Se till att inte dö i väntan på det goda i livet!

Jah då var man återigen mätt och belåten. Jag undrar fortfarande när resten kommer för det var mat för en hel arme här! Nu kollar vi tv och har det bra. Blir nog sängen snart. Nu är jag på Jag vill göra nått galet humör, något jag brukar vara på alltför ofta! Nej skål på er oc godnatt från mig!

Jag lever för dagen!

Goddagens!
Ja som jag skrev igår så var fredagen mycket skoj, smockat med massa människor på Harrys. Fick skjuts hem igår och då vare bara in i duschen och börja om. Fixade mig och packade en väska för att sedan fara till VH. Möttes upp av Jenny och vi handlade. Sen fick jag en guidad tur i den nyrenoverade jättefina lägenheten. Sen satte vi igång med fixandet. Gabbi ramlade in, efter det Jennie och sist Veronica. Det bjöds på tacos och dricka i lass. Efter maten körde vi spel och så fortsatte det fram till 23 då jag vek av. Gick till tåget och tog mig in till stan för att möta Sara och dra till, ja ni vet vart! Resten åkte in till ett annat ställe senare för att göra staden lika osäkert som alla andra. Vi köade ett bra tag men blev sedan lycklig av tanken på att man skulle ställa tillbaka klockan, så vi hade en timme extra att sjunga glatt! Vi stängning tog jag och Sara en trask runt i stan, skit pigga och inte alls sugna på att dra hem. Hässelby var ett alternativ men ångrade oss med tanke på restiden dit.
Så vi satte oss på varsinna bussar och åkte hem.
En helt klart lyckad helg med folk jag tycker om! Nu ska jag kolla film och sen börja göra iordning mig inför middag hos Sjömannen och Hushållerskan. Skål på den!



En sleepwalker, en polis, en pirat och en hippie. Kocken tar kortet!











We don't celebrate sundays anymore!

Hajhajhaj!
Gårdagen var mycket skoj. Smockat med folk och kända ansikten inne på Harrys, mycket trevligt! Drog till bålsta på efterfest typ. Kom nästan precis hem och är nu nyduschad! Nu är det bara att fixa sig för att åka till JennyP och montera möbler och kalasa. Ses i dimman, pussheeeeeeeej!

Idol lurv!

Jag måsta bara slänga in en åsikt! Idol Jay kickar ass! Fan vad bra han är, fanfanfan! Så jävla grym!


I wanna grow old with a boy like you

Sådärarå!
Då var man färdig inför kvällen, bara outfiten som saknas. Nu inväntar jag Idol som jag tvingat mor att kolla på med mig, har inte sett en enda fredagsfinal men nu jäklar. Hejja snygg Olle!!! Under tiden kan jag passa på att meddela er att jag hänger på Harrys ikväll, surprise huh?! Nejmen det känns rätt, känner mig hemma där, mitt älskade Harrys. Skämt åsido!
Nej nu åker parykläderna på sen intar jag soffan med en kall ena handen.

Puss och ha en kingfredag!




Sex on fire!

Hejhejhallå!
Gårdagen var skoj, men jag kommer nog aldrig överge Harrys för Anchor. Anchor var trångt, litet, varmt och oplanerat! Fanns ingen plats i garderoben så vi fick konka runt på våra jackor. Nåja, Blowsight var bra iallafall! När banden lirat bestämde sig jag, Emelie och Sara oss för att dra en vända till Harrys, där var det inte direkt mycket folk men trevligt endå. Sen vart det krubb och till att sitta och vänta på bussen en timme med Emelie. Somnade naturligtvis på den men vaknade när en viss full Kim ringde. Tackar för den, annars hade väl jag vaknat upp i tungelsa...igen!
Idag har jag glidit runt i morgonrocken hela dagen, mor har gått lös med penseln och målarfärg så hela lägenheten är i en enda röra just nu. Musiken sprudlar förstås på hög volym ute i vardagsrummet, precis som det ska vara en dag som denna. Känns som lördag men kan luta mig tillbaka när jag intalat mig själv att det bara är fredag.

Juste, en pik till Sjömannen och Hushållerskan! Jag gillar inte er längre. Ullared utan mig?! Vet inte vad jag ska säga, fy på er!

Skål som vi säger här i haninge!

I wanna know!

