Sing it nice and loud!

Godmorgon, ja det kan man säga! Shit vad tidigt det är, för mig...Men jag är uppe och redo för bussen, tåget och tåget som ska ta mig till hässleholm och sedan Höör! Matte kan ju fethajja att jag ska sova på tåget iallafall, mat ska jag ha också. Shit vad hungrig jag är!

Nej dags å kila, ville bara visa att även jag kan gå upp tidigt! SKÅL!

Never say never!

Jaa för er som undrar så har det inte direkt varit en hektisk dag. Efter att jag käkat nån form av frulle låg jag i soffan och slocknade. Vaknade igen vid halv fyrisch kanske och gick och handlade mat. Snabbt och enkelt= Billys panpirra! Sen började jag packa lite tills Yassin ville ner till valla, sagt och gjort hakade jag med na, hon käkade, jag tog en bira jag! Sen hem och fortsatte packa. Så nu är jag packad och klar, nyduschad och har skallebank. Sitter och väntar på Yas för vi ska kolla film. Frågan är då när hon dyker upp, kanske lyckas somna innan?!

Egentligen skulle jag lägga upp massa bilder från igår, men dom är kvar i kameran som är nerpackad och jag ser det som något otroligt ansträngande att sätta igång med det just nu. Så dom åker in när jag kommer hem från Vräkland (skåne) nångång!



Den ska vi se! ;D


blah blah blah, zip your lip!

Jamen hallå! Sa ju att vad som helst kunde hända igår, vi stannade då inte hemma iallafall. Satt hos Yasmine till en början och drack lite och lyssnade musik, några timmar senare kom bror förbi. Vi hade hittat folk som också skulle dricka lite så vi hookade ihop. Blev ner till rudan där det satt en del folk när vi tre gled ner, så det var bara att slå sig ner och ta för sig av det goda. Efter en stund flyttade vi bänkarna ner till stranden och gjorde oss två brasor på varsin sida, mys! In på natten blev jag badsugen så paltade av mig kläderna och gick i, aaaaas skönt. Badade ett bra tag sen gick jag och min badkompis upp, namnet på henne kommer jag inte ihåg.. Ja sen väntade det otroligt sköna, klä på sig när man är blöt -.-! Men det gick bra, och påpaltad och klar så det gick alla hem, men jag svängde av och satte mig vid ett annat gäng. Inget långvarigt dock. Sen började jag min vandring hem. Slocknade snabbt med musiken i örona!

Vaknade vid halv elva och nu är skåne trippen bokad. Inge Mariefred blir det, utan skåne. Åker imorgonbitti och kommer hem söndag(?). Äsch vem vet, kanske stannar kvar där, har bara en biljet dit, ingen hem. Kim sa att han flyttar med isåfall, precis vad jag vill!!!


take me higher

Sådärja, då har man kekat! Nu drar jag ner till Yasmine på några shottar? spelar lite kort och kör lite allsång. Kvällen kan sluta hur som helst!

Badsugen jag blev nu också... hmm, well well! Smell ya later ! ;D


Ps. Min deo luktar banan! -.-



I can touch the sky

LÖKAPA vad varmt det är, speciellt när man håller på och storstädar i sitt rum. Här hemma rensas det för fullt och mitt rum ser nu vistelsebart ut. Har bäddat rent och plockat, dammsugit och svettats! Morfar tittade över en stund och hade lite gotte med sig, gullgubbe! Snart ska mor och jag äta, och jag ser fram emot den kalla som står på kylning och ropar på mig, mmmmm!


Nej maten klar, I'm out!

tell me what I wanna hear!

Nu ska Linnea gå och lägga sig, kollar självfallet på film tills jag somnar. Ja för er som undrar alltså! Blir det fint väder imorgon (idag), nån som vet? Hoppas på det för har lite planer och brännan måste bättras på for christ sake!

GOD NATT!


your love is my drug

God kvällen!
Jag är rastlös och vill göra nått galet. Det vildaste jag lyckats göra idag var en tripp upp till centrum med mor. Hade presentkort kvar på gina så lyckades fynda en väska och tunika på rean, nice! Mascara och hårspray fick det bli också, för det var slutt för min del. Kom hem och lagade mat så nu känner jag mig som en jäst val, mätt alltså.

