Tell me what it is.

Är precis hemkommen från IKEA och Heron city. Man blir mer och mer engagerad ju äldre man blir märker jag. Som liten jappade man bara med och gnällde lite när man blev för trött. Men inte längre!
Nu ska jag ner och hjälpa till med maten sen blir det tv deg känner jag!

Skålpåden!


Song of the day!


En grymt händig 19 åring i sina bästa dar!

God eftermiddag!
Somnade snabbt igår men var endå trött vid 11 när jag vaknade idag! Nåja, nån gång lär jag väl mig. När jag vaknade käkade jag frulle sen satte jag igång med målningen. Så nu är dagens målning avklarad och jag har färg lite överallt på min lilla kropp trots  att jag nyss stått och gnuggat bort en del. Nu ska jag klä på mig sen bär det av till IKEA med Sjömannen och Hushållerskan, var ett bra tag sen man var där må jag säga.

Mene satte vi hörs väl senare!

Words darker than their wings.

Nej nu tackar jag för mig. Imorgon blir det upp hyffsat tidigt för att börja lära mig gå upp och inte sova bort hela dagen, sen blir det målning större delen av dagen skulle jag tro, lite träning ska jag klämma in också, precis som idag. Gitarren har tyvärr blivit bortglömd de senaste dagarna, men smäll på fingrarna och skärpning!

Nej god natt på er, ska göra ett försök till att sova. Om jag känner mig själv kommer det bli svårt, för denna veckan har en hel del att bjuda på, eller denna månaden så massa tankar och planer rullar runt i hjärnkontoret!



Song of the day!




Somliga har det, andra inte.

Hallelåjah!

Som sagt så var helgen helt jävla grym och det var precis det jag hade trott den skulle bli också. Så hamnade i bålsta efter Harrys i lördags och igår vart det raka vägen till bagis och adventfika, mycket trevligt. Och när vi skulle hem därifrån ja då är bilen igenplogad, precis vad jag hade trott att den skulle vara. Så jag, Sjömannen och Hushållerskan stod och skyfflade snö med fötterna, jag tillochmed grävde med mina små händer. Försökte även putta loss bilen och det var inte en lek vill jag lova. Söndagens träningspass var det. Efter mycket om och men, och lite hjälp av en trevlig man så åkte vi hemåt. Käkade brak middag som satt som en smäck och sedan blängde vi lite tv.

Idag har jag målat trappa och efter det tog jag en tripp in till stan och Harrys.. Got ya! Nej till Clarion hotel för infomöte inför jobbet på julgalan. Ska bli skoj, peruken som vi måste ha skulle jag ju helst slippe men icke...
Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag här och försöker tina, hatar snön och vinter, så enkelt är det!
Nu ska jag tjata på pappa så vi kan laga mat, hungertåget är på ingång, sen blir det nog trappmålning in i det sista! Skål på den!


Where are you going my friend?

Hej hej hallåååååå!
NU kom jag hem för första gången efter kalasandet igår. Blev bålsta och sedan direkt till bagis på adventsfika!
Helgen har varit mer än awesome och det tackar jag mina härliga vänner för. Riktigt jäkla kul helg!

Nu ska jag ner och tracka Hushållerskan och Sjömannen, sen blir det en fet biff med massa gotte till middag, det slinker nog ner ganska lätt!

Hejsålänge! :)

Song of the day!


Piece by piece.

Vilken seg dag! Har legat halvt avslagen i sängen större delen, trött inte bakis! Sen vart det städning och sånt, och nu är jag nydushad och redo att fixa mig. Sara anländer om en timme, då blir det middag, alkohol och idol tills vi förflyttar oss in mot stan och Harry B James! Det var typ det. Vet att ni ville veta!

Ha en king fredag och gör inga dumheter. Skål!


They don't really care about us.

Alltså, igår innan läggdags bestämdes det för att dra till Station, vilket jag tänkte hela dagen och så blev det. Kom hem efter stängning och somnade i princip direkt. Vaknade alltför tidigt för bror i ett nötskal hade tagit mammas nycklar så det var bara att pallta på sig kläder för att traska dit och överlämna mina eftersom hon skulle iväg, men ingen trask för far var så snäll så och körde mig. Hem och käkade och nu tänkte jag kvarta nån timme. Sen är det full rulle. Städning och trappfixning. Ikväll kommer Sara på middag..igen! Är ensam hemma och eftersom vi ska ut efter, ni vet vart, så tänkte jag att hon kunde pallra sig hit innan. :)

Nej nu ska det slumras till och så hörs vi när jag inte sover, smart va?

In your head they're still fighting.

Jamen hallaaa!

Lönen hade kommit, och är nu ett minne blott! Köpte mig en kjol på REA så så farligt är det inte, och sen hittade jag en tröja eller rättare sagt jacka på HM som jag bara var tvungen att ha. Den liksom skrek, riktigt högt efter mig och jag kunde inte låta den vara. Det står mitt namn all over den! Så den fick det bli, men inga sura miner här, för den kommer jag nog bo i! Eller ALLA pengar är inte slut. Jag är en blandning av en riktigt bra spenderare och en riktigt bra sparare. Tro mig, kan hålla i pengar ett bra tag och dra ut på det. Nåja, nöjd är jag iallafall. Så det vart hem och slå sig ner här vi mitt nya beroende, bubble popp. Lite gitarr har jag lyckats med också. Nu är det halv8 hos mig och snart mat. Sen blir det tv-tittar kväll. Och imorgon är det äntligen fredag, har kännts som fredag idag men icke sa nicke!