Hejhejhallå!
Nu sitter vi här, Jag och Emelie och pimplar vin i samband med att musiken pumpar i högtalarna, sweeet! Ska nu klä på oss och möta Walter sen kilar vi till tåget! Bah satt ni vet!
HEJ!

What about now?!

God afton!
Nu står maten i ugnen och ölen är öppnad. Vart som sagt en vända ner till 73an och med mig hem hade jag ett lättklet! :) Som också sagt så står maten i ugnen och jag ska snart börja fixa mig inför kvällen innan maten. Emelie kommer om en ett tag också och då öppnar vi upp rejält innan vi drar oss in till Anchor på bandit-fest! Första gången jag sätter mina små fötter där, men nån gång måste ju bli den första!

Skål!

I've been buried alive.

God morgon god morgon! Och så var det äntligen torsdag! Jag har fan drömt helt störda drömmar inatt, en av dom är att jag festat med AXL Rose, inte så pjåkigt. En del grejjer önskar man var sanna så nu kommer jag vara lite bitter, eftersom det bara var drömmar! Nåja idag är det torsdag, jag mår bra men har träningvärk i fan hela kroppen, vaderna och ryggen ska vi inte ens snacka om! Så den som ger mig en massage är fan guld värd!!!!!
Nu ska jag ta mig en liten träning, sen äta och sist ta mig en dusch för att sen dra ner till 73an med mor idag igen. Och senare ikväll äre fest!

PUSSEL!

Gubben i lådan vare ja!


I want you to do me with a tommy-gun baby!

Hejpådigdinlillafilur!
Jag är nu uttråkad, igen! Har tvättat, tränat och spelat gitarr. Min utstyrsel är nu nytvättad och klar inför lördagens maskerad. Väldigt genialisk dräkt, hade allt hemma och jag inte lagt ett öre på den. Kaachiiing!
Lite yr i pallet är jag, och det gungar fortfarande en smula. Men jag har lärt mig att leva med det nu.. Ensam hemma är jag också så musiken pumpas på högsta volym, wunderbart!


PEACE!


För dig har jag låtsats!

God morgon god morgon! Kan ju erkänna att jag slocknade ganska så fort till filmen igår, men det lilla jag såg var helt okej. Blir ett nytt försök senare. Senare kommer även min morfar förbi, gullgubben ska ta med sig en liten synth till mig så att gitarren blir stämd på korrekt sett, sedär! Ska ta mig något att äta nu, lira lite gitarr och sen ska jag nog fanimig träna lite, var inte igår direkt... Shame on me!

Biljetterna till nästa årets Peace and Love festival har nu släppts. Kan man köpa en? Naej juste, det kostar ju pengar, något jag inte har.. Äsch förr eller senare ska jag sno åt mig en biljett! 13 band har även släppts. Helt okej, men ingen jag riktigt slog klackarna i taket av sådär, tyvärr! Fler kommer!


Peolple try to take my soul away.

Wohooo!
Tisdagen är snart passerad och imorgon är det Onsdag. Joo jag lovar! Yas var som sagt uppe, kollade DH, Bartenderskolan och slutet av PH och när hon gick hoppade jag in i duschen, mycket skönt! Och nu ska jag ta och kolla film, det blir Red. Tydligen någon komedi med Bruce Willis om jag minns rätt? Nåja det återstår att se!
Heppåre!

Sportlovskryssningen, jag och min älskade korv Sally! Yes fick med mig ett antal hem även denna kryssning <3 Sally!



ge mig torsdag, ge mig fredag, ge mig lördag.

Rock the night!

Hajhajhaj!
Dagen har rullat på pretty good vill jag lova. Mor och jag tog oss en runda ner till 73an och första butiken vi hamnade in länsade oss, eller aa mor på pengar. Riktigt billigt och bra saker. Vi lyckades sjävklart hinna med andra butiker också. Två nagellack, lite smink och ett par vantar följde med mig hem, thanks mom! Jag köpte även en julklapp, jupp tro't eller ej men så är det. Måste göra nån nytta av pengarna innan dom ryker på annat, dvs. Harrys. Sen blev det en runda upp till centrum och en happystark på den sen vidare hem och äta! Nu tänkte jag köra lite gitarr sen ta mig en dusch! Vid 9 ramlar Yas in och vi ska kika på DH!
Jag har tamigan gungat hela dagen! Båtjäkel!


