Peace 'n' Love pepps!

Tjotjabbahejsan!
Nu är jag packad och redo för veckans äventyr. Det sista ska ner i väska och tjugo över vandrar jag och packningen till bussen och möter Nette vid terminalen, pendeln till Centralen sen väntas en tågresa mot Borlänge!
Ska bli riktigt skoj och det kommer vara sjuuuuukt mycket människor! Gallej!

Nej dags att kila. Ha're King, för det ska jag ha! PUSSSSSS!



I can see clearly now!

Hej hej hallå! Kan börja med två saker, förkylningen sitter i, och helgen ägde!
Kan fortsätta med att kvällen på Harrys i torsdags vad riktigt nice. Orre kom och hämtade mig vid halv 9 och sedan åkte vi till Maxi för att plocka upp Nico och körde hem honom. Sedan vidare til Harrys där det vistades en hel del, och ännu fler ramlade in, smockat till slut och skit varmt! Men så jävla värt det. Plan Three lirade och var grymma!!!! Efter det stannade vi en stund sen åkte vi hem, var hemma vid 1 tiden så det var inte så farligt. Rätt ner i bingen vart det.

Fredagen då. Ja vad ska man säga, h e r r e g u d! 9 gick båten och där var vi inte ensamma. Träffade Mucke och Alex på båten och det slutade med att vi skulle dela tält med dom. Kom dit och bosatte oss, upp med tält och fram med öl och så fortsatte dagen. Satt på klipporna ett bra tag på dagen och det resulterade i en färgad rygg. Lirade även minigolf mot 5 killar, en andraplats kammade jag allt hem! Sen var det gallej på campingen, skit nice! Jag sov inte en blund på hela helgen, medans tältet var smockat med 5 trötta grisar! Nej jag minglade runt, rökte lite vattenpipa, skaffade vänner och hade det allmänt trevligt. Vid 9 ringde mobilen, Yasmine och resten skulle åka hem men jag stannade, väckte bror och Favre sen traskade jag mot hamnen och träffade Sofie. Låg i gräset och snackade sen kom bror och hans homies! Sen gick vi och käkade pizza. Sen vart det hemgång, för han där uppe öppnade portarna och åskan hälsade på, så ingen var nå vidare taggade på att stanna. Båten hem och vila lite, sen dusch för att sedan gå till Far där det bjöds på middag. Vid 12 tiden körde Matte hem mig och tillslut fick jag min sömn! Vaknade täppt i näsan och hostig efter trots allt för lite sömn. Käkade lite och sedan började jag packa! Imorgon drar jag till Borlänge på Peace 'n' Love i en vecka. Tältning en vecka, jaah!

Nu har jag legat i soffan en bra tag och kollat film med mor, ska nog snart gå in och kolla mer film och sen sova.

Tack alla som gjorde min grymma helg! Det var fan på tiden att en midsommar blev lyckad som denna! Utö nästa midsommar? Tror så va!

Sådärja! Då var det klart! HARE KING och godnatt!

splendid

Hejhej hallå!
Blev lite stek på ballen sen drog jag och mor upp till centrum, skitvarmt! Blev två linnen, en klänning och en skjorta rikare, sweet! Efter det var det hem och invänta far, för jag är en så jäkla snäll syster så åkte till bror och lämnade sovsäck plus liggunderlag i brist på tid för hans del. Sen, sen äntligen hem och äta första måltiden på dagen, och en kall på den. Och sen direkt ner till tvättis. Fan inte en lugn stund, är fortfarande uppe i varv! Nu ska jag andas lite sen ta en dusch och göra mig iordning för kvällen. Drar till Harrys på bandit festen, niiiice! Men ikväll blir det fanimig lugnt, för 8 imorgon bitti går bilen till Årsta brygga från Vallavägen. Jag firar min midsommar på Utö tillsammans med massa andra härifrån. Jag, Yasmine och kanske Madde blir roomates för en natt.


CIAO!

I'm upside down!

Hejsan hallå!
Shit vad dåligt jag sovit inatt! Vaknat med jämna mellanrum, och obekvämt har det varit. Men Yasmine har sussat så sött på ena sidan.

