Huset rekommenderar!




How long will it take?

Nejmen tjenare!

Ja då ska vi se. I fredags efter matkoman och handbollen gled Yasmine upp, efter ett tag gick vi ner till Valla där hon bjöd på en öl sen vidare hem till Kaniz där även Benny och Tommy befann sig. Ett tag senare sprang jag för livet för att hinna med bussen som skulle ta mig till tåget som skulle ta mig till stan. Mötte upp Sara och Tessan sen vidare till Harry B James där det var smockat, helt galet mycket folk var det. Efter det gjorde jag och Alexandra sällskap på bussen hem och sen vare bah hem och sova. I lördags när jag vaknade blev det en tripp upp till centrum och sedan hem för att börja fixa sig lite smått inför kvällen. Yasmine kom upp på middag sen tog vi bussen tillsammans, jag hoppade av vid terminalen, stötte på Malin och Rebecka som jag sällskapde med in till Harry B James, mötte även Sara på vägen. Även denna kväll var det mycket folk och det var mycket trevligt. Efter stägning fick jag skjuts hem, men innan det så hämtade vi upp en snubbe och drog en donken. Hem och sussa direkt!
Helt klart en kanoners helg!

Igår spenderade jag hela dagen i soffan, förutom när jag var ute med Affe en stund. Och nu ska jag och mor ner till arbetsförmedlingen, jippi...


Hey ya!

Det blev ingen hemmakväll igår inte, mer om det imorgon. Och inte fasiken blir det hemmakväll idag heller. Mer om det, även imorgon! Baah satt ni vet!




Take a deep breathe.

Allå allå!

Kikade på halva Megamind igår sen slocknade jag. Vaknade runt 12 tiden och klädde på mig och fixade mig sen for jag och mor iväg och handlade, hem och lagade mat och nu sitter vi i matkoma och blänger på handbollen, fan vad spännande! När mor sticker iväg kanske Yasmine glider upp en stund och kollar Lets dance med mig, sen kanske jag far in till Harry B James. Tänkte köra en hemmakväll men nu när man sen blir ensam hemma har jag ingen lust att sitta här och blänga när jag kan umgås med massa roliga människor jag vet ska dit ikväll. Kan lika gärna sitta där med massa goa människor och skön musik än att sitta hemma och dega själv!

På återseende!


One last song before you spread your wings.


Rekommendationer!

Hallå!

Yasmine gick precis ner efter att vi kikat två filmer. Började med Love and other drugs som var väldigt, väääääldigt bra! Sen fortsatte vi med Life as we know it som även den var väldigt bra. Jag är inte så mycket för kärleksfilmer (undra varför) men dessa handlade om så mycket annat, och så lite humor. Och med två snygga killar i vardera filmer som huvudroll är inte något negativt!

Nu ska jag kika på ytterligare en film innan jag kommer lyckas somna. Och handen är inte att leka med idag...





Life as we know it.

Hahahallå!

Gårdagen var mycket trevligt, dock inte lika mkt folk jag trodde det skulle vara, lill-lördag, dagen efter löning, två sköna band och Harry B James! Men trevligt var det. Och jag som trodde att Itchy Daze skulle äga skiten gjorde inte det, Sherlock brothers var nog fan bättre trots att man inte lyssnat på dom sådär jättemycket. Mycket mer underhållande och sångarens röst är inte att leka med! Allt som allt så var det en skön och trevlig kväll trots en del killar till idioter. Jävlar vad arg jag var!

Efter stägning var det bara att traska till bussen och jag kan lovarej att det inte var +10 ute, nej nej -10, en tjocktröja och en skinnjacka, det var lite kyligare än jag hade förväntat mig.

Nu sitter jag och lyssnar massa musik och letar jobb, sökt ett och annat. Livsstressad? Jovisst det har jag varit ett bra tag nu!


Sherlock Brothers





Itchy Daze




Hold me and tell me everything is okey.

Snart säger jag upp mig från livet ett tag. Är så jävla irriterad! Suttit och letat jobb i ett antal timmar just nu, framgång? Nej det vill jag inte säga! Det går åt helvete och jag bryter snart ihop!!! Handhelvetet krånglar stup i kvarten också, underbart!

Nej ska väl fortsätta ett tag till, trots att jag vet att jag inte har turen med mig, ever!