Pussel på den!

Full steam spacemachine!

Goddagens! Här har man varit uppe med tuppen och hunnit med en del grejjer. Väcktes 8.20, och gick upp direkt utan några vidare klagomål, jupp svårt att tro men sant. Då vare bara pallta på sig kläderna och gå ner till ett dukat frullebord. Efter frukosten bäddade jag sängen och packade det sista för att sen ställa sig och skrapa bilen, vilket jag konstigt nog tycker är ganska skoj faktistk. Sen for vi iväg, eller aa dom körde hem mig till mor där jag nu håller hus. Har packat upp, tvättat, hängt tvätt och spelat gitarr. Jisses vilken aktivist man blivit. Men nu måste jag fan erkänna att jag är trött. Uttråkad och trött! Orkar inte göra något heller, ja förutom sova dåra. Så kanske tar mig en blund innan jag hoppar in i duschen och drar till 73an med mor. Nångång måste bli den första! ;D


I want to break free!

Sådärja! Nu kan jag somna gott! Blev en skaldjursafton här hemma som satt som en smäck. Ett halvt kilo räkor och ett halv kilo krabba fick jag ner i den lilla magen. Mycket gotte! Efter det kikade jag på Svenska Hollywood fruar, och man kan inte annat än älska Maria Montazami! Efter det tog jag mig ett stooooort bubbelbad med lite massage, mycket skönt! Nu ligger jag nerbäddad och kollar på Paradise Hotel, sen ska jag kika klart på ytterligare ett avsnitt av Greys Anatomy!

Puss på den!


Plus lite aioli, bröd, skagen och hovmästarsås!


Bubbeeeeel!


dead end


open your eyes.

Hej hej hallå!
Idag sov jag ut, eller aa vaknade vid 1 tiden och gick ner och började mitt jobb. Nämligen, städa bilen! Med radion som utstrålade Bandit på hög volym var jag nöjd. Det tog sin lilla tid men nu är hon fin igen. Efter det körde far mig till tandis som jag nu är nästan precis är hemkommen ifrån. En månad kvar sen är det byebye!
Nu ska jag packa och städa mitt rum, för imorgon far jag till mor igen. Sjömannen och Hushållerskan åker till skåne och tyskland, och har ingen större lust att bo kvar här själv när Månas man ligger begravd i sopprummet utanför huset! Nejnej!

Nej här blir inga barn gjorde. På återseende!

straight to the top

Har precis blängt på en av de konstigaste och sämsta filmerna jag sett, Greenberg! Rekommenderar INTE!
Nu ska jag sova, heeeeejpuss!

Don't stop believin'

Nejmen efter två avsnitt Greys Anatomy, 1 avsnitt OneTreeHill, en halvtimmes sömn, middag och The Losers (film som förövrigt jag tyckte var grym), är jag redo att köra en repris. En 36timmars eller vad sägs?
Helgen har iallafall varit kanon. Härlig buffé och dricka i fredags sen vart det drinkar och musik. När alla gamlingar gott och lagt sig skakade jag och Sara våra lurviga på dansgolvet in i det sista. Igår var vi runt i Helsinki och utforskade och lunchade sen tillbaka till båten för att vila lite och ladda om. Fix och sen vart det 3-rätters och härligt med dricka till. Det var suveränt! Riktigt jävla bra mat vill jag lova! FÖR mätta var vi lite småsega men vi lyckades visa några små moves på dansgolvet igår trots allt. Sen vart det ner och sova efter några drinkar! Helt klart en toppenhelg med mycket skratt, öl och maaaaat i stora lass! Kanon säger jag på den!

take it to the limit

HEMMA! Äsch, skulle kunna köra en 36 timmars igen, men eftersom man nu är nergosad i sängen blir det till att blunda för sakens skull. Kan behövas efter denna helgen! På återseende ;D

Tack JennyP!



På den här sidan himlen finns en
alldeles särskild plats som kallas Regnbågens bro. När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon här dör, så kommer det till Regnbågens bro.

Där finns ängar och kullar för alla våra små vänner så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken, och de har det varmt och skönt.

Alla djur som har varit sjuka och gamla blir återställda till hälsa och vigör; de som varit skadade eller lemlästade blir friska och starka igen, precis som vi minns dem i våra drömmar.
Alla djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak -- de saknar alla någon särskild som de varit tvungna att lämna kvar.

