baby let me love you now

Tjafan!
Då var det snart midnatt och jag har hunnit avnjuta en god middag där jag stod för grillningen, pappa fick vara min slav när jag bossade. Blev proppmätt, and I still am! Hunden blev pigg av sina droger men veterinären bär det av till imorgon. Lille fisen är sjuk... Sen kilade jag över till Tina och snackade skit med henne och Jenny medan Tina förgiftade sitt hår. Och nu är jag hemma, ska kika på Göta Kanal 3 nu hade jag tänkt och sedan blir det slagg. Ingen brådska dock för jag börjar 12 imorgon igen, ack så jobbigt! Får se vad för anstängande saker morgondagen har att erbjuda i skolan. Tuffa tider såhär i slutet!

Nej nu säger jag hej svej för idag! Pussel!

open your eyes, and see that life is beautiful!

Goddagen!
Ja den här dagen har varit än av de slappare dagarna i skolan. Kom till skolan lagom till lunch, och sedan hade vi samhälle där vi kikade film. Sen var det studiepass, fick reda på poängen vi fick från tosdagens praktiska prov, sen kekade vi lite iv fika och sen hem. Låter otroligt ansträngande va?! Morgondagen kommer bli minst lika hektisk. Nu har jag passat sjuklingen medans far var och handlade inför kvällens middag. Evas päron kommer på besök och vi ska grilla, gotte! Vädret ser ganska lovande ut så kan garantera att det blir till att sitta ute, om dom inte vill showa upp husvagnen och vi sitter där, på uppfarten?! Nej been there, done that så inte idag.

11 dagar kvar! Kommer böla som ett litet barn! :)

breaking the law

Hejsansvejsan!
Gårdagen satte sina spår men jag sitter endå redo för att åka på kalas hos Carina. Ska bah slänga upp håret i en toffs sen kilar jag ner och då återstår det bara att se hur långt di vuxna kommit.

Puss så länge!


Den tröjan fick det bli idag!


nothing else matters

Hejhej hallå!
Jag kan ju meddela er om att gårdagen hade en HEL del att bjuda på. Vi lyckades pricka av en del ställen, träffa folk jag träffade på Rhodos i somras, plus en jäkla drös andra människor, åka limo, snacka norska, ja listan är lång. Kvällen ägde så jävla stenhårt iallafall! Och jag och Emelie gick en morgon promenix på strandvägen i soluppgången, mys! Sen tog vi bussen till S-malm, och vidare upp till Niklas för att träffa lille Kasper, sen när klockan var runt halv 8 skulle jag tro(?) då stod vi och fnissade i hallen för att sedan gå upp  och lägga oss. Somnade dock inte på direkten, nej vi gick igenom hela kvällen så fint, samma sak imorse.
Vaknade upp efter för lite sömn men mådda fina fisken, låg och babblade ett tag sen drog vi en vända upp till centrum, mötte bror, handlade bira och Kina mat och sedan vinkade vi av Emelie. Bror och jag fortsatte till mor, åt och firade lite bror+morsdag. Kollade lite film och sedan for jag till Far igen. Middag och mys, och nu är jag helt redo för en galen kväll igen. Lutade åt stan igen men det blir Ollan. Gamla kära Ollan!

Nu ska jag göra nått annat!? HEJSVEJ!

bandit is the shit, and so am I!

Missar/ missade spelningen på grönan men jag och frugan åker in till stan endå. Kanske hinner in dit en stund, annars sätter vi oss på nått ställe och dricker öl. Måste skaffa henne en lägenhet här i närheten, muskö är ingen höjdare att bo på!!!!

Nu ska jag ner och umgås med det vuxna och kloka kan man tro att jag skulle säga nu men nej, de vuxna blir det bara, i väntan på att frugan ska komma från muskö, tar sin tid med tanke på att bussarna går en gång om året!

Tjingelingel!

bad moon rising

Tjenare hallå! Fredagen har anlänt, och vädret ser ganska så lovande ut för stunden. Vädergudarna har nog varit lite veliga idag, regn, moln, sol, varmt, kallt. Jaja, jag mår iallafall bra. Det blev ingen lunch hos bror, klockan hann ticka iväg för mkt så jag drog en donken i bilen medans far och jag gjorde lite ärenden. Och nu har vi varit hemma i många timmar och jag har fördrivit tiden med att rensa alla CD skivor som låg huller om buller. Ingenting var på sin rätta plats, så jag gjorde far och Eva en tjänst genom att fixa till allt! Det tog sin lilla stund men bra blev det. Så nu är jag rastlös igen. Frågan är vad mitt nästa projekt blir, bygga en eka? Montera förtältet till husvagnen? (Nej far, det var bara en tanke, kommer inte på fråga!). Möblera om? Nej jag vet inte, vi får se vad jag hittar på. Ska iallafall försöka lura med nån till grönan kanske? Mustasch spelar ikväll och det kunde vara skoj att gå på grönan, något jag inte gjort på sisådär 5-6 år?

