so long, goodbye

Nu har jag näst intill precis packat klart, allt är med hoppas jag. Men skulle ju inte avlida direkt om jag glömt någe, ska ju trots allt bara till far. Har bråkat med internet också, ibland spökar det! Ska sova typ, nu! Känner att gäspningarna blir allt tätare och tätare.

Justefan, studiebidraget kom idag, plus en liten slant till. Känner mig aningen rikare, men när man är så fattig så att man inte ens har råd att låna, då är det illa, haha! Så var det tills nu, men rubbet ryker väl på direkten kan jag tänka mig, det är ju trots allt jul snart. Blir nog en tripp till staden i veckan. Lite mysigt kan jag medge att det var att gå där idag med alla julmarknader och sådant!

Blinkovink!

Faddergalan!

9 miljoner, ett helt sverige, barn dör varje år, under 5 år!

make a sound for me

Idag var ingen vanlig skoldag... 10.01 tåget till staden för att gå på Nobelmuseet, trodde det kanske skulle vara lite upphetsande och roligt men icke sa nicke, det var en föreläsning på 1½ timme i ett segt och tråkigt rum. Föreläsningen handlade om en av grundlagarna, nämligen Yttrandefrihet. Ja visst kan det vara intressant och så, men det är samma visa om och om igen. Pratade om Rasism och liknande, hat och hot. Och varje eviga gång man diskuterar detta så kommer man ingen vart, och jag kommer alltid tycka att allt detta eviga jädra hatet kan gå och lägga sig. P-A-L-L-A lägga energi på att hata folk. Love instead! :)

PUSSHEJ!

Nu: Nöta högtalarna och packa, byebye sweden!


one less lonely girl

TJABBA!
Lördagen spenderades som sagt hos kusinen min, åt och drack gott, precis som man brukar på kalas. Sjöng även en hel del Singstar, mucho fun! Blev lite senare än förväntat men tidigt nog så att jag kunde glida förbi Station och snacka lite skit med Madda och Katta, då Mickis insisterade på att betala mitt inträde, säger man inte nej till, tackartackar. Där var det något random band som lirade, helt okej vad jag minns. Efter stängning var det dags att traska till Christian där han, Jenny, Lina och Nikke befann sig. Shit-chattade lite och sedan var det dags för mig att tänka på refrängen (way to late). Hem och somnade på direkten.
Gårdagen spenderades mestadels med sovkläder på tills jag och mor bestämde oss för att våldgästa bror min vid 6tiden. Mamma städade och hade sig, jag och bror kollade El Clasico! King Zlatan regerar! Råkade slockna till en stund också till det fördes ett jädra liv av ambulanser och polisbilar en bit ifrån. Vad som skedde är dock fortfarande en gåta.


...

I am hiding a dark secret, so if I ever tell you, I have to kill you


the clock is ticking

Gårdagen spenderades hemma. Lika bra det, med tanke på att jag var som en gående zombie! Fick tagga till idag istället.
Hunden kom in och väckte mig för runt en timme sen. Har legat och degat i sängen sen dess. Nu ska jag ta och äta, sen blir det på med musiken och börja fixa sig, så se upp neighbours!
Vid 3 tiden drar familjen Dellert till danderyd(?) och firar kusinen min. Får se hur långvariga vi blir. Skulle det sluta så med att jag är flickan med gudlbyxorna så kanske det blir utgång med johanna och c/o! Men så kommer nog inte ske, så får vänta till den 12e istället. Erotikmässan lockar faktiskt, men som sagt, pengar växer inte på träd..

BTW, nu har jag äntligen en hel och användbar balkong! Welcome back!


simply the best

Nu är jag vaken och på fötter igen, i hope! Gårdagen gick riktigt bra, alla blev nöjda med maten och drickat kan vi ju säga med detsamma. Vissa fick i sig lite mycket där på kvällsöppet, kan medge att så skedde på Station också, men DOCK inte jag. Visst drack jag men stabil som en stolpe var jag... Blev kanske inte sådär jätte mycket sömn i natt trots allt, men jag var i skolan i tid. 8.30 fick vi lov att börja idag. Det var bara köra på och rubbet har gått som på en räls åter igen. Framtiden ser ljus ut gubbar, för en del! Hemgång och stupade i sängen med sömnbrist och en svag rygg, usch så ont jag hade! Började kolla the ugly truth men slockande inte länge efter startskottet.
Nu är jag näst intill nyvaken, hunden ligger bredvid mig och mor är och handlar (?)! Känner att hungertåget börjar strömma in så får hoppas på att det blir någe snabbt och gott, det tror jag nog!

