Happy new year!

God kvällen gott folk. Kul att se att några kikar in trots brist på inlägg!
Idag är det då nyår, har inte sett fram emot det så mycket men idag har taggningen kickat in! Så nu är groggen och ölen framme sen ett tag tillbaka!
Vaknade vid halv 11 av att dörren höll på att gå sönder av ringklockans plingningar, det var Sjömannen och Hushållerskan med lille Affe! Vi har då skaffat hund, jag säger att vi adopterat den, för den förre ägaren inte kunde ta hand om den. Så vi har skaffat en hund, en foxterrier, precis som älskade Bengtsson var. Känns lite konstigt men det kommer nog gå bra. Han kommer ha en stor plats i våra hjärtan men inte ta över Bengans plats, dom har sina egna platser helt enkelt!

När dom hade tittat förbi och gått käkade jag lite sen vare igång med musiken och kalasa! Mjukade upp halsen med en kopp té och sen har vi fixat med mat och lite smått. Nu är jag näst intill helt klar, parfym och håret ska fixas lite och om en kvart är det middag. Röding med potatisbakelse och hummersås, jodå det går nog ner ska vi se! Och till efterätt har vi gjort en fet pavlova tårta! Vid 21 tiden börjar jag röra mig mot tåget, till årstaberg där jag möter upp Sara och sedan till Hammarbysjöstad där jag i år ska fira in det nyra året. Känns lite konstigt att inte befinna sig i Haninge som jag alltid gjort men kan vara kul att göra nått nytt. Känner ju lite folk där också så det blir inte helt konstigt!


PAVLOVA TÅRTA!



Lille Affe!




GOTT NYTT ÅR PÅ ER!


Jag blir inte förvånad längre.

Hallååe!

Gårdagen då. Ja vi hade ju planerat bowling, så vi rörde oss till Rock 'n bowl men där var det väntetid på 2 timmar så vi tog oss till gullmars och Enskedehallen, där fanns det plats men det var dock bara 35 minuter kvar till stängning så vi tog oss till Odenplan och lirade biljard istället, myyyycket skoj! Och en viss talang har man ju! Efter det tog vi oss till Harry B James och där var det en hel del folk, mycket rolig kväll och oförväntade människor. Efter stängning skulle det bli mat men min buss kom precis så jag hoppade på den och tog mig hemåt! Somnade till musiken i vanlig ordning.

Gick upp vid 12.30 imorse och käkade, fixade rummet lite sen for jag och bror upp till centrum och inhandlade morgondagens dryck och mat. Efter det mötte jag Jenny, Lina och Tina och hämtade Pierre sen mot maxi och handla. Hem och käkade och nu har jag precis kommit hem från valla där Yasmine var och krubbade och nu är det Junior VM i hockey!

Jag börjar bli lite smått taggad inför morgondagen, trot eller ej. Fast nyår är nog lite överskattat ändå.


It's strange but it's true.

Helloo!

Blev en tripp upp till snetrum med Yasmine, inte så mycket folk som jag trodde befann sig där men värmen, ja den fanns. Kikade runt i hopp om nå fint att ha på sig, och här är allt jag köpt.. inget. Inte ett skit hittade jag. Nej varför skulle jag det nu när man har presentkort på hela centrum. Just my luck och jag är inte förvånad! Nej så det blev en sen lunch/ tidig middag på Tacobar som Yas så snällt bjöd på, sen kollade vi lite till och gav upp. Kom precis hem och ska snart ge mig iväg igen, ska möta Sara och Filip i stan vid sju tiden och sen ska vi boooowla. Som jag längtat efter att bowla! Så vi hörs när jag vunnit!

Peace!


I laughed so hard I think I died.

Tjabbaaaa!

Efter maten igår la jag mig i sängen och kan säga att det inte tog lång tid innan jag slocknade. Så vid halv 8 tiden somnade jag och har sovit i princip ända till för en halvtimme sen. Har dock vaknat ett antal gånger och varit på god väg att hosta upp inävlorna, mindre kul men jag klagar inte, får nog skylla mig själv lite. Trots hostan mår jag faktiskt ganska bra, nysningarna är tillbaka och rösten är bora, men what the heck!
Ska göra mig en kopp té nu, sen kanske jag far upp till centrum i hopp om någe roligt!

Adios!

Jag är en cool nörd, du är en nördig nörd.