Det som får mig på lite bättre humör är att jag ska till Harry B James ikväll där Itchy Daze och Sherlock Brothers spelar. Kommer bli grymt!


Everything is not always enough!

JAG blir galen! Är så satans stressad över mitt liv just nu att jag blir galen. Jobb, pengar, jobb, pengar! Ett jobb är inte lätt att hitta, speciellt inte ett som man inte kommer spy eller tröttna på efter en kortare tid. Jag har så många drömmar, tankar, planer och mycket vilja, men det verkar inte räcka tyvärr. Och med min skitutbildning jag valde gör inte det hela lättare. Och ska man utbilda sig igen, ja då behöver man pengar, och för att ha pengar behöver man jobb. Se där, något som jag inte lyckas få!

Ja och servitris som man nu kan jobba som, skulle inte funka, nej för handhelvetet ska äckelkrångla!

Nej nu ska jag återgå till jobbsökandet, behövde få av mig lite ilska, intresserad eller inte!



Someone tell me why!

Hallåe där!

Ja vad ska man säga. Efter sisådär 4 timmars sömn natten till igår så ringde klockan 6. Då vare bah upp och fixa sig för att ta bussen till gullmarsplan. Gick ovanligt bra att gå upp trots lite sömn. Halv 8 anlände jag och en till, vi var först men inte långt efter kom resten. Sen var det bara att gå direkt på jobbet, fixa kaffe till 2000 pers, och hålla koll på mackbuffen, sen vart det lunch och åter igen jobb. Vid 4 tiden anlände andra delen av gruppen och då var det middag, var fortfarande i min matkoma efter lunchen så en knäckemacka, närmare bestämt en barkbit fick jag i mig. Sen var det dags för det ''riktiga'' jobbet. Kan lova er att ja sprang flera mil igår. Jävlar vad mycket mat som skulle ut till gästerna, och fan vad dom åt! Så inte en lugn stund där. Maratonlopp med styrketräning är en bra förklaring på gårkvällens jobb!

Skön show fick dom också där bland annat Hoffmaestro lirade. Bra grejer det där!

Nä vi slutat vid halv1 så följde jag med Walter och Alex till Harry B James där det var karaoke, och folk har verkligen förstört riktigt bra låtar! Innan bussfärden hem bjöd Walter på en nattmacka från 7Eleven, satt som en smäck! Slockande direkt när jag kom hem och idag har jag varit trött, trött och trött. Smått mörbultad också, fötterna verker. Vafan är vad jag har att säga! Försökt kollat på film 3 gånger men lyckats somna varje gång, ska väl försöka kolla sista biten efter handbollen som Sverige förövrigt ligger under i nu, men det är mängder av tid kvar!




GRATTIS SARA 21 ÅR!


Förhoppningsvis ligger jag och sussar nu, men klockan är 00.00 och idag fyller Sara 21 år! Måste vara först med att gratta henne. Hoppas du får en grymt bra dag älskade du! <3


Bend your arms to look like wings

Sådärja! Nytränad, nyduschad och nerbäddad, och så vann Sverige handbollsmatchen idag, gött! Nu ska jag blänga på Dinner for schmucks i väntan på att somna. Klockan ringer runt 6ish imorgon och kan säga såhär, det var inte igår jag gick upp i svinottan senast!



It's now or never.

Hallååe söndagen!

Jaa vad ska man säga. Spelning på Harry B James igår och jag hade mycket skoj. Folk jag inte trodde skulle befinna sig där befann sig där, och det är bara positivt. Fick även ett ragg, av en tjej, nåja tare som en komplimang! Nej men vad ska man säga, har alltid skoj på det där placet, underbart! Och nu ser jag fram emot onsdagen, Itchy Daze och Sherlock Brothers lirar, kan inte bli mer än awesome! Men först väntar ett 16 timmars arbetspass på Globen imorgon, med start 08.00 fram till 24.00. Kommer med största sannolikhet vara en trött fis när jag kommer hem och däcka i bingen på direkten, men det tar jag!




<3


Sing like theres no tomorrow.

Hallihallå! Gårkvällen var mycket rolig! En massa roliga människor på Harry B James och en massa dans och sång! Som pricken över i:et så fick jag skjuts hem av snälle Monzy.

