Dancing on the moon

Jah! Gårdagen satte sina spår kan jag ju säga. Jag Jenny och Linus började nere på Valla med en öl, sen drog vi till Viking dit även Christian, Po, Po:s mamma, Chrille och Pierre hamnade. Jenny var otroligt generös igår hahaa, två till mig och två till dig ;D
Efter viking hade vi inte fått nog, nej då kilade vi vidare till Ollan där ett helt gäng var. Ska inte ens gå in på den historian. Sen studdsade jag och Jenny mellan husen hem till henne, där jag inte heller ska gå in på historian. Vid tre kom jag hem och total slockande.
Jenny ringde och väckte mig imorse för att det var nått SKIT viktigt. Aa tack för den stickan! Otroligt viktigt!

Gick upp vid 2 och la mig genast igen, men denna gång i soffan. Nu har jag duschat och groggen är upphälld. Linnea är på topp igen folks!

 

GLAD PÅSK DÅ!


...

Nu väntar jag på både Jenny OCH Lajnuspojket! Hans buss anländer 20.00 vilket innebär ännu mer väntan! Well, ölen blir som välförtjänad sen ;D

ready and go!

Tut i luren! Nu är Linnea åter igen mätt. På hemvägen köpte jag och mamma med oss kina krubb, så jävla gott! Det blev inge shopping, kände inte för't. Var så jäkla långa köer! -.-
Just nu sitter jag och väntar på att Jenzan ska bli klar så vi kan ramla ner till Valla och ta våra öl. Dags o komma nu Jenny!


Adios!


Jenzan och jag på trånkan festen förra sommaren! En helvild och oförglömlig kväll!


Hur kan ett gott skratt förlänga livet om tiden går fort när man har roligt?

Gomorron! Igår slocknade jag till hockeyn, totalslocknade, så mycket var det med den matchen.. MEN I know that we won anyway! ;)
Idag väcktes jag av en galen hund + mor vid 12 tiden, lika bra det! Men inte är jag pigg inte.. Gäspar ju sönder käkbenen på mig! Anyhow, anyway.. Ska snart hoppa in i duschen för att sedan kila upp till centan med mor och bror.
Jag lyckades faktiskt kolla klart på Avatar nyss också, 5e gången gillt? Haha well well, den var mycket bra. Väldigt annorlunda dock. Se den!

Tjohej!



sex on fire

God afton! Kom hem för ett tag sen från bror min där det bjöds på AS god mat! Helstekt fläskfilé med risotto och rödvinssås! Tasty as hell! Mamma har precis varit ute med hunden och jag har packat upp (håller på). Nu snart är det hockey så det enda jag har att säga är att jag ska njuta av ölen, SKÅL och god natt(till senare)!

PUSS!

someone like you

Helloj! Igår kollade jag på Avatar sen tokslocknade jag, därav inget onödigt skrivande här ;D
Vaknade 11 idag, kekade frulle direkt och fortsatte kolla på Avatar, 4e gången gillt, har antingen somnat varje gång eller haft bråttom till något så jag ej hunnit kolla klart, men snart så. Den verkar/ är bra faktiskt!

Kom precis ur duschen och ska snart skutta upp till centrum med Jenna en stund, sedan hem och packa och städa klart. Ikväll blir det julfirande med Morfar och middag hos bror, trevligt trevligt. Sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på.

Time to go!

18 and life

Hej och hå!
Nu är jag äntligen hemkommen efter en heldags härjande. Vaknade vid 11 tiden och käkade frulle direkt, sedan for jag och far till länna en snabbis, sedan mötte jag upp mor och bror i centan. Handlade morfars julklapp och på glasbanken. Fick med mig en klänning och jacka/tröja hem också, men dock inga skor därifrån som har varit dagens projekt. Pappa och Eva ansåg att jag behövde nya skor och då vart det jakt! Efter centrum åkte jag och far till farsta centrum och vi var nog inne i varenda skoaffär innan vi hittade ett par skitsnygga! Tackarobockar!