Igår vart det sola ute på ballen hela dagen, sen vid 5 tiden gick jag, Mor och Yasmine upp till centrum, inhandlade midsommargotte och strumpbyxor. Sen satte vi oss på Brassen där Maria redan väntade, satt ett bra tag och sedan var det hemgång. Då väntades grillning nere hos Yasmine och Lotta. Efter det gick alla utom Lotta upp. Yasmine och jag började titta på ena B rullen efter den andra, sen slockande hon. Jag somnade ett bra tag senare och har nu vaknat för tusenade gången. Yasmine kom precis upp igen och nu ska vi lägga oss på ballen!

En kvinna har blivit skjuten i närheten här i Haninge tidigare idag. Känns ju säkert! Jävla idiotjävel!

I can transform you

Goddagens!
Idag mår jag aningen bättre, hostan har minskat och huvudvärken är borta, eller så har jag bara vant mig vid den. Kroppen värker dock idag också och jag låter som en man! Alla tiders! Vaknade vid kvart i 12 snåret och ringde till Arbetsförmedlingen och ''sjukanmälde'' mig, skulle på info möte idag, men jag tänker banne mig inte sitta där och harkla mig och hosta, icke sa nicke! Så jag har legat ute på ballen ett tag, satans varmt! Ska försöka ta något att äta sen ut där igen!


PUSS!




Come away with me

Sådärja, då har man precis kollat klart på SoYouThinkYouCanDance! Oj oj vilka talanger! Nu har jag krupit ner under täcket också och ska kolla på film, förvånande va? Dock vet jag inte vilken än! Mår fortfarande pungråtta, men hostan har lagt sig liiiiite! Exakt hela kroppen värker och jag har fasiken träningsvärk i magen pga. allt hostande!

Imorgon ska det bli fint väder och jag kommer spendera hela dagen ute på ballefjongen, blekfisen måste göra ett försök till färg!
Nejfan om man skulle halsa en pava sprit så man däckar och får lite sömn inatt?! Nej, filmen är först ute. Det får bli Unthinkable!

Sleep tight then!


Min lille gris som också är sjuk...
<3


damn, damn, damn


sometime, somewhere, somehow

Usch usch usch så man kan må! Kan ju inte påstå att jag fått mycket sömn inatt, vaknat av hostattacker eller frysningar! Huvudvärken har nu suttit i sen i söndags, kroppen värker! USCH! Hoppas på Gud att jag är friskt till fredag. Har pimlat té idag och käkat mat med mycket vitlök, hoppas det hjälper! Vitlök skulle jag kunna leva på, usch så gott! Sådärja,  nu vet nu hur det ligger till!

Ska återgå till filmtittandet och hosta upp inälvorna! STAY COOL!

If you're not in, you can't win

Sådärja, kollade precis klart på Armored! Riktigt bra film tycker jag! Eftersom jag känner mig så jävla hängig så blir det en film till, The imaginarium of Doctor Parnassus! Men först, en kopp té!



I'm searching for something, but found less than nothing

God kväller!
Igår efter Remember me började jag kolla på The American poop movie, en B film. Somnade dock så kollade klart imorse, ja runt 9 tiden! Vaknade då typ av världens halsont och nästan ingen sömn, gick och gjorde en kopp té sen la jag mig och kollade på filmen. Sen gjorde jag frulle. Började kolla på filmen Armored men slockande ganska snabbt och vaknade vid 4 tiden och satte då igång med maten. Nu sitter jag i soffan och degar. Funtar på ett långt bad, eller att kolla klart på filmen! Det blir nog så men i tvärtom ordning!


remember me!

Vilket jävla slut på filmen! Blir fan arg alltså! Usch! Filmen var asbra, men om ni gillar happy endings, kolla inte!



people are always going to make bad decisions

Hallådär blåbär!
Kvällen slutade inte riktigt som den borde ha gjort..
Mötte iallafall upp Walter på perrongen och hoppade på tåget, där satt lille Oscar. Mot Farsta Strand, där hoppade vi på bussen mot folket. Traskade en liten bit sen var det massa människor vid vattnet. Där va det ölspel för fulla muggar. Mysigt den korta stunden det varade. Sen började jag och Oscar våran vandring till tåget, mötte upp Madde och strandsatte oss vid centrum i väntan på Walter. Saker kom tillrätta och jag hoppas allt lugnar ner sig.. Frös arlet av oss och nu är jag återigen ett vandrande myggbett. Tog bussen hem och nu är jag hemma. Nerkrupen i en varm säng och ska för tredje gången gillt kolla klart på Remember me. Skit bra film än så länge!
Rethostan och halsont är på besök, hoppas det inte stannar länge!