När jag vaknade idag var det bara att pallta på sig kläder och kila upp till centrum med mor, sen vare hem och krubba! Nu blänger jag tv, taggar inför kvällen och väntar på att handbollen ska börja. Fan vad skoj!

Ikväll lirar Stonewall Noise Orchestra på Harry B James, det kommer bli nice! Och Sara, vi får fan skärpa oss med kameran!




It's times like these you learn to live again.

God fredagen!

Marmaduke var sevärd, men kanske inte något man kollar på om och om igen! Efter filmen tog det ett bra jäkla tag tills jag somnade. När man inte behöver tänka, nej då ska man tänka på allt, precis allt som går att tänka på! Men efter två timmars tänkade lyckades jag somna. Har hostat och haft mig inatt också, torra jävla hals (ursäkta språket)! Steg upp strax efter tolv, tog mig en frulle och nu har jag letat lite jobb. Ska alldeles strax träna och sen återstår det att se vad jag hittar på med innan det är dags för dusch och fix!

Så det så!



You've had your chance, I've had enough.

Jabadabadoo!

Dagen har gått snabbt märker jag nu. Degade i sängen ett bra tag, tänkte på allt mellan himmel och jord och när jag slog på datorn fick jag dom grymmaste nyheterna. Ja ni vet, Foo Fighters kommer till Sverige och som sagt, missar jag dom så blir jag förkrossad! En macka och en dusch efter de glädjande nyheterna fixade jag till mig sen drog till snetrum med mor, inhandlade mat och sen hem igen. Lagade mat och käkade, kollade massa tv och avslutade nu med handbollen. Spännande match som vi tog hem! Har även sökt ett jobb idag som skulle vara riktigt nice att få faktiskt. Vi får väl hålla tummarna och hoppas att dom ger mig en chans. Men jag avslutar inte jobbsökandet för det. Ska leta vidare imorgon och på lördag ska jag gå runt.

Nu ska jag kika på Marmaduke och invänta morgondagen. Crazy nights, jaharrå!






Easy A, rekommenderar starkt!


Lycka!

Jag är så satans jävla glad just nu! En konsertnyhet jag väntat på i år har äntligen kommit. FOO FIGHTERS KOMMER TILL STOCKHOLM I SOMMAR! Fan vad glad jag blir. Och fan vad förstörd jag skulle bli om jag inte skulle gå på dom! Helvete vad bra dom är!




Don't you ever stop believing!

Har ingen lust att skriva nått egentligen, så jag låter musiken tala för sig!



Why so serious?

Allå allå, nu är jag åter hos mor. Vaknade strax innan ett, apont i halsen och hes. Men nu är det bättre, dock lite rethosta. Packade, städade och skrev ut cv sen körde far mig till mor. Där packade jag upp och bäddade nytt på direkten, slängde även in en tvätt. Sen vart det en trask till centrum och handla mat. Har precis ätit klart och glor på tv. Som den snällaste lillesystern man är så ska jag föra över massvis med filmer till bror min nu och sen blir det nog ett långt jävla bad!
Handhelvetet krånglar hela tiden så nu har jag till och med en stöd grej på handen. Hur jävla länge ska skiten hålla på?

Fan vad skoj va?


Shout it out loud.

Kan ju säga så mycket som så här. Det blev inget av det jag hade planerat att göra idag, förutom lite CV fix. Lekte lite med hunden och sen när jag väl skulle börja så slocknade jag. Halvsov i 3 timmar skulle jag tro med skön musik i bakgrunden. När jag vaknade var det dags för mat, en rejäl sallad och så friterad banan med glass efter det. Kollade handbollen också men det är inte så mycket att kommentera.

Nu har jag lagt mig i sängen och förhoppningsvis somnar jag snart. Och imorgon ska jag göra det jag inte lyckades med idag, samt packa och skriva ut CV. Här ska traskas runt och söka jobb! Jag ska ha pengar och jag ska till Peace 'n Love i sommar, om inte det skulle ske, skulle jag bli förkrossad, och det vill vi ju inte!


Turn the page and skip to the end.

Tjafan!