Kvällen är oplanerad, kan vara skönt. Antingen degar jag kvar i sängen eller så kanske jag gliader över till daddys crib och hänger! Home alone. Jenzan skulle staya in touch i väntan på destination. Som sagt så får vi se vad som sker! ;D
Kortfattning: Gårdagen var mycket lyckad och jag är trött :)

Nu: Glo not another teen movie!


living on a prayer

Hoooola!
Nu är klockan strax efter 12, och jag gick upp för en timma sen, eller blev väckt av en galen hund+mor som hoppade på mig. Har duschat och nu ska jag fixa mig för att snart röra mig till skolan. Lunch sen är det megafix inför Nobel ikväll! Slutar väl runt 9 tiden kan jag tro, och då ska vi glada riksäpplare ner till Station för att röjja! Blir lungt för mig dock på drickarfronten, men kul ska vi ha!

Time to go! Adios!


oj oj oj, OM jag älskar denna!


<3


att springa utan att bli jagad av polisen tyder på psykisk obalans

Sådär, nu har jag hunnit äta middag, blivit klar i tvättis, uträttat några ärenden och gjort ett försök till att träna lite. Notera försök till att träna! Är så jävla trött på min kropp eller i detta fall rygg och ben, så jag har lust att spy på någon! Ischias och compartment, plus konstant smärta i ryggen! Men give me a break ffs. Och inte har jag någon lust att gå till läkaren heller, för då visar det sig att jag pungat upp massa pengar för att bli hemskickad, försöka utöva några övningar och sedan komma tillbaka om det inte blivit bättre... vilket det oftast inte brukar bli! Nej så då ska man pröjsa igen. Kalla mig snål, men fan så irriterad man kan bli på den svenska sjukvården nu för tiden!

tackohej!

down to earth

Tjatja!
Dagen började med en försovning, vaknade tio minuter efter skolstart, härligt start på dagen och nästan så fortsatte det. Allt sket sig kändes det som, eller iallafall de där små sakerna ni vet, tappar hit, glömmer dit, ramlar där, spiller där. Så det första jag sa till läraren+klassen när jag ramlade in försent var... idag är en sådan dag som allt kommer skita sig :). Efter min förvarning var det bara börja skriva allt som skulle förberedas, det har endå gått helt okej för att ha varit första dagen, men med tanke på att jag är så satans självkritisk skulle jag kunnat säga att allt gick åt helvete men men..
Slutade vid 2 och då var det bara att springa hem. Morsan hade letat arslet av sig efter tvättstuge nyckeln och det var jag som hade den sist, för att ha nått att hjälpa till med sa jag, har du letat i jackorna+där dom brukar hänga. Klart jag visste att hon hade letat där, men nått måste man ju säga. Det visade sig att jag hade dom i jackan, som jag hade på mig idag. Well well, ingen större skada skedd!
Påtal om otur, så skulle jag ringa och skälla ut varelserna som jobbar på idrottskliniken och fråga om dom tappat bort min operation bland allt annat junk. Då visade det sig att växeln inte var öppen idag, toppen av knoppen tänkte jag. Får väl föröska imorgon igen när tillfälle ges!

G'bye!


hopeless

Jaha, nehe! Det blev inge skrivande idag heller... fastnade som vanligt framför datorn, fixade hem lite musik och så kollade jag tv. Nu har jag precis kikade på desperate housewives och bör sova, som sagt så är det tidig uppgång imöra! voyvoy, får se hur detta slutar...

Sleep tight, all night!


gap och skrik

En vacker dag brister det, då stryper jag mina grannar! Mina grannar ovanför mig har en tendens att ALLTID skrika i porten, men wtf liksom?! Ni kan inte diskutera innan ni går utanför dörren eller? Detta pågår dagligen, på morgonkvisten, mellan 5-7? Skriker inte de vuxna på varandra, nej då skriker barnen.. och då är det inte lite, utan det skriks hela vägen då hissen ska åka upp till deras våning (3an) och hela vägen ner, hela vägen ut från porten, hela vägen ut från gården, tillslut sinar ljudet och då vet man att de äntligen passerat bommen utfrån gården, lycka!

Sen har vi ytterligare några, som bor på samma våning som mig. Ja dom älskar hissen, det åker en bit, stannar, fortsätter och stannar, ibland för extra skojs skull så trycker dom på nödringaren(?) i hissen ett antal gånger. Hissen är inte en av de mest tystlåtna så därför kommer detta klagomål :)

TACKOCHEJ! dags för ugly bettan 

<3





so we crawl

God afton!
Nu har jag precis ätit middag, gotte! Slutade aningen tidigare än planerat idag och då var det inte för att jag gick tidigare, utan vi var snabba så vi blev belönade men tidig hemgång ;D
Dagen har faktiskt glidit på riktigt bra, förutom en period när jag hade sprängande skallebank och gäspade käkarna av mig, men jag överlevde det också, survivor!
Imorgon är det tidig uppgång som gäller med skolstart 07.30! Första gången i restaurangköket för denna termin, funfun! Och på torsdag är det kvällsöppet, börjar 13.00 och slutar runt 21 tiden, då blir det raka vägen ner till station? Där många av riksäpplets nutid och ex-elever brukar hålla hus vid detta tillfället. Ska bli kul och se vilken tid man lyckas komma hem då, för på fredag är det 07.30 som gäller igen ;D
Well well, ska försöka göra klart min aningen sena samhällsuppgift, får se hur det går liksom!