Kan ju passa på att säga att jag inte gillar vintern och snön för fem öre, den som tycker om det, har en skruv lös. Ingen julkänsla har jag fått heller, ingen jullängtan. Nånting har ju gått riktigt snett för jag brukar se fram emot julen.





Nu är det ju svartvitt men ack så fin den är!


Song of the day!


Föredrar denna med Metallica, den är lite mer hardcore!


I just want to say hello again.

Goddagens!

Blev kanske inte sådär jätte mycket sömn inatt heller, tjatigt? Tell me about it! Och drömmarna orkar jag inte ens gå in på, vad faaan försiggår där uppe?!

Blev väckt vid 11 tiden och gick ner och käkade lite, sen satte jag igång med städningen. Övervåningen är nu klar, likaså mitt rum. Väntar på far sen ska vi börja med trappan. Yasmine har lurat upp mig till centrum också, så när hon ringer om några timmar är det bara att fixa sig och sedan ut i yrvädret! Att det ska blåsa så satans mycket hela tiden gör inte det hela roligare. Och jag hoppas på fan att min lön kommit in, annars går jag nog i taket lite!

På återseende!

nothing else matters.

Tjabba!

Jag har fastnat för ett spel på fejjan, Bubble Popp! Och det är fan inte okej, för när jag väl fastnat, ja då har jag fastnat! Har dock lyckats rensa lite i mitt rum, lirat gitarr och skrivit lite mellan varven. Nu måste dammsugaren ta en runda i rummet också, fast det får vi ta imorgon eller nått, när jag har tid. För imorgon blir det tvättning, slipning och målning av trappan, eller ja så mycket vi hinner, sen ska man städa övervåningen också plus träffa YarreBarre i centrum vid 4 snåret! Man tar åt sig mycket jobb och saker när man inte har ett riktigt jobb. Men tro inte att jag letar, för det gör jag! Fast det här är roligare, man får lyssna på hur mycket musik man vill och nästan hur högt, vilket inte skulle ske på en vanlig arbetsplats, sedär!

Har krupit under täcket, bandit är på och spelet är uppe, så ska spela lite innan jag ska försöka somna! Godnattpåree!


<3


I know that you know that I know what I want!

Väldigt passande till denna dagen! 30 days!


Song of the day!


Twist and shout.

Tja tja. Är på liiiiiite bättre humör nu! Blir inte förvånad längre. Skulle inte förvåna mig om jag halkar och slår ut tänder innan den 8nde så jag måste ha räls ännu längre.. Well well.
När jag gick och dog lite så kollade jag på Knucklehead, blev The Runaways igår som förövrig var mycket bra men väldigt speciell, min typ av film, och den handlar ju om musik så varför inte liksom, anyway, kollade på filmen idag och slumrade till några minuter när den var slut, sen klädde jag på mig och jag och far åkte och lunchade på kinarestaurang, det var ett tag sen. Efter det åkte vi till mor, hämtade skor, jacka och gitarr, vidare till centrum för att klacka om skorna som förövrigt inte gick att rädda, illa. Så far traskade till DinSko och jag skuttade efter, blev då ett par skor rikare som jag spanat in. Ett par rejäla jäklar! Efter det hem sen vidare till Solna, sen plockade vi upp Eva och sist till Maxi. Satt ner i 3 timmar utan att gå. Men tiden får fort när man har roligt!  Nu är vi hemma, jag sitter med gitarren och snart ska vi keka. Där har ni! Har inte vart ute sen i lördags och när man kommer ut ja då ska man runt i halva stockholm.


Jag vill typ ha sommar!


Don't bring flowers after I'm dead.

Nu är jag arg. Visste att det inte skulle bli av. Liksom för bra för att vara sant. Så efter 4 timmars sömn, hungrig och med rälsen kvar går jag nu och dör lite. Den 8onde december är det sagt, men jag tänker fan inte hålla andan för jag har inte den turen här i livet. Och vädret kan ta sig så långt det bara går. Hej!

I laughed so hard I think I died.

Hej hej hallå!

Är nyduschad och nerkrupen under täcket. Mycket skönt. Kollar på bartenderskolan och ja vad ska man säga, det ser ju grymt roligt ut! När det är slut blir det film, Knucklehead och förhoppningsvis somnar jag hyffsat tidigt för imorgon är det tidig uppgång. Cirkus 07.30 ringer klockan, och ja, det är tidigt för mig. Och om inte rälsen ryker så går jag i taket. Då sliter jag bannemig ut den själv!
Nejmen så god natt då!



Love!


Don't regret anything you do, because in the end, it makes you who you are.

Den här videon får mig bokstavligen att rysa i 7 minuter!

 


Song of the day!


Livin' on the edge.

Hola!