Well well, kvällen slutar som den slutar! Vi hörs era fisungar! (?)

The best of my life can't compare to this

 

Ja kvällen fortsatte hemma, blev inge Harrys och det är jag fortfarande grinig över. Skulle kunna berätta nått halvt galet, puckat och något absolut knäppt, men jag låter bli. För mitt eget bästa!
Har suttit på mitt rum större delen av kvällen och gjort det jag älskar mest, lyssnat på musik! Har även haft en del roliga diskussioner och konversationer på msn, och även gulliga. En del kan verkligen få mig att må bra!

Imorgon är det fredag. Då blir det lunch på brorsans jobb och beroende på väder så blir det motorcykel, regn=bil! Och blir det fint väder bär det av till Ems och fira hennes födelsedag, annars får vi se vad som händer. Det kanske sker på lördagen istället. Då ska jag även på middag hos mor, lite bror och mors-dag firande.

Sådärja, då vet ni vad jag har för mig, då behöver jag inte höra av mig på ett tag! Luring!!! Kommer jag endå göra. Kan ju inte göra mina tusentals besökare besvikna.

Nu ska jag fortsätta mina konversationer här och sen blir det film om ögonen är med mig. GODERNATTER!

 





svennemaräng!

Tjenarefan!
SHIT VAD GLAD JAG ÄR JUST NU! Eller har en lättad rättare sagt! Sista provet i skolan är nu avklarat, och det var att laga ett visst antal portioner i en 4-rätters meny tsm med två till, samtidigt som två domare gick runt och iakttog en och ställde frågor, ingen hjälp fick vi heller! Och det gick galant! Bra ord fick vi. Efter det gick vi ner till Station och satte oss på uteserveringen, frugan bjöd på en bira, aaaw! Sen var det hemgång. Och gissa vad jag ser när jag kommer hem?! Nej ingen flottig bil till mig, nej ingen fet check...Nej en husvagn! Pappa och Eva har köpt en husvagn! Jag upprepade meningen- Ni skojar!!!! , ett visst antal gånger. Nej det är sant! Nu fattas det bara en volvo! Gah typisk svennemaräng familj! Men ganska nice endå! Kan vi skicka ut pappa när han snarkar, Eva när hon vill lyssna på fake Bruce Springsteen(Ulf Lundell) och eller bengan när han fiser mycket! Lite smått skeptiskt är jag dock, med tanke på att jag växt upp med segelbåt, och aldrig vistats i en husvagn, men det kommer väl bli bra!

Nu ska jag ta en dusch, och när jag kommer tillbaka vill jag att det ska ligga pengar på mitt skrivbord så jag kan dra till Harrys ikväll på banditfesten! Tack på förhand!



Våran är dock aningen mindre!


this awkward silence makes me crazy.

Tjosan!
Nu mår jag lite bättre, men behöver sööööömn! Fast först ska jag kolla klart på Greys och sen min film, American virgin, inte direkt en av de bättre filmerna jag sett men funkar, eller är det Sandhamn idag? Jaja det återstår att se. Imorgon är det iallafall skolstart 07.30. Då blir det frulle sen praktiskt prov i köket. Trodde jag skulle vara nervösare än vad jag är just nu, med tanke på att det ska gå runt domare och spana på oss. Vi får hoppas det går vägen för oss, men det tror jag!

Nej tack för mig, och jag ber till gudarna att det blir sömn inatt!!!!! PUSS!

I wanna free fall out into nothing

Villken helvetes natt! Har halvsovit sammanlagt en timme sådär och frusit och haft kallsvettningar, välkommen feber. Försov mig och kom en timme sent till praktiken, men blev hemskickad på direkten, för där fick jag icke vistas med feber. Så hem och vila lite, sen gjorde far min frulle till oss. Nu sitter jag på mitt rum, kan inte somna och måste endå vara i skolan om två timmar för att förbereda inför imorgon. Håller på att ansöka jobb på P&L. Det skulle verkligen vara en upplevelse. Så alla tummar och tår håller vi!!!


16 dagar kvar!