TJOSAN!




rise above this

Tjofadderittanlimbo!
Sitter nu i skolan och har projekt, började för en halvtimme sen. Gör allt annat än att jobbar med själva projektet at the moment. Men vi ligger ganska bra till endå så lite chill kan man ju få ha för en gångs skull. Efter detta har jag lunch, sedan samhälle, drama och sist konditori. Slutar 18.00 idag. Tough! Då blir det troligen över till bror och fixa lite, och jag hoppas fanimig att han bjuder på middag! :)

Back to work!


smells like teen spirit

Nu är det kväll och jag har faktiskt lyckat skriva klart min examinationsuppgift, blev inte en hel sida som det minst skulle vara utan blev runt en halv, kände att jag fick med det viktigaste. Det är inte kvantiteten, utan kvaliteten som gäller! (:
Har precis slagit mig ner under täcket efter ett bad, och då slog det mig. Det är en måndad..EN MÅNAD kvar till julafton! Ohmy, jesunamn! Jag är pank, pank, pank.. Och hur ska jag då kunna köpa klappar.. Hrrmf! Det löser sig förhoppningsvis, men lite panik får man ju trots allt. Julkänslan finns inte ens i närheten förtillfället, men det löser sig väl också. Tiden går ju så jädra snabbt. Innan man vet ordet av så står man i dimman på flaket den 11/6-2010 på sin student. Herreminskapare...

Nighty!


smile like you're happy


let's get loud

Hooooola!
Skolan slutade en och en halvtimme tidigare för mig idag, ingen lust att sitta där och blänga på nån tråkig 70-tals film där dom snackar spanska, så jag gick! Får inte bli en dålig vana dock, men jag sitter där för att lära mig, inte för att sova :)
Sitter nu i mitt rum och musiken skriker ur högtalarna, mamma och jag lagar mat. Den är klar in a moment, sweet!
Sedan ska jag få tummen ur röva och skriva min examinationsuppgift i dramat som ska lämnas in imorgon. Måndagen är nu snart avklarad, då väntar tisdagen. En dag närmare ledighet och kalas. Not bad, not bad!
Magen pratar, maten kallar! PEACE homebooois!



grrrrrr

...

Their words mostly noises
Ghosts with just voices
Your words in my memory
Are like music to me

And miles from where you are
I lay down on the cold ground and I
I pray that something picks me up
And sets me down in your warm heart


you were blind to me

Hej och hå!
Lördagen spenderades mestadels hos Maddeluttan tills vi senare drog till Jimmy, vart inte så långvariga utan jag och jimmy drog till Michaela, där befann sig några små varelser, och det kom fler efter tiden. Det var mycket trevligt och vid 5 tiden bestämde jag mig för att kila hem. Somnade på dirren när jag kom hem!
Vaknade dagen efter vid 4, halv 4? Och söndagen spenderades precis som den ska spenderas! I sängen, framför datorn och tv:n! Det är en riktig söndag för mig ;)

Uppgång 7 för att uträtta lite ärenden, och var i skolan 9. Chillade tills 10 då vi började med projekt. Allt jag vill just nu är att ha lunch, för jag är så groteskt hungrig och okoncentrerad.

Idag säger vi grattis till Maddek, som fyller 19. Ett år kvar sen är du nästan vuxen på riktigt ;)

bring some sugar

Hejsan svejsan!
Gårdagen fick i sig lite mer än förväntat. Började hemma, lite vin och lagade krubb med mor min. Fortsatte ner till LenaOCurre, 3 groggar senare ramlade jag in hos Jenzan, där var det lite folk som drack och hade sig. Fortsatte senare till Kaniz men där blev vi inte långvariga utan jag jenny och johanna drog till Rasmus i vendelsö på fest. Hej tjo klackarna i taket! Där var det en hel drös med folk, mucho fun! Därifrån skulle vi nånstans men kom halvvägs och vände sedan. Mötte sedan Stefan på hemvägen och satt ute timmar med honom och pratade :)
Det var inte lika hippt att gå upp till väckarklockan imorse. Det var bara att ta sig i kragen och fixa till sig för att sedan åka till berga, Visborg. Pappas föredetta militärbåt. Efter en guidad tur i ett av mina gamla hem slog sig jag och madde ner med killarna och kikade film. Mycket mysigt! Fick middag på köpet också. Och så är jag betuttad i en liten snygging som fanns ombord! Hej o hå!