Tisdag och vackert väder ute! Har varit ute och sprungit sisådär 1 mil. Man måste ju passa på när det är soligt och varmt! Nej juste, så gick det ju inte alls till! Eftersom jag hade svårt att somna inatt igen så blev det uppgång klockan 1. Inget jag är stolt över men så kan det gå. Ner och äta sen satte jag igång och fixa köket och vek tvätten. Sitter nu i soffan med Bandit 106,3 på och nördar. Har spelat Icy tower men mitt temprament är inte att leka med så jag stängde av innan datorn kunde flyga ut genom fönstret. Ska träna lite nu hade jag tänkt sen vill jag möblera om i rummet. Får se hur det slutar!

Imorgon!

We drink, we cry, we fart, we fight!

Har varit en chill dag, kollat lite utbildningar och jobb och gjort det jag är bäst på, lyssna massa musik! Käkade middag framför tv:n idag med Eva för omväxlingsskull och kikade på Halv åtta hos mig, slår på stort när far inte är hemma, skämt åsido. Nu ligger jag i min säng och spelar Icy tower, som på den gamla goda tiden. Får se hur länge jag ska envisas med att spela det innan jag totalslocknar. Känner att ögonen börjar svacka lite nu.

Snart är det helg! Godnatt!

the pretty reckless

Fick nyss nys om den här låten. Ganska bra må jag säga!


Song of the day!


This is it.

Hellu!

Igårkväll fick jag tummen ur röven och kollade på Michael Jackssons This is it! Haft den ett bra jäkla tag men aldrig kollat på den. Men kan säga såhär, den konserten hade vart magisk! Jora, rösten var densamma!

Sitter här ensam hemma framför Ellen, tvätten är i maskinen och jag ska nu sätta igång med träning. Jag är på konstigt humör och vill göra nått, men kan inte riktigt sätta fingret på vad! Nåja!



Song of the day!


Look behind the crowd!

Hallelåjah!
Jamen vad ska man säga. Helgen har varit grym! Sara kom över i fredags och vi käkade mycket god middag. Sen gick vi upp och kollade idol och drack tills vi fick rusha till bussen. Kvart över 10 tåget in till Harrys. Där var det inte mycket folk men ganska så mycket med tanke på att det var helg innan löning. Hade en myyycket skoj kväll med roligt sällskap, med undantag för vissa komplikationer. Men vad vore inte livet utan dom?! Taxi med bålsta killarna efter stängning till Solna i hopp om rum på hotell men det var smockat så taxi vidare till bålsta. Efterfest och sova. Hem igår, dock arg som ett bi, rövtåg! Då vare bah till och fixa sig för att sedan äta middag med bror och hugge på besök. Mycket gott sen vid halv11 snåret åkte jag in till stan igen. Harrys och där var det smockat! U2 coverband som för övrigt var grymma. Träffade på folk jag minst anade skulle vara där men trevligt var det. Dansade in till sista låten sen var det ut i ruskvädret för att åka hem!
Är ruggigt nöjd med den här helgen, såna gillar vi!

Har varit ensam hemma hela dagen idag och den har spenderats i soffan till repriser och musik. Som en söndag ska! Nu är det inte långt kvar till fredag igen, håll ut. Men först är det onsdag, och den dagen har jag väntat på i snart 3 år!

Adjö!

Ingen vill veta vart du köpt din tröja

I'm alive och mår prima! Grymt bra helg må jag säga! Riktigt kuuuuul! <3 


I want to break free!

Hej och hå! Gårdagen var myyyyyycket skoj! Riktigt kul faktiskt! Efterfest i bålsta och kom hem för nån timme sen. Är nu nydushad och ska fixa mig sen väntar en mycket god middag med bror och hugge på besök. Harrys ikävll igen för er som inte redan räknat ut det!

Hörs imööra! PUSS

Once again, you know the deal! Cheers!

God afton! Då är fredagskvällen äntligen kommen. Har vart och handlat och pantat med far sen vare hem och städa. Så nu är hela huset fint, precis som allt annat jag rört vid! Är nu nyduschat och insmord och ska snart pallta på mig kläder för att gå och möta Sara. Börjar bli lite fundersam. Sjömannen och Hushållerskan är inte hemma än, och enligt deras tankar så ska vi äta klockan 7. Vilket alla som känner folket på mårdvägen vet att så kommer det icke bli. Far inbillade sig att dom skulle vara tillbaka till klockan 18, vilket dom inte är! Så mat framför tv:n ikväll då, eftersom 20:00 ska gamlingarna kolla på Doobidoo och jag ville se Idol, men dom planerna kan jag nog glömma. Nåja, nog med gnällandet och på med kalashumöret en fredag som denna!
You know the deal, Harrys ikväll! Måste visa umeåborna hur vi stockholmare gör!

Pik till JennyBästavänPitkänen! VI SES PÅ HARRYS! :)

Ha en king fredag!



Song of the day!

Love it!


Your love is my drug!

