Kung fu fightning!

Haaalååååå!

Jag är hemma! Trodde aldrig den dagen skulle komma, men den kom den också! Kom hem natten till igår. Då vart det en kall och sen känna in lugnet. Sov som en gris fram till klockan 13 igår. Var dock lite väl lite! Gårdagen spenderades med mor, vi for till centrum och handlade lite, tog oss en onsdagsöl på Ollan sen vidare hem och åt. Bror kom inte långt efter och ojojoj vad han saknat mig!

Senare mot kvällen träffade jag Sara och vi for till Harry B James. Mycket trevligt och speciellt när jag såg att lönen kommit. Men inge hejvilda ''It's on me tonight'' fasoner. Tackochlov!

Men nu är iallafall Peace & Love och Foo Fighters biljetterna beställda och betalda. Fan vad glad jag är!

Nu ska mor och jag ut och iväg till länna, ska shoppa massa nödvändiga saker, ska även kika på ett par skor tror jag fanimig!

Även detta band som jag velat se ett bra jäkla tag, dom ska till Peace & Love!



Rock you like a hurricane.

Hallåååe igen!

Idag tog jag mig i kragen och snackade med chefen i sista sekunden. FAN VAD GLAD JAG ÄR NU! I sommar blir det Peace & Love och Foo Fighters för min del för jag jobbar icke då serrni! Så många nätter jag legat och tänk och haft ångest över att missa det har nu övergått till gråt av lycka. Jävlar vad skönt. Sen att man ska jobba några pass i sommar gör det inte så fel heller. Och att få komma hem på tisdag ska bli förjävla skönt! Sova ut och dricka öl, det är något jag inte gjort på två veckor, det ska jag göra I två veckor nu! Eller nästan iallafall..

Igår var det Ligglördag (fortfarande snuskigt). Då blev det festmat och vatten. Hängde med lite personal innan dom stack i land, fortsatte hänga med Rebecka ett tag innan jag skallade kudden. Nu är vi i Sverige och har näst intill precis varit över och hälsat på Pappa och Matte, skönt med lite kända ansikten!

Nejmen det var väl det. Ville bara dela med mig av min extrema lycka!!!!!!!!!




In the name of love.

Hallåeja!
Ser allt att det finns en del nyfikna själar som kikar in lite då och då!

Jag lever och kör på. Första dagarna var jävligt förvirrande och kan säga att jag var gråtfärdig de två första dagarna. Massa nytt, nya människor, säkerhet, ALLT skulle in på samma gång. Men nu sitter det och jag trivs miket pra. Härliga människor och chill jobb. 22.00-04.00 och 13.00-19.00 med en halvtimmes middag. När jobbet väl kallar är det inte mycket som ska göras, mat ska fram och saker ska fyllas på. Men kan säga att mattant INTE är ett drömjobb. Nåja! Har fått lite nya krafter idag. Far kom över och hälsade på sen traskade jag och Rebecka (kökselev) över till Clipper och hälsade på Matte, en bitter Matte! Nu är jag ledig fram till 24 då mat ska fram.

Att vakna till väckarklocka varje dag är fan inte skönt alltså, speciellt när man aldrig lyckas sova ut!

Nejmen för er som undrar så är det vad som pågår. Och nu ligger vi i Sverige så mitt mobila bredband funkar. Chillar lite i hytten med musik och fejjan. Det var inte igår inte.

Nu ska jag återgå till att vara ensam i min hytt och räkna timmarna tills jag återvänder hem..

Mene aaaaaa vi hörs väl!


Truth or consequence, say it aloud.

Hallojsan!

Jag fick som jag ville igår. Fast först gick vi till centrum och handlade lite, tog en bira på Ollan vidare hem och lämnade av lite saker sen ner till Valla där min grillbiff väntade. Jag har ju ätit roligare biff men den slank ner. Sen vart det hem en stund innan jag gick över till Natasha där hon, Yasmine mf. var. Va där runt en timme sen drog dom till stan och jag traskade hem. Det var inte lätt att sitta hemma en fredagkväll alltså, men jag överlevde! La mig hyffsat tidigt men har sovit som ett as inatt. Usch!

Nu är jag packad och nästan klar inför 2 veckors jobb ute på sjön men först väntar en enkelresa till helsingfors med Silja.. Skål då!


Banditfest as it should be!

Halloooj!