Gårdagens jobb gick mycket bra, eller det gick bra, handfan krånglade satan så vart lite jobbigt. Men nöjda gäster var det allt! Efter jobbet så bjöd chefen på afterworkbira på mitt gamla jobb. Där var det livat medmassa Eventassistanspersonal. När vi var klara så hade mitt sista tåg gott, och att stå och vänta några timmar till nattbussen började gå fanns inte på min världskarta så Rebeka erbjöd sig en sovplats hos henne i stan. Dit åkte vi och lyssnade musik och lagade mat. En blandning som hette duga. Bulgur, makrill i tomatsås, karl-johansvamp sås och gurka på det. En måltid som jag sent kommer glömma. En blandning av goda saker!

Nu är jag näst intill precis hemkommen. Ska städa, träna och fixa mitt CV. En powernap skulle dock sitta som en smäck!



Livet är inte dagarna som passerar, det är dagarna du minns.

God morgon!

Satan vad trött jag är, men här blir det inte nå mer sova inte. Gick upp vid 11 tiden och tog mig en lång dusch, mycket skönt och nu har jag klätt på mig. Ska ner och käka sen fixa resten innan jag tar 13.16 tåget och far till Globen. Idag väntas jobb på årets idrottsgala. Ska bli mycket skoj. Hoppas dock inte handen krånglar mer än vad den gör nu, då blir det jobbigt. Rethosta har jag också eftersom jag är så satans torr i halsen, men jag ska inte klaga, I'm still alive!

Nejmen heppåre så länge!



Hold your head up high.

God kvällen!

Gårdagen var mycket mycket rolig. Mötte upp Alexandra och tågade in till stan där vi mötte Sara. Väl på Harrys befann det sig massa människor. En riktigt lyckad kväll som slutade med en torr kyckligburgare och en trask i skitväder. Men jag är inte ledsen för det. Idag har jag degat mestadels men även städat.
Nu ska jag luta mig tillbaka och lyssna på skön musik. Då mår jag som bäst!


Feel the magic.

God lördagen!

Gårdagens jobb gick väldigt bra, dock så har jag nå fel på min vänsterhand som gör att serveringen skiter sig för mig, men men, jag är inte förvånad att något sånt händer mig. I globen befann sig nästan hela Sveriges Statoil arbetare och annat viktigt folk, fulla och glada. Show bjöds det på också! Efter jobbet drog jag, Sara, Walter, Alexandra och Oscar till Harry B James. Kom dock in när det var en och en halvtimme kvar innan stägning men vi tog vara på varenda sekund och jag hade faktiskt en mycket skojig kväll. Men ikväll ska jag och Sara ta ikapp dom timmarna vi missade igår, och det ska tydligen en hel drös med folk dit ikväll så det kommer bli galant!
Är nyduschad och påklädd, väntar på far och Peter som är och hämtar kinamat till oss tre. Det är jag och grabbarna ikväll innan jag drar.

Mene så ha en kanonkväll, för det kommer jag ha!


The time has come.

Goddagens underbara fredag!

Jag har fixat och donat klart nu. Städat hela nedervåningen och tränat, nyduschad och påklädd är jag också. Nu ska jag bah packa och fixa det sista sen far jag iväg med 16.46 tåget till Globen och jobb. Sen blir det en after workare med Sara på Harry B James gott folk.

Ha en king fredag och gör inga dumheter!


I'm crucified by you.

Hallihallå!

Bror och Matte kom över på middag, skaldjursplatå, och kan säga att det slank ner en och annan räka, mussla och kräfta hos mig. Mycket gotte! Efter det satte vi oss i soffan, kollade handbolls matchen och sen blev det Wii. Lite allt möjligt körde vi, sen när bror, far och Eva gått och lagt sig körde Matte och jag träning. Wii fitness. Kan säga att det tar mer än man tror, så ett rejält träningspass har jag precis fått mig. Blir nog lite imorgon. Imorgon blir det städning och jobb också, sen kan ni ju gissa vart Sara och jag ska. Harry B James!

Nu har jag precis krypit ner under täcket, ska lyssna lite musik och nörda bubble popp sen blir det sova. En fullspäckad dag imorgon som sagt!


Inte den bästa bilden. Men middag en vanlig torsdag sådär!


Sen en grym låt på det!


I got so much to do. I don't give a shit about you.

Goddagens!