Nejmen tjenare! Fredagen är äntligen kommen och jag är trött... Stängde ner hyffsat tidigt igår för att försöka sova, och tro mig, jag försökte utan vidare framgång. Blev uttråkad av att försöka sova, for real! Låg och vred och vände mig och lyssande musik och började tillslut messa folk. Messade med Monzy ett bra jäkla tag tills jag äntligen lyckades somna vid halv4. Och då hade jag stängt ner datorn strax efter 12. Var påväg till att gråta för jag så gärna ville sova. Nåja, nu har jag fått sova lite iallafall och det är äntligen fredag. Har precis pratat i telefonen med bästavän och Veronica om kvällens planer. Ska nu klä på mig för att åka iväg och handla med far, sen hem och jobba igen. Och ikväll får vi besök vid middagsbordet, nämligen Sara.

Nejmen adjö sålänge!

Livin' on a prayer!

Sådärja! Det var den dagen det! Snart är det fredag och som vi längtat! Dagen har iallafall bestått av jobb, eller aa husshållssysslor. Först fixa köket, sen bytt däck och till sist städat i princip hela övervåningen. Lyckas dock aldrig fixa iordning mitt egna rum! Nu har jag lagt mig under täcket och ska väl kika nån film. Hoppas jag lyckas somna aningen tidigare idag än inatt för imorgon väntar en hel del jobb då också och en troligtvis galen kväll på stan. Så det så!

Nu blir det nån sorts film, vilken vet jag icke! Sleep tight!



Song of the day!


Händig är bara förnamnet!

Ja jävlar i mig vilken händig kvinna jag är. Bytte däck på bilen för första gången alldeles ensam, eller aa, med en far som tittade på och plockade upp efter mig. Dom har nog aldrig suttit bättre. (Inge illa menat far :) ).
Men nu har ryggen självklart tagit stryk så en massage på detta skulle inte sitta fel. Men först ska jag fortsätta aktivera mig!


You are not easy to read!

Tjatja!
Kul att jag somnade halv 6 imorse. Kunde inte sova och fastnade totalt på felsms.com. Sen när jag väl skulle göra ett försök till att sova så fladdrade alla tankar runt i huvudet på mig. Så vid halv 6 tiden tror jag att jag lyckades somna. Vaknade för en halvtimme sen och tro mig kunde sovit vidare, men icke. Med tanke på att jag ställt klockan på 11 för att INTE sova bort hela dagen så kom det inte på fråga att sova mer efter klockan 1. Sitter i sängen och gör absolut ingenting. Ska ner och göra frulle nu, eller aa mer lunchliknande blir det väl, sen ska jag byta däck på bilen, om det funkar. Ska nog slå på stort idag och städa här uppe och rensa rummet. Allt för att hålla sig sysselsatt. Bara jag får dunka musik så är det nemas problemas!

Adjö!

det är inte lätt när det är svårt!

As kul att jag inte kan somna. Är inte ens trött även fast jag borde. Och sitter inne på hemsidan Felsms.com sen bra många timmar tillbaka, det går inte att sluta läsa! Nåja får försöka slita mig och göra ett försök till att sova. Snö är det också, woho...

God natt!

!

1 vecka kvar! :)


Nobody said it was easy!

Hallåååe!

Sitter nu hos far efter en god middag och kollar på matchen. Sverige - Tyskland! Satan vad fotbollssuget kickar in. Kanske inte världens mest spännande match men det är en match och då kollar man! ;D


Song of the day!


It's like a dream I'm afraid to wake up from!

Hejhejhallå! Idag mår jag bättre och trots alla sjuka drömmar har jag lyckats sova! Gick upp vid tolv tiden och käkade sen satte jag igång med gitarren. Har även packat klart och städat rummet och nyss höll jag på att göra årets vurpa. Snubblade på dammsugaren och ramlade rätt in i dörren -.- ! Hjärtat höll på att ploppa ut och trodde tänderna skulle ryka men I'm alive!

Nej ska höja volymen och slå far en pling!


<3


alla sätt är bra utom dom dåliga!

Hallihallå! Jag mår bättre förtillfället, smärtan är borta! Får se hur länge det håller sig nu då. Blev en vända upp till centrum och helsike vad mörkt det blir snabbt och tidigt nu förtiden. Jag vill inte ha vinter! Sen vart det hem och plocka fram kläder inför packningen. Har även lirat lite gura och det börjar arta sig, men en braaaaaaa bit kvar! Sökt jobb har jag även det gjort, och jag ber till alla gudar (om såna finns) att jag får jobbet! För ska jag lyckas få plugga inom en närmare framtid och göra det jag vill så måste pengar in, och alla vet att Cash is King!

Sitter och lyssnar på musik och alla som känner mig vet att denna är en stoooor favorit. Så fort vi är ute och denna spelas på högsta volym går jag lös. Får samma gigantiska leende och ryser lika mycket varje gång när Slash börjar med det bästa introt ever!



Song of the day!


We are who we are!

Goddagens!
Kan inte påstå att jag mår bättre idag, smärtan sitter fortfarande i, mmm I just love it! Kollade film igår, Streetdance 3D. Och lyckades se hela filmen. Den var faktiskt ganska okej, sköna danser, och fysatan vad sugen man blir på att dansa! Men så vid 3 tiden lyckades jag äntligen slumra till och har vaknat, somnat osv hela natten. Väcktes av mor nu vid två ur en störd dröm. Den var så wierd!
Har precis ätit och nu ska jag in i duschen för att kila upp till centan med mor.