Nu har jag slagit mig ner i sängen för att varva ner lite, men ska snart packa och städa rummet för imorgon åker jag till mor igen. Far min åker och jobbar på Onsdag morgon, antingen i 5 veckor, eller 10. Det återstår att se.
Så på återseende!


probably the best in the world

Raj Raj!
Idag är det söndag och kan ju säga att det har varit en riktig slappdag för min del. Vaknade vid 2 och har för det mesta legat i sängen och kollat film. All about Steve och lite av Avatar hann jag pricka av tills jag tokslocknade. Sedan var det god middag här hemma. Och nu ligger jag och kikar på Underbar och älskad av alla, den är helt okej och knäpp!

Gårdagen bjöd på gallej, det vart Olearys, som för halva Haninge. Gud så folk det var där. Jag kom hem vid 6, vilket var mindre bra, usch!

Tribute to Michael Jackson

Sitter och kollar på MTV, där Mtv music video awards 2009 visas. Då visades detta!  


Så BRA! Så jävla bra!


En vanlig hederlig svensk julafton!


HAHA!


he fought the world alone

Hej och hå! Annandagen har kommit på besök, det har även mellandagsrean! Det var meningen att jag skulle åka in till city med Jenna, MEN eftersom det vart lite mer än bio igår + ett jädra slaskväder så har jag inga torra skor att ha på mig, tragic but true! Filmen var mycket rolig så det rekommenderas starkt!
Efter bion mötte Jag och Jenna upp Gabbi, Veronica och Carro för att sedan dra till the bridge, vi hängde på låset och var först in, men inte långt efter så var stället proppat! Det var riktigt mycket männinskor från Haninge som var där, mycket trevligt! Jenzan min hittade dit också ;D När det stängde vid 3 så drog Jenzan och jag till donken medans resten drog till max! True donken lovers! Gick till bussen och sedan gled jag hem vid 5 tiden och la mig på min beloved spikmatta, sedan slocknade jag!

Dags för maaaaaaat! I'm starving!


Bio!

Nu beger jag mig iväg på bio premiären av Old dogs! Vad som sker efteråt är en tidsfråga!
Tjingeling!


Lay your hands on mine

God dagens! Då var det juldagen och fredag då. Dagen bjuder på bio, jag och Jenna åker in vid halv 5 snåret. Det är våran årliga tradition, bio på juldagen och troligtvis lite shopping. Presenkorten från igår kommer sitta fint idag! Vi ska se Old dogs, haha verkar bra faktistk! 
Vaknade runt 12 tiden idag och har bara legat i sängen, käkade en stor frulle med rostade mackor med julskinka och mycket skånsk senap. SWEET 'n TASTY!
Well ska kolla klart på American Pie, the book of love nu, sedan hopp in i duschen!
ADIOS!

one down, one to go

Jahaja, då var den efterlängtade julafton över då! Har haft en mycket trevlig och lyckad afton, ätit gott och fått många fina saker ;) Och nu är jag riktigt trött. Har precis kollat klart på Robert Gustafsons Dé ä kanon! Haha fan vad jag garvade läppen av mig, tårnarna sprutade. Han är tamigf*n inte frisk alltså. Så jävla rolig! Det är lycka rakt igenom när man ser den! Nej nu ska jag antingen kolla film eller fortsätta shit-chatta på msn! ;D

Sleep tight and so on!

dopparedan! God jul!

Godmorgon Goodmorgon. Och så var det julafton morgon, mys! Blev väckt klockan 9 av att frukosten var severad, gröt och mackor, SWEET! Härligt när snön ligger på också, ser så mycket mysigare ut. Eftersom jag var uppe med tuppen funderade jag på att kvarta nån timme, men det hinner jag nog inte med tanke på att jag ska glida över till mor runt 12 snåret. Så får väl ligga och kolla film en stund tills jag hoppar in i duschen. Sedan som sagt traskar jag över till mor och firar lite, sen tillbaka till far och fira resten av kvällen. Folk snackar om Ollan ikväll, men det är mot mina principer att kröka på julafton, skulle dock inte förvåna mig om jag hamnade där men NEJ, nej nej, big fat no no. En dag på året kan man fasiken stanna hemma.