Just nu sitter jag hemma hos Madde och dricker lite vin och shit-chattar. Corina sällskapar även oss. Ikväll är det fest som sökes. Så kontakta mig! Pusshej! :)

I got you babe

Jag älskar verkligen fredagar! Runt denna tiden på dagen, kanske lite tidigare är allt frid och fröjd känns det som.
Man kan dricka lite smått, pumpa musik högt högt,sjunga, vara vaken hur länge som helst, springa runt naken.
Och stopp nu, men ni hajjar!
Det är inte som lördagar då man ligger och halvdör hela dagen och sen upp på ny runda för kvällen, utan nu är man vaken, efter skoldagen,men kan medge att man är trött but it's nothing like saturdays! Om man nu haft en tuff kväll dagen innan det vill säga.
Hade bara lust att säga att fredagar runt denna tiden är awesome!

At the moment är det Cher som strömmar ur högtalarna ;D
PUSSEL!


det stod att du va snygg men du é ful!

Hej hej hallå! Fredagen är äntligen kommen, och nästan gången? Nowai!
Idag har jag haft sista storhushåll och det firades med "lite" vattenkrig! Kan stolt säga att jag vann, men med mindre stolthet säga att jag blev blötast... Och då menar jag inte lite blöt här och var,  oh no! Från topp till tå! BOKSTAVLIGEN ÖVERALLT! Så efter lite stripp och ombyte så kilade vi upp till köket och fikade och tackade för oss. Nu sitter jag här hemma i ett halvt nystädat rum med drag i högtalarna, lite björn rosentröm strömmar genom dom!
Ska snart laga mat och duscha, sen är det bara föbereda sig inför kvällens ståhej, vad nu det blir! Ryktet går att vi ska starta hos jenny och röra oss därifrån. Får se vad som sker... PEACE!

cougar

Har precis prickat av ytterligare ett avsnitt av CougarTown, älska! En av de nya favoriterna! Bör sova men ska kika på ett till, sen sova.. at least try! Skolstart 07.30 eller eventuellt 08.00 imorgon med storkök for the last time! Sweet bananas. Sleep tight all night!

make a clap

Tut i rutan! Idag stannade jag hemma från the school, vaknade och mådde inge vidare, plus att ryggen spökade som vanligt! Låg och tog det allmänt lungt och kollade film tills jag gick och mötte jossan. Plockade upp na vid hennes skola sen tog vi bussen till snetrum. Kikade runt lite tills vi blev fikasugna och kilade upp till her own Charlie. Satte oss i köket och pimplade kaffe och snackade en hel drös. Det var riktigt skönt! Efter en stund kom Charlee och joinade också. Men han var mest fokuserad i datorn. 
Jossan har nu fått mig till att vilja köpa hund. Har kollat massvis med hundar på nätet. Usch vad söta små saker det finns!
Imorgon är det äntligen fredag, allra sista dagen i storkök, då väntar vattenkrig! Bring it säger jag bara! Sedan ska vi in i restaurangköket! PEACE!

kolla kolla

Fotboll på tv:n, ölen i handen och nationalteatern i högtalarna!
Snart är det fredag!


show me what I'm looking for!

God evening! Dagen har gått väldigt snabbt känner jag. Började 7.30 med kök as usual! Idag var jag bagarberta som Ero kallar mig! Inte lika kul att baka bröd dagarna i ända! Men men! Sista veckan nu så jag får väl bita mig i läppen och le. Sedan är det restaurangköket som gäller, s-w-e-e-t!
Slutade vid halv 2. Gick hem och stupade i sängen, kikade lite på film, sen vid 4 drog jag och mor ut i detta underbara väder. Ner mot ÖB, vidare till snetrum och sedan hem. Har nästan precis ätit och nu jäser jag i soffan!
Imorgon börjar skolan 07.30 igen, får se om jag pallar för det tar stryk på min rygg... Känner att min kropp inte är i det bästa skicket, blääää!


secrets stolen from deep behind

Inge plugga för min del idag. Blev datorn istället! ;D Har precis kikat på ugly betty och nu är det desperate housewifes! Hunden sällskapar mig med sitt snarkande, sötnos!


call me when you're back

Nu är jag nästan precis hemkommen från skolan! Finally! Fast dagen har glidit på ganska så bra faktiskt, började med projekt, samhälle, drama, där vi hade praktiskt prov, haha liftaren är en klassiker i klassen nu. Sist men inte minst konditori! Den gruppen är ju för rolig alltså, herregud! Är mer än taggad till tusen till USA resan nu när vi snackat om den, eller vad säger ni tjejer! ;D

Har precis fixat lite i rummet och ska snart keka, skulle behöva plugga lite efter det men dom krafterna måste jag gräva långt efter känner jag.