Tack för mig, leverpastej!

I'm not leaving now

Nejmen! Se där, då var vi här igen!
Började kolla filmen inatt, men somnade efter 20 minuter. Vaknade imorse och mor höll på med vårrullar! Mumma! Krubbade i oss en hel del sen har vi kollat tv. Greys Anatomy har nu uppehåll och jag vet inte om jag klarar av att vänta så länge... Men men, gick sedan in och kollade klart på Remember me, eller har inte lyckats med det än för mitt i allt så plingar mobilen och Orscar har lyckats locka med mig på nån grillgrej i farsta, se där! Så nu har jag duschat och så, och ska klä på mig för att ta 8 bussen mot terminalen. Får se vad denna kvällen har att bjuda på då!

Btw. Gatu festen igår KICKADE ASS! Helt förbluffad! Ni som inte va där, ni missade något! Härligt tryck va det! Lyckades väl få nån halvbra bild som kanske glider upp sen, mnen nu, klädespåtag!

KING!


SSSSSCH! Folk sover!

Jah då var man nästan precis hemkommen! Tidigt kväll ikväll! Har haft det riktigt trevligt. Först nere hos Lena och Kurre där det bjöds på groggar, sen vidare hem för att byta skor och sedan skjuts in till gullmars. Tuben mot bryggan och där var det livat i stugan minsann. Bjöds på drinkar och hela köret. Sen vart det taxi mot gatu festen! AS NICE! Eric Prydz lirade för fulla muggar plus andra och det var folk ö v e r a l l t! Utanför slottet var det, så vi gjorde nog ett gott inflytanade! Efter det traskade vi mot plattan och bussen kom i perfekt timing, fast alla skulle med den! Det var smockat!!! Av med skorna och invänta sittplats som vi till slut fick. Sällskapde hem med Junior från bussen och nu har jag laddat upp med mackor och vin. Pigg som en åsna är jag! Men det blir film för min del. Remember me väntar på mig nu..

Så, bon apetit och god kväll I guess!

I'm riding solo baby!

Nu ser det ut så att jag och mor går ner till Lena och Kurre och groggar lite, sen stan.
Antingen Kungsan och Grodan, eller Bryggan och nån Love grej, det återstår helt enkelt att se ;D


PUSS!!!!

you give love a bad name

Woho, det luktar bröllop i landet! Kan ju säga att morsan är desperat och jag har suttit och kollat på hela fadderuttan också, dock efter min sovmorgon. Ramlade hem 6 imorse och vädret var helt underbart, solen sken oc det var varmt!
Det vart stan igår till slut, hamnade först på The bride där det var  s m o c k a t! Skit varmt och mycket folk, och väldigt trevligt. Efter det traskade jag, Jenny och Jonathan till Grodan där jag dansade gärnet!!! Sen var det hemgång och den här gången natt tåg, inte nattbuss! Vi satt där och träffade ett gäng på tåget, vart en del skratt och snack, sen traskade jag hem och somna så sött. Vaknade, käkade, frulle, sen åkte jag upp till centrum och mötte bror, sen hem. Och sen dess har jag och mor suttit framför bröllopet och druckit bubbel! Har även hatat mina grannar och föreningen för att dom river alla jävla träd i sikte här på vallavägen, så lack jag blir! Ser inte längre grönt och fint ut, utan välkommen till betong klumpen -.-
Nu har jag precis duschat och ska göra mig iordning för kvällen. Stan idag igen, först kungsan förhoppningsvis, sen
Grodan ;D


HA'RE KING BABES!


sweet kissing in the moonlight!!!!!


Åter hemma i residenset efter mycket om och men. Började med att ta bussen till snetrum, inhandlade hörlurar och sedan skulle jag traska till pappsen. Då brakade helvetet löst och han öppnade alla portar där uppe. Stod och väntade ett tag men tillslut slängde jag mig ut i regnet och startade min traskning. Kom dit lagom blöt och mysig och skrev ut CV sen traskade jag tillbaka till centrum där jag kikade runt lite, sen vart klockan 18. Det var jag och 3 till varav en var lilla Kakan. Satt och snackade massa medans de andra två intervjuades, sen var det min tur. Det gick som på en räls. Kakan tipsade mig om ett annat jobb så har lite valmöjligheter. Får helt enkelt se hur det slutar! Nu har jag precis ätit och ska snart korka upp en liten flaska mousserande, för ovanlighetens skull. Kvällen bjuder på vad den vill!

