I'm sure you've heard of this before.

Hallåe! Är det inte lite wierd att jag typ smålängtar tills jag åker iväg och jobbar? Börjar nog bli förjäkla rastlös alltså. Och påtal och rastlöshet så ska jag nu ta och träna för 3e gången idag. Är också oerhört shoppingsugen och det suget ska tas hand om imorgon. Tatueringssugen också! Sakta men säkert kommer mina needs tas hand om!

Nej träning och dusch! Puss! 


Jenny Pitkänen.

Jag älskar dig och är så stolt över dig. Du har nu flyttat hemifrån för att uppfyllla dina jobbdrömmar. En bra bit bort också. Du har kommit så långt i livet och det här är bara början. Önskar dig all lycka i det nya stallet och i din lägenhet, och med det nya livet!
<3


You know you make me break out.

Halloj!

Uppstigning vid 12, sen kollade jag klart på It's kind of a funny story, skum men helt okej. Sen krubbade jag nu har jag rensat massa papper och städat. Bäddat nytt och slängt in en tvätt. Blir en dammsugning om en stund.
Mobilräkningen blir nog rolig nästa månad. Ringde precis 20 gånger till Bandit eftersom det lirades 2 Foo Fighters låtar efter varandra, kom man fram? Nej... Får hoppas på att min motivering går hem på LiveNation! Men å andra sidan så har man ju skaffat jobb nu så har nog råd med den räkningen, hihi!

Nu ska jag dammsuga sen träna bort helgens onyttigheter. Smell ya!




I'm having such a good time.

Jamen hallå!

Helgen har kickat ass på alla möjliga sätt, bra sätt! Fredagen bjöd på 5års jubileum för Crazy nights och det firades med ett smockat Harry B James och sköna band! Det var grymt mycket folk och en grym kväll. Dansade och sjöng hejvilt! Efter det vart det en donken som Jp så snällt bjöd på och taxi hem. Underbart!

Och gårdagen gick jag upp strax innan 1 och satte igång att fixa mig direkt, en vända till centrum sen vidare till Far där det skulle fixas inför kvällens kalas. Och kalas blev det må jag säga. Hade en grym kväll och fick massa grymma saker. (Firades en vecka innan eftersom släkten skulle bort). Vi ungdomar drog en vända till Ollan också där det skakades rumpa. Fullt med människor man inte träffat på ett tag.

Tack som fan alla som var med och gjorde så att min kväll rockade igår! Kunde inte blitt bättre!


Syskonen Dellert och Eklund! <3


Livin' on a prayer!

Woho, kvällen är kommen! Kollat Burlesque med mor, miiiiket bra! Efter det handlades det grejs till mat och sen middag. Sitter nu och blänger Lets dance, bahföratt. Om en timme är jag påväg till staden, Harry B James och Crazy nights! Jupp, lever upp till det ikväll., för ikväll ska firas. Linnea, trot eller ej, har fått jobb. Har inget att göra med intervjun jag var på igår, nope. Detta är ett annat, första passet är jag på ''de sju haven'' i 15 dagar. Sen återstår det att se!

Bubblet ska drickas upp, håret ska fixas sen kilar jag! Go kväll!




I've had enough.

God fredagen!

Ja var ju som sagt på arbetsintervju igår och det gick bra! Efter det stack jag till Tullen och satt där närmare 2 timmar och väntade på Sara, har ju dock haft roligare. Sen kikade vi runt i lite affärer innan vi begav oss till Finnboda hamn. Vi kom precis till baröppningen och ölutdelningen. Minglade och hade oss, skrev på lite avtal och åt en god buffe. Sjöng massa och hade jätte trevligt, en mindre personalfest som förhoppningsvis kommer hända fler gånger. Det är mig ett härligt gäng jag har hamnat med, älskare! Vid halv 11 tiden drog alla vidare, jag och Sara till Harry B James, några till ena stället, andra till ett annat. Sister Sin uppträdde, helt ok. Men kan säga att vi haft roligare på Hbj förut. Som ikväll till exempel ;D!