Snart är det helg, sweet bananas!


mindreroligtinlägg

fick min en liten tankeställare när jag var ute med hunden precis. gick och kikade upp på min uppbrända balkong som dom dock inte varit och jobbat på något mer än efter då jag skrev.. men iallafall. tänk om det skulle gått ännu längre än bara balkongen, tänk om det faktiskt skulle vara så att själva lägenheten slutade i lågor. det är lite läskigt att tänka så, att man kunde förlorat viktigare saker än bara en balkong egentligen...
tänk om...


it's over

Hej hej hallå!
Klockan ringde tidigare än vanligtvis på måndagar, började 9.00 med ambassadörsmöte. Hej och hå! Planerade inför öppet hus osv. En biobiljett rikare, tack för den! Ambassadörsjokset slutade 14.00 och spanskan började 15.00, lika seriöst som vanligt haha! Men men, inte så mycket att göra åt nu. Bah bita ihop till studenten! 
Slutade 17.00 och gick och handlade. Nu ligger jag och kikar på gårdagens OTH, älskaälskaälska! 
Ska snart göra någe att äta sen plugga lite, åtminstonde försöka!!!



Byebye, and hello!


where do we go from here

Bio jag sa, och bio det blev!
Mötte upp Madde och tog kvart i 5 tåget mot stan, köpte billet och sedan var det bio som gällde, Trubbel i paradiset! Den var bra, som jag trott, men lite roligare kunde den vara! :) Helt klart sevärd iallafall!
Mötte några glada pojkar på tåget som skulle ut till berga för att fullfölja lumpen, haha. Lycka till att springa imorgon med den fyllan i bagaget!
Kom hem för drygt en timme sen, åt och nu ska jag nog slå mig ner för att kolla dagens avsnitt av One tree hill som väntar på mig!

Adios!


hate is a strong word

G'day!
Jaha, helgen har bara rusat förbi känns det som. Kanske för att jag sov praktiskt taget hela dagen igår när jag inte kollade film eller dylikt. Var så sjukt trött efter veckan som gått. Hann pricka av G-force, Miss March och halva GI-joe!
Vad gjorde jag då i fredags, jo skulle vart på Station men det blev ändrade planer så hamnade på Lerrys med Isak och Eddie, mötte EoE där också, mycket skoj! Sedan for vi vidare till sågen där det var en hel drös med människor, slutade i kaos och jag bestämde mig för att traska mot bussen. Blev en hel del mer traskande än bara till Sågens busshållsplats. Hamnade borta vid klena! Två jävla bussar åkte förbi som INTE skulle gått!
Hittade en mobil också, så krigade med att ringa alla möjliga kontakter som fanns på mobilen! Nu är den äntligen i rätta händer.

Nu är det åter igen söndag, och den ska spenderas på bio med Madde! Trubbel i Paradiset ska ses. Enjoy!

it's a game

Nu har jag precis kikat klart på Spread, eller LA gigalo som den heter här i Sveariket. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om den, den var bra och så men så annorlunda. Ashton Kutcher kan man ju inte klaga på i denna filmen, otroligt snygg! Bra var den iallafall.

Imorgon är det fredagen den 13e för er som då missat det. Vi får se hur mycket saker och ting kommer total skita sig för mig imorgon, ska bli kul att se. Kommer nog inte förvåna mig om allt skulle göra det... haha! Planerna är suddiga, och även denna helg står plånkan tom, men det stoppar inte mig från att ha kul endå, en favorit i repris kanske. Vi tror på dig nu!

SLEEPTIGHT,G-NIGHT!

back on track

JUSTE, var ju med om en brand för ett halvår sedan ungerfär. Då brann balkongen upp och jag har inte haft den älskade delen på hela sommaren. Det är nämligen så att det är det bästa stället att sitta på om man vill sola, äta, dricka eller bara shit-chatta på sommaren, med sol hela dagen! Jag har varit så förbannad över att det inte hänt ett jota med den. Ett halvår för att få tillbaka en balkong är fan inte kung alltså! Men...
DEN ÄR TILLBAKA! Eller på god väg iallafall. Men kom hem till ett jävla oljud och kikade ut där föredetta balkongen/hängde (w/e) stod, och såg en ny, eller påväg till en ny och en fullt arbetande gubbe!

Sweet as candy kan jag då tycka!


waking up in vegas

Tut i rutan idag igen!
Även idag har det varit full rulle. Började 8 med kök hela dagen. Allt har gått som på en finslipad räls och inga hinder som vart för höga för att trotsa! Förutom då att jag bränt hela ingapet så nu är jag helt öm i munnen! Interesting huh?!
Kom hem till ett bombnedslag. Ja mamma håller på och rensa och hon har tagit med mig i fallet.. Så nu skickas en drös med prylar. Lika bra det! Tvättstugan har vi också, och idag är en sådan dag då jag känner att jag vill göra något annorlunda och galet.. JAH tvättstugan är det enda vilda jag får vara med om idag, och det är inte ens kul..

Nej nu ropar kär-inga, så so long!


...

Who's next? I'm next. You're next? Don't go!
rip


worlds greatest

WOHO, Sytycd är äntligen här!
Men HAHA, vad var det för en filur som inledde detta underbarara program? Snacka om att köra sitt eget race.. dock helt fel program, och att leva i sin egna lilla värld.. fel värld!