Och så får vi se om det blir en tripp till Mariestad eller Mariefred i veckan, kommer just nu inte ihåg vilken av dom det var, gissar på Mariefred!? Kanske, eller? Ja det återstår då att se ;D



life is like a box of chocolate!

Godmorgon! Jah nyvaken och fin!
Igår fick jag tillslut min älskade pizza, feeett gott! Thanks Yas! Sen skiljdes vi åt för att typ smälla av och smälta maten, jag la in maaaassaa nya låtar i mobilen. Senare på kvällen kom Yas upp och vi kollade på From Paris with love, daaaaamn! Asbra film, och man har noooo idea vad som ska hända. Rekommenderar stenhårt! Efter det såg vi en inte fullt så bra skräckfilm, vet inte ens om den är värd att nämnas men... Laid to rest, inget att slå klackarna i taket av, skum, dum och irriterande! Sen slockande vi i sängen efter den.

Jag vaknade för inte så länge sen och väntar nu på far och c/o. Dom ska ut på husvagnstripp och jag och kanske bröderna ska kanske dra till dom om några dar, så sovsäck och grejs ska hämtas upp. Men inget bestämt än. Och nu får jag träffa min lilla älskling som jag inte träffat sen midsommar!

Men först, alltid en dusch, inte lukta usch!

Btw, jobb på Sonisphere - Check! ;D

I love to dance!

Gomorron Gomorron!
Ja som jag så vackert skrev igår så blev det stan. Hade inte fixat mig i onödan för att sen gå o lägga mig.. nej nej! Skicka iväg ett mess och JennyP var inte svårflirtad trots hennes rejäla bakfylla. Vi tog tåget in och var på't igen. Det bjöds på drinkar och maaaaassa dans för min del, jenny lyckades få till några moves trots hennes tillstånd!
Och då menar jag trötthet, inte fylla! Men fysatan vad varmt det var! Sen vart det raka vägen hem, inget jag såg fram emot för jag var pigg som en lärka. Men det blev sängen och somnade med headsättet i örona. Finns inget bättre än att somna till musik!

Yasmine har lovat mig en tripp ner till valla. Matkoman kom igår innan vi ens ätit. Vi suktades och längtade, jag till min pizza!!! Men hon är inte hemma nu så vi får se hur det blir! Jag ska iallafall göra två mackor så lilla maggen får i sig nått. PUSSEL!

sweetchilli

Yasmine drog på filmkväll.. Och jag drar till stan. Han fanimig inte fixa<t mig i onödan, så jag och JennyP kör en repris idag ;D

CHEERS!

Dancing in the rain

Jäklar! Dagen har brunnit förbi. Yasmine kom upp och joinade oss vid maten, sen blängde vi på tv. Mamma stack och jag o Yas var fett trötta så vi gosade ihop oss i soffan till filmen Invincible. Sen när det var dags för dusch gick Yasmine ner och jag totalslocknade. Vaknade en timme senare när Yasmine kom tillbaka upp, då hoppade jag in. Nu sitter vi här klara och vet inte vad vi ska göra. Planerna som vi hade blir inte av och inte mina muskö planer heller. Vädret var inte med oss idag!

Det märks vad vi hittat på senare eller imorgon! Stay cool!



shine like the star you are

Oj oj oj! Idag mår vi faktiskt förvånandsvärt bra, med tanke på blandningen... Vi åkte in till stan, gamla hederliga TheBridge haha! Där bjöds det på drinkar in i det sista och en del dans för min skull. Jenny vart full, jag vart full..Ja vad ska man säga. Det var fredag! Sen vart det hemgång och på bussen träffade vi några engelsmän vi småtjattade med, solen var påväg upp och allt va som det skulle. Sen hoppade jag av bussen, vattnade blommorna och väntade på Tåbbe vid gården. Stog och snackade ett brajäkla tag. Jag ramlade tillslut upp och slockna på direkten! Vaknade vid sisådär kvart i 3 efter att ha vaknat flera gånger av värmeslag, usch säger jag, så kletigt och dant!

Nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra.. Äta skulle sitta fint, men nån gammal macka vill jag inte ha nu. Ska tjata på mor att vi ska börja tillaga det hon handlat, ohja!