Hej hej hallå!

Gårdagen bjöd på kalas. Karaoke-måndag på Harry B James och det var apskoj! Mycket roliga människor. Blev tillochmed en tripp upp på scenen och körade bakom Sara och ''Tjejen jag inte kommer ihåg namnet på'', ohjo deras vackra stämmor lät okej, om man skulle vart döv... Men jag gillarej endå Sara, det vet du! Nej men en mycket rolig kväll igår och sedan hoppade jag, Sara, Rob och Charlie in i bilen vidare till donken, nattekäk sen åkte vi alla hem till Rob och slafade. Herregud! Upp strax innan 11 för att kila till bussen, möta upp Sofi och sedan till odenplan och Lenas studio där Sara hade bokat tid för en tatuering. Kan säga att det kändes jobbigt att gå dit utan att ha blivit marked for life, jag ville så jävla gärna men icke plånkan. 2,5 timme tog det men vi var där 4 timmar totalt. Lite paus hit och dit och matvila. Sofi och jag hade intagit soffan och gjort oss hemmastadda och herregud, märkliga människor det finns. Speciellt han som tatuerade in en varmkorv med flames på bröstet, till tjejen sin som han gjort på smällen men inte kom ihåg hennes namn, han var en höjdare han?!

Nu är jag hemkommen och ska käka något, sen blir det nog ner i sängen och kolla film. Kan ju inte ränna runt varje dag, men imorgon blir det bowling och lite sånt lutar det mot.




I don't need love looking like diamonds.

Nejmen tjenare påer! Då ska vi se hääääär! Javisst ja, julafton var mycket trevligt, släkten kom hit och vi käkade massa gott och hade det aptrevligt. Fick massa fina saker! Spelade Med andra ord gjorde vi också och det är alltid en hitt! När släkten for traskade jag upp till Ollan, där har jag inte varit på flera månader, och som en vanlig julafton så var det smockat. Hann vara där en hel halvtimme innan det stängde och då vart det trask hem med två trötta kompisar som jag så snällt så lät sova hos mig eftersom ena hade tappat plånkan, trodde han ja, och deras buss inte skulle gå förns om jättelänge, snällt va, javisst!

I lördags vart det till att äta rester vilket inte gjorde mig något, sedan mot kvällskvisten ramlade Sara förbi och 2 timmar senare for vi in till Harry B James och där gott folk, ja där var det smockat vill jag lova. Garderoben var tillochmed full så vi fick släpa på jackan, fast dock inte så länge eftersom Rob erbjöd sig att ha dom i bilen. Vid stängning erbjöd sig Rob att köra hem, fast blev bara till gullmars eftersom jag blev ''tvingad'' att ta en bulle till bålsta. Efter mycket om och fucking men hittade jag en schysst chaffis och resan började, plockade upp Robban sen vidare hem till honom. Därifrån kom jag precis hem. Igår var en riktigt chilldag, film och pizza blev det för våran del. Skulle åkt hem imorse, men det var ingen big hitt att gå upp så tidigt så jag sov kvar medans Robban åkte och jobbade. Men som sagt nu är jag hemma, ska trycka i mig mat och duscha och fixa mig för att fara till Harry B ikväll, karaoke kväll och Umeå besök, kan bli skoj!

Sådärja, vet att ni var nyfikna! Ciaoo sålänge


God Jul gott folk!

Hejhejhallå!

Bio jag sa, bio det blev! Due Date, en mycket bra rulle som rekommenderas starkt. Haha älskar såna filmer! Efter det ramlade vi förbi Harry B en stund där vi hängde med Charlie som jag även fick sällskap hem med, han hoppade av i skogås sen var det bara en liten bit kvar för mig att åka. La mig och sov direkt!

Och idag kära vänner, så är det julafton för er som missat det! Gick upp vid 11 tiden och då har bror redan varit uppe ett tag och tjatat på mor att han ville öppna julklappar. Jupp, det är inte bara småbarn som blir crazy på julafton, även min 23 årige bror. Vi slog oss ner med pepparkakor och julmust och öppnade julklappar. Tackar så mycket för de fina sakerna mor och bror! Nu ska jag byta sängkläder till mina nya som jag önskade mig, myyyys sen blir det städning och fix innan släkten kommer. Gaaah, längtar till maten! Har gjort ett bra tag nu och snart är det dags! Men innan städning så ska det slängas ner lite mat i magen!