Skål och Godjul då!

only time can tell

Blev ingen frulle utan det blev julgodis tillverkning istället och storstädning av köket så glömde totalt bort att keka. Så nu är köket fint och jag är trött. Ligger helt utslagen i sängen och fryser, usch! Hungrig som en stork är jag också, för det har inte blitt någon mat alls idag. Men maten är snart klar hoppas jag så då får jag finally äta! Sedan blir det lite fix i rummet som jag inte heller lyckats göra, sen dusch och sova! Och nu är det bara 4 timmar kvar till Julafton, sweet bananas!





G'bye for now!

don't act like I never told you

Goddagens! Idag var jag uppe med tuppen, med tanke på när jag annars brukar gå upp. Vaknade 10 och började direkt med städningen. Så nu är hela övervåningen fin except my room..Men det tar vi efter jag ätit frulle som jag ska göra nu, för hungern har hållit i sig ett tag nu. Sedan blir det julgodistillverkning och inom en snar framtid ska mitt rum städas också som sagt. Och imorgon är det julafton ;D. Härligt att vi för en gångs skull får ha snö då!



SO LONG lovers!

(Jag och Jenzan för ett antal år sedan, badkars sittning)


dagens!


surviving christmas

God kvällens!
Blev ingen utgång ikväll trots att det var nära, men tappade lusten och så visas ju filmen Surviving Christmas som jag väntat på. Ben Affleck är helknäpp i denna ju.
Har precis krypit ner under täcket efter en heljobbig dag vilket var riktigt skönt. Morgondagen kommer bestå av städande och tillverkning av julgodis ,sweet!
Nighty and Do-dah!


dan för dan före dopparedagen!

Då var det äntligen lov, på riktigt! Började 10.30 idag med teater i aulan, haha herregud, mycket skoj! Sedan var det fika i klassrummet som pågick 10 minuter? Kändes aningen onödigt att gå till skolan idag, men var illa tvungen eftersom mitt efterlängtade busskort ropade på mig därifrån. Åkte sedan hem för att invänta far sedan for till Kista, blev bjudna på lunch och fika av bror och hans jobbarkompisar. Sedan var det granjakt, n e v e r  m o r e! Det är fan svindyrt med gran. Hittade en bra men den jäkeln kostade fan över rödingen och jag vägrade stoppa den i bilen! For till ytterligare ett ställe men det var inte så mycket att hänga i julgranen, höhö! Så vi sket it, blir en tur imorgon om jag är illa tvungen!
Första kvällen på lovet då, vad bjuder den på? Sugen på att dra några öl, så ska kolla runt lite, CIAO så länge!

memento te mortalem esse

Jaha, då var det kväll/natt då, kalla det vad du vill. Har nu vinkat av Matte och fikat lite, hann med Wii också, skit spel tycker jag förtillfället! Har precis lagt mig under täcket och ska kika film, Gamer blir det, den verkar riktigt bra, får se om trailern ljuger eller inte! ;D
Imorgon är det avslutning, halv 11 börjar jag och då är det teater i aulan och sedan fika(?) Efter det åker jag och far till Kista och lunchar hos bror min, en årlig tradition som vi skapat. Hörde att vi kanske skulle köpa julgran också, men det återstår att se.
Sleep tight folks!

julklappar och vräkig (fröken)skåning

God kväll i stugan!
Har gjort klart all klapp inslagning idag, tackolov! Sen har jag mest degat, kollat film osv.
Har nästan precis ätit och sedan var det julklappsöppning för Mattias som ska iväg och jobba över julen. Jag hann göra en hel del imitationer av den där vräkiga skåningen ni vet, jag precis! Anna Anka! Vi satt och pratade om gårdagens program, Anna Anka med vänner eller vad det nu kallas! Och jag skulle berätta för Far och Eva vad för korkade saker som kom ur hennes vräkiga lilla mun, det var man tvungen att göra med skånsk gapig röst för att dom skulle inse allvaret! Dessa två+ Mattias garvade läppen av sig haha. Kul att man kan roa! ;D

Wii dags, och fika! Adios!

tragic

Brittany Murphy, endast 32 år, dog av hjärtstillestånd den 20/12. En ung och mycket talangfull skådespelare!
Helt klart en av mina favoriter!
Rest in peace!


dagens!


we weren't born to follow!