Run away!

 Nu drar jag och JennyP till stan! Lökar sönder med I don't give a f*ck! Har haft en riktigt bra dag och den kommer bara bli bättre!

PUSS!



all night long!

Daaaamn vad mätt jag fortfarande är. Käkade kines mat för typ en och en halv timme sen(?) och är fortfarande mätt... Det börjar arta sig här men fortfarande myyyyycket kvar som ska ner!
JennyP ringde mig för ett tag sen och är ledig första helgen på länge från jobbet så hon ville dra till stan. Ut och dansa lite skulle inte sitta fel, något jag inte gjort på ett tag. Usch hajja värmen där inne! Meeen det lutar åt det för inget annat har dykt upp.

Bah satt ni vet!



Women lie, Men lie

Hallelåjah!
Hann plocka undan lite men sen vart det tråkigt. Och när mor kom hem var det in i duschen och fixa sig och nu är vi hos bror. Vi packar för fullt, musiken pumpar och lite öl som energi får vi i oss också! Varmt som satan och det är mer saker än man tror som ska ner i kartonger. Får se hur långvariga vi blir. Tiden bara drar iväg märker jag. Och magen börjar bli hungrig. Jobbigt!


How can I show my love so you will open your arms to me

Gomorgon godmorgon!
Nu kan man ju tro att jag är sjuk, vaken nu. Inte så speciellt tidigt men tidigt för mig I guess. Nej jag kan inte somna om. Mamma drog iväg och då vaknade jag, satte på mig bikini och var redo för balkongen. Nej, lite tidigt för det, moln och solen kommer inte riktigt in på balkongen. Men om en stund gör jag ett nytt försök, jag musiken och solen!

Sunshine Cleaning var faktiskt bra, lite annorlunda men bra! Så där har ni en rekommendation...

Nej om man skulle ta och städa upp lite i rummet när man endå har tid. Ja det vore nått!

Come away with me

Jag är grinig just nu och har gått in och lagt mig. Började precis kolla på Sunshine Cleaning! Finns bara en person som kan muntra upp mig just nu.. Lökapa varmt är det också! Tar täcken, kudde och datorn och lägger mig på ballen snart? Joina?


I hook you up with some poetry!

Det blir ingen utgång. Båda är pretty tired så vi kanske tar det imorgon istället. Imorgon blir det även hem till bror och packa. Flytt om 2 veckor cirkus så det börjar bli lite tight med tid! Får se om jag hinner med en tripp till far på kvällen också för i helgen hinner jag icke. Planerna ser ut så att åka till muskö på lördag där frugan bor och spendera natten där. Tar lillbåten över till utö och festar och sover också troligtvis. Nicenice!

Nej göra nått roligt nu skulle inte sitta helt fel! Tristessen ökar förtillfället!



You make me crazy!

Hejsan!
Det blev inge sola utan fixade mig sen kilade jag upp till centrum och träffade wifey, som jag inte träffat sen studenten! Blev ingen tripp till pappa heller för det visade sig att han jobbar och kommer hem imorgon. Vi gick runt en massa sen blev vi törstiga och frugan bjöd på öl på Ollan. Satt ute och pratade i timmar i det sköna vädret, lille Eddie joinde också. Sen gick vi hemåt, stannade på sibylla där dom skulle äta sen skiljdes vi åt. Kom hem och åt och kände mig as trött så gick in och kollade på film, tragiskt I know! Jag fick nyss nått ryck och gick och klippte lugg, det ser faktiskt bra ut om jag får säga det själv!
Ikväll vill Walter till stan. Jag har inga pengar, men han kom på att eftersom jag bjöd honom för nån månad sen, så skulle han bjuda mig om plånkan ville, gulle då! Så vi får se om jag ramlar in till stan ikväll eller inte ;)

Nej, nu ska jag kolla klart filmen, sen maila sonisphere. Fick nämligen jobbet där! CIAO!

I'm standing by an angel!

Hejhejhallå!
Har legat nervös hela morgonen. Bäste Kim körde upp idag och har nu fått sitt älskade välförtjänta körkort! Grattis du!