Ha en awesome dag allesammans! PUSSEL!



Save me, I don't know, know myself!

Hallihallå! Det har varit ett väldans spring idag! Halsen och näsan bråkar, mindre kul men jag överlever. Har dock varit ett åskmoln större delen av dagen, först har jag kollar kortet var 5:e minut efter lönen, har den kommit än? NEJ! Så har fått låna pengar av snälla bror, men har tyvärr inte kunnat köpa klart alla julklappar, men det ordnar sig! Först var det centrum med mor och bror och brottas med halva haninge! Svettigt och trångt och nästan inga bankomater funkade! Sedan var det handla subway och hem och käka, mätt och belåten for jag ut igen, mötte Jenny och satte oss på bussen ner mot Porten. Där handlade vi vårat och tog sedan bussen hem igen. Precis hemkommen, ska vaska barret sen ska jag iväg på bio med Sara, presentkortet kommer väldigt bra till användning nu.

Men så på återseende råååå!

Julgalan 2010!

Hittade en bild på oss serveringspersonalen och Maria Montazami från Julgalan på Marias blogg ! Hon är ju för go!



Tagen från http://blogg.amelia.se/maria-montazami/


Jay Smith <3

1:56!


Dan före dan före dopparedagen, skål!

Oj jäääälar vilken händelserik dag. Vart hemma, sen tandis, sen hem igen för att dega många timmar och sen upp till snetrum med bror och handla, sen hem och irritera honom när han gjorde mat, skaldjursrisotto, ohja den satt som den skulle! Fan vad jag älskar det!

Sitter och väntar på att klockan ska slå 00:00 så lönen ramlar in, och skulle den inte komma imorgon, ja då kan jag ju säga att jag sitter i skiten, men vi får väl hoppas på det bästa och imorgon blir det då ut med armbågarna i jakt på mina välplanerade julklappar!

Kan ju meddela er att jag längtar som satan till fredag!!!... till maten! PUSS!


No one's gonna love you more than I do.

Goddagens!

Nysningarna är här idag igen och halsen är sämre än igår. Dock så har jag inte massa rethostningar som jag hatar *pepparpeppar*, fast jag är på god väg till att låta som en man. Lite mysigt blodharklas upp stup i kvarten, mm älskar detta!

Nu ska jag bege mig till tandläkaren och önskar jag kunde säga att jag skulle ut och köpa klappar sen men icke, nej det blir imorgon eftersom lönen tittar in då. Då blir det till att fara och flänga hit och dit! Ska bli intressant!

Ciaooo!

Song of the day!


If you're not in, you can't win.

Det var den dagen det! Tiden går fort när man har roligt, right?!
Jag och mor har gjort meatballs till fredag och jag har lyckats städa rummet, får dra dammsnabeln närmare fredagen. Nysigt och hostat har jag hunnit med en hel del också. Nu har jag lagt mig i sängen med en kopp té, tända ljus och ska dra på en rulle. Lite sällskap hade kanske inte suttit helt fel, men eftersom jag är så jävla rolig att umgås med så klarar jag mig med mitt egna sällskap. Lite dåligt samvete för det där med dejten har jag faktiskt, men sjuk och sen skulle vi ses i sumpan, vilket hade betydigt omöjligt att ta sig hem.. Och sova borta kunde jag heller inte göra eftersom jag ska till tandis imorgon!

Nejmen på återseende! ;D


Dancing in the moonlight.

Allåååå!

Fan vad konstigt jag sovit inatt, drömt mindre roliga drömmar och krånglat. Vaknade med hosta och halsont och nu är jag tjock i halsen, mindre kul, men det skiter jag i! Té gör susen!
Har bara degat hemma idag och kommer nog fortsätta så, skulle på dejt ikväll men måste nog tyvärr ställa in. Får flytta fram den och den som väntar på något gott... ;D

Nu ska jag städa mitt rum som ser ut som ett bomnedslag! Skål!



Don't even think about it.

Nu slänger jag in handduken, vilket jag trodde jag skulle gjort redan vid 10 tiden efter att ha slumrat till i soffan, aptrött! Men blev té och film istället, Revolutionary road, bra men tragisk..
Nu drog jag på Date night som jag somnade ifrån förra veckan, förhoppningsvis kommer John blund förbi inom kort.