Precis ätit och nu ska mor och jag ut med Affe.


Lets get it on.

Goddagens!

Vaknade arg som ett bi av bra anledningar, med 1,5 timmes mindre sömn än planerat. Fortfarande irriterad men den mesta har lagt sig. Nu är det bara att blicka framåt. Next up: Arbetsintervju. Efter det drar jag till Tullen och inväntar Sara sen drar vi till Finnboda hamn på en liten kickoff med Eventassistans. Ska bli skoj!
Tränad och nyduschad och nu blir det fix. Wish me goodluck! I won't hold my breath dock, ni vet, med min tur och allt!


I've been waisting to much time.

God natten!

Dagen har spenderats med Yas :) . Hon kom upp, vi la oss i brors säng och kollade film, Despicable me, tills Yas somnade. Då blängde jag BB, sen blev det lite annat vi kikade på. En trask ner till Valla och köpte Pommac senare var vi åter hos mig igen. Kollade Glee, Kate+8 och så StoreBror. En bit daimtårta och sockerkaka på det också. Det var inte igår jag fettade mig såhär faktiskt. Men nu har jag precis tränat och bäddat ner mig, beredd för att kolla Gullivers Resor. Och imorgon väntar arbetsinervju och lite annat skoj.

Så tack och bock, god natten!


Taking my life away.

Hallooj!

Gick upp vid halv 1 tiden? Krubbade sen gick jag och Yas ut på en promenix med den tasmanske djävulen, direkt efter det gick vi och handlade lite. Kom hem och tog mig en stor kopp té och försökte fixa med mobil och headset. Och jag går fanimig i taket snart. Har ett asbra headset men funkar det till mobilen jag använder nu, nope. Byter till en annan mobil, där headsetet funkar, men inte minneskortet. Och jag säger så mycket som såhär, jag går inte med en mobil som man inte kan lyssna på musik med. Musik är det enda jag kräver rättare sagt! Blev ett gammalt halvdant headset sålänge. That's why I'm angry! Så det så! Nåja, nog om det!

Yasmine kommer snart upp igen, vi ska blänga film och dricka té. Är fortfarandre frusna efter prommenaden!


I will not bow.

Halloj!

Är nu äntligen hemma och nerkrupen. Jobbet gick galant som vanligt, likaså dit och hemresan, kors i taket. Min mobil däremot, den har inte gått galant. Den är och har varit inne på sista versen ett bra tag nu, och idag sa den upp sig, totalt. MEN den funkade på hemresan tack och lov, så utan musik slapp jag vara. Men en mobil med åtdragna toffsar kors och tvärs för att hålla ihop den så att den funkar, nej det är inget att ha. Så jag får leta fram nått gammal skräp som finns här hemma tills ljusare tider helt enkelt.

Nu ska jag lägga mig och kolla film och invänta resten av veckan som bjuder på roligheter. Så tackochhej!


It doesn't make any sense at all.

Halloj!

Ja ännu mer snö. Börjar lessan nu. Talar nog inte för mig själv då, eller när jag säger att det är dags för värmen att komma!
Nåja, sovit lite knakigt inatt men är väl utvilad ändå. Tränat, duschat och nu ska jag snart fixa mig för att sen åka och jobba. 15 - 22! Ska först slänga iväg ett mejl om intervjun om ett annat jobb. Sen beger jag mig ut i yrvädret! Och hoppas på f a n att det inte är något krångel nu när jag ska iväg.


Lightning crashes.

God kväller!

Jaa vad ska man säga. Dagen har i princip bara spenderats framför datorn, letat massa jobb och ska på intervju, troligtvis nästa vecka, tränat och lyssnat Bandit. Äntligen har infon kommit och nu är det bara fortsätta lyssna slaviskt. Foo Fighters, vi ses! Kom ut en stund när jag var och handlade också, föredrar dock att vara inne!

Nu blir det film och förhoppningsvis lyckas man somna innan 2 inatt! Och imorgon står det jobb på schemat, smutt!

Sleep tight! 

Pretty damn good!


Outstanding.