Anyway, enjoy and sleep tight! PoK!


wish me luck

Det är fan helt sanslöst. Vad ska man göra?! Folk dör av antingen svininfluensan ELLER vaccinet! Det var bättre förr, eller vad säger man?
Nu såg jag att en till hade dött, denna gången av själva baconsjukan, och han var i en av riskgrupperna!
Jag är lite skeptisk över detta med att vaccinera mig, men eftersom jag också är i en av riskgrupperna så kanske jag borde pröva på denna injektionen?

Life isn't always like you want it to be!

i'll be watching

Goddagens!
 Idag har det varit full rulle! Vaknade när jag skulle börja gå till skolan, typiskt! Men kom fanimig i tid endå! Det var bara att sätta igång med dagens lunch, Jambalaya! Toppen av knoppen gick det!
Full rulle med uppläggning och sådant kocktjaffs. Slutade vid halv 2, men vi hade en hel del tid att döda så några av oss små liven stannade kvar i köket och bakade! Emelie och jag hann med en Key lime pie (stördt gott) och sedan lite pannacotta! Skedde en olycka men alla överlevde, haha!
Vid 3 var det dags för student mössaprövning, säger man ens så?! Anyway, studentmössan är beställd+plus en massa annat! Som Oscar tjatade om, man tar bara studenten en gång, EN GÅNG!
Nu är det bara själva studenten man väntar på, ruggigt nice kommer det bli!

Kom hem för ett tag sedan och kekade middag, panncakes, 3 stycken sen blev jag proppmätt (?)
Nu blir det en rulle för att invänta Greys och sedan SYTYCD! Äntligen!


smile and wave

Då var bettan och fruarna avklarade då.
 Bör egentligen ligga och sova nu men så är det inte för tillfället, istället är jag inne på aftonbladets hemsida och fick precis syn på en artikel om Henrik Larsson och att han inte dök upp på galan igår. Vissa tyckte det var divigt och nonchalant av honom att inte dyka upp när han bara bor 6 mil ifrån där galan höll hus. De skriver något som "Han pissar på fotbolls-Sverige!"  Men give him a break! Ville han inte dyka upp så är det hans beslut. Han kanske hade viktigare saker för sig! Varför haka upp sig på en sådan sak när det finns tusen gånger större problem här i världen! Lägg energi på det istället!

En till fjollig grej som jag dock hörde imorse på tv4 nyhetsmorgon var att nån stackare till insändare hade klagat på att det var så mycket om Zlatan på galan igår! Men hallå! Personen tyckte tydligen att han tog för mycket plats och att Zlatan visades på storbildskärmen så ofta. HAN FICK PRIS! Ska dom skita i att visa hans tacktal då eller, och det var en kul grej att han fick inleda själva galan och välkomna folket! Eller har jag fel? Vissa har verkligen inget bättre för sig än att bara gnälla! Direkt på hugget ska man vara! Hugg ett träd istället! ;D

TACK FÖR IDAG!


lalala

 
det går ju bara att älska, haha!


what I've done

Sooo.. Skolan startade 9.40 imorse med projekt. Lunch sedan samhälle, hade läxförhör a.k.a prov! Kalla det där för läxförhör och du är.. ja jag finner inga ord. Men bara ett läxförhör var det definitivt icke! Gick dock hyffsat bra så ska inte klaga. Anyway, sedan var det drama och sist konditori. Mandy och jag gjorde en speciell tårta, gillar ni typ bara smör(?), then try it! -.- haha. Men snygg blev den!
Efter skolan kilade jag, Madde och Mandy till centan en snabbis för att sedan dra oss mot Fredrik (skolan) där jag skulle se på när dessa små varelser tog sprutan, precis vid ingågn får vi syn på en lapp som löd.. " Vaccinet är slut, återkom på torsdag" eller något liknande, men HAHA är detta ett skämt eller? Lite skrattretande är det tycker jag. Torsk!

Glor nu på 2/½ men, och ska snart städa rummet innan alla dessa program börjar som jag "måste" pricka av, notera måste!  ;D

STAY LOUD!


pushing forward

NU: 17 år med Henrik Larsson på 4 sport!
Pluggandet flyttas bara längre och längre fram, det tar vi SEN!

Heja Henke! 

etc..

En sak till som är jävligt surt är att inte kunna lira boll längre! Inte än på ett tag iallafall! Ge mig min operation helst innan jag går i pension så jag kan börja lira igen! Saknar det så sjukt mycket, värre blir det när man kollar fotboll på tv:n!
HEJ!

surt..

Det känns aningen surt att sitta här och kolla på fotbollsgalan och veta att vi inte kommer lira VM nästa! Det är inte surt att kolla på själva galan men att veta att vi inte spelar kommande VM är suuuuurt!
Har ett antal till grejer som känns jävligt sura atm!
Zlatan hoppar landslaget
Foo Fighters har tagit paus
Skola imorgon
Jag är pank
Surt surt surt !