Nighty!

Song of the day!


Meet you all the way.

Sådär då! Då ska vi se vad jag tryckt in denna helgen. Kan börja med att säga att alla stygnen är borta efter den lilla händelsen och det ser förtääääskigt ut alltså. Ärret är varken litet eller osynligt, nope! Nåja.

I torsdags var det Harry B och bandit fest, lite besvikelse att Royal Republic inte lyckades ta sig dit pga. äckelsnön, men Bandit Metalizers hoppade in och gjorde väldigt bra ifrån sig, det gjorde även Frank Turner med sin sköna röst! Hade askul där i torsdags och efter stägning var det raka vägen hem för att sova, men först pulsa i snö upp till knäna, usch vad arg jag var!

Bandit Metalizers! Bollnäs-Martin och Bandit-Peter!



Frank Turner!

I fredags var det jobb. Gick vääääldigt bra vilket var as skönt. Då blir man genast mycket gladare. Glad var jag annars också, för Harrys väntade på mig och Sara. Vi kom dit och där var det liv i luckan. En mycket rolig kväll som slutade med nattekäk på 7eleven och taxiresa hem med Robban. Slockande direkt och degade hela lördagsmorgonen innan det var dags att fixa sig för jobb igen. Följde Robban ut och hälsade på Pierre sen var det bara att kila till tåget. Jobb jobb jobb för sista gången, på julgalan. Sara och jag jobbade ihop och allt gick som på en räls. Hade ganska mycket att stå i, och hjärnan gick på högvarv men det gick asbra! Sen var det vidare till Harrys där Ebba Gold skulle lira, tributeband till Ebba Grön, kanske man kunde räkna ut med lilltån, och dom var faktiskt riktigt bra. Hade mycket skoj även då, trots att hjärnan var lite slut och samma med kroppen. Tack och lov så fick vi skjuts hem av våran trogne Harryskämpe Rob! Först en sväng till Sumpan för att hämta upp Charlie sen fick jag komma hem och sova. Mycket skönt, annars hade jag med största sannolikhet vaknat upp i Tungelsta eller Jordbro, no big hit må jag säga!

Igår sov jag ut vill jag lova, vaknade vid 3 tiden och tröck i mig lite mat. Något jag varit dålig på att göra denna helg. Men mat blev det sen in i duschen för att sedan fixa sig återigen. Denna gången inför personalfest på Engelen. Ooooooj vad skoj vi hade. Skönt att se folk uppklädda och lite på pickalurven istället för i arbetskläder och proffsiga ansikten. Men skoj var det vill jag lova. Sen bestämde sig praktiskt taget alla sig för att dra till Patricia, något jag alltid velat göra på en söndag, men icke sa nicke! Där blev man ratad i dörren eftersom det var 20års gräns. Attans, men såklart så hade vi våran räddning. Sara och jag satte oss på en buss och for till HBJ, yepp dit blev det även igår. Där var det inte många ansikten men trevligt hade vi ändå, och även igår fick vi skjuts hem av Rob. Så snäll så! Sen vart det bums ner i säng och sova.



Linn!



Sara och Fah!



Shake your ass!

Har blivit riktigt dålig med kameran, förhoppningsvis tog Sara några fler igår!

Idag har jag, mor och morfar julhandlat. Förvånadsvärt lite folk i affärerna men mycket på vägarna, kaooooos är allt jag har att säga! Jag har inte ångrat mig, jag hatar snön. Usch!




Jag siktar mot toppen så långt jag kan nå.

Hallåååe!

Gårdagen var myyyyyyyycket skoj, hela helgen har faktiskt kickat ass, men mer om det senare för nu kommer morfar och vi ska åka och julhandla!

So loooooong!

Your the voice!

Ikväll är det personal fest! Ni får en fet uppdatering om helgens galenskaper imorgon, för jag vet att ni vill veta!

PUSSSSS!!


Before tomorrow comes!

Jag lever och jag är här! Men måste rusa nu, för det väntar jobb! Sista dagen under julgalan! Hoppas det går lika galant som igår!

HEJS!

Den coolaste mannen som går i ett par skor!


Song of the day!



Perfect kombination!


I want you to do me with a tommy-gun baby!

Tjabbaaaa!