Adios!

Jag är tuff brud i lyxförpackning!

Suck! Skönt att denna dagen snart är över. Har kännts som en så meningslös dag. Mått rumpa har jag. Världens mensvärk och ryggsmärta, och helt klar i huvudet har jag varit långt ifrån. Humörsvängningarna är inte att leka med. Tillbringats för det mesta liggandes, men har lyckats fixa massa bra musik, och då mår jag bra! Sitter och kollar på lördagens avsnitt av Så mycket bättre, tyvärr så är det det enda jag sett. Bra är det iallafall!

Svettig över pengafrågan till helgen också. På nått vänster måste jag fixa det, för jag är bortlovad till Sara hela helgen eftersom det kommer besök från Umeå, så Harrys ska tillbringas på. Inget nytt att vi ska dit, men jag skäms inte för det! Nej nu ska jag fortsätta titta och försöka göra mig av med mitt Ballerina kakor sug! Åh det skulle ju sitta så förbaskat bra!




If I sing my little song, would you follow me home?!

Ikväll är det fotbollsgalan i all ära. Och kungarna i Hoffmaestro och Chraa uppträder. Ni hittar alltså mig framför 4an klockan 20.00 ikväll! Skål!



Amen det är ju bara för bra!


Song of the day!

Ett mästervärk!


Cuz baby you're a firework!

Tudeluu!
Måndag all over again. Och gårdagen spenderades som sagt bara hemma. Kollade filmerna Wanted och The flight of the Phoenix som gick på trean, mycket bra filmer!

Har precis ätit och kollar Ellen just nu, ska slänga iväg CV och sedan får vi se. Mår inte tiptop idag tyvärr, och irriterad är jag också.

Over and out for now!


Brand new start.

Goddag goddag! Det är visst söndag idag, vilket innebär inte röra sig utanför dörren. Men Yasmine lyckades övertala mig att gå ner till Valla och handla mat så där sprack det. Men nu stannar jag inne!
Gårdagen var mycket mycket trevlig. Mor och jag förflyttade våra rövar från hemmet till Hammarbysjöstad och kusinfirande. 17 och 27! Efter en mycket trevlig vistelse där tog jag mig vidare till Harry B James. Kan ju inte påstå att jag var ensam om att åka tunnelbana från gullmars inte. Nej där vart det smockat på hela perrongen. Nåväl, på Harrys var det mycket skoj som vanligt och mycket folk. Efter en trevlig kväll fick jag skjuts hem av Monzy, thanks man! Somnade till musiken i vanlig ordning!

Nu ska jag återgå till repris tittande ett tag. Puss!

Och puss till pappa på farsdag!


And I'm like, Fuck You!

Sverige vann och jag mår förjävla bra idag! Färdigfixad och redo för att sticka är jag också. Måste bah få liv i bror, och det är inte lätt! Till Hammarbysjöstad för kalas sen vidare till Harrys efter, som jag längtat, och Sara älskling, du vet vad jag sagt! :)

PUSSSSSSE!

Välkommen till Haninge!

Gårdagen var skoj. Eller aa så länge det varade, vilket inte var så länge. Klockan 1 vände DJ1 och DJ2 på klacken och gick hem, så musiken dog. Sen kom dom på att det fanns en stereo så musiken återupplivades, men då hade folk antingen lyckats dra sig ut och hem, eller skapat bråk. Surprise surprise! Fast det var ovanligt lugnt igår må jag säga! Efter lite tjaffs i vanlig ordning så drog ett gäng till Lina. Var inte långvarig där! Så hem och sov efter!
Nu är jag vaken och det är hockeyhockeyhockey nu! Så på återseende! ;D

Jag mår förövrigt prima!


In the shadows.

Nu är det Idol som gäller medans jag väntar på att Jenny och Lina anländer till vallavägen, sen kilar jag och Yas vidare dit och förar innan lokalfesten. Ölen är kall och god och Olle är snygg, allt är som det ska!
HEJA OLLE OCH JAY! Och det bästa är ju att det är rocktema! Jay kommer kicka assssss!

Have a king friday!


PARTY!


!

Jag trodde bättre om dig, faktiskt! Vad gick snett?!


Dagens!

Hallihallå!
Vilket ruggigt väder, regn och äckel, fast det har ju varit värre. Som sagt så var vi iväg och handlade presenter, i centrum och handlade mat. Kom hem och åt lite och nu är jag färdigduschad och redo att fixas inför kvällen. Vad jag vet så ska jag och tjejerna träffas innan för att föra och sen kila till lokalfesten. Börjar bli taggad nu faktiskt!


Nu ska jag måla naglarna och dona. And you know the deal - Skåååål!



Låttiteln säger allt!


You know you make me wanna shout!

Godmorgon Sverige!
Det är fan ett under att jag är vaken innan 12, av mig själv! Har drömt helt konstiga men endå bra drömmar inatt, voyvoy, vad försiggår där uppe! Vaknade 11 och bestämde mig fasiken för att gå upp. Nu är det full rulle här, mor och jag ska fixa oss sen kommer morfar och hämtar oss och vi ska handla present och lite annat. Och ikväll lutar det åt lokalfest, kan bli intressant!