Älskar den redan!


You caught my attention.

Guten tag!

Har vart vaken ett bra tag och suttit och letat jobb sen dess. Man kanske skulle ta något att äta, känner att det behövs. Ja och ingen större framgång på jobbletandet. Men det kommer väl. Ska dock jobba imorgon, Globen. XL gala? Ingen aning om vad det är faktiskt, men jobb som jobb. Nej en frulle på det här, sen återgår jag till jobbletandet.


Ett litet smakprov. Låten Rope med Foo Fighters från deras nya platta, Wasting Light, som släpps i april!
They still got it!


Förälskad!

Ni har fått den förut, ni får den igen. Jag är kär.
<3


I wanna Rock n Roll all night.

Halloj och go kväll!

Helgen har varit superb! Fredagen bjöd på trevligt sällskap och god mat nere hos Yasmine. Efter det for vi tjejer till Ollan där man inte varit på en fredag på bra många månader, men skoj var det och mycket dans. Det märks i benen vill jag lova. Tro på fan att man ska få skit för att man dansade och hade skoj, med träningsvärk i ben och ont i rygg. Bor nog i en 90årings kropp lite då och då.

Och igår vart det melodifestivalsbläng med mor och Yasmine innan jag for in till Harry B James. Där var det smockat och en dunderkväll väntade. Kiss Army Allstars var på scen och Kiss låtar spelades hejvildt hela kvällen. Sen vart det raka vägen hem och sova. Och den kylan jag upplevde igår kväll från bussen och hem var inte att leka med. Fy i h-vete vad svinkallt det var! Usch!

Dagen har spenderats i sängen till film och jobbletande. Going the distance kikade jag på och den rekommenderas!


Give me something good.

Halloj!

Är precis hemkommen från centrum. Handlade lite till kvällen och mat och så, sen stötte vi även på en hel drös med människor vi kände. Blev en tripp förbi Ollan där släkten satt, Nina och Vanja. 2 öl senare är vi nu hemma, musiken är på och jag ska börja fixa mig lite smått inför kvällens middag två trappor ner.

Så håll i hatten!




Yasmine 20 barre!

Grattis pärlan på 20års dagen. Hoppas dagen och kvällen blir som du önskar med ett hejdundrade festande och mycket skratt!
Vi ses senare. Älskar dig! <3


Nothing last forever.

Nej nu är det så att jag slänger in handduken och tackar för mig. Precis tränat och innan det vart det en liten kvällspromins med Yasmine och monstret. Nu blir det film och sova, och imorgon händer det grejer. Kuwl ju!

PUSSEL!


Give it to me baby!

HAHA jamen varför inte. Björn Rosenström kommer till Olearys den 4e mars, vilket också är min födelsedag, då jag har andra planer. Just my luck, again! Jag blir liksom inte förvånad längre, och hade vart skoj att gå på, men som sagt, andra planer är planerade. Han är ju lite av en favorit.


Hösten 09, då jag sjöng med Björn i hans sånger på Ollan senast han var där!



If you need somebody, call out my name.

Halloj!

Det blev ingen promenix, slutade istället med att mor och jag hade syjunta. Massa småhål som skulle fixas och ett linne som skulle pimpas. Har även en idé för ett annat linne, men då måste en fungerande symaskin has.
Sen blev det träning och nu sitter jag och återigen letar jobb, Bandit är självfallet på också.

Nejmen nu är hungertåget på ingång så ska gå och skramla ihop något. Och imorgon är det fredag. Då ska puman två trappor ner firas. Kanonkul! Och på lördag händer det grejer, som vi väntat på ett bra tag nu.


Spektakulärt.

Halloj!

Trots att jag stängde av datorn vid midnatt så lyckades jag inte somna förns alla tankar och saker skulle tänkas på. Jobb, pengar, fördelsedag osv. Funderar på att köra på jobbet på Rhodos i sommar, men då måste det gå att göra så jag inte missar Foo Fighters eller Peace n Love i sommar, för . Det lockar att vara borta några månader och jobba i värmen faktiskt.