Har sovit som en kratta inatt, vaknat, somnat, vaknat osv. Värmen tar kål på en! Men nu är jag hyffsat utvilad. Har precis ätit och nu ska jag steka lite på ballen. Senare blir det en tripp över till mårdis, där jag inte varit på ett tag nu. Far ska få sin tröja och bandana och jag ska pussa på min älskling! Det blir inge landet för min del tyvärr. Får förhoppningsvis bli en annan gång..


feel the pain inside

Herre min skapare! Hej hej btw!
Det blev verkligen en heldag med mor och moster idag! Vaknade halv 9, trot eller ej! Tog en dusch och kekade sen for mor och jag inte till söder till mosters salong. Mamma fick börja, det tog ett tag för vi blev avbrutna och värmen var inte(!!!) att leka med! Sen gick vi och handlade mat, och sedan vad det min tur. Känner mig inte lika naken som utan naglar. Efter det tog mor och jag en tripp genom söder i solen och sen hem. Kom hem för en halvtimme sen så det blev aningen längre än vi trodde men jag klagar inte. Nu håller vi på med maten och jag är vrååålhungrig!

Kanske ska träffa tjejorna senare och prata om vi drar till Tinas land eller inte imorgon, men har dock inga pengar så får väl svälta.. Vi får se vi får se. Annars åker mor och jag över till bror och hjälper honom packa. Han ska flytta!
Vi får se, kanske ramlar in en fet check genom brevlådan under natten- Jatack!

MATEN KALLAR!

Home sweet home!

Min lille bebis är äntligen hemma! Han är dock fortfarande mycket trött och får mycket medicin. Men det är steg i rätt riktning! Och hoppas på fan att han var tillräckligt frisk för att få komma hem, och inte trillar dit igen!

<3


you had me at hello

God afton!
Herreminskapare vilket kanon väder det varit idag. Klockan ringde 9 imorse, skallebanken var kvar så det blev ingen löpning imorse, somnade om men inte länge innan grannarna(!!!!!!) började borra i vägghelvetet så lille Linnea kunde inte somna om. Det tystnade en stund och jag fick mig en ytterst liten sömn tills Jenny ringde. Då var det upp och hoppa, käka frulle och packa väskan för att sedan åka till Flatenbadet. Gålö var det tänkt men i sista sekunden ändrade vi oss. Och inte klagar jag. Vattnet var riktigt skönt och solen gassade på som bara den. Det kan man se på mitt fejja nu! Re-e-e-e-ka! Well well, lika glad för det är jag! När vi var klara där åkte vi till tandis och sedan släppte Jenny av mig hemma. Mor och jag lagade krubb, kollade lite tv, sen totalslocknade jag i soffan! Vaknade lagom till Allsång på skansen. Nu sitter vi och kollar på SoYouThinkYouCanDance! Är sugen på att dra ut och springa men skallebanken säger nej, uuuusch!

Imorgon blir det tidig uppgång igen. Då drar mor och jag till mosters salong och gör naglar! Finally! Känner mig naken utan dom!


seize the day!

Det blev en tripp till tina där hon, Jenny, Lina och Yasmine befann sig. Inte långt efter kom Oscar och hans vän. Vi körde lite Med andra ord och så. Vid 11 bestämde jag mig för att gå hem, trött och huvudvärk. Har jag lyckats somna? Nej! Och är skallebanken borta? Nej! Och faaaaan vad varmt det ska vara då! Okej om det är varmt och soligt på dagen, men nu vill bara krypa ur sitt skinn och dränka sig nånstans! USCH! Tror som grädden på huvudvärken att jag har feber, ja nej varför inte bli lite extra varm nu när det är så svalt.... Nej nu ska jag kolla film. Imorgon har jag och Jenny fått för oss att gå ut och springa vid 9 tiden, och sedan åka och bada nånstans! Skulle kunna göra det nunununu!!

Nej god natt peps!

Sonisphere

Hola people!
Idag har jag sökt jobb på Sonisphere. Vad sägs om att hitta ett jobb där man faktiskt tjänar pengar på? Ska inte klaga om jag får jobba där. Musik hela dagen och massa människor! Men ett vanligt jobb skulle jag verkligen behöva!!!! Ska ringa ett imorgon, och försöka fortsätta leta vidare. Men det finns inget som skriker mitt namn, inget som känns rätt.. I know, pengar är pengar men fan, trivas ska man väl också göra!