God morgon god morgon! För min del iallafall. Vaknade för drygt 10 minuter sen. Asskönt att sova ut! Idag blev det ingen skola, för det finns inget att göra i skolan idag. Hade pratat om att dra dit och luncha och hämta busskort, men busskortet tar vi imorgon på avslutningen istället, och Julbord vill jag inte ha! Är som sagt aningen trött på det, så ska försöka få upp hoppet till julafton igen istället. Julafton, ja dit är det bara tre dagar kvar till, helt sinnessjukt vad tiden har gått fort.
Ligger just nu i sängen och ska snart ta något att trycka i mig, sedan blir det julstädning på rummet och inslagning av klappar. Ska se om jag hinner göra julgodis också.
CIAO!

a joke

Jaha, nej söndagen blev inte som jag berskrivit den. Blev upphämtad av jenny och johanna istället och sedan hämtade vi upp verran, drog till farsta och julhandlade. Det var skönt! Är äntligen klar, ockå s-k-ö-n-t! Nu är det bara den där jädrans inslagningen som ska ske, not a big fan of that!

Mätt och belåten ligger jag i sängen och kollar på Anna Ankas fjollprogram på trean. Detta måste vara ett skämt!


I was there!


LYCKA!


observe and report

Fredagen vart mycket lyckad, hade skitskoj! Mycket av det goda. Lite tråkigt att det slutade så tidigt men what the heck!
Gårdagen var också mycket trevlig. Hade lite gäster över på middag som jag och far lagade. Drack och hade oss. Blev ingen utgång och det var nog lika bra, var trött som en gris och så lockade inte vädret så mycket at the moment. Somnade dock skitsent. Vaknade tidigare än vanligt, förvånande. Klockan 10 vaknade jag och gick ner och åt frukost med hushållerskan och sjömannen. Vaknade dock till riktigt tråkiga nyheter, så rest in peace lilla du!
Som vanligt spenderas söndagen degandes hemma. All alone fram till senare och jag kollar film, som resten av dagen.
Nu börjar en ny film, tjingeling!

no don't mean yes, no means no!

Och så var vi äntligen tillbaka till fredagen, veckans highlight! Och nu är vi äntligen klara med det där förbaskade julbordet, har tröttnat så det skriker om det.
Idag har jag fått lite julklappshanding gjort också, skönt! Så nu känns det lite lugnare. Linnea har precis kommit ur duschen och ska börja fixa sig inför kvällens galenheter. Och snart är det mat också, tacos, sweet! Jenny snygging räddade precis min kväll så nu är jag lite åt det gladare hållet igen! <3
Musiken pumpar och här blir inga barn gjorda, ska kila nu.

Smell ya!


high five, air five, low five

YES! Är äntligen klar, satan vad skönt. Nu är det bara till att vänta på att få Mvg:t intryck i pannan.
Men just Nu blir det till att borsta gaddarna, kissa och gå och lägga sig. Ska också glo på Glee så länge ögonen orkar.
Så.. Sleep tight and g'night!


I’d walk with my people if I could find them


<3


we came second out of 2 teams, sweet!

Och som jag visste så har det inte blivit något skrivet ännu. Blev ett avsnitt av Cougar Town först och främst, sen flera omgångar med Wii, endast jag och spelet! Lått mig få säga att det är beroende framkallande, för det vet jag, been there, done that!  Svetten rinner och svordomarna hoppar ur munnen på mig när jag förösker slå rekord... skämt åsido!
Nu har jag hunnit äta och spelat en omgång till med fadern, och äntligen har jag lekt av mig och ska försöka skriva det där jädrans arbetet. Har en timme på mig, sedan börjar Glee.