Blev inge antibiotika men några stygn rök och omplåstring blev det. Resten av stygnen ryker när det ser bra ut. Efter läkaren gick vi till centrum och mor och jag fönstershoppade! Eller... jag kom hem med en bling bling kavaj, skit snygg! Den kommer användas flitigt! Sen vare hem och göra vårrullar som vi nu tryckt i oss. Dom är beroendeframkallande. Nu sitter vi och degar framför tv:n, funderar på att träna lite och leka lite med gitarren, kanske ska leka med bruden på nedervåningen som tjatar på mig! Yasmine alltså!

Och jag längtar till imorgon. Då bär det av till Harrys på kvällen och Bandit-fest dit Royal Republic kommer, ska bli skoooooj! Så kameran måste laddas och rensas för nu ska jag fan bli duktig med kameran!




Btw så gottar sig min bästa vän i Thailand just nu och sisådär en månad framåt. Är inte alls avundsjuk och trött på kylan...


Lill-lördag!

Hallåååe!

Vaken, äten och duschad, nu ska jag bara klä på mig sen beger vi oss ner till läkaren sen handla. Får se hur detta slutar,  blir nog antibiotika skulle jag tro! That's what the nurse said!

Chaa så länge!


Song of the day!

Den är ju lite skön. Rösten också!



Jag gillar faktiskt julen, tro mig! ;D


Arm yourself because no one else here will save you.

Sådär! Det var den dagen det! Fick besök av Yasmine och Jenny som jag inte träffat på ett bra tag, vi kikade DH tillsammans sen lämnade Jenny oss. Yas stannade kvar och gick precis ner till sig. Pratade om julen och jag kan med skamsen röst säga att jag inte har fått nån julanda än. Ingen längtat eller härlig julvärme i kroppen, vad har hänt med mig? Nog att jag har blivit känslokall men hallå! Nåja, förhoppningsvis kommer det inom kort och inte som en fet smäll dagen efter julen, som en depression att den är över.

Nu ska jag spela lite Bubble Popp, kliar i fingrarna på mig, sen kanske jag sneglar lite på en film innan jag sussar in. Imorgon blir det ner till doktorn som förhoppningsvis kan göra nått åt mitt ben och inte bara sno mina pengar, vi får se hur det slutar helt enkelt, sen kanske jag ringer en annan läkare om mina operationer som inte har gjort saken bättre. Ser hur mina pengar rinner iväg till läkarbesök, kul, ASkul!

G' nighty!


On broken wings I'm falling.

Hallådär!

Nu är jag tillbaka in the ghetto vallavägen efter en månad hos far. Gick upp vid 11 tiden och käkade frulle med resterande folk som befann sig i huset, seda satte jag igång att packa och fixa rummet lite. Vid 3 tiden körde far hem mig och jag satte igång med mina grejs, tvättade och lite sånt, och vid 4 begav jag mig till tandis. Jupp, dom är inte bäst där nere, eller så är det jag som ALLTID har sån jävla otur när det gäller småsaker. Min lilla tråd jag fick när tandställningen rök hade redan lossnat lite och stack mig i tungan stup i kvarten, så det vart dit och limma idag.
Har precis kollat på den senaste OTH avsnittet, väntar på nästa ivrigt, så bra!

Jamen en annan sak också, mitt satans ben är ju inte läkt! Nej för er som undrar så har det till och med gått upp lite så det varar och äcklar, just my luck vare va?! Så det blir ringa läkare och be dom norpa åt sig mina pengar igen för att dom ska ge mig ett plåster eller liknande, mmm jag älskar den svenska sjukvården....

Nu återgår jag till gitarren! HEJPA!

Song of the day!


Hero of war.

Hallåååå!
Sedär ja! Lucia är nu över för i år och jag har haft en asbra dag. Blev väckt vid 11 tiden av far, vi åt frulle sen tog vi det lite lugnt och sedan fixade vi oss för att åka till Kista och brors jobb för att käka en utsökt lunch, vidare till Maxi för att handla sen hem. Vi satte upp lite julbelysning och sedan började vi med maten. Matte ramlade in, efter det kom Andre och sist Eva. Fullt hus vare! Vi käkade massa gott och hade trevligt. Efter maten kikade vi på Ung och bortskämd och helt fel åkte! Sen lirade jag, pappa, bror och Matte, Med andra ord, fram tills sisdådär en halvtimme sen. Oh herregud vad vi skrattat och haft det skoj. Det är ett spel som kommer spelas måååånga gånger om!

