uppdatering

uppdatering

jag har inte skrivit på över en vecka nu och känner att jag måste skriva av mig lite, skulle jag haft data så skulle det vara annat som gällde, men nu utnyttjar jag mina kompisars datorer och skriver när jag får chansen  (6)

förra måndagen var jag med lina i stan och när vi nästan hade gett upp så började vi fynda, jag kom hem med tre tröjor woho ! resten av veckan hängde jag för det mesta med coola lina och jenzan.

i fredags var det middag hos tina med några nära och kära, inga nämnda inga glömda. efter det bar det iväg mot sågen där det var lite folk, men drog efter ganska kort varsel.

i lördags var det en lite så kallad inflyttningsfest hos mina kära klasskompis cissi, as nice lya måste jag säga, nästan så man flyttar inte själv, sen skulle det blivit sågen igen men kom inte så långt, jenzan sov hos mig hela helgen ( som vanligt ), inga problem jenzan, du är alltid så välkommen så.

i söndags var det bio som gällda, MAMMA MIA ! ur gulligt film, rös hela tiden, go abba ! jenzan och lina var med, rekommenderar den varmt! efter sång och skratt blev det hemfärd, sen blev det söderby för min del vid elva tiden på kvällen, övernattning hos barndomsvännen jenna, och en seg måndag, åkte hem vid åtta på måndags kvällen och parkerades hemma hos tina där jenzan och tina var, efter som stund ramlade jossan in,  sen gick jag tina och jenny och solade och jossan vandrade vidare hem,

nu sitter jag här hos tina med jenny och tina medans dom firrar krubb, vi har även bakat havrebollar idag men blev nog inte som vi hade hoppats på, men gott vart det,  vad som serveras är jag inte riktigt hundra på, tror det blir pasta och nått klet (;. men nu ska jag kila och visa dom i köket hur man egentligen ska göra, take it easy ! ciao

jenzan, all summer long

igår var jag med jenzan, vi drog ner till gropen ganska tidigt ( för att vara oss) och solade och lirade kort, sen trängde sig molnen på och det blev hemgång, till jenzan, vi käkade lite lunch och fixade oss sen bar det av mot centan, kikade runt lite och provade massa men kom ändå hem tomhänt ''/ , vi drog ut men bettan en stund och hamnade borta på andra sidan rudan där vi satt och doppade fötterna ett tag, riktigt mysigt, sen rullade vi hem till mig och kollade på ''invincible'' med mark wahlberg, äntligen ! den var kanon tycket jag !

idag fredag har jag städat hela mitt rum, och rensat massa skit, hittade även massa gamla skojiga bilder, men nu är det cleaniskt rent, nu är klockan snart halv nio och jenzan och jag är hemma hos henne, woho ff, vi sitter med varsin drink och lyssnar på magnus uggla - dansar aldrig nykter, skön låt det där, nu ska jag kila och lira lite kort och parta med jenny, och vad vi ska göra ikväll har jag ingen aning om, det får tiden avgöra (;  hare gött och utnyttja helgen ! ;D peace
                                           

helgen/ veckan

orkar inte skriva så mycket om helgen mer än att den var vild, fredagen tillbringade jag och några kompisar hemma hos mig, lirade lite kubb och hade det trevligt sen bar det iväg åt rudan, var hemma runt halv fyra. på lördagen ( kvällen) började i jordbro hos en klasskompis, trevligt var det och mer säger jag inte, haha ! sedan på en hamnade vi i vh på ett ögonblick, och där var det lite mer drag, sen slutade det i kaos så att säga, i  söndags blev det bara chill framför tv:n med jenzan och lajzan.

i måndags hände inte heller så mycket, tillbringade dagen med jenny :D vilket inte är helt fel, vi kikade på ' four brothers', kanon film, och igår gjorde jag inte någon som helst nytta, var bara hemma och grubblade över allt mellan himmel och jord, och längtade som en dåre till californien ! idag har jag och jenny legat och solat nere i gropen, spelade kort och stekte, kanoners ! och nu sitter jag hos familjen lindström och lyssnar på när jenny och hennes kära bror anders tjaffsar som vanligt, ska nu kila till centan och möta bror min, så ciao peps ! carpe diem säger jag bara !

 
     

i väntan..

i väntan på jenny så sitter jag som vanligt vid datan, hon har duschat och så men nu är vi framme vid håret, föna och platta, den vardagliga rutinen (; , men det är lungan, då kan jag ta igen lite tid vid datan eftersom jag inte har någon hos mamma och hos fadern min bor jag inte längre hos, påtal om far så kommer inte jag träffa honom på ytterligare en månad men det blir bra i slutändan, han får göra det han tycker är roligt och lite klirr blir det (; .
när jenny är klar ska vi upp till centrum och kolla på brakkor till mig, sen blir det nog raka vägen till glassbaren där serena jobbar idag och snylta lite glarre (; , och tillslut ska vi till tandläkaren, jag ska spänna min plågsamma tandställning som jag får krupp på, men i och med att jag ska spänna så är det ett steg närmare tills den ryker, och det blir ju lyckan i mitt liv när den åker av kan jag ju säga. jag tänkte välja färg för första gången om det går det vill säga, jag tror jag väljer knallgrönt och illrosa, det var skit snyggt på jenzan när hon hade, men det återstår och se hur det blir, nu ska jag kila så have a nice day people !

fräniga jeans ;



bad

i tisdags bestämde jag och jenny oss för att gå och sola och fika i gropen, två flugor i en smäll (; , vi va där ett bra tag tills jossan anlände och vi satt och spelade kort och pratade massa skit, vem vann för det mesta på kort? ni kan ju få en gissnig, självklart va det ju jag så game on om ni vill utmana mig i kort eller iallafall i "neger och president" ; )

 i tisdagskväll levde jag och jenzan lite vilt, haha vi badade i en fontän -.- , det var faktiskt sjukt roligt men kanske inte så väl planerat, men det gick hem hos oss iallafall, men det blev inte förns efter det att vi vandrat till donken mitt i natten och sedan gungat på dödens gunga, den är bannemig livsfarlig haha, men kul hade vi iallafall och det kommer vi ha flera flera gånger, älskar dig gurkan !


 


grattis grattis

jenzan har äntligen fått sin intagnings lapp, kom hon in eller inte ? jamen visst gjorde hon det , i'm proud jenzan, så grattis grattis på dig vännen (:

californien 09

nu är det äntligen bestämt, nästa sommar åker jag och jenna till californien, jag bara längtar och längtar så jag nästan spricker! det ska bli så jädra nice att komma iväg från denna hålan och få åka dit, har varit en dröm alltför länge nu, när och hur länge vi blir borta har jag ingen aning om men det viktigaste är att vi kommer iväg iallafall.


RSS 2.0