I'm free falling

Tjenare hejsan!
Då var den dagen avklarad också och det är 17 dagar kvar till studenten, sweet chili! Var ju ensam hemma, då kom Jenzan och hälsade på, snackade massa, drack te och kollade Ugly Betty och Desperete. Sen tog vi en liten prommis i det sköna kvällsvädret. Jenny den klenisen frös. Vi morsade tillslut hej då och nu är jag hemma. Är sugen på en film, men då kommer klockan bli mycket och jag behöver sömn, för imorgon är det tillbaka till allvaret och praktik... Lusten finns inte för fem öre, men a man gotta do what a man gotta do. Blir prepp inför tordagens praktiska prov i köket efter också...

Nej film it is! PUSS!



One crazy night in Rhodos!


I'm taking the next plane

Hejsan svejsan!
Slapp dag återigen, och det gillar vi! Började ju som sagt halv2, så vaknade vid 12 och fixade mig i lugn och ro sen fick jag skjuts till skolan. Ingen höjdare att gå i detta väder -.-!
Började med uppspel i aulan, haha garvade så jag grät. Så bra var det! Efter det var det fika och dags att skriva utvärdering i drama. Fick även betyg och det gjorde min dag kan jag säga. Sen var det bil hem och nu sitter jag här med världens värk i min fot(?) och kollar på tv. Ikväll är jag ensam hemma och hundvakt åt grisen som sitter ute på gräsmattan i regnet och ser ut som ett fån, ibland undrar man...

Nu blir det film I think!

The book of Eli

Har precis kollat klart på filmen The book of Eli. Damn, damn, damn! Den va bra vill jag lova. Annorlunda men bra! Hade ingen aning om vad den handlade om så hade inga förväntningar alls. Men bra var den! Och nu ska jag försöka sova. Klockan har dragit iväg lite ser jag.

GODNATT!


Once upon a time.

Sådärja! Har nu även lyckats kolla på dokumentären om Sex and the City 2. Ett måste att se! Och nu ska jag kolla på två kortfilmer där min lärare är med i. Sen blir det film till I guess! Är inte ett dugg trött och har ingen brådska med att sova, börjar halv 2 imorgon, då är det teateruppvisning i aulan och sedan fika och utvärdering, nödvändig dag ;D

Pussochhej!

u make me wanna die

Det blev inge bråka med far och hund utan kom på att Norska Hollywoodfruar är nu och måste snegla lite på det. Men tror dock inte dom är coolare än våran alldeles egna Maria Montazami.

Och juste. Kollade på tv förut och såg denna video. Sångaren är även känd från Gossip Girl som Jenny Humphrey. Inte visste jag att hon kunde sjunga. Ingen dålig pipa för att vara född 1993 och så ung. Pretty good tycker jag!


this is the best time we ever had

Hejhejhallå!
Kan ju inte direkt påstå att den här dagen har varit ansträngande. Började 12, men kom lite innan så jag hann luncha. Sen var det samhälle där vi hade en liten uppgift att göra. Efter det tog jag, Oscar och maddarna bilen ner till ÖB och köpte glass och energidricka, budget! Sen tillbaka till skolan för att skriva klart drama uppgiften och gå på spanskan, lämnade in en uppgidft och fick betyg, sedan var det slut. Stolt ägare till ett Mvg i spanska, haha! Efter det fick jag skjuts hem av Oscar och jag satte igång att packa och städa rummet lite. Pappa kom och hämtade mig och här ska jag nu vara i en och en halv vecka. Var hemma och kollade lite tv sen kom grannen förbi och frågade om vi ville med till Brasserian och keka, och det gjorde vi. Har varit hemma ett tag nu och här sitter jag på mitt rum och lyssnar på musik, vill göra nått galet! Är på det humöret!

Nu ska jag ner och bråka med far lite och hunden! Och så tackar jag Eva för conversen som inhandlades i London, röda och fina och sitter som en smäck! Tackartackar!



?!?!

Har precis kollat 3 avsnitt av OTH, och jag vill ha meeeeeer! Det slutade helt galet och nu blir jag galen. Bara så ni vet!

Nu: Försöka sova!

The rush is worth the price I pay

Nejmen sedär! Överlevde ytterligare en helg!
Fredagen började med att jag mötte upp Gabbi för att sedan glida in på The Bridge där middagen skulle hållas. Mycket mysigt! När vi gluffsat i oss hade lillen fått lite för mkt av det goda i sig så fick ta hand om na, men sedan dansade jag natten lång med DJ:n och Jonathan tills stället var tomt, hejja! Hemgång och somnade direkt!