Nu sitter jag här, spelar lite Bubble popp och ska snart sova. Imorgon blir det upp för att packa och sedan fara till mor där jag nu inte bott på en månad. Tänka sig vad tiden går fort!
Nejmen jag tackar för mig och mina dåliga inlägg för ikväll. Det blir bättre med tiden, jag lovar, och jag vet att ni vill! PUSS!

Gallej och song of the weekend!

I'm back! Yes I am! Efter en fullspäckad helg så sitter jag åter igen här. Fredags vare jobb och utgång, lördags var det jobb och utgång, idag var det upp för att käka frulle direkt och sedan fara till Eskilstuna på en liten utflykt, mer om det senare! ;D
Helgen har varit awesome som vanligt och som vanligt har tiden också gått fort. Imorgon är det redan lucia, snart jul och sen nytt år. Året har bara flugit iväg!
Veckan är ganska späckad skulle jag nog kalla den. Jobb och gallej, och flytt, men jag kör på och mår bra som jag faktiskt gör nu! Jag är lycklig!

Har precis kollat på Idol finalen eftersom jag missade den i fredags pga. jobb, i lokalen bredvid där den faktiskt ägde rum, och drömmarna om att smita iväg och kika in i självaste globen var bara att glömma, och så missade jag finalen idag eftersom jag inte befann mig vid en tv. Så den kikade jag på nyss och som jag alltid sagt, Jay Smith är bäst. Gråter fan så fort han sjunger (av lycka), det kallar jag en stjärna och kärlek till musik! Nu ska jag kolla på ett avsnitt av OneTreeHill och sen försöka sova!

Have a nice night!




Skid Rows, 18 and life med Erik Grönwall, vinnaren i idol 2009, är så satans bra! Hade turen att stöta på Erik på Harry B James i fredags, och var då självklart tvungen att lägga in en stöt och beundra hans verk. En väldigt trevlig prick det där. En kram och en skål slog vi till med också!


Heavens on fire.

Woawoawoa! Gårdagen gick väldigt bra tycker jag. Kan ju bero på att jag och Sara jobbade tillsammans och vi är liksom meant to be helt enkelt! Efter det så tog vi vårt pick och pack till Harrys där det var liv i stugan. En myyyyycket rolig och skön kväll. Efter stängning vart det hem och sova, välbehövt kan man ju säga. Och nu är jag uppe och härjar, har käkat mat och städat så nu är det bara jag som ska fixas till, och rummet lite sen är det återigen jobb och Harrys!

TOLD YOU, JAY VANN! Så satans bra! Måste kolla på hela altet imorgon efter våran lilla utflykt! ;D Kan ju inte missa när Jay briljerar!

PUSS!

Peolple try to take my soul away.

Goddagens!
Nu bär det av igen. Jobb jobb jobb och sen är det ju Idol finalen i Globen så det kommer vara smoooockat med folk. Städat har jag gjort och nu är jag helt redo för att kila iväg. Hoppas tiden går fort och det går bra för sen bär det av till Harrys och Crazy nights! Imorgon är det återigen jobb!

Nejmen det var väl det mest intressanta jag hade att dela med mig av för tillfället!

Ha en king fredag!

Song of the day!


I was made for loving you baby.

God natten!
Nu är jag äntligen hemma efter jobb. Har gått väldigt bra idag men fan vilket spring det är hela tiden. Idag vad även Brolle med på scenen vilket förgyllade kvällen en aning, mumsbit! Raka vägen hem, kunde hamnat på Harrys men var stark och vuxen nog att tacka för mig och vänta till helgen istället. Trött kan jag medge att jag är nu. Ont i fötterna? Svar ja! Och så piper det i öronen från gårdagens ståhej. Jävlar vilken volym det var där! Lite hungrig är jag också men tänker inte gå ner för då väcker jag dom små liven där nere. Så det blir till att försöka sova för min del så man är någorlunda pigg under morgondagen. Städning, jobb och utgång! Så kan det gå!

Nejmen då tackar jag för mig för idag och så hörs vi imorgon, vet att ni vill! ;D

No fire now, no smoke!

Halllåå!