Imorgon är det fredag för er som glömt, och sista dagen med Julbordet i skolan, SKÖNT! På kvällen bjuds det på fest, ska fira PirraN som fyllde år i Tisdag. Nicenice! Detta kan bli interesting ;D


one week to go

Tjofadderittanlimbo!
Mer snö har kommit, och ännu mer är påväg. Haha det är så roligt hur mkt kaos snön kan skapa, bittra människor, extra jobb, och de eviga förseningarna. Hej vi bor i Sverige och vi har faktiskt haft snö förut! Det blir alltid samma kaos när snön kommer, nångång måste dom väl lära sig att vara förberedda. Nu snackar jag alltså om SL.
Farsan är ute och tävlar med grannen om vem som kan skotta mest snö med snömaskinen, pappa leder.. Jag ligger i sängen och funderar på om man ska göra klart Gastronomin som ska in imorgon eller spela Wi! Den måste bli klar förr eller senare så får slita nu. Pappa segrar..
Hej så länge!

too late


Och bilen går bra?

Goddag, god afton, god kväll och välkommen! Idag är det Onsdag, lill-lördag. Skål för den. Skolan började 07.30 imorse och jag höll på att frysa häcken av mig påväg till skolan. Vi samlades och åt våran vardagliga frukost. Sedan var det  bara att köra igång, eller vad man nu ska kalla det. Eric och jag hade inte direkt händerna fulla med saker att göra om man säger som så. Men dagen har gått bra. Hjälpte en blind dam till bordet, så klapp i axeln på mig. Slutade vid 2 och drog hem. Har för det mesta vunnit över Matte på Wii idag. Det där spelat går mig fan på nerverna nu, inte lätt att lämna ifrån sig kontrollen... Nu sitter jag och har precis grubblat över min budget nu inför julen. Det blir tight med pengarna vill jag lova, och förhoppningsvis får jag min lön den 23e. Ska nog fortsätta med min uppgift nu som jag faktiskt påbörjade igår, får se hur det blir med fortsättningen!
G'bye!

PS. En vacker dag kör jag upp en eldgaffel där solen inte skiner på serveringsläraren! Tack för mig! :)


close yet far

Sluade tidigare än vanligt idag. Drog upp till centrum med johanna och kollade runt på julklappar, har ögonshoppat nu iallafall, nu gäller det bara att pröjsa också... Sedan var det dags för tandläkare och.. t-a-c-k och l-o-v så ska min tandläkare pensioneras och idag var sista dagen. Det märktes att han var riktigt trött på livet, han slet och hade sig, och var lika grinig och otrevlig som vanligt :)
Efter tandis drog jag och far till tippen och slängde massa skit, sedan hämtade vi bengan, the dog! Hem och lirade wi, käkade och nu sitter jag och glor på ugly betty. Bör skriva min uppgift inom restaurang men så långt har inte orken kommit.
Smell ya!


don't get lost in the noise

God morgon, god morgon!
Inatt har det snöat ännu mer, och med snö innebär det kaos. All over! Alla dessa förseningar och allt skapar bara massa griniga människor. Well well, jag är iallafall glad, men trötter, sov lite halv konstigt inatt. Vknade runt 9 tiden av min alldeles egna väckarklocka, min far! Fixade mig och slängde i mig en macka och fick sedan skjuts till slaveriet. Sitter nu på projekt lektionen och gör absolut ingenting, ingenting nödvändigt som har med ämnet att göra utan nördar mig på fejjan och msn. Har inget att göra förtillfället eftersom det är inlämnat.
Men men, snart är det lunch och jag är inte hungrig nånstans. Ronja sitter och sjunger, hälften är ute på rast och jag somnar snart, skål på er!


true colors

Jag är en riktigt succer för program som Svenska hjältar. Inte ett öga torrt sedan snart två timmar tillbaka. Helt grymt vad människor kan göra.