När jag vaknade igår så vart det på med bikinin och sätta sig ute på ballefjongen och sola en stund till matchen drog igång. SATAN vad mor och jag skrek och flaxade och grät när tjeckerna vann, illa! Efter det gick jag ner till valla och sällskapade med Yasmine när hon skulle krubba, en kall på den också. Sen var det hem och ut på ballen igen ett tag tills jag mötte upp Walter och drog ner till rudan. Där var massa folk i sina klungor och vi sällskapde med några från skolan. Några andra som öven joinade var dom satans myggen! Fick två på låret men dom är borta idag? Efter rudan trillade jag och Madde upp till Ollan, madde vek av vidare men jag gick in. Traskade hem vid 4 tiden.

Dagen har spenderats i soffan med mor, kollade repriser och matchen. Skönt med vinst men vi skulle fasiken vart i finalen!!!!

Nu ska jag kolla på ytterligare några avsnitt av OTH, får inte nog av det och så ber vi till vädergudarna att det är fint väder imorgon. Skolstart: 12.00 imorgon, skönt!


PUSS OCH GOD NATT!

!

Jag ska försöka att inte vara en bitch om det här, men det tär på mig. Det var jobbigt innan och det är jobbigt nu, att se dig såhär!


helvete

Ursäkta mig men ÄCKEL TJECKIEN! Fan vad pissed jag är !!!!! Gårdagen var apskoj! Berättar sen eller imorgon, nu ska jag ner till valla med Yasmine och sörja sen blir det rudan!

TJING!

Party like a rockstar!

Hejhejhallå! :)
FREDAGEN ÄR ÄNTLIGEN HÄR. Om hittills har min fredag spenderats en snabbis uppe i centrum, sen resterande dagen ute på ballen med mor och Yasmine idag igen. SKÖÖÖNT! Så nu har man fått färg i fejjat! 
Fick precis ett gäng bh:ar av Lotta, sweeet! Och är nyduschad. Ska plocka lite på rummet nu sedan ta nån macka. Vid 8 far jag och Gabbi in till stan och firar Senan, middag och DANS! Och vi får se hur denna kväll slutar ;D
Idag är en bra dag!

PEACE 'N' LOVE!

Idag mår jag bra!

Nämen sedär! Torsdagen avklarad och imorgon är det äntligen fredag :).
Dagen har spenderats på ballefjongen med mor och Yasmine. Hela dagen också. Eller var uppe en tripp i centrum med mor, inhandlade födelsedagspresent till bror som ökar i år idag. Grattis bror!
Har dock suttit inne när hockeyn höll på, och vinst idag igen! Härligt! Semi nästa. Det vill säga lördag.
Nu är jag nerbäddad och precis innan kom jag in från ballen, satt där tills för en kvart sen. Apmysigt!!!! Det är det här jag saknat! Så otroligt härligt att bara sitta där och lyssna på musik och snacka massa skit, minnen, planer. Mysfaktorn ökar när ljusen är tända.
Idag har varit en underbar dag. Idag har jag mått bra!

Nu ska jag lägga mig och kolla på de senaste avsnitten av OTH<3<3<3, och längta till imorgon.
GOD NATT!

Sing, as though no one can hear you!

Sådärja, har nu i vanlig ordning tittat klart på dagens program, Greys och Sandhamn. Innan det vart det VH och korpen, en upplevelse i sig. Har nu precis krypit ner under täcket och huvudvärken är och hälsar på, sedär!
Funderar på en film... det blir Dance flick!

God natten, och ge mig helg. Please!



I'd like to make myself believe!

Sådärja! Nu har vi hunnit äta, sitta på ballen ett tag och provat ut student outfiten. Klänningen inhandlades idag, och skorna är valda. Klappat och klart liksom! Nu ska jag fräscha till mig lite och sedan fara till VH där det är korpen match.

Smell ya! =D

I believe in a thing called love!

 Hejsan hoppsan!
Är precis hekommen från en litet äventyr. Berätter sen för nu ska jag och Mor gå ner till valla och äta! Varmt som satan också men ska inte klaga!

Pusssssss!

SVERIIIIIIIIIIIGE!

5-0 till Sverige i gruppfinalsmatchen mot Schweiz! Kvarten här näst mot Danskarna! Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka sova, kommer nog inte vara några större problem att lyckas med! Praktik 08.00 imorgon, no comments!




=D

out of my way!