Måste plugga nu, men det vet vi nog hur det blir med det. Jag SKA plugga, men inte just precis nu!
Pusshej!


give it to me baby

Tjosan!
Skolan startade 10.00 imorse och som vanligt snoozade jag alltför länge, så jävla trött på den där väckarklockan så det skriker om det! Projekt som första lektionen och som vanligt sitter man och gör allt annat än att jobba den första halvan av lektionen tills man kommer igång med the real thing! Lunch, sedan samhälle! Studiepass sen var det slut för min del. Skulle egentligen sluta om en och en halvtimme men jag hade verkligen ingen lust idag, och ingen annan dag heller för det delen, så det blev hemgång.. 
Pratade om den omtalade schweinflue idag och sprutan också, har möjlighet att ta sprutan i skolan imorgon, men har ingen lust att vara försökskanin så jag hoppar det!  
Hungertåget på ingång så ska ta mig något att äta, PEACE!


.


Did you say it? I love you, I don't want to live without you, you changed my life, did you say it?
Make a plan, work towards it.
But now and then, look yorself around, take it in.
 Because this is it!
And it might be gone tomorrow!


stand up

MATCHEN  KAN PINKA I ETT HÖRN! Fan vad sämst, pinsamt! Hallå, vi är ju bra på hockey, egentligen!

Precis som söndagar ska behadlas, har jag behandlat denna dag! Legat i sängen och kollat repriser, kekat pirra, fetto! Nu är jag åter till sängen och OneTreeHill börjar precis. Sweet!
BYE!


Vera

Rest in peace!<3


nothing lasts forever

Tut i luren! Söndagen är åter kommen!..
Gårdagen spenderades i hammarbysjöstad för att fira lill kusinen, 16 år! Tiden går fort..
Åt och drack gott! Pratade och hade oss ett bra tag! Mycket trevligt! Bilen rullade mot haninge vid halv 1. Släptes av vid djurgårdsplan och sedan kom nästa bil. Isak hämtade mig och skjutsade mig till Monzy igår igen. Hade missat brakfesten men vad gör man inte för släkten! Var en hel del folk kvar trots att själva festen dött ut! Men endå trevligt! Säger bara en sak, Monzy, have fun när du städar huset+uppfarten! Haha herregud så det såg ut där igår, vill inte veta hur det ser ut idag! Staket sönder, burkar och skräp överallt! Lite hyffs får man väl ha! Men det stoppar inte honom från att fortsätta nästa helg ;D haha!
Fick skjuts till dörren vid 4, thanks! Slocknade på dirren och nu är det söndag! Tiden går fort när man har skoj!
Nu är det nörda framför tv:n med repriser, och så är det hockey! Go Sweden!



to be or not to be..

Jaha nehe, damen trodde hon skulle sitta hemma igår fråmför tv:n och bara ta det jädrans lugnt, men nej nej, så vart det inte minsann, Nej! Lilla jag mötte upp Walter och traskade mot bussen, Isak och Elias kom och sist anlände bussen! Vi hoppade av i Gudö i väntan på en chaffis, men nej nej. Vi började traska uppåt, och uppåt och ännu mer, till slut stannade vi vid en korsning!? (Fel korsning dessutom) Terrade monzy i väntan på att få bärgningshjälp (Isak och Elias hade fått i sin nån öl för mycket innan vi ens kommit till destinationen!) True story! MEN vi behövde faktiskt skjuts, inte direkt så att man väljer att gå 5 kilometer in i tomma intet för att komma till Monzy.. Vi traskade tillbaka till bussen och där stod räddaren i nöden, Axl! Kom äntligen till Monzys lilla crib. Var lite folk där till en början men till sist var det proppat! Träffade massa roliga ansikten! Mycket lyckad kväll för att bara skulle ha suttit hemma egentligen!
Hemgång: Fick skjuts till brandbergen centrum av Pierre, Thanks man! Förväntade mig inte att se han där btw! Mycket kul! Skulle mött upp Jenny som dock hade en bra bit kvar tills hon skulle hitta till brb, så med mina kloka funderingar så tog jag bussen hem istället, man är ju tvungen att klara dagen i någorlunda bra skick när man ska träffa släkten! Och så är det hockey, ser inte så ljust ut på den fronten atm..

Duschen kallar! PEACE!

EFTERLYSER!

Juste. BTW! Jag efterlyser en tröja! Såg en tjej i skolan idag med en sån och jag SKA ha en!
En svart tröja med ett guldigt MJ tryck på! OM NI VET VART DEN KOMMER IFRÅN, informera mig!