Påtal om rhodos så kunde jag inte låta bli att minnas sista kvällen då jag, Jenny, Tina och Jossan var på Rhodos sommaren 09. Hade gått och lagt oss i lagom tid för att inte missa bussen som skulle ta hos till flyget dagen efter. När vi somnat så börjar Jossan plötsligt skrika och peka, en orm, en orm, men där, ser ni inte. Alla hoppade en meter upp luften och ställde oss på saker. Sen var det helt plötlsigt en ödla hon hade sett. Vi vände upp och ner på allt i rummet och tillslut la vi oss igen. Några minuter senare viftar jag till min fot och samma visa igen, rummet vänds upp och ner på. Sen lyckades vi nog få en blund i några minuter innan klockan ringde.
Minns det som igår och var bara tvungen att dela med mig av den.

Nu ska det letas jobb, sen kanske man tar sig en promenix!


Love will set you free.

Tjaha!

Var som sagt i snetrum och kikade lite sen vart det hem och lagade mat. Under tiden fick vi väldigt härliga nyheter, jag bad för det, och ber för att det bara blir bättre nu! Be ni också!

Har tamigfan lyssnat på Bandit heeela dagen, från det att jag vaknade, och det lyssnas fortfarande. Jag SKA ha biljett till Foo Fighters! Det går ju liksom inte att köpa...

Choklad har jag ätit idag också, fick nå jävla sötsug och vi köpte choklad, så nu blir det hårdträning innan läggdags. Blir även till att kolla senaste avsnittet av OTH. Smutt!

Det var typ det.. Inga glamorösa middagar och fester här inte, men tydligen så intresserar mitt liv vissa iallafall, snap, om inte så är det jävla bra musik jag ger er! ;D


Countdown, 16 days!

Halloj!

Den här natten har varit konstig, konstiga drömmar hit och dit och vaknat här och där. Men trots det är jag pigger och glader. Sitter och pimplar te för att mjuka upp halsen i samband som jag söker jobb, som vanligt. Det är så mina dagar ser ut. Bandit 106,3 är även på!
Ska snart piffa till mig för att gå upp till snetrum med mor. Ska plåga mig lite genom att snegla på alla grejer jag vill ta med mig hem men kan drömma om.

So long lovers!


Living after midnight.

Allt sket sig, så mor och jag gick upp till centrum och kollade runt lite samt handlade krubb, vidare hem och lagade mat. Inte långt efter det frågade Yas om jag ville med och sola så sola gick vi och gjorde. Vart hemma ett tag nu, letat och sökt jobb har jag gjort, förväntar mig dock ingenting eftersom jag aldrig har tur i nått nuförtiden. Ingenting liksom förvånar mig.

Nej, ska fortsätta leta runt och sen ska jag träna!

Jag vill ha helg!


Den är ju bra!


I am starting to freak out.

Hallöj!

Ser att det snöat ännu mera. Jamen snö är ju något vi inte haft på ett tag och det behövs... Och pga. snön så är trafiken avstängd, OCH så är det en bil som kört på spåret mellan Handen och skogås vilket gör att tågen inte går, vilket kommer komplicera det hela för mig eftersom jag ska in till stan på inspelning av Talang2011 senare idag. Kan bli intressant och se hur detta slutar. Lite galen blir man ju, och något annat som gör mig galen är Bandit106,3. Har lyssnat på dom sedan dom släppte bomben om att Foo Fighters kör en spelning på Nalen den 4e mars (Därav gråten av lyckan häromdagen!) och man kan inte köpa biljetter. Dom sitter på infon om hur man ska få tag på biljetter men vägrar ge ut den infon, och jag blir snart galen. Runt 400 biljetter finns det och en ska bli min!

Nu ska jag träna, sen duscha och försöka räkna ut hur jag ska ta mig till stan!



I pray for you!

Jamen sedär! Puss på att den här dagen börjar närma sitt slut.