Har suttit ute på ballefjongen ett tag, riktigt skönt. Borde dock ha storstädat mitt rum, lyckades röja undan lite nu en snabbis iallafall innan matchen börjar. Dammsugning får vänta! Nu börjar hockeyn, SVERIGE!

It's no getting over!

Hejsan hoppsan!
Började ju skolan 12 idag så kom dit lagom till lunch, krubbade sen var det samhälle, halvt onödig lektion. Sen var det sista drama lektionen, som vi dock satt och skrev en uppgift på... Och sist konditori där sommartårtor skulle färdigställas. Var klara tidigare än schemat, skönt! Fick skjuts av Oscar upp till centrum och mötte mor där, handlade lite och hämtade mitt foto till studentskylten! Nu är vi precis hemkomna och jag ska sätta fejset i solen en liten stund nu. Och ikväll är det hockeyhockeyhockey!

Den här sötsaken fick jag med mig hem idag! (Y)



Och här har vi sötWalter, feminim som alltid! Tagen igår!


full fart framåt!

Sådärja! Det blev middag där nere och jag lyckades bli mätt idag igen! Skulle åkt till Oscar och dricka drinkar efter men klockan rann iväg och nu orkar jag inte, min personliga chaffis sitter ju och dricker så skulle blitt kommunalt. Så nu ligger jag i sängen och halvsneglar på Roast på Berns. Imorgon börjar vi 12 och slutar 18, inge kul alls, och värre är det om det är lika härligt väder som idag! Vilket jag inte kommer kunna uppleva isåfall!

Filmdags eller något liknande! PUSS OCH HEJ!


smells like teen spirit!

Nejmen hallå där blåbär!
Vilken otroligt underbar dag detta har varit. Började dagen klockan 10 och då befann det sig två nissar från Skatteverket som babblade på, lite väl länge tyckte jag. Efter det vart det lunch, sen tog Jag, Oscar och Walter bilen ner till Maxi, och sedan vidare ut till Årsta hem till Oscar. As nice! Satt och solade och smed planer inför helgen, hoppas vädret håller i sig bara! Efter det åkte vi tillbaka till skolan på nån föreläsning om Rapsolja, sounds hilarious va? Njae lite segt kanske! Sist var det spanska, som höll på i hela 10 minuter, körde en muntlig redovisning och sedan fick vi gå. Satt i skolan ett tag sen tog med Emelie och sedan tog jag och grabbarna bilen ner till Maxi igen. Och tillsist blev jag avsläppt hemma, där Mor, Yasmine och lille Kasper satt och glassade på ballen, jag gjorde detsamma och sitter här än. Ska snart hoppa in i duschen sen ner till Yasmine och krubba eller så kommer dom upp?! Våran efterlängtade grillning är här idag. Efter det, beroende på vad klockan är, kanske jag åker till Oscar och glassar med honom och Walter igen, men det återstår att se!

Nu blir det dusch och insmörjning, rekan is here! Puss!


Jag och Yasmine, innan balkongen brann upp! Härliga kvällar!


I en rosa helikopter!

Yes vi vann mot OS mästarna Kanada! 3-1 blev det! Sköna puckar!
Nu är jag nerbäddad och ska kolla klart på Observe and Report, tror ögonen hinner slockna innan filmens slut. Har inte blivit många timmars sömn den här helgen direkt, men det har helt klart vart värt det! ;D

Så tack och hej från mig. Good nighty!

 Ungefär såhär trötter är jag nu!


hockeyhockeyhockey!

Jag var ju inte riktigt påläst när jag sa att det var kvarten Sverige spelade i fredags. Det var första matchen i andra gruppspelet och nu är andra matchen i full rulle. Vi leder med 1-0! SVERIGEEEEE!!


I'm on the highway!

Hejhejhallå!
Överlevde denna helgen också! Började med att jag mötte Jenny i brb och sedan tog vi bussen till gullmars, bytte till tuben. Började kvällen inne på Chaplins med drinkar så det slog härliga till. Jättemycket folk. Efter det vandrade vi vidare till The Bridge och dansade loss. No, the party don't start until We walk in. Efter det drog vi plus några vidare till Grodan där vi avslutade våran kväll. Jättemycket människor där också och många ansikten man kände igen. Riktigt lyckad kväll igår igen. Älskar't!!!!! Kom hem vid ljusets uppgång och somnade direkt. Fossingarna mår som dom förtjänar men det får man leva med.
Nu har jag precis ätit och tänkte ta mig ett välförtjänt bad för att sedan kolla in dagens repriser.

Tack min bästa vän för två helt fartfyllda och galna kvällar ute i stadens vimmel! <3

CIAO!


