you better think twice!

Här var det liv i luckan! Jag lever trots allt! Rösten är dock borta, tyyjp!
Kvällsöppet i torsdags dåra, gick kanoners. Efter det vart det som sagt Station! Mycket trevligt.
Vaknade pigg och glad som en lärka i fredags morse, då var jag hes! Skolan, och sista dagen i köket, forever! I skolan iallafall! För nu går jag ut på praktik... blandade känslor! Inget jag ser fram emot iallafall!
Sov middag efter skolan, en välbehövande en, vaknade upp och då var rösten helt borta! Gick upp till centan sen hem och fixade mig!
Spel och drickande hos Lindströmmarna med massa glada tjejer vart det, mycket trevligt, sedan for vi på lokalfest i Jordbro mannen! Riktigt nice!

Vaknade upp hes och degade hela dagen igår. Sedan vart det fix och vidare till Lindströmmarna. Mötte upp Madde och Kina och sedan vart det Ollan. KNÖKFULLT! Men skitskoj! Efterfest och sedan halkade jag hem.
Varit aningen slaktad idag!

Nej ska fixa CV sen ligga i horisontelt läge resten av dagen typ...


Tjingeling!

'


10 mars <3


My name is Bond, Sames Bond!

God kväller!
Skola idag, och vaknade upp med däppt näsa och halsont... Men tragglade mig till skolan endå, pga. att inte missa tv-inspelningen efter... som inte blev av! Muppen som skulle skicka biljetten hade väl fastnat nånstans innan hon hann skicka iväg dom, för inga biljetter hade vi fått inte. Stannade istället kvar i skolan en stund med Flooden och skrev lite på menyn som ska in i slutet av veckan, good luck linnea! Det kommer jag inte hinna, om jag inte är på två ställen samtidigt!
Åkte till mor idag, maten var serverad när jag kom hit, dulledull! Efter det kilade jag upp till Centan och mötte bror. Han skulle köpa mobilt bredband och lyckades komma hem med en IPHONE också, so did I, nästan iallafall. Grubblade hela vägen hem på att jag kanske hade gjort mitt livs misstag. Tack och lov att jag inte köpte nån kan jag då tycka på ett sätt. Har trots allt ett annat abonnemang som jag måste skaka av min innan jag skaffar mig en sådan. Men men !
Nu är det läggdags, och uppgång 05.55, då är det hockey hockey hockey som gäller! Satans tur att jag börjar 13 imorgon. Då blir det matlagning + kvällsöppet och sedan Station enligt traditionen!

GOD NATTEN! Och om jag inte sa det igår så är kryssningen bokad. På måndag bär det av, ut på de sju haven! Freakin' funny!

Closer to the edge!

God afton!
Har precis krypit ner mig under täcket och börjar bli varm. Kom hem för inte så länge sen från Ollan där jag far, eva och grannarna käkade middag ;D Smaskens!
Idag efter skolan blev det lite pluggning, för en gångs skull. Har nå prov imorgon som jag inte ser fram emot... Men det ska väl gå bra!
Imorgon blir det skola, sen hem och fixa sig för att sedan fara till TV inspelning igen, som för två veckor sen, spännande. Sedan är det match natten mellan onsdag och torsdag och den får vi inte missa. Hade hoppats på den klockan 01.30 men enligt min källa så är den tydligen 06.00 på torsdag morgon. Satans tur för mig att jag börjar 13.00 och inte 07.30 då... Då hade jag ''försovit'' mig kan jag erkänna!

Nej ska kika på Fame nu hade jag tänkt, den nya! Och så välkomnar jag Stefan hem från värmen :)

GODNATT!

ring a ling ling

Godmorgon! Gårdagen slutade med en långpromenad med min kära vän Jenny! Det var ett tag sen och det kändes oerhört skönt att gå och bara prata om allt. Det händer tråkigt nog inte så ofta längre.
Kan ju inte medge att det var varmt direkt, låren sved, hakan var förlamad och ögonen rann, men hell yeah det var det värt. När ja kom hem kröp jag ner i sängen och kollade klart på The timetravellers wife, riktigt bra film faktiskt, rekommenderas starkt.
Skolan började för en halvtimme sen, och här sitter vi nu. Hälften är griniga över alla sena bussar, can't blame them.

Nej dags att göra nytta! CIAO ;D

From bad, to great!