Nytränad och nerbäddad. Jobbletandet lägger jag på hyllan för idag. Nu blir det film, I rymden finns inga känslor, spännande! Här behöver man inget sällskap för att kolla film på alla hjärtansdag inte. Har redan prickat av en idag, Mean Girls 2. Jag vet, men var bara tvungen. Inga 5 toasters direkt!




The love of my life.

Idag har musiken, precis som alla andra dagar, varit min storta kärlek och dejt. Den får mig att må bra, bli glad och tänka på bra saker när det behövs. Ett stort <3 till musiken!

;D


love


Sometimes it's the only way.

Hallihallå! Det var inte igår.

I lördags gick jag som sagt ner till Yasmine, satt och snackade lite sen drog Johanna hem. Haninge har varit helt dött denna helgen! Strax efter Johanna gått drog jag till stan. Till Harry B James där det var smockat med folk, men innan det mötte jag upp Lina och Mickan. Kvällen var rolig, trots massa skit som stressar ner på en.
Åkte vidare till tallkrogen och sov.

Hem igår och tog det lungt hela dagen, kollade film, letade jobb och sov lite middag. Och nu sitter jag här och letar jobb och väntar på goda nyheter!


Things don't always turn out the way you want them to.

Sådärja! Då har man kikat på melodifestivalen (bah föratt) och Brolle älskling gick vidare. Nu ska jag kila ner till Yasmine där hon och Johanna befinner sig. Vad som sker ikväll är ett frågetecken, men jag är sugen på att göra nått riktigt galet! We'll see!


Better of alone.

Halloj!

Gårdagens kväll spenderades i handen, det var ett tag sen vill jag lova, en fredag iallafall! Tillbringade kvällen med mina tjejer som jag inte gjort på ett bra tag, jag, Yasmine, Jenny, Lina, Johanna och Kina befann oss hos Lina. Spelade lite spel, drack vin och hade det trevligt. Vid 1 tiden gick jag och Yasmine hem till mig, satt på rummet och drack lite vin och lyssnade musik. Sen somnade vi till musiken!

Idag har letat lite jobb och tagit det lugnt. Nu kollar vi hockey, Sverige leder med 4-0. Ser ljust ut!
Ikväll ska jag befinna mig i handen igen, det var ett  tag sen på en lördag också! Blir väl till att glutta lite melodifestival sen ska jag vara med Yasmine och Johanna som det ser ut nu. Får det vad kvällen bjuder på heöt enkelt!

So loooong!



It's times like these you learn to live again.

Jag gråter än en gång av lycka! Musik you know! Och jag ska göra allt jag kan för att vinna en biljett! Allt!


You make me insane.

Godmorgon!

Kan ju inte påstå att jag vaknade på ett roligt sätt. Vaknade av att det lät som nån slängde in en bomb genom brevinkasten. Var dock bara en katalog, men en meter upp i luften hoppade jag när skiten ramlade ner!

Ja och för er som undrar, så kommer jag gnälla och klaga tills jag får min vilja igenom. Det var ju så att jag fick ta taxi hem inatt pga. inställd trafik. Väktarna sa då att Sl skulle betala kostnaderna, fine! Men då ser jag detta på hemsidan:
Resegarantin gäller inte i de här situationerna:

- Om Stockholms län drabbas av extrema väderförhållanden, som väldigt kraftiga snöoväder, hårda stormar eller omfattande översvämningar som påverkar all trafik, gäller inte resegarantin. Resegarantin börjar gälla igen när vägarna är röjda från snö eller nedfallna träd. 

(Dom ställer väl egentligen bara in om dom själva anser det vara extrema väderförhållanden? Eller?)

Okej, jag tog då tag i telefonen för att ringa deras kundtjänst och fråga rent ut sagt vad fan dom håller på med, är ni helt dumma i huvudet eller, fast på ett mer vänligt sätt kanske. Först babblar nån tant på ett tag, man ska sedan trycka på en knapp för att komma vidare, sen babblas det på igen och man ska trycka på ytterligare en knapp, signaler går fram och en röst meddelar mig att Du har nu plats 32 i kön, my ass tänker jag och slänger på luren. Och hur mycket pengar skulle inte det gått på då, att sitta i flera timmar med telefonen fastklistrad till örat för att prata med nån från sl, SL liksom!
Nej riktiga rötägg är vad dom är. Och snart tar jag mitt pick och pack och GÅR (ja trafiken är ju inställd ;D) till huvudkontoret för jag är fan inte en glad flicka just nu!