God Natt!


no lifers

Juste, läste precis en artikel om att det startats en Facebook grupp som heter "Eriks flickvän, gå av scenen". Där då folk tyckter att Eriks flickvän var för mycket på scenen. Men hallå! Lägg ner! Folk har verkligen inget liv nuförtiden. Varför ens lägga energi på att hon stod där, huvudsaken är väl att ni hört honom sjunga och sett honom vinna. Nu ville hon fira lite, men det är tydligen fel det också! Och anledningen till att jag lägger ner energi på detta nu, är för att jag tycker det är så töntigt rent ut sagt, att folk ska vara så hatiska. Visa lite glädje istället för f*n!

Music is my passion!

Måndagen är snart förbi den också! Dagen har gått väldigt snabbt, var väldit lugnt i skolan idag även fast jag hade två prov att göra. Samhällprovet som gled på riktigt bra, och sedan spanska prov. Kan inte direkt kalla det där prov, och lätt var det. Slutade strax efter 4 eller något liknande och blev upphämtad av far, åkte och hämtade den lilla hunden och sedan hem. Har plockat och donat lite i rummet. Har sett ut som ett bombnedslag efter jag köpte ny säng för en vecka sen. Har bytt byrå två gånger och flyttat runt, sen har ju ju en hel del små skit som bara är i vägen. Kan inte säga att jag är klar men prylarna står på sina nuvarande platser iallafall och jag ligger där jag hör hemma.. i sängen, med ljus tända och musiken på. Kollar även på MTV just nu där de visar Best of 2009.

Hungertåget har precis anlänt och jag ska snart trycka i mig lite mat. CIAO!


Use somebody!

<3


Know Your Enemy

Det första som sker när Hon kliver in genom dörren är ett klagomål, ett klagomål som ingen har en aning om varför detta sker. Klagomålet är både onödigt och töntigt och ingen förstår varför. Istället för att klaga och höja rösten bör Hon uppskatta. Uppskatta att Hon kommer hem till städat hus, lagad mat och två glada individer, den tredje är inte lika glad.

twist and shout

God afton!
Och så var vi här igen, söndag eviga söndag! Två söndagar kvar på år 2009, tiden går fort! Gårdagen bjöd på massvis med ståhej! Åkte in ganska tidigt till gullmars med madde och gick till bluesen och snackade jobb. Låter lovande tycker jag, great! Efter det mötte vi upp jojo och mandy och drog oss mot restaurangen. Vi käkade på mongoliska restaurangen Jingis Khan(?) och det är inte direkt ett ställe jag rekomenderar, haha eller vad säger ni tjejer? Oh-my-god säger jag bara. Snacka om att inte veta hur man driver en restaurang. Trångt, ingen stämning, och åt vi inte tillräckligt snabbt så skulle vi bli utkastade. Och människorna där var det en bred blandning på kan jag säga er. Well well, mätta och belåtna begav vi oss till en irländsk bar och tog en öl, betydligt skönare stämning där! Efter det hamnade vi på malibu och där vart det en hel del skratt och dricka, ett stort plus till det stället enligt mig. Vid kvart i tolv ville vi pricka av ytterligare ett ställe och det blev chaplins. Där var det drag i stugan vill jag lova. Träffade kåtbocken jenny också, du är mig allt en annorlunda prick du! Blev dock igen karaoke för våran del trots vi var nära, haha men det var nog lika bra. Prickade av donken innan hemfärden också. Gled förbi jenny en stund men var inte långvarig. Kom hem vid halv 4 pigg o gla'. Grymt lyckad kväll blev det iallafall! 

Nu är det repris kollande, och snart börjar OTH!  Rummet ser ut som att det blivit städat med en handgranat men det är en annan femma! CIAO!

sweet disaster

Hej och hå. Nu har jag ork.. lite iallafall! Gårdagen bjöd på fest vill jag lova, för hela slanten. Firade Robin och Nike, dock aningen sent med tanke på att det var ett tag sen dom fyllde. Mycket nya och gamla aniskten, riktigt trevligt faktiskt. Sjöng och dansade så både hals och fötter värkte, men det var värt varenda sekund! Så tack för igår gubbs!

