There goes my hero.

Halloj!

Gårdagen var inte direkt händelserik. Lyssande massa musik, va och sola med Yas och rensade datorn på massa skit, dock inte tillräckligt!

Idag har jag mest degat och lyssnat musik, nu är jag nyduschad, ska fixa mig sen beger jag mig till centrum och möter bror på en öl, sen vidare ner till farsgubben och hushållerskan för grillning!

IMORGON SMÄLLERE!


<3


I fucking love music.

Hallå!

Kom hem natten mellan onsdag- torsdag från jobb och i torsdags eftermiddag drog jag till götet och Metaltown. Lite impulsivt sådär! 7 stycken var vi som åkte minibuss. Haft en grym jävla helg må jag säga, och träffat massa roliga människor. Det var helt klart värt det! Kom hem imorse, käkade sen totaldäckade jag i sängen.

Har rensat massa bilder från kameran och gett plats inför kommande festligheter idag också. Foo fighters på onsdag och så Peace&Love om 8 dagar! Jag bah njuter!


System of a down, Korn, Avenged Sevenfold och Volbeat var hur grymma som helst!


You drove me nuts.

Hallåe!

Söndag och nu ligger vi i Svedala! Har precis varit över på Clipper och fikat med Far och Matte. Nu åkte dom! Helgen har varit kanon. Igår var skoj! Börjar jobba om 1 timme, slutar om 4 och en halv!

På onsdag åker jag hem. Jag har skjuts! Det är sweet!

Om 10 dagar är det Foo Fighters och om 15 är det Peace & Love! Nu ska jag ta en kaffe för sova hinner jag inte! Det ni!

Och igår var det ett år sen jag tog studenten. Herrejävlar vad tiden går fort! Och gratulerar till alla som tog igår, och nu har tagit. Välkommen till vuxenlivet och helvetet/himmelen! (om man har jobb) :)

Come as you are.

Goder natten!

Dagen har rullat på finfint! Har nu hittat mitt drömyrke. Städa hytter! Eller inte! Svinvarmt och inte sådär jävla glamoröst, men det är bara tillfälligt. Ska dock inte gnälla på den fina plånkan och ledigheten när man väl kommer hem. Men länge till har jag inte tänkt att stanna. Blir dock kvar 2 extra dagar pga. en kurs detta pass, oj så skoj........

Skönt att man är ledig när man är i sverige så man hinner skriva lite skit här och glo fejjan, gillar detta schemat bättre! MEN nog om det. Nu ska jag sova! Ville bah att ni skulle veta hur jag hare, för vet att ni vill veta!



Bra början!

Som rubriken, bra början.. Linnea glömde hårborste, hårspray och skärp hemma. Det är det jag kommit på än sålänge iallafall! Tv:n funkar inte heller i hytten! Resten kan ni räkna ut. Hörs om en vecka!


You're in the jungle baby!

Oj oj!!!

Veckan har varit störtskön! Hängt i kungsan varje dag och sen hamnat på hbj! Käkat gott, druckit gott, haft asnice sällskap! Käkade också på restaurangen Villagio! ASGOD mat! Gå dit! Nu är det söndag och det är väl inte så störtskönt! Drar och jobbar en vecka och det är man väl inte sådär astaggad på kanske! Tatuerat mig har jag fan också gjort! 3 stycken blev det! Och igår vare Guns 'n Posers på Hbj! Jag skrek så mycket att rösten är knökig idag! Det var det värt. Asbra varom!


RSS 2.0