Alla springer och leker tillsammans, men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran. Dess klara ögon är intensiva; kroppen börjar skälva. Han springer plötsligt ifrån gruppen,flyger över det gröna gräset, benen bär honom fortare och fortare. Han har sett dig, och du och din älskade vän möts till slut i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen. Du får överlyckliga pussar i hela ditt ansikte, dina händer smeker på nytt det älskade huvudet, och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta.

Tillsammans vandrar ni sedan över Regnbågens bro... för att aldrig mer skiljas åt."
(Okänd författare)


What to do!

Goddagens! Och så var det åter fredag. Helt galet hur snabbt veckorna går! Och nu har första snön kommit också... Inget jag hoppade av lycka av direkt men den skulle väl också komma förr eller senare!
Igår var jag hemma och agerade städerska. Tvättade, skrubbade, rensade, diskade, vek tvätt och fan hans morsa. Sjömannen och Hushållerskan blev glatt överraskade. Lite gitarr hann jag med också!

Inatt har jag sovit dåligt, kunde inte somna, sen när man väl slumrat till ja då vaknar man. Och till råga på det, så kollar man ut och ser snö. Jippi. Blev väckt vid tolv och har nu käkat och duschat. Håret var på gooood väg till dreads, men nu mår vi bra igen. Nu ska jag packa det sista och fixa mig. För jag skiter i det här, drar på en 36 timmars! CIAOOOOOOOOOOO!


Here I go again on my own.

Godkvällen! Har fan plinkat på gitarren nästan hela kvällen. Målet är i sikte tamifään! Även kikat en del tv under tiden och en dusch på det! Nu kikar jag på Kungarna av tylösand, jag säger då det. Sen blir det nog film.

Och i helgen luktar det kryssning, kör på en 36 timmars! Skål på den! ;D

Don't stop me now, I'm having such a good time!

Hallihallå! Blev en ganska sen uppstigning idag. Vid 12.30 klev jag upp och gick ner för att ta något att äta. Satt då ett bra tag och kikade på musikkanalerna på tv:n. Sen för nån timme sen gick jag upp och tog tag i mitt gitarrspelande. Det går sakta men säkert framåt tycker jag. Di vuxna ska snart iväg på middag och lämnar mig ensam, så om någon rolig själ vill komma och äta middag med mig så är det bara att messa!
Åter till gitarren!

Slänger in en skön låt såhär en lill-lördagsafton!

"


Stairway to heaven.

Nu har jag ätit, kollat på ett avsnitt av OneTreeHill<3, Desperate Housewives, Paradise hotel och avslutade precis med ännu lite gitarrträning! Nu blir det sova för min del. Så god natten coola kisar!


And I'm like, Fuck You!



En av de skönaste låtarna som rullar just nu!


En trött Linnea kommer lastat!

Jisses vad trött jag blev bara sådär. Det är vädret! Hungrig är jag också, och nu kom precis Sjömannen och Hushållerskan hem så ska ner och hjälpa till med maten. Idag har det rensats och donat här hemma. Jag fick uppgiften att rensa deras LP skivor, med motiveringen: Du som älskar musik Linnea! Så sant som det var sagt. Så har spridit ut mig på hela brottarmattan i vardagsrummet och fixat. Har även pysslat lite i verkstaden med far. När det var klart gick jag upp och satte mig med gitarren. Men nu får det vara nog för idag, annars blir det för mycket uppe i hjärnkontoret. Men jag säger såhär. Tålamod är en gitarrlärlings bäste vän! Jag SKA fan lära mig det här nu, inga undantag!



Dancing in the rain.

Godmorgon. Är nästan nyväckt. Far var snäll och scannade in intyg+betyg och nu är det mitt jobb att fixa till CV:t. Sen åker det iväg till rederiet. Idag hade jag även tänkt dra mig upp till centrum och hämta ut biljetterna till Alter Bridge! Men har läst en del statutuppdateringar på fejjan att det inte är sådär jättebra väder ute, så får se om man vågar ta sig ut. Då blir det mer tid till att plinka på gitarren helt enkelt.

Nej CV fix sen maaaat! Vart hungrig sen jag la mig igårkväll -.-

Kaaaaanon!