Gårdagen, ja vad ska man säga, älskar impulsiva saker! Började med att jag vaknade, jupp en bra början på en dag. Käkade och donade sen for jag och far hem till Matte och hämtade en säng sen vidare hem för att fixa och dona lite till. I brist på roliga saker att göra åkte jag och Matte och handlade, vi överlevde båda två sen vidare hem för att laga mat. Slutade med att jag gjorde det mesta när Köksturken och Sjömannen bara satt och kollade på. Käkade sen for jag vidare till stan och Nalen, bandit unsigned där en vinnare skulle koras. Helt klart bra band alla 4 och The Neverdies vann. Sen lirade Corroded och Raised fist, mucho bra! Efter det blev det Harrys. Sara som har lite mer tarmar i bollen drog sig hemåt och jag hookade ihop med Carro, TJ och Danne. En mycket rolig kväll på Harrys må jag säga. Hemgång vid stängning och slockande direkt, ett tag iallafall tills Danne ringde och väckte mig och vi babblade telefon i nån timme, sen fick jag sova. Vaknade av att han ringde igen imorse, haha herregud jag säger då det! Och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig för att dra iväg på jobb i Globen. Julgalan står på schemat även denna helg, torsdag, fredag och lördag! Cash is king typ!

PS. JAG BLEV AV MED 3ÅRS PLÅGAN IGÅR! RÄLSEN ÄR NU DEAD AND GONE!

Why am I in the shadows?

Hallihallå!
Har fixat och donat hela dagen. Det börjar likna något nytt här hemma fast en hel del kvar som ska göras! Det är det jag gjort idag och suttit lite vid datorn. Nu sitter jag och spelar Bubble Popp och lyssnar på musik, jag mår bra helt enkelt! Och om 12 timmar så är jag antingen hos tandis eller påväg därifrån UTAN räls! Fan vad jag längtat, men jag håller inte andan för med min eviga tur ska det väl vara nått som krånglat, peppar peppar! Sen på kvällen blir det stan och Nalen. Bandit unsigned och band som ska spela, bättre kan det inte bli!

Det var typ det! I know you wanted to know! ;D



Saknar min bebis! <3


Song of the day!



Slash is king!


I hold on.

Lalalala! Idag har halsen bestämt sig för att krångla så mansrösten dyker upp lite då och då, men jag mår bra ändå! Fast tid och bli sjuk har jag dock inte så den delen skippar jag gärna! Ska jag ner och käka nu, sen drar jag väl på mig målarkläderna och hjälper far måla hallen. Nedervåningen ser verkligen ut som ett renoveringsprojekt, vilket det är! Men fint blire minsann!


Song of the day!


Bandet Von Benzos låt bad father bad son, med Jay Smith i spetsen. Väldigt bra!


Take me down to the paradise city.

Tjabba!!!

Dagen har bestått av fix. Vaknade, sen for jag och far iväg på lite ärenden sen hem och riva ut kyl, frys och skåp! Det tog sin lilla tid vill jag lova! Men nu har vi ny kyl och frys iallafall, smutt! Dagen har glidit på så pass snabbt att jag glömt att äta. Inte nått på hela dagen har jag kekat men sicken tur att far är och hämtar en megasallad till mig nu. Efter det blir det ännu mer fix eller så blir det tv/film tittande.

Ge mig onsdag, av tre anledningar!


Song of the weekend! Bah för att den är så jävla bra!


Ta det med en nypa salt.

Nejmen tjenare mittbenare! Herreminskapare vilken hektisk och asbra helg jag har haft!
Torsdags var det jobb och det gick bra, dock lite surt att jag jobbade ensam på 3 bord medans alla andra jobbade två och två på lika många. Men det gick bra! Efter jobbet blev det Harrys. I know I know, men gick jag dit så skulle jag få sällskap hem, men kvällen slutade inte riktigt som planerat. Hade as skoj på Harrys när jag avbryts av att sätta mig på en fet jävla glasbit som skar upp mitt ben, in till toan för att torka lite sen till baren för att be om plåster, JA plåster. Vad fan tänkte jag med. Blodet pulserade ut i 180 och ett plåster hade verkligen inte hjälp i detta läget. Jag fick gå in i köket och bli omhändertagen av personalen tills taxin kom och skulle köra mig till SÖS. Walter älskling följde med så snällt. Väl på sös fick vi vänta lite, dock inte lika länge som när ögonbrynet skulle sys men ett tag fick vi vänta och den tiden lyckades vi roa oss. Sen var det dags för syning. Läkarna var as trevliga och snubben som sydde mig var en härlig liten prick. Walter fick hjälpa till med saxen samtidigt som han dokumenterade och filmade omhändertagningen. Sen vart det taxi hem till lilla Handen och sova.