Jävlar vad glad jag är nu. Massa ny musik till datorn och mobilen som klingar fint i mina öron och lite nya plagg. Tog mig en tripp till centrum idag som planerat och kom hem med ett par leggins, en bh, nagellack och en klänning. Allt under 400. Jora satte jag är nöjd. Dock aningen surt att parfymen inte kommit in än och presentkortet inte funkade på just den affären där jag äntligen hittat Slashs självbiografi. Den får handlas hem en annan gång helt enkelt.
När jag kom hem vart det perfekt till kaffet, slog mig ner med Sjömannen, Hushållerskan och yrvädret i soffan och tinade upp lite. Nu ska jag träna och sen blir det en dusch. Och senare kommer bror och Matte hit på middag. Trevlans!




Slänger in en sköning som vanligt! Mer Nomy åt folket!


<3

Mina två småpojkar! En som vakar över oss från ovan, och en här nere!

Rip

Välkommen


Nothing stays the same.

Det blev en tripp till IKEA för att handla lite småsaker och en lunchning där! Sen hämtade vi yrvädret och åkte hem, och den där hunden har verkligen all energi i världen, även när han är trött. Dagens planer har inte alls blivit som dom skulle, blev inget centrum och heller ingen ''dejt'' som jag skulle på. Imorgon ska jag bannemig till centrum och på kvällen kommer Matte över på middag, skaldjursplatå bjuds det på, mjoo går hem hos mig!

Nu ska jag borsta gaddarna, kolla klart mitt program och sedan blir det film!

God natten! Och som vanligt slänger jag in en goding, en ny en. Enjoy!


Mer Breaking Benjamin åt folket!



You take the breath right out of me
You left a hole where my heart should be
You got to fight just to make it through
Cause I will be the death of you


Hear you me my friend.

Ja jävlar i mig, det är nästan ett under att jag sitter här, redo att åka iväg och luncha med Sjömannen och Hushållerskan och sen hämta hem yrvädret! Jag skulle nog kunnat sovit ett x antal timmar till om så vore, för natten har bara varit konstig!

Nej, nu ska vi kila, sen ska jag f*nimig upp till centrum och köpa leggins, det här funkar inte!

Och så slänger jag iväg en liten låt till min vän som är på sjukhus, bara för att den är så bra!





Time to go to war.

Tjofadderittan!

Nu är jag hemma och nerkrupen, skulle slutat 23.30 egentligen men vi är så satans flexibla och bra så fick gå tidigare. Dock surt att torska två timmar, alla pengar behövs! Derby och det gick som på en räls idag. Nästa jobb är på fredag, då vankas det storfest för Statoil i Globen! Och på måndag ska det jobbas på idrottsgalan, kan bli nice. Skallebanken är på besök och jag ska pimpla vatten och kolla film nu.


Lyssna och njut!


Everytime, I get shivers down my spine.

Vaken och nyduschad, ska snart förbi mor och hämta laddare och väska, blev lagom glad igårkväll när batteriet på mobilen nästan var slut och min laddare inte fanns här. Sen hämtar vi Affe, hoppas han inte blivit avstängd från dagis. Och till sist bär det av till Annexet och jobb, det är tydligen Derby idag, och vi vet ju hur bra det slutade senast. Idioter det finns alltså!

Slänger in en gammal goding också!



Fridays as they should be.

En fredagkväll klockan 00.00. Kurt Nilsen i starten och en bit in på låten drar Kiss igång, makalös blandning! Det är så en fredag ska vara, med folk man gillar och en kall i handen.


Peolple try to take my soul away.

Hallåe! Imorse ringde klockan halv 11 och jag satte igång med att städa rummet och packa klart för halv 12 skulle jag bli upphämtad av far, vilket jag blev. Vidare till hunddagis där lille Affe hade provdag idag. Som tur var gick det bra och han blev inte relegerad första dagen, återstår att se hur det slutar imorgon. Jag menar, han är inte den minst energiske eller blygaste hunden jag stött på, men söt är han! Sen vart de hem och luncha, och har mest degat hela dagen. Nu ligger jag i sängen och lyssnar musik, och imorgon väntar jobb i Annexet, men först måste jag upp till snetrum och köpa leggins. Tror inte jag har ett helt par just nu...


!