Det var den dagen det! Tiden går allt fort när man har roligt, eller nått. Dagen har i stor sett spenderats vid datorn och med gitarren i knät i hela tiden. Och nu ligger jag i sängen, gäspar som  en dåre och lyssnar musik! Försöker även komma på en bra utklädnad till nästnästa helgens maskerad. Det går ju sisådär. Jag menar, varför ska jag klä ut mig och dölja min coolhet för? Hm, nåja, för att göra bästavän nöjd så måste jag ju offra mig.


Förr förra årets outfit. Jag menar, kolla på mig. Skulle det vara prisutdelning för snyggaste outfit skulle jag nog lätt kammat hem vinsten. My oh my!


2 november smäller det!



Let me breathe again
Show me where I begin
To find the will to change
Before I lose everything


Don't stop me now.

Goddagens! Då vare en ny vecka igen då. Visst är det måndag idag? Man blir lite vilsen när man bara degar hela dagarna. Men när far kommer hem ska vi scanna in intyg+betyg och sedan åker allt iväg  till rederiet i hopp om jobb. Har precis ätit och sitter nu med gitarren bredvid mig. Det blir till att öva nu!


Pour some sugar on me

Jamen hallådääääääär!
Gårdagen då. Ja vart ska man börja? Hade grannarna över på middag som var väldigt ätbar. Efter det kilade jag över till mamma, hade pusskalas med lille Kake, bytte om och sen mötte jag Walter. Sprang nästan hela vägen till tåget, väl där mötte vi Jenny. (Och det är fasiken ett mirakel att Jenny ens övervägde att dra till Harrys. Men hon hakade på så glatt. Blev dock inte kvar till stängning som en annan...) Svettades ihjäl och försökte överleva lite, sen var det avstigning. Mot Harrys, ja jag vet. Men vad gör man inte för sin kärlek! Där var det en del folk och lite kända ansikten. Hade som vanligt en mycket skoj kväll! Vid stängning traskde vi (jag, sara, robban och pierre) en bit, sen bestämde sig killarna för först Hotell, men sen blev det limousine och skumpa i två timmar. Blev avsläppte i tallkrogen för efterfest och sova. Kom hem vid 3 idag och degade gärnet. Skulle sett DH och Greys men nej det lyckades man somna ifrån Sen kom Carina och Matte över på ytterligare en god middag. Har precis lagt mig ner och ska kika film eller så.

GOD NATT!

a true story.

Musik är nog något av det bästa som finns i mitt liv, inga överdrifter för fem öre! Jag lever för, med och i musiken. Jag mår bra av musik, jag mår bäst av musik!


These are crazy crazy crazy crazy nights!

Goddagens! Gårdagen gick mycket bra! Mötte upp Sara som sagt och sen vidare till globen för jobb. Galet med galna brudar där igår alltså, men mycket skoj. Allt gick som på en räls och gästerna var nöjda och belåtna! När vi slutade bytte vi om och fixade oss lite sen smög vi in och hälsade på mor, eva och pling som vi så glatt hittade i smörjan. Kikade lite på showen sen kilade. Grymt bra show, det lilla vi såg. Brolle in my<3! Sen bar det av mot Harry B James! Mycket folk och trevlans som vanligt. I rätt sällskap blir det lätt så! Sen fick jag skjuts hem och somnade ganska snabbt. När jag vaknade och ställde mig på fossingarna som gått hela dagen igår höll jag på att ramla omkull. Dom var lite små ömma men nu mår vi bra! Är ensam hemma och sitter nere och pumpar musik och sjunger glatt för fulla muggar, ska väl snart börja lägga upp kvällen, så att säga!


Ganska bra tryck när ett fullproppat Harry B James allsångar till denna!


all night long!

Hajhajhaj!
Sitter hos mor redo att åka och jobba. Väcktes runt tio och käkade gemensam frulle med Sjömannen och Hushållerskan. Sen körde dom hem mig till mor och nu sitter jag här. Färdigfixad och packad! Vid 2 tiden far jag in mot stan, möter upp Sara och sen vidare till globen. Jobbar ju Ladies Night ikväll. Spännande! Efter det lutar det åt Harrys, no shit?! Men får se vad som bestäms under kvällens gång.

Ha en kingfredag!


Not that it matters, not that I care.