SO LONG!



Stefan och jag för en vecka sen!


highway man!

Sådärja, hejsan!
Då är man redo inför anställningsintervjun, men först förbi pappa och skriva ut CV. Extra krångel eftersom mina två skrivare inte funkar här -.-. Har hunnit med att kolla klart på Youth in revolt idag också som jag lyckades somna ifrån igår, helt klart sevärd den också!

Nej färdigställning sen upp och iväg! Ha're king!!!

take me higher

Det ser ljust ut nu, nu är det anställningsintervju som gäller imorgon. Borde vara gladare än vad jag är men det är nånting som fattas. Vill komma iväg ett tag känner jag! Det är svårt att göra andra nöjda när man själv inte är det! Mot vuxenlivet och reality I guess!




I could really use a wish right now

Jahapp, då har man precis ringt angående jobbet. Håller tummarna att man får det.. pengar växer ju som sagt inte på träd, tråkigt nog! Nu ska jag ''plugga'' lite bartendergrejs och vänta på att frugan svarar, hon sitter nämligen på akuten och jag har ingen aning om vad som hänt, sen ska jag ta en prommis tyjp!

Ha're king!

Lite rajtan tajtan

Hej hej hallå!
I love you Philip Morris... ja vad ska man säga. Den va bra, men INGET som jag trodde mig. Trodde det skulle vara en galen komedi men icke, den var lite halv tragiskt typ.. Men den var helt klart sevärd!

Jaha igår då, ja då gick jag upp och sedan lurade mamma med mig till arbetsförmedlingen för inskrivning, se där ja! Är inte längre arbetslös, utan arbetslös arbetssökande, mycket att hurra över. Fast snart är jag kanske inte arbetslös längre, fick ett tips om ett jobb tidigare idag, så ett samtal sen kanske man är anställd. Nåja, efter arbetsförmedligen blev det centrum, jag, mor och Madde gled runt lite och shoppade. Två par leggins, strumpor, ett linne, en tunika och smink kom jag hem med,kaaaasching! Efter det drog vi hem till mig, jag krubbade sen vidare till Madde där dom grillade, det bjöds på bira och trevligt sällskap. Sen när det var läggdags för Madde var det gemgång för min del... trodde jag ja! Lyckades lura med mig Wille in till stan som jag träffade på bussen. Heltaggade började vi våran resa, mot kungsan, nej där var det 20,attans, men vi ramlade in på Harrys, mycket trevligt! Sen skulle vi till After?,så in i en bulle och vidare, men där var det dags för stängning så en nattprommis genom staden hann vi med bussen som precis rullade in. Och så vart det hem för läggdags.

Vaknade lagom sådär vi 1 tiden, lite tidigare kanske, och satte mig på ballen, kekade frulle och sen gick jag, Mor och Hunden ner till slätmossen och slog oss ner, as skönt!!! Sen vare dags för tvättstugan...för 20 minuter sen.. igår! Ja så nu sitter jag här, ska snart laga tuggvänligt krubb. Kvällen kan bjuda på vadsomhelst, frågan är bara vad! ;D


shake your money maker!

Sådärja, kvällen är kommen.. eller ja, natten rättare sagt! Och nu är jag nerbäddad och klar för film, I love you Philip Morris står på kö ikväll! Hoppas det medföljer en del skratt, jag återkommer om det imorgon! Nu ska jag hämta vatten och sedan börja glo, det är 100 grader här inne! Suck!

Sleep tight!

!

Did you say it? I love you, I don't want to live without you, You changed my life, did you say it?
Make a plan, work towards it. But now and then, look yourself around, take it in. Because this is it!
And it might be gone tomorrow!


feel the magic

Hejsan svejsan!
Idag har jag varit hos tandis, och är så jävla trött på skiten så skulle kunna slita ut den själv! :) Sen har jag mest tagit det lugnt också, något jag är grym på! Skulle dra och shoppa men det blir imorgon, och just nu försöker jag få med nån på bio. Men folk är panka eller så bor dom ute på landet så sista bussen hinner gå innan man ens kommit in i stan, jah! Sofie försöker övertala mig att dra till utö över midsommar, det lockar fett, men då blir det tält. Skadar inte mig egentligen, så vi får se hur det slutar! Annars hittar jag nog någe annat att roa mig med ska ni se!