Nej här blir inga barn gjorda! PUSS!

Dagens!

Det här är en låt jag aldrig tröttnar på. Det går inte annat än att älska den!
Enjoy!


Up high, down low.

Sverige vann. Vart en riktigt rysare där på slutet men det slutade 4-3 till oss! Efter matchen blängde mor och jag på Robinson följt av Helenius hörna, där snyggingen Ola Rapace gästade. Han är mig one piece of handsome ass! Nu ska jag krypa ner och kolla på Wall Street Money Never Sleeps med snyggingen Shia Labeouf och försöka förtränga godissuget!

Auf wiedersehen!




Han måste vara efterbliven!


Hockeyhockeyhockey!

Är mätt och belåten och redo inför kvällens hockey! Yeeees! Tre kronor mot Tjeckien. Måste ju erkänna att det skulle sitta ruskigt bra med en kall till matchen.

Hockeyhockeyhockey!


I wanna free fall out into nothing

Hallådär! Ja jäklar vad tiden går fort! Redan torsdag och imorgon är det den efterlängtade fredagen!
Vaknade vid 12 tiden och tog mig lite mat, sen vare bara att pallta på sig kläder och kila ut på promenad med Yasmine och monstret. Efter en timmes härlig promenad sitter jag nu i mitt rum och plinkar på gitarren. Sakta men säkert som sagt! Ska träna lite snart sen får vi se vad jag hittar på! Leta ännu mera jobb skulle inte sitta fel..

So long!

Man kan inte förstå det, man måste acceptera det.

Sådärja. Yasmine gick precis och nu är jag nerbäddad och redo för film eller sömn, det som hinner först helt enkelt. Det blev 3 filmer. Först ut var The tourtured. Ganska bra faktiskt, lite oförväntad, men slutet kunde man skippa! Efter blev det The taking of pelham123. Hade ingen aning om vad den handlade om! Så inga förväntningar på den, men bra var den! Och John Travolta kan verkligen se badass ut! Sist ut belv det Jonah Hex. Det var ju inte mycket att hänga i julgranen. Kan helhjärtat säga att den var dålig! Skulle sett en till men kom aldrig fram till någon så blev massa babbel istället. Nu blir det Patrik 1.5. Den är inte speciellt bra, men då blir det bara lättare att somna. Så god natt gott folk!

Red light, yellow light, green light, GO!

Sådärja! Nytränad, nymatad och nyduschad! Sitter nu i mysdressen och väntar på Yasmine. Vi ska ha film-marathon. Minst 4 filmer ska in! Vilka 4 har vi inte riktigt klart för oss, men det kommer recension om dom sen!
Har även jobb för halva december klart så det känns skönt. Lönen kommer dagen innan julafton så det blir ut och brottas med folk om julklappar på dirren när den är på kontot, looking forward to it! En tatuering i mellandagarna har jag och Sara klämt in också, det däremot, am I looking forward to!

Nej lite gitarrplinkande i väntan på seg-ass! PUSS!

Så jävla bra! Tröttnar aldrig!


free fallin'

En mycket bra låt, som jag snart kan på gitarren. Den är inte speciellt svår, men med små fingrar kompliceras allt!


Don't ever change.

Godmorgon!
Ja lite så är det för mig! Fattar inte hur mina nätter kan vara så konstiga v a r j e  natt! Vaknar, somnar om och om igen, och drömmarna ska vi inte ens snacka om. Ibland undrar man ju vad som pågår uppe i knoppen, jag kan ju inte vara helt frisk alltså! Och ryggsmärtan ska vi inte heller snacka om... Men men, jag är vaken iallafall och har precis ätit lite. Ska kolla klart på Grown-ups som jag började kolla på igår sen ska jag kolla jobb och träna lite I think!

Smell ya!

Hold the line.

Det var den dagen det! Tiden går fort när man har roligt, och snart är det helg!
Har lyckats städa rummet, träna gitarr, träna och kollat kurser idag. Slängde även in en film, Letter to Juliett, för andra gången. Härliga tider att det kostar mellan 30-40 lax att plugga, men på nått jävla vänster ska jag uppfylla mina drömmar! What if när jag är gammal existerar liksom inte!

Nu ligger jag och kollar på Bartenderskolan och är nyduschad. Nej utomlands skulle sitta fint va! Blir nog en film efter detta tills ögonen protesterar! God natten!

There's no such thing called love!


AB|||



Senaste albumet med Alter bridge,  AB||| är enastående!


Jag är ingen morgonmänniska!

Hejhejhallå!
Jaaaah! Som sagt så var vi uppe med tuppen idag men det gick ganska snabbt så tillbaka hem i skitvädret och käka frulle och kolla klart på The other guys! Klart en rolig, galen och sevärd film! Kollade på första avsnitten av Ung och bortskämd, och dra mig f*cking baklänges! Stackars barn! Det är fan tragiskt att se på. Dom tror verkligen pengar växer på träd. Nåja, efter det så slocknade jag och vaknade för en halvtimme sen. Tittar ut och blir så lycklig, haja ironin! Jag rör mig inte utanför dörren i detta vädret iallafall, det kan ni fethaja!