19 år och inte en dag för mycket!


whataya want from me

Hejsan!!
Har suttit ute på balkongen och glassat hela dagen, så otroligt efterlängtat och skönt! Lite färg har man nog lyckats nappa åt sig! Vi åt middag där ute också och då kom Yasmine och joinade. Sen kom bror. Sen kom Ambra. Vi satt och lyssande musik och pratade ett bra tag tills jag insåg att det var dags att hoppa in i duschen. Nu är jag påklädd och nästan klar, och om en timme beger jag mig in till staden med JennyP igen!

Have a nice evening folks! :)

det är inte så lätt när det är svårt

Well helllooo!
Då ska vi se! Vädret är härligt, jag har sovit lite, idag är det lördag, sverige vann igår, och jag mår toppen! Jag hade dessutom askul igår med min bäste vän JennyP! Vi började på Chaplins, var där ett bra tag, sen sprang vi ute i regnet(-.-) till The Bridge! Där var det glest med folk men jag hade kanoners endå! Gick vid stägning och bussen hem kom precis när vi anlände till busshållsplatsen. Hoppade av vid maxi och träffade kenny, kollade Mr and Mrs Smith för första gången, sen visade det sig att det är ''nya'' avsnitt av Beyond the break på mornarna som jag inte hade en aning om, kollade på ett avsnitt sen tog jag bussen hem i solskenet! Varmt som satan! Vaknade av att bli trackad på mobilen av alla sorters människor och nu sitter jag ute på ballen och steker! Funtar på en tripp till gropen om jag får med mig någon lycklig frivillig! Får se!

Ikväll lutar det åt stan igen? Det återstår att se. Nu ska jag iallafall gå och njuta av det härliga vädret! PUSS!




hockeyhockeyhockey!

JUSTE! Om några minuter börjar hockeyn! Sverige möter lettland i kvarten! Vinner vi inte sörjer jag, vinner vi firar jag! Svårare än så är det inte! ;D




you make me wanna say oh my god!

Hejsan svejsan!
Kom näst intill precis hem från en heldag i stan med mor<3! Mycket trevligt och goda ''nyheter'' fick vi! Hittade dock ingen studentklänning som kom med mig hem, men blev ägare till en snygg kavaj! Nu sitter jag här och laddar till kvällen, blir stan men JennyP! Taggad till tusen!

Så på återseende! ;D




this is a disaster!

Hej hej! Här var det glest på inlägg!
Skivan var mycket rolig och det var smockat med folk, eller var stället bara litet? Det var iallafall jätetrevligt och träffade på massor med människor som jag inte sett på aplänge!
Igår vart det raka vägen upp till centrum med mamma när jag vaknade, köpte min älskade bikini, som kors i taket fanns kvar! Vi handlade krubb och sen gick vi hem och krubbade. Degade och kollade på film hela dagen sen var det hockey! Ingen höjdar match direkt, men vi är vidare, tack och lov!

Nu är jag nyduschad och ska snart äta frulle, för sen beger jag och mor oss in till stan i jakt på en studentklänning! Ska även uträtta lite ärenden också!
PUSS!

Rhodos i sommar igen?! JAG VILL!


maybe time can wash the tears away

Hej hej hallå! Lill-lördag, eller ska man kalla det fredag nummer 1 av 3 ?! Jag är iaf redo för kvällens bravader! Ska till Jenny nu, och sedan far vi in till staden och skivan! Ska bli kul, kunde varit aningen mer taggad men känner att det kommer hela tiden!
Kom upp imorse förresten, trötta som idioter dock. Började baka småkakor sen har jag gjort lite allt möjligt! Flitig brud bah! Sen var det raka vägen upp till snetrum, och humöret skönk aningen, men det är på topp nu iallafall!

Nej dags å kila för all del!  PUSSSSS!

turn the lights off

Goder afton!
Dagen har rullat på i full rulle. Började med trafiksäkerhetsdag i fredrika, föredrag i aulan, tipsrunda och sedan lunch. Hemska saker har man fått höra! Efter det var det upp till centrum, vandringen slutade i jakt efter en bikini och jag hittade en, eftere mycket om och men vill jag tala om! La undan den eftersom plånkan, eller rättare sagt kortet ekar. Sedan satt jag, Flood, Johannie och Mandy ute i solen en stund tills det var dags för hemgång och tvättstuga. Inte långt efter anlände Flooden till mig och när vi vart ute med hunden en stund tog vi två och Mamma en tripp till snetrum igen, handlade lite och sen hem och krubba. Har nu tittat klart på katastrof matchen mellan Sverige-Frankrike, vi vann, tack och lov men det var inte mycket som krävdes för att vi kunde torska. Madde har gäspat ihjäl sig så hon somnar så fort hon skallat kudden, vilket är .... NU! Och imorgon är det praktik, usch, sedan på kvällen är det skiva!