Gårdagen råå! Jag fick med mig Slashs bok hem, och det var på tiden! Nu har jag ytterligare en rockbok som ska läsas ut. Perfekt nu när jag drar och jobbar. Sen vart det hem och fixa till barret, bort med det gråa eftersom jag är så in i h-vetes gammal nu och klippa till luggen.

Vid 8 tiden drog jag hemifrån, mötte Malin och vi började vår resa in mot Harry B James. Corroded och Treadstone lirade och det var apbra. Trevliga killar också! Stötte även på Bandit-Jonas och Bandit-Sanna, trevliga prickar. Kvällen var apskoj, men Sara fattades. Slutade dock inte lika bra. Både jag och Malin lyckades somna på bussen och vaknade upp med en nazibusschaffis skrikandes i ansiktet. Otrevliga fanskap. Så en taxi hem fick det bli.

Nu är jag här, levandes. Ska börja fixa mig och sedan fortsätta upp till snetrum med mor. Idag ska jag fanimig (ursäkta språket) äta ute, bara så ni vet. En fet biff typ! Och så blir det en hemmakväll idag, jobbigt att skriva det men så är det! Harry B James, my love! Vi ses om 3 veckor...







Alex? Astrid och Carro!

Malin und Me!


Like the old times.

Halloj!

Idag mår jag betydligt bättre. Nån rethosta hit och dit och lite täppt men annars äre kanon. DOCK så jävlas ryggen något rejält med mig och jag kan ju säga att det har varit bekvämare att sitta, stå, ligga eller ens existera! Får lägga mig på spikmattan en stund igen sen. Men först ska jag krubba sen blir det fix för att dra iväg och panta och handla med mor och hennes far.

Och imorgon kommer Ramos och Geten hem efter sisådär 2 månaders vistelse i Asien. Kommer dock inte hinna träffa dom innan jag drar iväg och jobbar. Lika bra det, dom är väl bruna som satan, så det hinner lägga sig!



So tired of all the bullshit that's going on.

Tänkte slänga in handduken och ge er ett god natt. Också en rekommendation. Filmen Unstoppable kikade jag på tidigare idag, och den var helbra! Så glo på den ni!
Nu ska jag se The Green Hornet innan jag sussar in. Ber till gudarna att jag är friskare imorgon. Har dock mått bra, bara fått krupp på hostan och den täppta näsan, och klimakteriesvettningarna!

Sleep tight all night peps!



rumpnisse.

Hej! Jag vill bli frisk för att jag ska åka iväg och jobba på lördag, plus att det är bandit-fest imorgon på Harry B James där Corroded och Treadstone lirar. Vill inte missaaaaaaaa!


The best of you.

Sitter och gråter av lycka för att detta är så jävla bra, och av sorg för att jag inte befann mig där. Det känns verkligen jobbigt att jag missade det. Men jag ber till alla gudar i världen att jag kan gå på deras konsert den 22a juni! Men jag ska verkligen inte klaga på min födelsedag, för den rockade gärnet! <3





Search and destroy.

Godmorgon!

Jamen hosta upp allt som finns i mig har jag gjort hela natten, och det fortsätter ännu. Snorig och så är jag också, mys... Nej men så jag ska nu pimpla te, lägga mig under täcket och blänga film. Halsduken är på för halsen också, och nej nej jag svettas inte ihjäl!

Skulle bah ge er en sjukrapport så ni vet vad som försiggår...



It's extraordinary.

God kväller!

Jaaani. Gårkvällen slutade inte som jag tänkt mig. Christian kom förbi, vi spelade fia med hutt, dock utan hutten. Vann 3 av 4 gånger, självfallet! Sen skulle vi blänga A Nightmare on elm street, måste vart bland det sämsta skådespeleriet jag sett, stängde av och satte igång Paranormal activity. Måste vart bland det sämsta jag sett.. Sen blev det Buried, men den minns jag inget av eftersom jag slocknade innan förtexten var klar i princip.

Dagen har spenderats i soffan med mamma, kollat massa tv och slappat. Det får man göra när man är sjuk. Lagom härlig timing nu till man ska dra iväg att jobba. Nu blänger jag på tv, ska fortsätta hosta upp allt som befinner sig i mig nu och sen förhoppningsvis somna av utmattning!

Btw. Det spökar här!


I don't need your help now.

Hejhejhallå!