Nej nu ska jag träna och plocka ordning i rummet som jag inte gjorde igår!



Haha! En liten skit Linnea!


Street of dreams!

Sådärja! Har precis krupit ner i en nybäddad säng, härligt! Har kollat på kvällens program och nu ska jag kolla film, The other guys står och väntar på mig! Får se om man lyckas hålla sig vaken till PH börjar. Imorgon blir det tidig uppgång, Yas och jag ska iväg en stund på morgonen, 8 går bussen! Damn vad har jag gett mig in på. Bah hem och sussa efter, kan ni fethajja! Nej dags för film och satan vad jag vill tatuera mig just nu! Mina 4 älsklingar väntar på att hamna på kroppen!

Slänger in ett godnatt medans jag endå är här! Smell ya, godnatt!

Gnällspikars!

Har planetens största gnällspik på besök. En blandras vars namn är Sisko(stavning)! As söt men gnäller tamigfan heeeela tiden, förutom när han blir kliad eller får godis... Hundar vet hur dom ska utnyttja oss människor minsann!


Can you feel him? Somewhere in the fallout.

Goddagens!
Vaknade vid 1 efter en djuuup sömn med massa skumma drömmar i vanlig ordning. Gick upp och började leta jobb och kolla kurser. Vill nämligen utbilda mig till Ljudtekniker. För musik ska jag ha runtomkring mig hela tiden! Åt lite tacos nyss också och nu sitter jag med gitarren. Har varit dålig på den fronten men nu jävlar! Dagen har en del småsaker att bjuda på, leta jobb, kurser, gitarr, musik och städa rummet+bädda rent! Träning ska klämmas in också!

jag vill tatuera mig...typ nu!


Life must go on!

God natten!
Då ska vi se! Igår gick jag som sagt ner till Yasmine en stund, sen vidare till tåget och stan! Mötte upp Sara sen tog vi våran trask till Harrys. Inte mycket folk när vi kom men ett ögonblick senare var det smockat, me like! Danne kom dit och umgicks med oss och den filuren har nästan fått mig att gilla Jack Daniels. Gårdagen var mycket skoj men tycker tiden bara flög iväg! Blev efterfest i tallis med Sara. Stannade kvar där ett tag idag sen gick jag och Sara till pizzan. Den satt som den skulle kan jag ju säga. Satt där ett bra tag och pratade om allt. Har inte skrattat sådär mycket på ett bra tag, tårarna sprutade! Det behövdes! Väl i handen mötte jag Yasmine vid sibylla, hon var hungrig sen vidare hem och slänga sig i sängen. Och här har jag legat hela dagen. Kollat DH och EMAs och nu blir det nog film! 

Harry B James i mitt hjärta. Hur muppigt det än låter så har jag alltid roligt där! Trivs som fisken i vatten!

 



Are you kidding me?!

Jag lever. Kom hem för inte så länge sen och nu degar jag i sängen framför Desperate Housewives. Gårdagen kommer sen, när jag har ork!

I want to break free!

Äsch, nu drar jag ner till Yasmine och dricker lite, hörde att hon bjuder på mat också, tackar man inte nej till! Ses när vi ses, hörs när vi hörs!


Never alone, always alone!

Sådärja! Kikade på en film, Charlie St. Cloud. Mycket mycket bra film, väldigt söt! Är inte så mycket för kärleksfilmer men den här var ett undantag, var inte bara kärlek heller för den delen! Efter filmen tog jag mig en lång skön dusch och nu sitter jag här. Groggen är precis upphälld, musiken dånar och jag är glad! Inte så konstigt kanske! Påklädning och sminkning väntar!

Min kväll spenderas ju på Harrys, och eran?! ;D



I wanna know your name!

Nejmen tut i rutan!
Jaa vad ska man säga, en lugn kväll går inte att ha. Eller att sitta hemma en fredag funkar inte. Kollade idol med mor och Skavlan där Slash gästade, sen vart det bara att fixa sig lite hastigt för att bli upplockad av Walter, Matte och Geten. Vidare in till stan för att plocka upp Nico och lämna bilen sen vart det till Studio54. Första gången och det var nice faktiskt. Vid stängning tog vi en taxi och droppade in på Lobby. Där dansade jag och mina små kycklingar loss till stängning. Efter mycket eftersnack hann vi med närmsta pendeln hem. Somnade nöjd till musiken!

Vaknade vid 3 (badgirl) och gick och handlade sen satte jag igång med maten. Har precis ätit klart så nu är det horisontellt läge ett tag medans matkoman leker! Ska kika film ett tag sen kallar duschen. Ikväll blir det Harrys! Som vi längtat!


Sooner or later!

Är på aaaaaaningen bättre humör nu än vad jag var för ett tag sen. Kan bero på att jag äntligen kommit fram till hur ännu en tatuering ska bli. Hade mina tankar men nu är det bestämt! Så 4 stycken väntar på att få hamna på min lilla kropp. Älskar't!



Piss!

Jag mår som bäst när jag hör musik i mina öron. Utan tvekan!

Some people believe in God, I believe in music. Some people pray, I turn up the radio!


Raise your glass!