Nej dags å skalla kudden jag med! PUSSOKRAM!

swing life away!

Har hunnit med en långprommis med hunden, städat rummet, tvättat, kollat på Svenska Hollywood fruar(<3333 Maria Montazami) och nu duschat! Skönt! Precis krypit ner under täcket och funderar på en film? Kick ass blir det inte, försök se den 4 gånger men alltid somnat så den får det bli en piggare gång. Observe and report blir det nu ;D

God natten! :)



!

You can make me smile like no one else!

I've got another confession to make!

Jah då var vi tillbaka och en ny vecka är påbörjad. Lördagen spenderades som sagt på Ollan och sedan vidare till Vh till bror min, somnade och vaknade upp skitskraj igår morse. Jag och jenny tog sällskap hem och sedan var det bara att invänta Flooden. Vi gick ner till Valla och åt och så och satt där många många timmar och pratade skit, Walter tittade in en stund också men sedan vart det hemgång. Vi krubbade lite och kollade klart på matchen sen slocknade jag och Madde till Post Grad som vi för andra gången inte lyckades kolla klart på.
Idag var det uppvisning av våran pjäs och lärarna älskade den, skönt att ha det överstökat och nu är det bara till att skriva sista uppgiften i drama också. Betygen sätts om två veckor, iiiiiih! Sedan var det politiskt debatt i aulan, sist men inte minst spanska sen hemgång. Rummet ser ut som ett bombnedslag och det ska städas ikväll så gott det går. Imorgon är det inga lektioner utan Trafiksäkerhetsdags uppe på fredrika hela dagen...woho!

Nej nu ska det krubbas, hungrig som få!

heyheybaby!

Efter mycket om och men har jag nu bestämt mig, det blir Ollan ikväll igen. Ledsen Oscar och gänget. Stan lockade men Ollan kändes bekvämare idag, och man tackar ju inte nej till att se ett ''uppträdande'' heller! Så nu bär det av till Lina där hon och Jenny befinner sig, och efter mycket spelande kan jag tänka mig så ramlar vi upp till Ollan där resten befinner sig.

Ha en kulig kväll, hejochhå!

!!!!!!

Haha jajuste! Jag måste ju ha dom klockrenaste och härligaste lärarna som finns! Ett skål för dom!


?!

Jenny, seriöst! Ska vi till Grödinge ikväll?


before tomorrow comes!

Sådärja, back on track. Är hos mor nu igen, far är på mc roadtripp och Eva är i london, inte alls avis på båda två! Men jag ska inte klaga, hade min bal igår och hela kvällen kickade ass! Började gårdagen med praktik från halv 10 till 12, sedan drog jag en tripp förbi solariet, vidare till parabolen där Madde praktiserar och där bjöds det på mat. Sen hem till mig och fixa och dona, Frugan, MaddeK, Johannie och Mandy kom förbi, sedan tog vi en bulle ner till skolan, det var det värt kan jag tala om! Sen fortsatte kvällen på med mingel, middag och en massa dans i skolan, riktigt skoj! Vidare till Station där vi inte var långvariga och sedan Ollan där det var en drös med folk, riktigt lyckad kväll! Jag fick nomineringen ''Fullaste bruden på skivan'' (ingen förvåning), ett pris för mitt lags grymma insatts på musiktävlingen, gå upp på scenen TVÅ gånger när Oscar skulle hålla tal för kvinnorna, och när Angelica skulle hålla tal för männen, jag agerade högerhand och moraliskt stöd. Kan ju säga att Orre, den ostabila onyktra människan, behövde mer stöd än Angelica. Fan vad jag kommer böla på studenten insåg jag nu... Herreminskapare! Bilder dyker väl upp förr eller senare ;D


Nej nu ska jag kolla film eller göra något annat ansträngande! CIAO! Ajuste, Stefan den grisen är också i London!


