woooooord !

patetisk.sorglig.tragisk.söt.förtjust.rakapparat.bush.dog.omotiverad.trött.lämnad.älskad.ös.onyktert.mat.svullsöndag.mobil.

problem.singstar.

kortfattat !


omotiverad

jag har blivit så totalt omotiverad till skolan,  är alltid trött och längtan till helgen varje dag är olidlig. Det har inte gått långt av första terminen av 2:an och jag är redan skoltrött så det skriker om det. Fyra långa veckor kvar till höstlovet sen är det ett antal veckor till jullovet, finns inte så mycket annat att göra än att bara håll ut, vilket inte alltid är så roligt.

Upgrade:  De senaste veckorna har varit... vad ska man säga, ångerfulla. En hel del saker har hänt de senaste helgerna som dock inte kommer nämnas hära. Har spenaderat mycket tid med min kära kompis Yasmine, vilket har varit riktigt skoj, vad ska man säga, patetiska dissade losers med mycket förhoppningar, tragiskska helt enkelt, eller vad säger du yassin. Har dock inte spenderat så mycket tid med min hjärtevän jenny, vi va varenda dag på sommarlovet förutom kanske två, men då pratades vi vid minst 5 gånger på dom dagarna, vilket jag aldrig glömmer, saknar dig min vän och hoppas det blir som förr.
Fotbollen är nu slut, inte helt, utan det är uppehåll, och jag har blivit uppflyttad till a-laget vilket kan ses som en höjdar sak, men jag kommer verkligen sakna gamla haninge gänget som hållt ihop ett bra tag, låter som att vi aldrig kommer träffas mer fast det kommer vi ju såklart, men det kommer bli tomt utan alla knäppgökar man är vana vid att träna med, och tränarna har nu lagt skorna på hyllan och tackat för sig, de ska inte längre vara tränare för b-laget, eller något annat lag i föreningen vilket jag anser vara tråkigt, men det dyker nog upp en ny stackare som kommer ta hand om b-laget.
 
JUSTE, glömde nämna att jag spräckt mitt kära ögonbryn. Dum som jag är så skulle jag in i en nick duell som inte slutade som jag hoppats på, det slutade på sös kan jag ju be om att få tala om, slogs ihop med nån brud, som då va ivägen, och smällde ut tänder och hela köret på na, hon tuppade av men wonderwoman som man är va man redo att ököra vidare, men icke sa nicke, eller i det här fallet björne och christer, jag skulle till sös minsann, satt där i 5,5 underbara timmar och väntade på att bli ihop limmad, det tog hela 4 minuter ! super -.-' !  såg ju riktigt snygg ut dagen efter och dagen efter det och fortsatte så i några dagar, men nu ser det riktigt snyggt ut, ser inte lika hardcore ut längre, men det är lätt att fixa ;D



Mina planer för helgen är som dom brukar, men brukar dock inte alltid bli som förvänta, men är iallafall att käka middag med bruden under mig ( yasmine i samma byggnad, men två trappor ner) sedan ska vi kika på CAMP ROCK med nånting smaskigt att stoppa i oss, dvs lite bubbel och praliner, sedan bär det av dit mobilen bär oss, troligen till lina en stund sen jädrar bär det av mot nya äventyr förhoppningsvis dvs. Fulla ska vi bli iaf ! haha

nu ska jag gå och lägga mig så fredagen kommer mycket snabbare, eller inte ! men ska gå och drömma vidare om vad som kan tänkas hända i helgen, jag och yassin siktar på stort ! 

BE NICE, SURPRISE ! ciao 

RSS 2.0