Arm yourself because no one else here will save you.

Yay woho äntligen hemma! PISSDAG! Nu kommer jag gnälla!

Tåget mot bålsta som skulle ta mig till jobbet, bestämde sig för att stanna i älvsjö OCH VÄNDA! Vilket gjorde att jag inte kunde åka tvärbanan från årstaberg till globen, vilket gjorde att jag kom försent, vilket gjorde att jag inte hann äta något innan jobbet. Fick istället åka tillbaka till farsta strand och ta tunnelbanan, gå från gullmars i ishavsvindar och snöstorm för att komma försent. Jobbet har dock gott som på en räls. Mycket lugnt och skönt och som grädden på moset vann Sverige matchen. Slutade 23.30 och skulle då åka taxi med chefen till centralen och komma lagom i tid till mitt sista tåg skulle gå, nej då hittar inte taxichaffisen (som förövrigt var en man) och vi fick leta upp honom istället vilket resulterade i att både jag och Sara missade sista tåget. Vi säger hejdå, jag traskar till bussen, 20 minuter kvar tills den ska komma, mmmm lovely att stå ute i snöstorm och äckelslask. 25 minuter senare kommer två väcktare fram och meddelar att det inte går några nattbussar alls. Ännu mera lovley känner jag, ringer runt och har mig innan jag får tag i en taxi. Snorhalt och svettlukt fick jag handskas med innan jag äntligen kom hem.

Nu är jag arg, nerkrupen och inte trött för fem öre. Så det blir en film på det här!

There you go!




Livin' on the edge

Hallåedär!

Vart ute på en promenix med Yas och monstret i den mindre snöstormen, skönt. Och nu är jag nyduschad och ska fxa mig för att åka iväg och jobba. Jobb i annexet. Ska servera massa glada hockeyåskådare innan match och i pauserna. Sverige - Tjeckien. Hade väldigt gärna suttit hemma i soffan och skrikit till den matchen, men jobbet kallar. Så Go Sverige!

Börjar 15.30 och slutar när jag slutar! Skål ;D


This awkward silence makes me crazy.

Dagen har varit bra. Chillat med mor i centrum och sen hem och kollade Due Date. Efter det dammade vi och städade här hemma.

Nu har jag letat jobb, tränat och krypit ner i sängen. Blir nog en film innan ögonen säger sitt!

PUSS!



Avenged Sevenfold till Metaltown.

Avenged Sevenfold är klara för Metaltown. Hade ju vart nice att åka dit också. Även Volbeat ska lira där i sommar, och dom hade jag oturen att missa i höstas. Jag skulle behöva ett mirakel just nu.




Puss.

Godmorgon härliga dag!

Vaknade för en timme sen och nu sitter jag här. Äta och sen kanske man ska ta sig en promenix i det fina vädret. Vi får se, vi får se! Men först åker gitarren fram en stund, det var ett tag sen!

Och kan ju passa på att inte rekommendera den svenska filmen Puss. Booooring säger jag!


Were you ever a dreamer.

Sådär då. Dagen i all ära. Har varit en mycket bra dag med härligt väder. Lunchen var mycket god, kul med lite annorlunda kinamat. Sen vart det hem och fortsätta rensa, damma och dona som jag började med tidigare, och inte långt efter det var det en tripp till tandis. Allt är som det ska! Vidare hem och slutförde mitt arbete och nu är rummet dammfritt och fint. Middag, tv-tittande och jobbsök fortsattes kvällen sedan med. En bit bort men jag hoppas på den här.

Och nu är jag fördigtränad och nerbäddad. Ska kolla klart på Scott Pilgrim vs The World och sedan gå vidare till filmen Puss.

Så jag antar att det är dags att säga god natten!