Hej hej hallå!
Är nästan precis hemkommen från skolan, frös röven av mig när jag gick från bussen. D e t r ä c k e r n u ! Trött på snön och kylan, give me summer baby!

Har precis beställt tickets till 30 seconds to mars SWEET! Den 10e mars bär det av! Faaaan vad nice! Och om en vecka är det lov, då bär det av på kryssning ;D sweet number 2! Som det ser ut nu iallafall!

Nej om man ska ta och hjälpa far att måla gästrummet!
PUSS!

Hockeyhockeyhockey!

Tja tja!
Jag lever, det kan ni fethajja! Fryser och är trött på snön är jag också!
Sååå, helgen är förbi och den har varit helt okey! Blev hockey och ollan i fredags och i lördags var det hemma som gällde. Lusten att gå ut i ovädret fanns inte där, så blev Bira och Bowling hemma istället ;)
Degade hemma hela dagen igår och kollade OS!
Uppe med tuppen imorse och kollade Sverige - Finland, såklart! Och till er som inte vet så vann givetvist Sverige med hela 3-0! BRA!
Nästa match är på Onsdag, tiden är dock ett frågetecken än...
Nu är jag i skolan och har projekt, ingen jobbar vad jag ser, nån spelar kort, nån sover och andra är inne på fejjan, så ska det se ut!


Såhär ska det se ut!


när man minst anar det ;D

Tjafan!
Fredag, sweet as candy!
Vaknade svintrött men krigade i snöstorm till skolan, frös röven av mig , och öronen kunde man bryta av!
Har gått skit bra idag som vanligt! När jag kom hem vart det inge sova middag som planerna var, nej jag och far åkte en sväng till mor, sen drog vi till City Gross, och det var fanimig en upplevelse. Första gången för mig, och jag gick vilse, så fick ringa far och stå alldeles stilla tills han hittade mig... Sen hände en del andra grejer men det stannar här på Mårdis! Åkte till Band(it)hagen och hämtade hunden, älvsjö och hämtade 3 små gummorna sedan hem! Duschade och har precis fixat mig. För cirkus en halvtimme sedan hade jag inga andra planer än att kolla på hockeyn, ( ja jag skippade stan pga. snökaos, rekommenderar inte direkt att sitta på nattbussen hem och röra sig en meter om året), men sedan dök Maria Hellman upp i högra nedre hörnet, lite snack emellan och nu är jag överbjuden. Mitt enda krav var att få kolla på hockeyn och självfallet får jag göra det. Efter hockeyn bär det av mot Ollan.. Yes you heard me! Hörde att det var kalasfirande där så oss hittar ni där, baren, inte vid!
Nej nu är det dags för mat, sen rullar jag mot Maria!

PUSS, HAVE FUN!

'


blah blah blah, zip your lip!

God kväll god kväll!
Lyckades vakna och hålla mig vaken genom hela matchen, ofc! Och Sverige vann ju med 2-0. Riktigt jäkla apsweet!
Mindre sweet är mitt dilemma inför morgon dagen. Sverige spelar match igen, perfekt tid dessutom, 21.00. Och jag är ju som sagt medbjuden på vinprovning(?), gratis skumpa och hela köret, sen blir det självfallet en helkul kväll. Dessa två krockar och det skär i mitt lilla söta hjärta... Är ju råtaggad på partykvällen, men vill fan inte missa matchen heller. Mina söta små kompisar vill att jag ska spela in den.. SPELA IN, amen hallå! Big fat no no.. Följer jag med så går jag med hörlurar och lyssnar på matchen via radion i värsta fall.. Min plats finns iallafall kvar som gulltess håller åt mig :) Känner jag mig rätt så löser jag detta på ett sätt, bra eller dåligt!

Men iallafall, påtal om trött så lyckades jag fanimig komma upp och i tid till skolan idag, kors i effing taket säger jag. Pigg var jag inte men tröttheten gick över till övertrött! Har i stort sett iallafall gått bra idag, i stort sett.

Nej nu ska jag och far äta middag och vid halv åttisch kommer Orre IGforss och hämtar mig + resten för bio ikväll på heron. Nio bion och Farsan på bioduken.
Jag <3 OTH!

PUSS OCH GODNATT! aptrött Linnea imorgon- check!

'


!


Lill-lördag!!!