Nu ska jag försöka få tag på Madde som är omöjlig att få tag på, och bestämma om det blir grillning imorgon eller längre fram!

HA'RE KING!

It's now or never!

Hejsan svejsan. Ett tag sen men det har varit en del saker i vägen och lusten har varit på vift.
Det som hänt då, ja jag har tagit studenten och jag skulle kunna göra om det varje dag!!!! Det började med champangefrukost hemma hos mig, vi satt ute i regnet under partytältet med frallor, jordgubbar, juice och skumpa. Mysigt mysigt! Efter det fick vi skjuts av far till skolan där det var fotografering och mingel. Alla tutade och blåste i visselpipor hela tiden, samtidigt som det skrevs i mössor. Efter det vart det brunch i matsalen, även där fördes det en massa liv. Diplom och betyg delades ut, och det var när alla lärarna stod på led när vi skulle krama dom som mina portar öppnades. Tårarna rann och jag fick inte fram ett ord. Såg ut som en panda efter det. Vi stod och grät och babblade en stund, sen raddade OCH laddade vi upp oss inför marschen ner till rudan. Det var nu alkoholen dök upp efter ett uppehåll! Rektorn skulle bestämma under brunchen om vi skulle springa ut vid skolan eller traska ner till rudan, hon hade ingen talan. Alla skrek rudan, rudan, rudan och rudan det blev! Så där gick vi i ösregnet och möttes av massvis med människor. Där möttes jag av släkt och vänner, bilder togs, och massa kramar blev  det. Sen var det ombyte och FLAKET! FAN VAD KUUUUUUUL! Så jäääävla härligt! GEMIG!

Sen vart det hem till mina nära och kära, och duschen. Åt och drack gott och fick massa fina saker. Tack alla som gjorde min dag! På kvällen vart det fest i årsta och efter det skulle det blivit stan, men det sket sig. Så blev övertalad, trots att jag lovade mig själv att aldrig hamna där på studenten, upp till Ollan. Där bjöds det på tequila och drinkar, så tack ni som gjorde min kväll trots allt!

Dagen efter vart det dega i sängen och äta matrester och sedan på kvällen gick jag och bror på fest hos Sofie, mycket mycket trevligt där! Hemgång på morgonkvisten och vi satte igång och krubba i köket!

Nu är det måndag och vädret lockar inte! Har vart degdag båda igår och idag men imorgon ska jag försöka komma ut. Pluggat lite bartendergrejs har jag lyckats med idag, och även kollat på Valentines day med mor, mycket bra film!


You make me happy!




Ge mig sommarvädret!


!?!?!?!?!

Tredje gången gillt, när fan ska det ta slut! Håller tummarna för dig också!


fem minuter i skogen och jag är ett vandrande myggbett!

Nejmen hallådärblåbär! Ja rubriken stämmer och jag är precis hemkommen från skogen, plockade massa flowers med mamma som tvingade med mig och dom blodsugande parasithelvetena var överallt! Innan det så var jag och pappa och handlade till champagnefrukosten som hålls hos mig imorgonbitti!

Igår var det tidig uppgång och raka vägen till söder där moster gjorde mina naglar, mycket fina blev dom! Efter det for mor och jag till centrum och handlade lite sen hem, där tröck ja i mi två mackor och sedan for jag upp till Ollan där Madde och hennes mor var. Två bira slank ner sen var det vidare till rudan för min del, satt ute i regnet och kollade på medans Jenny och hennes klass spelade brännboll. Efter det gick jag hem till Stefan där jag fastnade ett bra tag. Han hjälpe mig med musiken och vi babblade massa. När klockan var kvart över 1 inatt så insåg jag att jag faktiskt hade skola idag(för sista gången och inga nycklar, så det blev hemgång och läggdags. Och idag var det då skola, vi grillade och sjöng, och så skrev vi på lakan till flaket imorgon. Man kan ha rolig med sprayburkar!! Nu ska jag städa rummet och hjälpa mor med massa saker.  OCH IMORGON SMÄLLER DET!!!!!!!!!