whiskey in the jar

Späckad vecka! Igår vart det raka vägen hem till Matte på middag och där arbetade jag på med mitt försenade arbete, kom hem och internet funkade inte. Idag har det varit praktik och sedan jobb i skolan, mycket nöjda kontorsnissar var det, fick tillochmed applåder! Kom hem och internet funkade fortfarande inte, vilket innebar att jag inte kunde fixa mitt arbete, men bästa far fixade till det och nu är arbetet utskrivet och klart! Absoluta sista dagen imorgon, och sicken tur att jag fick det gjort. Imorgon fick jag sovmorgon av Nina, börjar halv10 och slutar 12 pga. fix inför Vårbalen. Hem till mor och fixa sedan kommer tjejerna hem till mig och vi firar in kvällen. 5 i skolan och sedan får tiden avgöra! Nu ska jag sova och jag har lyckats skriva detta inlägg i ett bäcksvart rum, ser inte en enda tangent( stavning?). Inte illa pinkat va?!

Nej godnatt och vi ses! PUSS

open your eyes!

Tjafan igenfan! Usch, en dålig vana jag har är att svära...

Har för inte så länge sen ätit en stadig middag och kollat på datanördarna/iphone nördarna leka med sina leksaker (far+granne). Innan det så var jag nästan precis hemkommen från centrum och tandis. Gick upp för att testa ett par converse och sällskapa med Madde när en balklänning och skor skulle inhandlas, men jag lyckades totalt glömma bort mina ärenden och agerade högerhand åt Madde istället, och hon lyckades komma hem med hela kittet!

Nu sitter jag och lyssnar på Bandit <3 och funderar på livets frågor, inget vettigt dyker upp dock. Ska snart hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen. Imorgon är det praktik 8 sharp som gäller och efter skolan blir det raka vägen hem till Matte där det bjuds på middag. (Y)



heavens on fire!

God morgon! 
Sitter på min samhällslektion och jag håller på att dö av värmeslag! Imorse blev jag väckt vid 10 och frukosten var serverad, så 4,5 av 5,5 satt och åt frukost i lugn och ro och diskuterade massa viktiga saker, ska sjömannen och sjökocken pilla sig i naveln med eller moturs?! Jah ni ser!

Nej dags för rast! TJINGEL!



På fredag börjar hockey VM!


klappa händerna när du är riktigt glad, klapp klapp!

Vädret stoppade inte oss på Mårdis från att äta och grilla ute. Sagt och gjort och vi alla satt påpalltade med både det ena och det andra. När hunden sedan fått i sig grillad körv också så gick vi in i värmen och eldade. De andra deklarerade och svor medans jag satt uppe på rummet och lyssnade på musik, tackolov! Nu har vi sagt godnatt och jag sitter under täcket i väntan på vilken film man ska välja, blir nog till att se klart på Kick-ass! Skolstart 11.50 imorgon så ingen brådska !

GOD NATTEN !

Send me an angel!

Tjatja!
Helgen har varit riktigt kul, det är allt jag har att säga!!! Och Jenny, you made my weekend, haha!!

Nu är jag hos far, sitter och lyssnar rockklassiker och väntar på mat! Attans att det inte är fint väder, då kunde det blitt en uteservering senare, men den får vänta isåfall!
39 dagar kvar till studenten och jag l-ä-n-g-t-a-r! Kock är inget för mig och det kommer det inte vara heller!

I'm out! ;D

Come here rude boy!

Har sovit middag och degat tillräckligt idag så är astaggad! Har äntligen lyckats få med mig Walter och vi drar till Ollan baby! Det som händer, det händer ;D

Puss!

Ursäkta mig men....

... FUCK YOU!


Mr Boombastic!

Hej hej hallå!
Gårdagen var helkul! Vart en mycket impulsiv dag, det som hände var inte planerat alls. Först var det mösspåtaging, inte långvarigt alls, sedan for vi upp till Ollan där det befann sig masssa studentmössbärare, och fler kom det, många fler! Efter det vart det middag hos far sen till Lina en stund. Hamnade på ollan på kvällen tillslut med Jenny och Isak där det var en hel del folk, mycket trevligt! Och DREGEN lirade, sweeeeet! Efterfest hos Sofie där det var en del folk där också! Trevlans! Hemgång vid halv5 och rätt ner i bingen med två grisar! Fem av fem toasters får gårdagen trots allt!

Är nyss hemkommen från valla. Mor och jag drog en pizza och öl och nu är vi hemma i lagom tid till matchen. Sverige-Ryssland, nedsläpp om en stund! Sen efter det får vi se vart tiden för mig. Lokalfest i jordbro? Stan? Ollan? Hmm det återstår att se! SKa försöka få med Madde ut i yrvädret också, kan bli tufft! Nej dags för hockey!

Och så säger vi skål!

RSS 2.0