Helgen har kickat alla möjliga ass! Haft en grymt bra helg, och nu har jag åkt på förkylning. Lagom bra timing till jobbet. Hoppas det inte håller i sig. Längtar faktiskt lite, ska bli nice att tjäna massa egna pengar! Och jag ber till gudarna att jag inte missar FooFighters eller Peace n love. Då gräver jag ner mig!

Mm typ det! Haft en grymt bra 20 års dag iallafall, och tack alla som varit inblandade. Rock on!




I wanna Rock n Roll all night.

Gårdagen kickade massa jävla ass! Mer om det imorgon. Festen fortsätter ikväll! Skål! ;D



Happy B-day to me!

Hallååååe!

Jamen idag är ingen vanlig dag, det är Linnea födelsedag. Tackar!
Blev väckt strax efter 6 imorse, då var det frulle och presentöppning. (allt för att bror skull få joina). Lite tv-tittande sen gick jag och la mig. Låg i sängen ett bra tag men sömn, nej det vart det inte mycket av. Efter några blundningar var det bara upp och äta igen sen fixa sig för att traska upp till centrum och fixa lite grejs, samt inviga glasbanken. Sen vart det hem, bjöd upp Yasmine på tårta och skumpa. Nu har jag tvättat barret igen, ska fixa mig och så för att vid 5 tiden gå till HängPung och käka kinamat med Mamma, Bror, Pappa, Eva, Carina och Anders. Gotte! Sen blir det till far för tårta och presentöppning, vidare till Yasmine och föra och sist men inte minst, in till Harry B James! Japp, firar till och med min födelsedag där! Det är kärlek!

Nejmen tack för mig för nu och ha en king fredag, för vet ni? Det ska jag ha!




Hade vart grymt att se Foo Fighters ikväll, men jag tar det som en man och blickar framåt!


Just human.

Halloj!

Fan, denna dagen har varit upp och ner när det gäller känslor. Men såna dagar existerar faktiskt också. Nu är det bara blicka framåt och hoppas på det bästa. Och om en och en halv timme får jag börja hänga på bolaget, coolt va?

Nej tackar för mig nu och ser fram emot morgon dagen mer än jag gjort!

PUSS!


I won't hold my breath.

Just nu ser Peace & Love ut såhär.


 Och jag gråter av tanken på att missa det. Det och Foo Fighters är det enda jag ser fram emot i sommar, och det skulle göra så ont att missa dom. Faktiskt!


Sometimes my mind plays tricks on me.

Hallåe!

Gårdagen spenderades hemma, städade och donade och blängde film med mor. Underbart väder igår! På kvällen övertalades jag av Christian att komma upp till Ollan där han och Jonas befann sig. När det stängde drog vi till stan. Jupp, Harry B James. Ganska mycket folk och bra band. Trevlans!

Idag har jag mest degat. Ska ta och träna nu sen får jag se vad jag hittar på! Så otroligt intressant, right?!  

Och imorgon fyller jag 20, wooopdidoo!



I'm lost without you.

Blev två bärsa nere på Valla. Fick även sällskap av Walter. Skulle blitt stan men sket i det, drog istället hem och tränade och blängde tv. Nu ska jag kolla film och soooooova!

PUSS!


Smells like teen spirit.

Wohoo! Hittade en par apsnygga skor i centrum, ett par snygga leggins och bh/trosor set. Gulliga! Sen vart det hem och krubba sen dess har jag vart rastlös som en gris. Spelat massa bubble popp och lyssnar musik, vilat ögonen några sekunder också, och nu kunde jag inte hålla mig längre. Härmed går jag och Yasmine ner till Valla och dricker öl. Det är ju trots allt dagen innan lill-lördag!

Skål påre!


I think it's great.

God morgon! (sen ett tag)

Det blir bara bättre och bättre. Dagens bandsläpp från Peace n Love gjorde mig glad! Volbeat gästar och det kan inte bli annat än awesome!!! Missade ju dom i höstas så är på tiden att man ser dom!

Annars då? Jora livet rullar på. Känns som saker och ting börjar falla på plats, och paniken och stressen jag haft ett bra tag nu börjar lägga sig. Och vet ni vad? Idag ska jag shoppa. Var inte igår senast direkt. Så frulle, träning och en dusch sen kilar jag upp till snetrum!

PUSS!


RSS 2.0