bäst

jag uppmanar er att kika på denna grymma filmen SHOOTER, men snyggingen mark wahlberg (;




helgen

fredag kväll började lite segt men blev hel skoj, mötte upp jenny, jossan och madde för att sedan traska hem till madde och christian där christian, lina och tim väntade, madde och tim bjöd på massa gott och det tog inte lång tid innan man blev lite glader ( ja ni förstår ) , va där ett bra tag och snackade och spelade lite olika spel, gick sedan ut för att möta jossan som hade smitigt iväg, hon hade träffat massa helskojiga människor så jag stannade kvar där ett tag och pratade och lyssnade på musik, gick sedan och mötte jenny och robin för att sedan vandra hemåt till mig, fråga mig ite vad vi skulle göra där för det har jag ingen aning om, men det slutade med att dom käkade upp min godispåse, sedan gick vi ut för att göra handen oroliga, vi gick och gungade -.- , blev inte så mycket med den saken, så jag och jenny började våran färd hem till mig där jenny slockande på dirren. I lördags hände det inte så mycket, gick upp till centrum ett tag, sedan gick vi hem till mig och kikade film, har blivit helt beroende av filmer nu och har planer för att köpa massvis =D, igår gjorde jag inte så myclket, låg och degade hemma som vanligt tills jenny kom och vi gick och solade, sedan gick vi hem till mig för att se film igen,  och nu sitter jag här med jenzan efter att ha käkat brunch på kinan, skit smaskigt och propp mätta är vi nu, så det vart ju lyckat, ikväll vet jag inte vad som händer, det får tiden avgöra, men jag kan nästan sätta en förmögenhet på att det blir film, surprise surprise, men nu ska jag kila för jenzan väntar på mig, stay cool folks !

lite bilder från fredagen:









fredag

hallo hallo, nu är det faktiskt linnea som skriver och inte jenzan (; , sommalovet har bara rusat iväg och jag har som vanligt inte gjort någon större nytta, för det mesta kikat filmer och varit med jenzan vilket inte är så fel det det heller . jag har hittat min älsklingsfilm av dom alla, SHOOTER , så grymt bra och sen är det ju inge fel med mark wahlberg som huvudrollen ;D men måpste kila till centan :o skrivert sen, ciao !

spännande

jenny hära, just nu sitter linnea och rakar sig. allt hår ska bort, stackaren ... det är serena som håller i rakmaskinen. SKOJA, serena håller i saxen och klipper av linneas slitna toppar. värre än så är det inte. tyvärr haha. hade varit lite mer spännande om något sånt hade skett. när serena är klar med linnea så ska hon klippa till min lugg lite (r.i.p kepan). sen vet jag inte vad vi ska hitta på. shit nu höjer felicia musiken ute i vardagsrummet, hela huset skakar. det hon lyssnar på nu är typ en remix av "bet it" med michael jacksson you know? pretty nice om jag får säga det själv. linnea är strax klar, hon kommer vara som ny!! pojkarna kommer stå på led. och det regnar ute, eller ja duggar lite. men det är regn för mig. vart fan tog solen vägen, den sprang och gömde sig. sucker. imorgon är det midsommarafton, har inga planer. INGA alls, fatta vad boring.. någonting hittar vi på. lina har åkt till sangtanna, så hon är utesluten. i miss her already. mamma ska ut med polare, fast först ska hon och jag äta middag. jag ville ha kinamat, men dem hade tydligen inte öppet imorgon. så vi får se vad mamma bjussar på. säkert bakad potatis eller något. snart är limpan klar, spänningen är olidlig. nej det är den faktiskt inte, nu ljög jag hihi. nu räcker det för mig, puss och hej!


limpan

hola guapas! välkommen till limpans nya blogg.



puss jenny

RSS 2.0