Idag är det bara förbereda sig för nya äventyr. Har precis kommit ur duschen och ska börja fixa mig alldeles inom kort. Vid 4 tiden drar jag och Madde till stan, in till blues och snacka jobb, sedan möter vi upp jojo, mandy och emelie. Ska gå och käka och sedan blir det troligtvis utgång! Sweet bananas gorillas!
Nej här blir inga barn gjorda, Pusshej!


you are the best thing

tjoho! Idag är jag trött. Slitit på som fan med julbord hela veckan och likaså imorgon! Ska gå och dö nu, hejs!

dancing queen


the final countdown

Jahaja, då vart det helt plötsligt Måndag kväll. Dagen har rusat förbi. Var hos läkaren efter skolan men fick inget direkt utsatt datum för operation, vet att det kommer ske nångång i början på nästa år, bättre än inget! Men det s-u-g-e-r att få behöva vänta så länge. Var dock ett jävligt onödigt besök. Pröjsade kosingen("underdrift") för att sitta och vänta 20 minuter i ett vitt rum, finns ju betydligt roligare saker än att stirra in i en vit vägg kan jag ju erkänna, wierd huh?! Efter denna tröttsamma väntan så dök farbror doktor upp, han berättade om operationen och liknande.. eller han berättade saker jag redan visste!!!!! Så med andra ord var detta besök helt jävla onödigt! Väntan tog betydligt längre tid än själva besöket, 2 minuter MAX! Kunde skickat ett brev eller så, eller åtminstonde ringa och berätta det lilla. MEN nu ska vi inte vara såna, fast irriterande kan jag medge att det var.

Nu sitter jag och kollar på tv.. faktiskt inte, jag sjunger men bör göra något vettigt, kanske plugga? Nej usch, inte idag!

 


"Tålamod är en fiskares bästa vän"

G'day!
Helgen har inte varit sådär jätte händelserik, har mestadels bestått av jobb. I fredags hamnade jag tillslut på Lerrys efter mycket tjatande av EmmyoEmelie! Mötte upp Isak först och sedan for vi dit. Träffade en hel drös med människor, mycket kul! På lördagen var det bara till att pallra sig upp vid 9 tiden och kila ner till coopen för att jobba på julmarknaden. Det vart inte direkt någon succé. Efter det åkte madde och jag hem till mig och åt och hade oss. Stupade i säng tidigt. Söndagen bestod av jobb...IGEN! Ingen större höjdare då heller kan jag ju påstå. Var som en gående isbit, frös röven av mig av att sitta där i flera timmar. Det är timmar jag aldrig mer kommer få tillbaka. Söndag är för mig en degdag, och inte en sitta nere vid coopen dag och frysa! Efter det var det bara hem och tina upp sig, åt och lite sånt och la mig tidigt!

Nu sitter jag i skolan och har inte fått mycket gjort! Fösöker intala mig själv att det inte ska bli en vana men tror nog det blivit så... Well well, snart är det lunch och efter skolan ska jag till Idrottskliniken, ÄNTLIGEN! Förhoppningsvis får jag mina två operationstider. Om inte, nej då är jag ingen glad vandrande kotte kan jag meddela er.
Kan också meddela er om att jag inte är den enda som inte jobbar förtillfället. Några sitter och lyssnar på julsånger(?), en del spelar kort på datorn, nån spelar andra spel, ingen lärare i sikte och jag skriver här... Nåväl, så kan det gå sa katten och sket ner sig. BYE!



walking in memphis

Skål på den! Nu är det äntligen lördag kväll, middagen är precis avklarad, idol är på tv och glaset med alkohol står rakt framför mig. Kan man begära mer för tillfället? Nej inte jag iallafall.
Skoldagen har som vanligt gått bra. Våran klass är grymma i köket, en del ... Det bara är så, och allt har gått bra.