P&L

Arbetsschemat för Peace and love har nu kommit. De ä niiice! ;D


this isn't supposed to happen

Sådärja, dag två nästan avklarad på studentveckan. Blev lite matlagning och sen ut på ballen med mor, satt där ett tag och fnulade med musiken till fredag. Har även fixat med musiken till flaket och snälle Stefan ska hjälpa mig imorgon. Har hunnit kika lite film och Ugly Betty också, och nu kikar jag på Cougar town. Ska snart kila in och lägga mig och kika på tredje filmen av Van Wilder. Imorgon blir det tidig uppgång för att åka till moster och fixa naglar :)

Sånt här ska inte få hända, inte mina närmaste, inte heller någon annan. Håller alla tummar för er också!<3

pinsam är vad du är!

Tjafan!
Har precis kommit hem från en tripp med mor och hennes far. Prickat av massa affärer och handlat tills på fredag. Och nu är vi precis hemkommna och kan inte påstå att det är kallt. Lökar som en gris (usch)! Nej nu ska jag ut på ballefjongen med en cider och prata skit med mor.

Adios lovers and haters!

<3

Min bebis är sjuk, men alla tummar och tår håller vi för att han ska klara sig igenom detta! <3


I'm a banditgirl!

Hejsan på digsan!
Jahaja, då var första dagen på studentveckan avklarad. Inget speciellt sådär, kom till skolan lunchade, fikade på samhällslektionen och babblade lite, sen rensade vi skåpen. Efter det blev det en tripp upp  till centrum med frugan. Inföskaffade mig ett par skitsöta kilklackar och två par leggins. Träffade Maddarna och Mickis en stund sen vart det hem för tvättstugan, mat och skivbränning. Men tror ni skiten funkade eller?! NEJ! Jag hara då ansvaret för musiken till flaket! Skulle testa en skiva, det gick inte, testade en till, samma visa, sen två till.. NEJ! 4 skivor åt helvete! Lökapa säger jag! Sen gick jag vidare och tog en solning med Jenny, Yassin kom också, sen mötte vi Jossan och Elin påvägen hem och babblade en stund- Nu sitter jag i sängen och fick precis ett mess från Herr Stefan. Ja nej den goingen träffade precis på Gene Simmons på grönan, och har numera hans autograf! Inte illa pinkat gubben!

Nej nu ska jag kolla klart på Van Wilder2. Och imorgon är jag ledig, skönt! Hoppas vädret blir bra, för då blir det stekis på ballefjongen! PUSS!




even the best fall down sometimes

Helgen har varit skoj! För lite sömn dock, det tar jag igen inom kort! Blev Custom Bike Show igår med pappa på dagen, sedan på kvällen vart det Ollan, och sedan vidare till bror. Nu är jag åter hos mamma, far jobbar! Hetsig vecka det kommer bli... med viss ironi. Imorgon lämnar vi tillbaka kockkläder, nycklar osv. Sen ledig tisdag och onsdag! Torsdag är det grillning med alla treor och på fredag smäller det! Har inte fattat det än, och kommer nog ta ett dag innan jag gjort det!

Nu ska jag kolla film och somna när ögonen inte hänger med längre.

Pussochgodnatt!

fu

FUCK YOU!


you can't fight fate

Tjafaaaan!
Torsdagen var som sagt helkul. Var på restaurangernas dag med Mamma och Bror, massa uppträdanden och så. Helskönt ute och tiden bara flög förbi. Mot slutet kom Walter också och när det stängde fortsatte han och jag vidare till Harrys, sweeeet! Där var det ganska mycket folk och det vart en hel del dansande och skrikande. Efter det vart det en liten natteprommis med två nyfunna vänner sen hemgång.

Och igår var det studentfirande till söttina. Hon var så fin. Vi åkte till tyresö för att se utspringet sen vidare till centrum, hem en vända och sedan på hennes mottagning. Åt och drack gott och sedan for hon på slutskiva. Jag, Jenny, Lina och Yasmine satt kvar hos henne en stund sen vidare hem till Lina, massa spel osv sen till Ollan. Drog på efterfest och sen mötte några kompisar. Sen efter ett bra tag fick jag äntligen gå hem ock lägga mig!
Nu har jag ätit frukosten jag fick på sängen och klätt på mig, väntar på Far sen tar vi motorcykeln till norrtälje och nån mc grej. Nice nice!