Fredags, upp och städa för att sen åka till jobbet igen. Det gick mycket bra och massa glada människor var på plats. Efter det var det raka vägen till Harrys där det var smockat med folk och lika skoj som vanligt, fan vad jag älskar det stället. Efter stängning vart det Bålsta och sova.

Hem i lördags, slängde i mig lite mat och rätt in i duschen för att fixa sig och sedan springa till bussen. Jobb, jobb, jobb. Igår var det kaos. MEN duktig som man är så var gästerna mycket nöjda, då blir jag nöjd. Fast kommer aldrig mer jobba med den virrpannan jag jobbade med igår, my oh my!
Sen mötte jag och Walter upp Danne vid sergel och vidare till Harrys, tredje gången gillt! Sara var inte med igår tyvärr, för hon vart tvingad ut med en kompis som fyllt år så jag fick klara mig med mina två pojkar. Där ramlade det in asmycket folk och inte så konstigt när tribute bandet till Guns n' Roses, Guns n' Posers regerade scenen. Fanimig vad sångaren både var lik och lät exakt som Axl Rose. Fan vad bra dom var. Efter stängning lutade det åt bålsta men så blev det icke, gick till donken och köpte mig en hamburgare som blev min lite sena middag och mötte upp Sara. Sen var det hemgång och den var inte rolig.

Vaknade 5 idag, och det var det jag hade räknat med efter den lilla sömnen jag fått i helgen. Så nu är jag utvilad! Ska ner och bråka lite sen blir det film och sådant ikväller! PUSSSSSS!



PS. Tyvärr blev det ingen Marilyn Monroe peruk när vi jobbade, lite av en besvikelse faktiskt..


Killing in the name of.

Hektiskt liv de senaste dagarna, vet att ni är nyfikna men det kommer imorgon! Nu: Jobb i globen!

PUSS!


I'm still alive.

Goddagens!
Målning - Check, Städning - Check och Linnea - Check! Nu är jag redo för att dra iväg och jobba! Kommer bli en lång dag känns det som och jag ber till gudarna att det inte är några förseningar eller strul med trafiken varken nu eller när man ska hem. Hoppas man är trött nog för att somna direkt när man kommer hem och inte ligga vaken i timmar, för imorgon väntar ännu en lång dag. Städning, jobb och sen utgång! Nej ska måla naglarna lite snabbt sen kilar jag. Smell ya!

It's like a dream I'm afraid to wake up from!

Sådärja, det var den dagen det! Har precis målat trappan lite, nu är det bara två täckgånger kvar, kanon! Så imorgon när jag vaknar blir det målning sen städning! Och sen raka vägen in i duschen för att sedan åka och jobba på Julgalan. Ska bli intressant må jag säga, peruk och grejer. Ja peruk!

Nej nu ska jag spela spel med Yasmine en stund innan jag ska sova! Adjöken och godnatten!

Dra mig fucking baklänges!




Song of the day!


Sångaren från Alter Bridge, Myles Kennedy, som har en av de skönaste rösterna enligt mig, och den bästa gitarristen och den coolaste snubben som går i ett par skor, Slash. Den är ju för bra!


Ibland undrar man ju.

Hajhajhaj!

Jah somnade inte riktigt när jag gick och la mig igår,  men det förvånar mig icke. Vid 3 tiden kanske jag lyckades somna och klockan ringde 10 imorse, bara för sakens skull, men snoozade en timme och halvsov 2 timmar till så vid 1 gick jag upp, aptrött men kunde fan inte sova mer alltså. Då käkade jag min älskade avocado som jag förövrigt lever på nuförtiden sen satte jag igång med trappan. Snart är det klart, bara vartannat steg som ska grundmålas och målas två gånger, kommer bli suveräääänt! Har donat med tvätten och köket och nu vettekatten vad jag ska göra, städa rummet är en idé men det lockar inte, gitarren åker fram och lite jobbletande blir det nog.
Och jävlar i mig, Kings of Leon kommer till Peace & Love nästa sommar, kommer bli grymt!

RSS 2.0