Nej nu ska jag kila över till Tina och träffa tjejerna, något jag inte gjort på ett bra jävla tag! PUSS!



I wanna grow old with a boy like you

Nu är jag vaken. Fattar inte hur jag kan vara så trött! Vaknade vid halv1 liksom? Well well, nu är jag uppe iallafall! Mår bra, halsen är lite krasslig men inget att bråka över. Vad dagen har att bjuda på återstår att se. Min kompis Tåbbe vill leka, han har semester och är uttråkad, så kanske träffar honom en stund!


Här är 3 bra bilder på Dave Grohl<3. Det var allt jag begärde av Nette när vi såg Them Crooked Vultures på Peace 'n Love! WOHO!



I'd rather be with you.

Gårdagen vart inte helt som planerat. Käkade kräftor, drack skumpa och åt chokladdoppade jorgubbar med mamma på balkongen och när kvällen närmade sig kom Yasmine upp och vi drack lite vin. Sen skulle vi på fest men hamnade hos en tjej som också bor på gården, satt där hela kvällen och morgonen. En del intressanta samtal hade jag, och det skulle va skoj om det blev så. Jag ramlade hem vi halv7 och slocknade ett tag senare.

Idag har jag sovit, sovit och sovit. Mellan varven har jag dött av värmeslag också! Och nu kollade jag precis klart på matchen. Grattis Spanien till guldet. Långsint som jag är är jag fortfarande lite grinig över att Sverige inte var med.. Men nu får jag fasiken lägga det bakom mig och blicka framåt!

Nu ska jag gå in och lägga mig i sängen och kolla någon film. Toodels!

you can't fight fate

Hello!
Älskling mår lite bättre, men det är en kamp mellan liv och död! Vi håller alla tummar och tår vi har för att det lilla livet ska klara sig!<3

Har tillbringat det som varit av dagen med mor, gick upp till centrum och handlade sen satte vi oss på balkongen och åt frukost, färskt bröd och felino. Gotte! Nu har molnen kommit igen och jag har svurit en massa. Det blåser också vilket jag h-a-t-a-r! Senare ska vi äta kräftor och dricka lite bubbel, gotte det också!
Ikväll är jag bjuden på fest, får se hur det blir med det. Skulle vara trevligt faktiskt, men som sagt, vi får se hur kvällen slutar!


Nej skål och puss!

Jaha?!

Hej jag heter Linnea och jag dör snart av tristess! Har bara degat hela dagen hemma. Inte kunnat sola så speciellt mycket för molnen regerade idag. Kollade klart en film och har letat jobb. Fan vad tråkigt det är!!!! Och nu sitter jag i soffan, kollar lite tv, och döööör! Usch hej då!


Rip.

Det är nu man har lust att slänga in handduken!

Det blev centrum istället för film, filmen kom när mor och jag hade kommit hem och lagat krubb. Vi kollade på The back-up plan. Helt klart sevärd! Har degat lite i soffan också. Rastlös som jag var så startade jag en ny film som jag håller på att kolla på just nu, Stick it heter den. Än så länge bra faktiskt!

Min älskling blev sämre efter operationen och vi har ingen aning om när han får komma hem. JA varför inte. Det kan väl komma ännu mer skit än vad det redan finns just nu! För det finns ju inte tillräckligt! Man lessnar ju, och det har jag fanimig gjort! Det är nu ett mirakel skulle sitta fint. Helvetes skit!!!!!!

du lyser upp mina dagar!

Please won't you understand that without you by my side there's no me

Goddagens!
Gårkvällen va bra! Vi kom till grönan och vi var inte ensamma på stället vill jag lova. Försökte trycka oss fram lite men jag fick krupp på alla människor så Madde och jag ställde oss en bit bak, men det va nice! Stefan var omöjlig att få tag på men till slut kom han dit vi var, vid dansbandsbanan! Haha gulliga gamlingar som skakade rumpan där! Men han var inte långvarig för gossen hade bråttom att se andra halvlek av semin, och han försvann. Jag och Madde beställde en svindyr bira som vi njöt länge av. Vi skulle sen åkt till Soft Bar och ta en öl med Stefan men det var så jävla mycket folk och bussen gick bara till Karlaplan så det vart lite mycket åkande hit och dit. Vi mötte upp honom på Donken istället och åkte hem. Men det vart en trevlig kväll endå!