Nej dags att borsta gaddarna och färdigställa sig! ;D

fly baby fly

Hemma, somnade på bussen och chaffisen väckte mig i Tungelsta.. FAIL! Men nu är jag hemma och ska äta en stoooooor portion mat. Har haft fett skoj. Suck on that!!!! <3

I can make you dance!

Sedär, snart halvvägs in på Juni månad, tiden går fort!
Ja imorse var det då tidig upppgång och jag klarade mig, kom i tid. Jojjo sällskapade med mig idag och vi bakade en massa. Men jag ångrar att jag gick dit för det var såååå tråkigt, och dom hade ingen aning om att jag skulle komma, kul mm verkligen! Men vi höll ut tiden ut. Och efter skolan for jag hem till Tina där det var fix för fulla muggar, snutten har bal just nu och hon var så fin när jag och Jenny släppte av na i tyresö. Hoppas hon ha't skoj! Efter avsläppningen så lämnade vi bilen som var hennes pärons, drog hem till Jenny, hämtade matlista och deras bil och ner till coopen för storhandling, duktigt! Jenny släppte sen av mig hemma och det var middag, grillat idag igen. Nämen?! Efter det kom Jenny och Yasmine och hämtade mig med den tredje bilen, Sally. Ner till terminalen och solade sen vart det en tripp lite överallt, Yasmine visade skills... Lämnar det där. Vi lämnade bilen och  hämtade Ambra, tog en liten promis och sedan gick vi skilda vägar. Har nu precis kommit ur duschen, skönt vill jag lova. Och imorgon är det praktik igen, eller? Har ingen som helst lust för fem jäkla öre, men det slutar väl så endå.. eller? Efter det ska jag och mor in till City på restaurangernas dag, eller Smaka på Stockholm som det nu så fint heter. Ska bli mysigt.

Men nu ska jag utöva övningar och sedan kolla på första Van Wilder filmen. Sov sött gott folk!

sjung hallelujah!

Nämen, tjafan!
Sagt och gjort så STORstädade jag mitt rum, skulle ett gäng astmatiker gått in här skulle dom dött, av allt damm... Men nu är det fläckfritt! Det tog dock sin lilla tid för det finns så mkt som distraherar en, såsom dansa framför spegeln med dammsugaren, nörda fejjan, smsa och lite sånt viktigt. Men nu är det finafirren. Efter städningen blev det middag på baksidan, carbonara bjöds det på idag, gotte. Sedan for jag ut och mötte Jenny och Tina för att traska vidare till Tina. Vi kikade på DH som detssutom var säsongens sista?!?!?! Inte helt okej med det slutet. Men nästa vecka är det Ullared istället, och vad ska man säga. Det finns 70 sätt att tillfredställa en kvinna på, 69an och en tripp till Ullared, går dock att diskuteras. Nu ska jag utöva några övningar sen kolla på film. Imorgon kommer jag plågas rejält, klockan ringer 6 för att snooza en timme sen är det praktik från 8-15. Inte fullt så okej om man frågar mig.

Så god natt och adios från mig till er alla!



En vacker bild på mig för 2 år sen och 2 dagar på Hannas 18års dag. Nu fyllde tanten 20 i söndags och jag förväntar mig en fullt lika galen fest!


Gather round now everyone, Put your glass in the air

Hejhejhallåe!
Jahaja, då var vi här igen! Dagen har varit minst lika ansträngande som igår. Började med att jag blev väckt av min väckarklocka, bara det är en plåga. Sen messade Oscar mig och stressade på mig, för han var nämligen påväg till mig, min alldeles egna chaffis! Vi åkte till skolan och lunchade sen en kaffe på den. EFter det var det samhälle där vi kollade klart på gårdagens film, Die Welle. Människor är verkligen ett gäng lättmanipulerade varelser. Sedan tog Oscar och jag bilen till ÖB och köpte glass på våran timmes långa håltimme. Sist men inte minst hade vi den allra sista lektionen i Drama, fikade lite och sedan kollade vi på två kortfilmer som jag dock redan sett, där våran dramalärare medverkar. Och sedan skjutsade lille Oscar hem mig. Har nu kollat klart på Göra Kanal 3 och hunnit fika lite med Sjömannen och Husshållerskan.  Sitter i min säng och snglar över rummet, det stökiga rummet som jag nu ska ta tag i och städa. Wish me good luck! Det dyker väl upp roligare saker under tiden kan jag tänka mig!

På med Bandit och höj volymen, ciao!




RSS 2.0