Helloo!
Blev som sagt lunch hos bror igår, myyyycket gott! Efter det släppte far av mig i stan, träffade på Sara en snabbis sen mötte jag Jessica och Johanna och vi traskade hem till Jessicas lilla stuga där det bjöds på fika och trevligt sällskap. Blev tyvärr inte sådär jätte långvarigt eftersom pappa lyckades fixa tid till oss för att fixa intyg. Han plockade upp mig och vi tog oss till Solna. Godkänd så nu väntas pappret sen skickar jag ansökan till rederiet i hopp om att få jobb. Hem och åt god middag sen hade Gabbi lyckats övertala mig om stan, så åkte till henne sen vidare till Ego som förövrigt var aaaslitet! Helt klart en astrevlig kväll. Kom hem och somna direkt!
Idag har jag mest degat hemma, läst lite och aktiverat mig så lite som möjligt! Följde med Jenny och storhandlade på coopen också, det var nog det vildaste jag åstadkommit dag. Ligger nu i sängen och ska kolla film hade jag tänkt. Imorgon blir det jobb på Ladies Night och troligen utgång! Sådärja!


I'm amazed by you.

Godmorgon!
Vaknade vid 9 idag av att pappa väckte mig, skulle ringa vårdcentralen om att fixa ett friskintyg för sjöfolk. Men nej inte gick det som planerat! Helt uppbokat redan då. Sen blev det frulle med far och hushållerskan. Ligger nu i sängen och ska kolla klart en film, sen blir det dusch och fix för att bege sig bort till Kista och luncha hos brorsan. Efter det blir det fika i stan hos min gamla dramalärare med henne och Johannie! Trevlans!

I feel trapped in my own life.


Somewhere in the crowd there's you.

Helloooo!
Sov ganska länge idag och vaknade upp med halsont! Har vart på tippen med pappa idag och ringt efter jobb, handlat och lagat mat har vi hunnit med också. Blev tacos! Kollade på matchen med Far och Eva, men det var inte mycket att hänga i julgranen! Nu är jag på mitt rum, har precis kollar på Paradise. Ska susa runt lite sen blir det väl film eller så!

CIAO!

nosmotnos.blogg.se

 


Bengan hade det bästa tänkabara dagiset att spendera dagarna på!


Du är välkommen hem när du vill.

Godkvällen!
Dagen har spenderats med far och Eva. Har rensat i trädgården och verkstanden, vart och handlat och bara tagit det lugnt. Behöver aktivera mig mycket nu för att slippa tänka så mycket, och det är skönt att få saker gjort. Har även påbörjat ytterligare ett projekt, nämligen gittarspelande. Eva har en gitarr som bara står här och samlar damm som jag nu tagit beslag på ett tag. Ska fasiken lära mig spela lite. Så projekten blir bara fler, inte färre.
Nu ligger jag i sängen och degar lite, ska snart kika på ParadisHotel och sedan några avsnitt av The Middle och sen läsa (om jag orkar) min belöning jag fick idag efter allt arbete, nämligen EgoWoman. EgoGirl är utläst sen ett tag tillbaka och jag har länge väntat på fortsättningen av Carolinas Gynnings självbiografi. Nåja! Det var det det!
Juste, ska jobba på LadiesNight på globen på fredag, såja!

I light a candle for you every night.

Goddag!
Lördagen var trevlig den också, Sara kom hem till mig, sen gick vi och mötte hennes kompis Tim och sen raka vägen ner till Valla. Mor gled in en stund senare och vi käkade pizza och drack gott. Anders och hans lilla crew hade karaoke så vi var tvugna att spana in det. Efter mycket sång och musik bestämde vi, jag, Sara och Tim oss för att dra till stan. Jag behövde nått lite galnare än att sitta på valla den kvällen. Vi sprang bokstavligen hela vägen till tåget och hann precis. Tim bangade ur så det vart jag och Sara. Jupp raka vägen till Harrys där det var proppat med folk och riktigt skoj. Efter det vart det iväg till UppsalaLän och Bålsta för efterfest, fråga mig inte ens.. Men trevligt var det. Kom hem vid halv 4 igår, åt lite och sen fixade jag mig. Far kom och hämtade mig och bror och det bjöds på en riktigt jäla god middag här och trevligt sällskap.
Ska nu bo hos far några dagar, vilket jag inte gjort på aplänge. Känns annorlunda och tomt, vi saknar! 

Halsen är inte på topp idag, ont och hes som en man. Jah, en månads förkylning sitter fortfarande i! Nu ska jag ner och äta något! CIAO!


