då var det dags...

idag är det nyår nyår nyår, som om ni inte redan visste det, men sista dagen på det här håret, det är helt sjuk vad tiden har gått fort!
nu ska jag snart gå upp till centrum för min käre bror bjuder mig och min mor på luch på kinan, thanks for that! sendan är det bara hem och börja ladda upp inför kvällens events. Hur ser eran kväll ut ?
Nu måste jag kila och fixa mig, slänger in ett spontant inlägg senare ;)


en gång!

man lever bara en gång, så ta vara på tiden du har och dom du har nära dig, man vet aldrig när det säger stopp!


sjukhusbesök, usch!

usch jag gillar verkligen inte att besöka sjukhus, var som sagt där idag och hälsade på min kära vän nicole, som legat inne i två veckor nu , stackarn! förhoppningsvis får hon komma hem imorgon på dagen och åka tillbaka på nyårsdagen(tråkigt nog), då får hon åtminstonde umgås med sina vänner på självaste nyårsnatten! vi håller tummarna för det vännen!

nu ska jag snart äta middag, som min bror lagat, ska bli intressant, haha nejdå, han är duktig det lilla livet, han är ju som sagt också kock, och ja jag har valt att gå i samma spår, mat måste man ju alltid kunna laga, inte sant ? sedan ska vi vandra över till tina, kika film troligen, och blir säkert mycket prat om morgondagen, nyårsafton är på något sätt lite överskattat eller vad tycker ni ? fast det är en sjujädra rolig kväll, träffar massa människor och en enda stor fest! men ja på något sätt så, hoppas ni inte tar det på fel sätt bara!
nej nu kallar den uppdukade bordet på mig!

have a nice evening!


nicole och jenny!

good morning !

ja nu är jag vaken och trött, som jag nästan alltid är nu förtiden, trött alltså, ska snart sätta igång med städningen men först ska jag ta något att äta, just nu pratar min mage med mig för fulla muggar, men jag har inte gett någe svar än, så dags att ta något att äta! ligger i sängen med datan i knät och har tv.n på trean, där våra bästa år visas. Suck jag verkligen inte gillar det programmet, det är så orealistiskt, dåligt skådespelari, töntigt och tråkigt, allting tar som himla tid där, tycker inte ni ?
men som tur är är ingen tvingad att titta på det så dags att byta kanal, nu ska jag även ta och äta något,
morsning korsning sålänge !


guns 'n' roses

det efterlängtade albumet med Guns 'n' roses, Chinese Democracy har äntligen kommit ut, en skiva värd att lyssna på kan jag säga!




film mys!

nu är jag hemma efter filmkväll hos tina, med jenny förstås, det blev bröderna grimm på skärmen ;) innan det tog vi en tripp ner till coopen, jag köpte dock inget, utan det var jenzan som var godis sugen, surprise!

morgon dagen ser ut så att först ta och städa rummet, låter kul ? nej tycker inte jag heller, sen ska vi åka och hälsa på nicole som ligger på sjukhus stackarn! sedan blir det sola och till sist film med jenzan, igen! sounds pretty good to me!


glorious !

nu är jag tillbaka från en helskön dag i stan, började vid slussen och åkte sedan vidare mot drottninggatan, sedan till haninge centrum, jag lyckades fynda ett par skor, leggins, bytte ett linne och en kjol/klänning, blev ingen jätte glammig klänning som jag planerat, men söt är den och den blir det till nyår. Nu har jag precis lagat mat, det fick bli spagetti och falukorv, och eftersom jag är ett stort fan av pasta av olika slag så blev det ett rejält lass, får se om jag orkar allt, och till detta fick det bli en burk med apotekarnes julmust, MUMS ! och eftersom jag utbildar mig till kock så la jag ner extra mycket kärlek på maten ;)
kvällens planer är att kila över till tina och kika film och ha myspys med henne och jenzan, I just can't get enough of you guys!

have to run, adios! <3 



ge mig sommar!


?!

I'm awake eller I'm alive, jag överlevde uppgången och håller på för full rulle att fixa mig, ska kika med jenzan och tiny hur långt de har kommit sen är det väl bara att bege sig in till folkruset i city. ska förbi bengan's också och kolla om jag hittar några sköna filmer som man kan inskaffa :) i love it !
just nu spelas you shook me all night long med AC/DC på min dator under tiden som jag fixar mig och skrev ett litet inlägg!




Go crazycow

shopshop...

imorgon beger vi oss in till staden, jag jenny och tina vad jag vet än sålänge, vi ska kika nyårsklänning, om jag inte hittar någon nu så sitter jag hemma på nyår. NOT, ingenting kan stoppa mig en dag som nyår! men jag blir galen om jag inte hittar nått och har... i och försig inget andra val !!!!111etta! bäst för mig själv att jag hittar något, men det är inte bara det jag ska kolla efter, måste hitta kläder över huvudtaget OCH present till tiny tina, som fyller 18 ( lyckost) på torsdag, och det är ju ganska speciellt, men vi har nog en tanke på vad vi ska köpa, so be careful!

btw, jenny sitter och kollar på nya gossip girl och skriver ALLT som händer, till mig, jag blir galen på na! och det roliga är att hon inte ger upp, haha människan där, rolig filur :) nej nu är det läggdags! tidig uppgång imorgon, och det är inte direkt min starkaste sida! 