Det finns inte tillräckligt med ord som beskriver hur mycket jag älskar musik. Så det så!


Standing where you left me.

Gårdagen var mycket skoj! Och efter blev det hem till sängen. Jag bara väntar till sommaren när man kan strosa runt i stan halva natten efter en utgång, dock aningen jobbigt nu med detta skit väder. Och igår vare för övrigt snorhalt, no big hit för en brud i klackar kan jag ju säga!
Men helgen har varit grym!

Imorgon bär det av till far i en vecka eller så, så idag har jag packat lite skit som ska med, men för det mesta har jag legat i sängen och gjort ingenting. Som det ska vara men blir lätt uttråkad! Och nu är jag sugen på en fet biff med en nice sallad till, en massage på det också, tackar på förhand!


Wild boys will be wild.

Nyduschad och nu ska spacklet och kläderna på. Sara kommer om en timme och då ska vi ner och keka. Hungrig som få är jag nu. Taggad till tusen och ikväll blir det groggar. Taggar ännu mer med en öl och lite skön musik! Typ som denna!


Som taget ur en film.

Se där! Lördag och jag lever! Gårdagen var mycket skoj, massa människor och kända ansikten på Harrys B James! Så en mycket lyckad kväll vart det, som det förövrigt alltid brukar bli. Mina tjejer Jenny, Tina och Lina tittade förbi också, men vart inte långvariga efter lite förmycket av det goda kanske man ska säga? Efter stängning vart det hemgång, satte mig på bussen med musiken i första hugg när jag får syn på en filur. Min bästa vän JennyP som jag inte träffat på jag vet inte hur länge hoppade på. Jag slängde mig över henne och resan började. En barndomsvän Simon hoppade på också. Det var mig trevligt att träffa dom igen vill jag lova. När jag kom hem droppade jag allt och slängde mig i sängen.

Vaknade vid 1 tiden och låg kvar ett bra jäkla tag innan jag kravlade mig upp, landade i soffan med två mackor och ett glas juice. Nu ska jag kolla One Tree Hill sen är det bah in i duschen och fixa sig igen för klockan 7 ramlar Sara hit och vi ska ner och äta på Valla. Skålpår!


2007?


Ha en king fredag!

Jamen sedär! Då är man frisk då. Lite små hosta och snuvig men det är sånt som hör till vintern.

Igår blev det en kryapåsig-öl som Yasmine så fint kallade det nere på valla med Yasmine. Sen traskade vi till John dit några kända ansikten ramlade in, jag Yasmine och 10 killar! Det gillar vi!

Nu är jag precis hemkommen från centrum med bror, han lagar mat och det kommer bli det första jag äter sen halva pizzan i tisdags. En pizza på 6 dagar och jag har överlevt utan nå sura miner eller hungerattacker. Förstår fortfarande inte! Men nu ska jag få i mig lite stroganoff, förr eller senare måste man äta och speciellt eftersom en utgång väntar ikväll!


Life is a mystery.

Vart får jag orken ifrån? Idag är jag pigg och mår bra. Lite äckel i halsen som vill upp, snuva och döv på båda öronen men kraften och orken är tillbaka, och då har jag bara ätit 1 pizza på 4 dar? Jag är inte hungrig? Jag som kan äta lika mycket som 12 byggarbetare lever nu på vatten? I don't get it!
Det blir ingen middag hos far iallafall, aa inte för min del, som pesten man är vill dom inte ha mig där.. Så det får bli film som vanligt. Lutade åt Harry B James, men tror jag stannar hemma, tyvärr..

Skålpåer!

Don't bring flowers after I'm dead.

Jag har spenderat hela dagen i sängen framför bubble popp och musik. Två av mina beroenden förtillfället. Nu ska jag kolla film och sen försöka sova.

Känner att jag börjar bli smått galen, uttråkad och rastlös. Som tur är så är jag på bättringsvägen som sagt och kommer förhoppningsvis utanför dörren imorgon. Skulle på middag hos far, men pesten som man är just nu vill dom inte ha mig där. Får se om dom ändrat sig imorgon.

Det var typ det.. så meningslöst but yet so fun!

Any way you want it, that's the way you need it.

När vi ändå håller på kan jag ju dra helgen!