And I'm like, Fuck You!

Gårdagen var mycket rolig, en hel drös med folk. Efterfest sen hem!
Nu inväntar jag Sara. Ska ner till Valla och äta och försöka ha det kul. Tom på ord. Hejdå!

rest in peace älskling!

I lost.

<3


!

Kärlek till mina kusiner och deras släkt och familj!<3


Just the way you are.

Hejsan! Jobbet gick bra! Fast blir så jäääävla rastlös, och det är inte min grej att sitta still i flera timmar och ringa samtal! Nej nej och fet nej! Men efter jobbet blev det hem till handen och centrum, mötte mor och handlade, på vägen hem blev det kinamat att ta med! Hem och åt och fick största matkoman! Sen vart det dusch och klä på sig för att möta timpa och lämna hans tröja. Nu sitter jag och Yasmine på mitt rum men ölen öppnad och musiken på. Jag ska börja fixa mig nu, sen möter vi Walter och sen Sara för en tripp in till stan. You know where to find me. Jupp Harrys baby! Kliar i fingrarna nu ;D

PUSS!

One in a million.

Amen tjenare fan!
Kom hem för en halvtimme sen från jobbet, hm, den var ny! Blev en snabb utbildning sen en rast. Då utforskade jag och Stefan Stockholms ChinaTown! Fasiken vad många kinabutiker och restauranger det var på den gatan! Fasinerande! Sen vare tillbaka och en liten genomgång och tillslut satte vi igång med samtal. Imorgon är det jobb igen, 12-16!
Vädret är piss så ikväll blir det sitta innekväll. Yasmine och jag ska göra ett nytt försök till skräckiskväll, för igår gick det inge vidare. Nu ska jag trycka ner nått i maggen för jag är hungrig!

PUSS!


One by one.

Godmorgon! Gick upp för en halvtimme sen och har halvsovit tamigfan hela natten. Drömt skumma drömmar, vaknat, vart uppe och gått, vridigt och vändt på mig. Börjar bli trött på det nu! Annars då? Jora, rethosta men det är inget nytt, ont i ryggen, heller inget nytt. Nåja, ska träna lite och äta, sen blir det dusch och fix för klockan 3 ska vi va inne i stan på utbildning. Ohherre!


I fell in love with the DJ!

Hallihallå! Är näst intill precis hemkommen från infomötet/anställningsintervju så att säga. Det gick mycket bra! Samma för prutten så vi ska tillbaka imorgon på utbildningskurs, sen blir det några fler dagar innan man sätter igång på riktigt! Brukar inte vara ett stort fan av försäljare men nu är det inom säkerhet så det är en bra grej!
Efter det tog vi en tripp till Bengans där Hoffmaestro signerade nya plattan, såg inte så mycket för massa småtjack var ivägen, så vi tog oss hem istället. Nu ska jag hjälpa mor med maten, sen är det premiär av Greys Anatomy idag, som jag väntat!
Ikväll blir det även skräckisfilmkväll med Yas. JIHAAA!


A better believer!

Sådärja, tränat och fixat mig och nu är jag klar! Ska snart bege mig mot Stefan sen traskar vi till tåget som tar oss in till mötet. Jag har en tendens att bli nervös för saker som är heeeelt och hållet onödiga att bli nervös över, det här är ett sådant exempel. Herregud! Well well. Håller tummarna att det blir ett jobb!

AUF WIEDERSEHEN!


You've got that somethin'

Goddagens! Har varit vaken ett bra tag nu efter en natt med helt skumma och verkliga drömmar. Har blivit en hel del såna den senaste tiden faktiskt. Ätit och kollat ytterligare ett avsnitt av The Middle har jag nu hunnit med. Den är bra, och har blivit lite av ett beroende! Nåja. Nu ska jag träna sen blir det fix inför infomötet klockan 17 i stan! Måste bah bestämma med Stefan vilken tid vi åker in, för prutten ska också på det mötet!

Tränning next!



Förlåt mig, men jag brukar oftast gråta när andra gråter. Detta är ett undantag! Gråter nog då av skratt om jag får välja!


!

Du är ett enda stort mysterium!


I only wanna be with you.


A warriors call.