THE END!


have you seen the world

Oh my, hektisk dag! Kom till skolan vid 8, och det visade sig endast vara tre elever där. Äsch det dyker väl upp nån vid 10 som vanligt trodde vi, men icke sa nicke! Vi var 4 stycken i köket med två lärare! Och det är väldigt lite med tanke på att vi är 12 i klassen! Men vi fyra blev ett kanonbra team! Fan vad mycket skönare det är när man är färre!  Allting har gått som smort idag, tack och lov! Fick tillochmed en liten gåva av skolan för vårat superba arbete! Tackar och bockar! 

Kom hem och stupade ner i sängen, kikade precis klart på transformers2, kanon film! En trea inom snar framtid kanske?! Kvällen ser tom ut, men serveringsfjollorna EoE vill att jag ska glida förbi Ollan, men det återstår att se! Plånkan är tom men sällskap skadar ju inte!

So long for now!

set the fire to the third bar

Detta är inte kul längre, har aldrig varit! Inte sen då, då det var kul! Man tänkte inte lika mycket då som nu.

Nothing will ever be enough!


hero of war

Matchen är nu slut och Sverige vann, såklart! 4-3 mot tjeckarna!
Nu är det EMA på mtv och jag sitter som spikad! Håller ju inte med dom som vunnit all the way! Hejar på Kings of leon och Foo fighter! (<3<3) Förr eller senare är det eran tur!

För er som inte redan vet så är det fredag imorgon, schemat står öppen, plånboken står tom! Men anything can happen! Får se vart kvällen för mig helt enkelt!

Skål och heja!

FOO FIGHTER, HÄR OCH NU!  PEACE'n'LOVE!


scream it out loud

Hockeyhockeyhockey!
Mamma och jag är äntligen klara med tvättstugan och nu lagas det mat! Matchen har precis satt igång! Heja Sverige!
 
Kunde suttit på lerrys nu med Maria, men som sagt en öl leder till flera och jag är pank! Så vi får ta igen det nångång lilla du! Nu ropar maten!

SKÅL!


give me a reason

Tjosan!
Har nästan precis kommit hem efter en dyngsur tur från skolan, vädret kan ju slänga sig i väggen!
Tog mig en liten sovmorgon så jag började 08.00 imorse! När mobil h-vetet ringde ville jag kasta den i väggen och få slut på tjatet om att gå upp, men det skulle jag ångrat mig snabbt efter, så snoozade ett bra tag isället! Skolan har glidit på bra som f-a-n idag trots brist på klasskamrater! Och Johanna! I'm sorry!

Ikväll är det hockey. Så mor och jag sitter som plåster framför burken, in case you wonder!
Välkommen tillbaka Foppa!

Nu: Tvättstugan
Sen: Film!

Toodels ffs!


through the wire

Hej och hå! Blev inge sova öfverhufvudtaget! Började kolla på transformers 2 som äntligen var klar istället! Sen var det mat, då kollade mor och jag på transformers 1 , toppen movies! Dusch och nu kollar jag på greys anatomy och bäddar rent sängen! Skolstart 07.30 imorgon, orkar inte!

Så god natten!

nejmen dra mig baklänges

(Nej jag kunde inte somna och nu är det ingen idé.. Så fastnade naturligtvis vid datorn!)
Men WTF händer! Jag hänger ju inte med. Ni, dom, han, hon? Varför? Va? Nej!? Oh gud, jag är förvirrad!

...Nej saker och ting förvånar en helt enkelt, all day, every day!


stranger than a stranger

Nu är jag hemma efter en slitsam dag i skolan. Storhushåll är inte roligt längre! Mot slutet höll jag fasiken på att somna ståendes. Men men..
Ligger i sängen och lyssnar musik, väntar på att oth ska börja om mindre än en timme, får hoppas att jag inte slocknar innan dess. Så här kommer min dag praktiskt taget att se ut. Man pallar inte göra nånting efter en dag som denna och med skolstart 07.30 ffs!
Pussel !

taking the stage

Då har vi kollat på fula bettan och de desperata hemmafruarna. Så nu snart är det dags att sova, skolstart 07.30 imorgon och det är inget man slår klackarna i taket av direkt, nej nej.. Men men, ska det va så ska det!

Nej redan nu protesterar ögonlocken känner jag, så god natten!



meet me halfway

Hej och hå i det blå! Nu var det ett tag sen man skrev igen... åter igen samma visa! Nu blir det troligtvis ett inlägg och så kommer nästa om sisådär en månad? Som det brukar! Ja vi får väl se helt enkelt!

Mycket och lite har hänt, orkar inte skriva det..

Blogg är fan lite överskattat, men som ni märkt är inte jag en av de mest seriösa ''blogg''typerna.  Nej jag pallar inte det, skriver bara för att skriva av mig och den som vill den läser, den som inte vill, låter bli helt enkelt! Lite bittert kanske men that's life.

Nu typ börjar ugly bettan och jag ska kolla!
På återseende inom kort I think!


RSS 2.0