Fortsätter i samma spår med 30 Seconds to Mars. Lycka! Och thumbs up for Jared Leto!


Gamla goa tider! <3


<3

Jag gråter av lycka! 30 Seconds to Mars kommer till Peace & Love i sommar!



The boys are back in town.

Halloj!

Ja vad ska man säga. Scott Pilgrim vs The World var ju inte en av de bästa filmerna jag sett direkt. Fan vad skum och dålig film, men trots det så ville jag kolla klart på den, vilket jag inte lyckades med eftersom jag somnade. Men jag älskar Michael Cera som skådespelare så den ville jag se klart.

Vaknade vid 10 tiden, gick upp och käkade frulle och kollade lite Super-G med mor och nu håller vi på att storstäda här hemma. Och vid 2 tiden kommer morfar och hämtar upp oss för att åka och luncha på en ny kinarestaurang här i närheten.


Nobody said it was easy!

Mor och dotter dag, kan behövas ibland! Blev som sagt Shrek4 och Trassel. Sevärda båda två!
Nytränad och nerbäddad är jag nu och ska kolla på Scott Pilgrim vs The World. That's it for now!


Shake your hips.

Halloj!

Gick upp vid tolv tiden, käkade frulle, duschade och fixade mig sen begav mor och jag oss iväg på lite ärenden innan vi gick till centrum och fönstershoppade. Hittade ett antal saker jag vill presentera för min garderob, men får helt enkelt bita i läppen och hålla mig till lönen kommer. Fick iallafall med mig en fet snygg ring och halsband hem. Thanks Mom! När vi kom hem kröp vi ner i soffan med mackor och te och har precis kollat klart på Shrek4. Ska alldeles strax titta på Trassel.

Älskar märket!


Huset rekommenderar! Igen.


Huset rekommenderar!

Gryhyyyyyym film!


Rip Gary Moore!


If I could just see you, everything would be alright.

Kvällen lider mot sitt slut och jag har inte lyckats städa. Mest kollat tv med mor i soffan och tagit det allmänt lugnt, men tränat har jag gjort. Nu är jag nerkrupen och ska kolla film. Vilken det blir återstår att se! Eller vi kör på Faster!

Adios!


Lyssna och njut! Låten och rösten får en att rysa från topp till tå!


People are wierd.

Hallåe!

Jaaani! Hemmakvällen varade inte länge. Yasmine kom upp lagom till Melodifestivalen då jag och mor åt. Kikade på det och sedan lite av This is it. Sen for jag in till stan. Nån försöker säga mig nått! In till Harry B James där det återigen var smockat. Rude Tiger från England skulle lira och det gjorde dom, mycket mycket bra var dom!  
Efter stängning var det hemgång och lite skridskoåkning från bussen hem. Satan vad halt det var!

Nu ska jag keka, sen blir det städning, träning, film och dusch!

Hejpa!



Inte från igår!


Over the hills and far away.

Goddagens!

Gårdagens jobb gick som smort och tiden bara rann iväg. När vi slutade 00.00 så hoppade jag, Sara och Monzy in i Monzys bil och hem till honom där vi alla bytte om och piffade till oss innan vi tog bilen tillbaka till stan. Jag som sa att jag skulle hem. Blev gamla goa Harry B James där det var smockat med människor. Mycket trevligt. Vid stängning kördes Sara hem sen jag. Somnade gott i min wunderbara säng. Vaknade vid halv tolv, aspigg(?) men bestämde mig för att ligga kvar och somnade tillslut om och gick upp halv2.

Har precis kollat på senaste avsnittet av One Tree Hill och jag bara älskare! Nu ska jag bralla på musik och städa rummet, träna sen blir det en dusch.
Hemmakväll som det ser ut nu, men som sagt, varje gång jag sagt det har det blitt nå annat. Det är inte meningen att Sara och jag ska vara hemma på helgerna, gilla det eller ej!



Smells like teen spirit.

Goddagens!