Imorse ringde klockan 7, snoozade en timme och lite till sen var det bara att dra på sig kläderna och solglajjerna och glida till Arbetsförmedlingen. Satt i grupp och snackade lite, ögonen var dock inte med. Trött kan jag säga att jag var. Sen var det enskilda samtal och jag nappade åt mig det första. EFter det var det bara hem och leta lite jobb och sen lägga sig på ballen fram till nu, då molnen bestämt sig för att invadera... Ska kolla runt lite mer jobb och sedan blir det nog en rulle!

Hejpåer!



Den där ölkorven skulle sitta fint i min hungriga mage nu!


welcome to jamrock

Hallelåjah!
Har legat i solen hela dagen och det har gett resultat fan! Imorgon kör vi igen, men det blir efter mötet på Arbetsförmedlingen som kommer pågå i 3 timmar, jupp 3 timmar! Kul! Nu är jag precis nyduschad och insmord, ska klä på mig sen är jag redo för Gröna Lund och Damian Marley and Nas! Stefan är redan där, och det är han som har rabatten till biran, hah! Ska kika VM och dricka lite öl där innan också! Och idag ska jag fanimig käka en langos, inte på Borlänge vis utan på Grönan vis. Det var ju flera dagar sen jag keka en sist, herregud!

Nejmen skål och hejs då!


feel the love

Det blev två filmer igår innan jag somnade vid halv 4. Först Role Models, ganska så bra faktiskt, lite rolig också! Efter det kollade jag på Crossing over. Braaaa film! Ganska så tuff också!

Vaknade vid 11 tiden och har legat ute på ballen. Satan vad varmt det är men jag ska inte klaga för färgen blir bara mer och mer! Och nu är min vovvehund opererad, har inte hört något men hoppas allt gick bra vilket jag tror!

Blir stek på ballen hela dagen som det ser ut och ikväll drar jag till grönan. NAS och Damian Marley ska spela, nice!


swing life away!

Nej har inte fått nå samtal, men jag tror jag vet vad det beror på. Förhoppningsvis ringer hon imorgon annars ringer jag.

Idag har jag bara tagit det lugnt, städat svinstian även kallad mitt rum, kollat Mamma Mia och Sex and the City med mor, sen har vi mest chillat i soffan. Är nu nyduschad och sitter och kollar på SoYouThinkYouCanDance, älska!!!
Imorgon opereras min lilla bebis och hoppas allt löser sig, det ska det fanimig göra! Har redan tillräckligt att tänka på!

Nej ut på ballen och svalka sig en stund för här inne är det 800 grader! CIAO!

hard work

Sådär, har precis ringt om ett jobb. Dom skulle återkomma i eftermiddag. Alla tummar och tår hålls för att jag ska få det för nu är det fanimig kris!!!! Jävla skit!


!


jump like you try to reach the sky

Nejmen tjenare fan!
Kan säga att min vecka i lilla Borlänge rockade fett! Fasiken vad nice jag har haft det. Träffat massvis med människor, avnjutit härligt väder och lyssnat på massa grymma band! Skulle lätt kunna göra om allt nu igen! Och slutet på hela festivalen kunde fan inte blivit bättre. Först längst fram på John Fogerty och sedan var det Jay-z's tur. Jag tror fanimig att alla 42.000 som besökte festivalen såg honom. FAN vad bra han var!

Skulle egentligen åkt tåg hem igår men min vän Isak var där med sina kompisar och hade plats i bilen för mig och Nette. Riktigt skönt var det att slippa släpa genom halva borlänges stad på morgonkvisten och trängas med massa andra människor till ett tåg. Efter Jay-z gick vi till campingen och tog ner tältet sen bosatte vi oss i bilen. Var hemma 7 igår morse och somnade direkt. Fick inte sådär jättemycket sömn igår men det har jag nästan tagit igen med en powernap idag. Igår kväll vart det pizza och några bira nere på Valla med Mor, Bror och Yasmine!

Jag är rastlös...Vill iväg!


Borlänge och Peace 'n Love, vi ses igen nästa år!

RSS 2.0