länge idag.. men icke sa nicke! GRANNHELVETET SKA JU NATURLIGTVIS BORRA SÖNDER VÄGGEN PRECIS SOM DE SENASTE TVÅ VECKORNA! Och det låter, det låter mycket vill jag lova. Skrek lite och sedan vart han tyst, men somna om kunde jag inte göra så kollade istället klart på Fame! Åh så bra!
Kikade på Bröllopsfotogragen igår också, den var bra den också! Lite småkonstig bara!

Nej ska hoppa in i duschen nu och sedan packa och dona! Vid 4 drar jag och Madde till kinan och käkar, sen möter vi upp resten och KÖÖR!

Toodels! 


RSS 2.0