Blev väckt av en liten energisk hund vid 12 tiden, låg och brottades och lekte lite innan jag gick upp och käkade frulle. Sen tog jag mig ett skönt bad och nu är jag färdigfixad och redo för jobb. Ska gå om cirkus 20 minuter så ska packa och fixa det sista sen kilar jag. Globen, 17.00 - 00-00. Sen blir det raka vägen hem trot eller ej. Svider lite i fingrarna när jag skriver det men har man inga pengar så har man inte.

Men ha en king fredag och gör inga dumheter!


You take the breathe right out of me.

Hemma. Död. Benen värker. Ryggen värker. Handen värker. Sängen är skön! Sprungit maraton hela dagen. Jag gillare! Imoron blir det tillbaka för ännu mera jobb.

Skål och god natt, nu blir det film!




Piece by piece.

Godmorgon!
Trött och har inte lust att jobba för fem öre men det är bara bita i det sura äpplet. Ska bli intressant att se hur det funkar med handen idag också!

Trött är jag trots att jag somnade hyffsat tidigt, vart inte lika många timmars tänkande som vanligt, men har haft en sjuk natt. Drömt konstiga saker, vaknat och inte hajjat nånting och lite sånt, det gillar vi!

Nu är jag klar, ska baah föna barret sen beger jag mig iväg till Globen.
Have a nice day!



It's time to face your fear.

God kvällen!

Satan vilken skön dag det varit idag!

När Yasmine var klar traskade vi bort och hämtade Affe, sen gick vi en lång runda runt i brandbergen och sen via torvalla. 1,5 timme var vi ute och traskade. När vi kom hem gjorde vi varm choklad med grädde och satte oss på balkongen precis innan solen gick ner. Klara och belåtna la vi oss i sängen och kollade film, Snakes on a plane. Hann inte kolla klart den men den var väl inte en av de bästa filmerna jag sett kanske.. Efter filmen åkte jag och lämnade Affe och tog mig en promenix hem och åt. Nu letar jag lite jobb och ska alldeles strax träna igen, sen kolla Halv åtta hos mig och Glee. Efter det kommer troligen Yasmine upp och vi ska kolla film!
Förhoppningsvis somnar jag tidigt idag för imorgon väntar ett 13 alternativt 17,5 timmars arbetspass i Globen, årets kock denna gången, med start 09.00 på morgonkvisten!

Så det så!


He's back.

Hallåedär!

Vaknade strax innan 9 tiden och kunde sen inte somna om helt, så halvsov över två timmar efter det. Sen var det bara kliva upp och kika ut, underbart väder. Åt frukost och nu har jag precis tränat. Väntar på Yasmine. När hon är klar traskar vi förbi hos Sjömannen och Hushållerskan och hämtar yrvädret och tar en långis runt spårcentralen. Blev inte Tyresta by idag men det tar vi en annan dag.

Nu ska jag klä på mig och sedan leta jobb i väntan på Yaaaas!


What we've got here is failure to communicate.

Jahapp, ytterligare en dag har gått och jag har suttit och letat jobb i flera timmar nu. Börjar lessna ganska rejält. Känns som allt är emot mig, och tro mig, ingen rolig känsla. Been there before.
Nu ska jag gå och lägga mig, försöka tänka på annat och kolla på film tills jag somnar. Eller först ska jag träna lite, sen så!

Ciao.



Realitycheck.


Then tears of joy stream down my face.

Godafton!

Idag har jag varit aktiv eller aa, jag har inte bara varit hemma. När jag vaknade gick jag direkt ner till Yasmine, efter det gick vi och handlade, hem och åt sen gick vi ut på en promenix med monstret. I över en timme var vi ute och traskade och det var riktigt skönt! Blir en utflykt imorgon igen, men till tyresta by! Väl hemma satte jag mig och letade jobb, ingen direkt framgång och sen for jag och mor upp till centrum och handlade krubb. Nu sitter vi i soffan och blänger tv och kan ju säga att jag är proppmätt! Damn!

Nu blir det leta jobb och sen träna, kanske drar en filmkväll med Yasmine senare? Får se vad hon säger!





RSS 2.0