       

 sleep tight folks!

söndag 28 december

idag och det sista söndagen på år 2008, och det känns ganska sjukt faktiskt. nyår på onsdag och söt tinas födelsedag på torsdag, men det blir kalas på fredagen. lina och christian kommer även hem på fredag, de har varit på Kap Verde öarna i två veckor då, nej nej inte ett dugg avis!
helgen blev inte så speciell, mer än att jag fick umgås med mina kära mates! love you guys! och nu ligger jag hemma i sängen med datan i knät och tv.n på, där det visas en galen dag i new york,  sett ett antal gånger men finns inget annat roligt på tv.n så det fick bli såhär denna gång, kvällens planer kanske blir att gå och sola med jenny och yasmine, sen blir det nog bara slapp framför tv.n as usual ! 

     


pok!

27 december

gårdagen vart inte som planerat, va hemma hos jenzan och kikade kör slaget och drack lite, GO ERIK SEGERSTEDT  ! yasmine var också där men hon drack inge, så hon fick ge igen! gick ut för att vi skulle till brb men det blev inte riktigt så, mötte två kompisar och stod och babblade en lång stund, precis när dom åkt träffa vi en annan och blev tvugna att sitta ute i kylan och vänta på hennes buss med henne och det va inte dom skönaste timmarna direkt, det var så grymt kallt, fossingarna va så kalla så man nästan kunde bryta av dom, och det är inte skönt... kom hem till värmen och jag och jenny slocknade på dirren. vaknade vid 1 och käkade frulle direkt, sen kikade vi på she's all that sen vandra jenzan hem och nu sitter jag här och geekar förvånandsvärt nog vid min beloved computer !

dagen planer är lite suddiga än så länge, men blir nog en drickbar kväll ;)

been there, done that ! ciao!


det var det!

nu är julen tragiskt nog över efter mycket uppståndelse och längtan, min var toppen, hur var eran ? :)
jag fick massa fina saker, bland annat en laptop, OCH ett bredband till min mor, trådlöst tillochmed, som jag alldeles själv kopplade in utan några som helst klagomål! så nu kan jag inte längre klaga på att jag inte har någon data. jag fick även pengar, smink och massa sådana användbara saker. julen firade vi hos min släkt i hammarbysjöstad och det blev en lyckad kväll med en ganska sen hemgång, sing star blev det också and I rocked! firade jul med min far lördagen innan julafton, eftersom han åkte och jobbade i måndags, så ja bye bye far, vi ses om 5 och en halv vecka, nästa år med andra ord. i'm gonna miss you!



one down, one to go! jupp, julen är över och nu är det nyår kvar, året har ju gått sjukt snabbt! det är snart 09 och det året, har jag en känsla över, kommer bli ett händelserikt år ! då fyller jag 18, vad fyller ni ? ;)

god fortsättning !

work work

ja nu såhär i slutet av terminen så har lärarna en tendens att ösa på slutuppgifter på en, och att man börjar bli sjuk gör ju inte saken bättre. en inlämningsuppgift i psykologi till imorgon, och den kan jag säga, är inte liten. en inlämningsuppgift i religion till på fredag, inte den minsta heller, och skriva ett tal i svenskan om en krönika som vi skrivit som också varit en slutuppgift, ja det kanske inte låter så mycket men its killing me ! så nu när jag bor hos pappa, vilket jag inte gjort på över ett år, så ska jag ta tillfället i akt och bruka hans computer till att få något gjort, och kanske skriver mer här än vanligt!

och nu så är det bara att bita ihop och blicka framåt, det är ju bara två veckor till julafton. Men jag kan ju också meddela att jag inte köpt en enda julklapp, och det gör mig lite smått nervös, har iof tänkt ut vad jag ska köpa men det hela blir mycket bättre när man väl har inhandlat prylarna ;) om planerna blir som förväntat så blir det till att julhandla i stan på lördag med jenny och tina, men som sagt om det blir som planerat!

idag är det lill-löradg och det kommer väl se ut som vanligt, kika greys med jenzan och tina, vad jag vet än sålänge, och så förstås plugga,plugga,plugga eller i det här fallet, skriva skriva skriva ! så nu ska jag få nått vettig gjort!
so long folks! och grattis till jennys käre far som fyller år idag!

only hope can save me

dagens kärlek går till er två !

..

peace and quiet, please!


det är inte sant!!

idag är det den 4:e december, det innebär alltså att det är 20 dagar kvar till julafton, JULAFTON! Och 27 dagar till nyår! WOHO, im so exited! och idag är det 90, nittio dagar kvar till jag fyller 18 sköna år, är inte det lovely?! När vi ändå håller på med massa siffror så kan jag ju passa på att säga att det är 15 dagar kvar till jullovet, och det betyder frihet, SNAP ! iallafall för nästan tre långa sköna veckor, sen är det back till slaveriet!
Snart är det helg och det är jag riktigt glad över, ganska mycket i skolan nu såhär i slutet ''/

Back to work! Hugs and kisses !


RSS 2.0