Nyårsafton. Ja den firades i Hammarbysjöstad hos Nico. När Sara och jag krigat dit i snöstormen så möttes vi av en drös med folk, en del kända ansikten och en del okända. Alla jag visste om var gamla riksäpplare sen var det massa småttingar där, som jag inte visste om. Men dom hade sitt roliga och vi hade vårt roliga. Och innan vi visste ordet av så var det bara att pallta på sig alla kläder och springa ner till vattnet där vi skulle fira och skåla in det nya året. Snön var med oss vill jag lova! När vi skjutit raketer och kramats for vi tillbaka till festen. Nu aningen rundare om fötterna och blötare men också gladare. När vi varit där ett tag dök 3 ytterligare kända ansikten upp, Carro, Elin och Daniel. Alla tre trogna Harry B James folk. Jag blev ruggigt glad och vi fortsatte festa. Sara hade vid det här laget dragit eftersom hon skulle möta upp en kompis som var lite nere plus att festen kanske inte var den roligaste hon varit på tyvärr, och dra till Harry B James , och som hennes trogne följeslagare man är så fick jag med mig en hel drös med folk och drog dit vi också. Där befann det sig en del folk och stället stängde 5 så till 5 blev det. Jag fick lyckan att åka bil hem eftersom jag kände ena vakten och han bor på min gård, så en bilresa och donken senare somnade jag gott i min säng.

Vaknade efter 6 timmars sömn, appigg! Gjorde mig en macka och satte på musik. Mådde hur bra som helst och var pigg, men lyckades sen slumra till lite då och då i sängen. När jag sen vaknade upp mådde jag inte lika bra, då hade hostan kickat in lite extra och nu började kroppssmärtorna. Fixade mig och åt lite sen for Sara och jag till Harry B! Mådde som ett as men vad ska man göra. Drog innan stänging och nu sitter jag här!

Nejjuste, upplevde först planetens skummaste snubbe på bussen. Han hade tagit en skylt från bussen och satt för ansiktet som ett kikhål, fast för hela ansiktet. Han satt inte still en sekund och lät som han fått en slag mellan benen. Tog busstabeller och slängde omkring sig och stirrade. Trodde jag att det var dolda kameran? Jupp det gjorde jag. Ni skulle fatta om ni skulle sett det...





Take my hand.

Hallåe!

Idag mår jag lite bättre. Eller betydligt bättre med tanke på hur jag mådde i söndags! Är betydligt piggare men hostan är kvar och hörseln är fortfarande borta. Frys/svettattackerna leker på som vanligt dock!
Att jag mår bättre kan nog bero på mitt Pirates of the Caribbean maraton jag hade igår. Kollade alla 3 filmerna innan jag somnade. I just love them! Dock vaknat och vridigt och vändt på mig inatt pga smärtan i hela kroppen. Och denna gången lyckades det bara gå 24 timmar utan mat, aptiten är totalt borta. Känner inget sug att äta för fem öre. Blir lite smått äcklad av tanken på mat. Så så är det, men på bättringsvägen är det på och det gillar vi! Ligger nu i sängen och lyssnar på musik, letar lite jobb också men ingen lycka än.

Härlig start på året!

Närmare 45 timmar var jag utan mat, sen fick jag i mig ytterst lite. Aptiten finns inte i närheten! Mår aningen bättre idag, men fan inte bra. Hela kroppen gör ont, näsan rinner, hostan kommer då och då, högerörat har nedsatt hörsel och värker och frysattackerna leker samtidigt som svettningarna. Är täcket på svettas jag som en gris, åker det av för 2 sekunder fryser jag ihjäl. God I love this shit!

Tänkte att ni ville veta. Nu ska jag återgå till att se Pirates of the Caribbean! Love it!

Livin' on a prayer!

Tjafan!

Helgen har vart bra, men orken att berätta om den finns inte där just nu. Jag mår som ett as. Ont i ena örat, hela kroppen värker, hostan är inte att leka med, näsan rinner konstant och huvudet väger typ 50 ton och har sitt egna ravepartaj! Så jag har legat i sängen hela dagen och vridigt och vänt på mig och sovit en massa. Inte en matbit har jag fått i mig. 27 timmar utan mat och jag är inte ens hungrig, nåja!

Nu blir det film och alvedon kalas här! Adios!

RSS 2.0