I can see clearly now!

Hej hej hallå! Kan börja med två saker, förkylningen sitter i, och helgen ägde!
Kan fortsätta med att kvällen på Harrys i torsdags vad riktigt nice. Orre kom och hämtade mig vid halv 9 och sedan åkte vi till Maxi för att plocka upp Nico och körde hem honom. Sedan vidare til Harrys där det vistades en hel del, och ännu fler ramlade in, smockat till slut och skit varmt! Men så jävla värt det. Plan Three lirade och var grymma!!!! Efter det stannade vi en stund sen åkte vi hem, var hemma vid 1 tiden så det var inte så farligt. Rätt ner i bingen vart det.

Fredagen då. Ja vad ska man säga, h e r r e g u d! 9 gick båten och där var vi inte ensamma. Träffade Mucke och Alex på båten och det slutade med att vi skulle dela tält med dom. Kom dit och bosatte oss, upp med tält och fram med öl och så fortsatte dagen. Satt på klipporna ett bra tag på dagen och det resulterade i en färgad rygg. Lirade även minigolf mot 5 killar, en andraplats kammade jag allt hem! Sen var det gallej på campingen, skit nice! Jag sov inte en blund på hela helgen, medans tältet var smockat med 5 trötta grisar! Nej jag minglade runt, rökte lite vattenpipa, skaffade vänner och hade det allmänt trevligt. Vid 9 ringde mobilen, Yasmine och resten skulle åka hem men jag stannade, väckte bror och Favre sen traskade jag mot hamnen och träffade Sofie. Låg i gräset och snackade sen kom bror och hans homies! Sen gick vi och käkade pizza. Sen vart det hemgång, för han där uppe öppnade portarna och åskan hälsade på, så ingen var nå vidare taggade på att stanna. Båten hem och vila lite, sen dusch för att sedan gå till Far där det bjöds på middag. Vid 12 tiden körde Matte hem mig och tillslut fick jag min sömn! Vaknade täppt i näsan och hostig efter trots allt för lite sömn. Käkade lite och sedan började jag packa! Imorgon drar jag till Borlänge på Peace 'n' Love i en vecka. Tältning en vecka, jaah!

Nu har jag legat i soffan en bra tag och kollat film med mor, ska nog snart gå in och kolla mer film och sen sova.

Tack alla som gjorde min grymma helg! Det var fan på tiden att en midsommar blev lyckad som denna! Utö nästa midsommar? Tror så va!

Sådärja! Då var det klart! HARE KING och godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0