Goddagens!
Gårkvällens jobb gick galant! 700 glada människor skulle serveras och det gjordes. Monzy hamnade på samma jobb som mig och det fick bli min chaffis hem. Så efter jobbet, lite små trött och ont i fötterna satte vi oss i bilen, körde hem en snubbe sen mötte vi Geten, åkte och plockade upp Walter sen körde vi till Vega baren, följt av Statoil. Åkte runt lite och sedan till tyresta by. Jääävlaar vad stjärnklart det var igår. Mycket vackert! Fick syn på två stjärnfall också så två önskningar väntar på att bli sanna. Stod där ett tag och babblade om allt mellan himmel och jord sen vidare till handen. När vi skulle köras hem bestämde vi oss fyra för att åka till Monzy istället, sagt och gjort så åkte vi dit. Spelade massa musik, tv-spel (askul) och drack lite jäger. Efter flera timmars spel vare dags att tacka för oss. Geten körde hem mig och Walter och jag somnade på direkten till musik i vanlig ordning.

Ska nu fixa mig för att sedan gå till banken och centrum med mor. Kvällen ser lugn ut, kan behövas tror jag trots att det kommer dra i partytrådarna.

Pusspåskinkan!


I got the magic!

Slänger in en skön låt såhär innan jag kilar iväg!


Ghost of days gone by!

Godmorgon!
Har varit vaken ett tag nu. Kollade precis klart på 500 days of Summer. Den var mest konstig och irriterande. Helt okey, men inget jag föll för. Nu ska jag träna sen blir det fix inför dagens jobb... Jag orkar inte! Har ont i halsen och ryggen, typiskt när man väl ska göra något. Have a nice day people!






Broken wings!


On broken wings I'm falling
And it won't be long
The skin on me is burning
By the fires of the sun
On skinned knees I'm bleeding
And it won't be long
I've got to find that meaning
And I'll search for so long


För jag är lycklig!

Tjabbaaaaaaa!
Har degat hemma hela dagen idag. Yasmine kom upp en stund och jag piffade till na inför kryssningen som hon och resten av partybrudarna är på. Fixat med bilder hit och dit. Raderat massvis eftersom jag konstant har för lite utrymme på datorn. Jupp, med musik, bilder och filmer i lass blir det lite utrymme kvar. Filmerna ska jag förr eller senare visa också, lovely! Mätt och belåten ska jag bege mig in till sängen och lira lite gitarr och kolla film om en stund och ladda inför morgondagens jobb på globen. Hockeyderby, AIK-Djurgården, inga klackar i taket här inte, men cash is king så det så!

I was there!


He's a king, He's a legend!

Hallådär blåbär!
Oj oj oj säger jag bara! Fy fasiken vilken underbar kväll det var igår! Degade mest hemma hela dagen och kollade lite film med mor, sen vare bara till att fixa sig och fara till Gullmars där jag mötte upp Sara. Traskade ner till fryshuset där vi började vår väntan. Först ett förband som var helt okej. Sen lite väntan till. Till slut dyker dom upp, Alter Bridge, och kickade så mycket ass dom bara kunde! Stod nästan längst fram också, så den korta människan som jag är såg också konserten, tänka sig! Efter massa skrik och bilder så började det närma sig mot sitt slut då en hemlig gäst dyker upp, endast för oss. SJÄLVASTE SLASH GLIDER IN PÅ SCENEN OCH ÄR LIKA MÄKTIG SOM ALLTID! Fan vilken grym känsla! Blev väldigt till mig där! Efter det blev det en tripp till Gröna Jägaren dit Walter, Tim och Danne kom, när det stängdes vinkade vi Tim hejdå och vi andra satte oss i en taxi och åkte till Anchor. Dit jag trodde jag inte skulle sätta min fot än på ett tag. Men dit blev det och där var det liv i luckan. Karaoke och massa folk. Mycket trevligt! Dock ingen garderobsplats även denna gången så fick ha jackan på oss... Efter stängning vart det trask till buss och vidare hem!
Jag är HÄR uppe just nu och gårdagen var en riktigt härlig kväll. Dom ska man ta vara på!






SLASH!


Alter Bridge, here we go!

Goddagens!
Och så var det äntligen den 2 november. Som jag väntat! Ikväll är det nämligen konsert som gäller. Alter Bridge, yeeeeeees! Ikväll kommer jag må riktigt jäkla bra. Stå i en publik som sjunger med till ett grymt band, den känslan är mäktig! Skulle jag kunnat, så skulle jag gjort det varje dag! Det finns inget bättre än musik helt enkelt!
Nu ska jag ta något att äta och sen blir det lite gitarrspelning och träning! Högtalarna går på högvarv som vanligt!

PEACE!




Music. Is. Everything to me!

<3

Nostalgi! Älskar videon och låten. Kloka ord från kloka människor!
Some people believe in God, I believe in music. Some people pray, I turn up the radio!


Yeeeeah!

Gaaaaah! Jag vill till tyskland den 18e december! Bah satt ni vet!


Save me!

Hallååååå! Är åter hos mor nu och ska alldeles strax städa lite. Måste kika jobb och sen blir det lite gitarr också! Jag vill ha imorgoooooon! Fan vad jag längtar!


RSS 2.0