Efter skolan var det hemgång och städa rummet, är halvt klart, bara lite undanröj kvar. Var en sväng förbi snetrum i pausen av städanet, köpte nya leggins och linne, och hamnade på Lerrys. Far och Eva var där och bjöd mig på en öl, like it! Hem och nu har jag som sagt ätit. Blir en dusch i nästa paus sen återstår det att se. Madde och jag pratade om bio, New moon. Men så ser det dock inte ut för tillfället. Kanske glider förbi biljarden och träffar stefan och c/o. Trots allt nära, eller så kanske jag glider förbi jossan en stund. Allt återstå att se helt enkelt!
Slut på breaket! Puss!


this isn't a dream

Ja, jag kan ju inte direkt påstå att min dag har varit späckad. Mest degat och kollat tv. Dagarna har en tendens att inte bli händelsfulla efter min tid i skolan. No powers left! Men imorgon är det fredag och slut på dumheterna. Och på lördag är det jobb... Haha sugen på en klocka, glid förbi då ;D



G'night me folks


jippi k'yay!

Tut i luren! Dagen har som vanligt bestått av kök. Full rulle hela dagen, men det fixade jag och emelie lätt som en plätt! Slutade vid två tiden och var kvar en stund med serveringsfjollorna. Nu är jag hemma och har precis kikat på OTH.

Ringde idrottskliniken idag också och kom förvånande nog fram, men dock efter en del väntetid. Då visade det sig att sjukhuset hade klantat sig. Det var tydligen mitt jobb att ringa dom efter min undersökning, medans de på St.Göran berättade helt annat för mig. Så jag har gått runt och lidit som ett mupphål i onödan. Fick en tid på Måndag för att PRATA och det kostar tamigfan skjortan och 50. Prata kan väl vem som helst!
Nåväl, efter det kanske operationstid blir utsatt, finally!
Fredag imorgon, länge leve fredag!


Rock to the rhythm and bop to the beat of the radio

Nu vart det extra jobbigt med tanke på att Greys börjar vilken minut som helst!


wierd as you

Idag är jag trött! Ont i fötterna så det bara skriker om det och ryggen ska vi inte ens tala om.
Kök hela dagen fram till 5! Jobbade tre timmar extra för att det var öpppet hus. Måste visa passerande barn att det är lite action i ett kök. Kom hem och prakitiskt taget stupade i säng. Har kikat falling up och ätit. Packat upp skedde inte under gårdagen, heller inte under dagen. Har pratat om att flytta in en byrå i mitt rum så man får lite mer plats att lägga undan skit på. Varför berättar jag ens detta?  Nåväl! Nu ska jag väl återgå till att göra inget annat än att kolla in i skärmen. Plugga och unpacking finns det inget ork för MEN byte av sängkläder ska jag göra innan något annat! Ska,ska,ska!
Kanske blir det lite bowling istället? NEJ inte just exakt nu kanske, men senare?

HIGH FIVE!




släng dig i väggen

Alkohol har, trots många försök, aldrig botat någon förkylning - men det har aldrig någon läkare heller.
Sade Winston Churchill en gång i tiden, klok man!

Nu är jag hos fadern, har precis ätit och fixat köket, 'klapp på axeln'!
Dagen började med en försening, men det var en medveten en, vaknade med världens mag/rygg ont så mitt kloka jag bestämde sig för att ligga kvar i sängen och invänta ett under. Under skedde aldrig men jag vart kry nog att traska till skolan, försening godkänd (√) ! Började med projekt, lunch, samhälle, drama haha, och sist konditori. Dagen har glidit på snabbt och imorgon är det redan Onsdag, även kallad lill-lördag! Då är det in i köket igen. Just nu väntar en rejäl uppackning, lockar inte. Det lockar mer åt att kasta ut PS genom fönstret för att mitt usb-minne inte funkar i den som jag vill! Mindre bra idé dock så lutar åt uppacknings hållet!

Auf Widersehen!


dagens topp


Går inget annat än att älska!


dagens mopp

Kärringveckan! Mensvärk och humör! (:

RSS 2.0