Har lyckats kolla film, Bounty hunter, tränat och kollat 2 avsnitt av The Middle som även har premiär senare, idag! Just nu kikar jag på Sveriges skönaste familjer, skulle nog inte kalla dom det efter det lilla jag sett. Och väntar på Desperate Housewives som börjar om 30 minuter! Som jag längtat, och jag är nog inte den enda! Nu blir det en dusch! Bah satt ni vet! PUSS!

play with the fire.

Jahapp. Då ska man på Infomöte om ett jobb imorgon då. Tackar Stefan som tipsade mig om det! :)
Det tråkiga är att jag missar Hoffmaestros spelning och signering av den nya skivan på Bengans imorgon då, men det är smällar man får ta, tyvärr!

memories in blue.

Goddagens!
Vaknade av väckarklockan såhär en ledig dag. Hade lovat Jenny att sällskapa till um och sagt och gjort så gjorde jag det. Efter det blev det en tripp upp till centrum för att handla mat. Kom hem för lite mer än en timme sen, har ätit och nu precis kollat klart på The Joneses. Helt okej film, lite skum dock. Ska snart kika på film med mor och när illamåendet är borta ska jag träna lite!


United.

Jag säger det förjäkla sällan, men jag älskar min familj och mina vänner ända ut i tåspetsarna! Dålig på att visa det men som det sägs, vänner är som stjärnor, man ser dom inte alltid men man vet att dom finns där! Jag finns där! För de som vet och för de som inte vet!

I'm alive!

Hallåå! Dagen har inte varit sådär jätte aktiv. Letat lite jobb och mest tagit det lungan. Börjat kolla på den nya serien The middle! Ganska så bra faktiskt och ska snart sätta igång och kolla på avsnitt 3! Innan ska jag nog flirta in mig hos Stefan och snå åt mig några bullar som hemmamannen håller på att göra!

Real funny huh?!


there and back again!

Nej, det här funkar inte längre. Måste bestämma mig för EN sak och fullfölja det. Detta håller inte! Det är för många strängar på gitarren just nu helt enkelt!


..

Rest in peace


Do you feel what I feel.

Gårdagen var mycket trevlig! Sara och Carina var här innan vi kilade upp till Ollan där det var en hel drös människor och bra musik! Efterfest med ett av banden sen kilade Sara och jag hem. När vi vaknade blev det pizza och idol och sidoläge i sängen praktiskt taget hela dagen.
Nu är jag duschad och har krypit ner i sängen för att invänta The Guardian. Aldrig sett, och nångång måste ju bli den första!

Taaack och bock!



!

För jag saknar dig!


Not many chances left now.

Jadå! Blev en bira på Valla med mor och Yas sen skiljdes vi alla åt och jag gick hem och kollade på Idol. Efter mycket om och men fick jag med mig JennyP och Gabbi in till staden där vi dansade loss. Träffade på folk jag inte träffat på evigheter, mycket skoj. Avslutade kvällen med en donken som Gabbi bjöd på sen skjutsade hennes far hem mig!
Somnade gott till musiken och vaknade upp pigg och glad! Inser då att morsan har fått nån städnojja och den ska man akta sig för. Var man inte inblandad i början så blir man det tills slut...

Ser fram emot kvällen! Ska bli skoj!

you say!

Blööööö! Folk är tråkiga! Stora besvikelser! MEN har haft en aaaaaaskul kväll!

I'm standing here, waiting for you to give me a sign.

Hallelåjah!
Gårdagen var mycket mycket trevlig. Mötte upp Walter sen vidare till skolan där resten var. Sen satte buffén igång! Då vare bara att käka så det sprutade ur öronen och mycket trevligt hade vi. Vid 9 tiden traskade vi alla, yes allihopa fick jag med mig, ner till tåget som skulle ta oss in till Harrys. Där var det inte så mycket folk jag trodde men väldans trevligt ändå! Träffade massa nya människor och sjöng loss. Sen vid stängning tog jag och Oscar en tripp förbi 7Eleven och köpte oss lite mat sen bussade vi hem!

Idag har jag vart på vift i centrum med mor. Blev en liten bira på Ollan också och nu är vi nästan precis hemkommna. Väntar tydligen på Yas för vi ska visst ner till Valla på en bira också, men först ska jag trycka i mig något mättande! Kvällen är oklar men har några planer trots allt. Det visar väl sig senare ikväll! ;D

Pussel!

RSS 2.0