Hej hej hallå!
Tänkte skriva ett god natt inlägg. Ja såhär tidigt, men jag ska faktiskt upp om några timmar igen då det är HOCKEYHOCKEYHOCKEY! Så jävla råtaggad! Matchen börjar 01.30 slutar runt 4isch, då är det bara sussa om tills klockan ringer och skolan börjar 07.30... inte lika taggad nej!
Sov som en kratta imorse men lyckades endå komma till skolan i tid. Var dock ett åskmolm imorse eftersom jag vaknades av en skallning, av mig själv(?) En annan femma!
Kök idag och det har gått som på en rekmacka. Kom hem, kollade ytterligare ett avsnitt av OTH <3 sen drog jag och far och hämtade hunden vår!
Har precis duschat och ska kolla på film, förhoppningsvis lyckas jag somna innan filmens slut, men det återstår att se...

Snart är det helg, woho! GO SVERIGE!



Haha så dåligt bra!


'

Så jäkla satans bra!

!


förvirrad or what?!

Fan det är ju bara tisdag idag, ingen hockey inatt inte! Nej det är imorgon natt, satan jag som sett fram emot det! Ser ni vad skolan gör med folk, inte okej!

Ut med hunden, pusshej!

we were the kings and queens of promise

Tjabba!
Är precis hemkommen från skolan, ligger i sängen och lyssnar musik! Dagen har varit mycket bra tills jag nu kom hem... Minsta lilla och det smäller kan jag ju säga!
Kom som sagt till pappa igår, fullt hus vid middagsbordet då bröderna var på besök. Sen lirade vi massa bowling också, grym är jag! Såg på när Kalla vann guld också, pulsen var uppe i 500! Sweeet!
Kom som sagt precis hem, ska snart käka sen funderar jag på att sova, HOCKEY HOCKEY HOCKEY inatt klockan 01.30. Herrarnas första match - check! Börjar 07.30 imorgon vilket är mindre skoj!!!

Humöret höjdes när jag precis blev medbjuden på vinprovning/champagnedrickning på fredag, ska bli trevligt :)
 
ADIOS!

underbart!


there goes my hero

Gårdagen var heltrevlig, käkade gott och hade mycket skoj. Blev en trerätters och en hel del vitlök också (Y)! Lirade twister och kropp mot kropp, haha en hel del skrattande under det kan jag ju säga! Så det ska vi göra om! Kom hem runt 1 tiden. Tidig hemgång men alla vart riktigt trötta på slutet så lika bra att tänka på refrängen innan man slår pannan i bordet. Kikade film när jag kom hem och vaknade, somnade hipp som happ. Konstig natt! 
Blev väck av mor och då var det tårta och skumpa som gällde! Det är ju trots allt allahjärtans dag! Har degat hela dagen, och kikat på två nya avsnitt av OTH, älskar älskar älskar! Så satans bra!
Har precis packat och nu lagt mig ner under täcket. Åker till Spanien två veckor imorgon, sweeet! .... Önskar jag iallafall, men jag drar till Farsan imöra..
Skola imorgon, och jag har ont i halsen.. suck!

Sleep tight!

I wanna dance right now!

Hejsan hallå!
Gårdagen vart riktigt lyckad, för vissa, haha ;D. Tog en löpning till tåget där Hanna var på, illröd, flåsande och svettandes satte vi oss ner och snackade. Hoppade av vi årstaberg, tog bussen och traskade till Sussi i blåsvädret. Där vistades Sussi, Johanna och Shila som redan hade huggt in på både drickan och maten, vi slog oss ner och därifrån gick det ut för. Kommer inte ihåg ett jota från gårdagen... Luring! Vi käkade dansande, spelade spel, drack, drack lite till. Och klockan var alldeles för lite för allt drickande, så en fick gå och lägga sig, och stannade hemma för kvällen, det var inte jag! Vid halv tio kilade vi till bussen, och tuben, sen skiljdes jag vi åt, jag kilade till The bridge medan det andra drog nån annanstans. Väl på bryggan mötte jag hejdundrans massa människor. Fan vad skoj det var! Fick festa med min älskade barndomsvän som jag träffar allt för sällan, Jenny!

Åkte hem och hemresan var förjävligt, om det inte vore för bussen som kunde starta eld när som, så skulle jag hunnit hem till OS invigninigen, men icke sa nicke. Fick sitta vid bussgaraget en kvart helt ovetandes om när ersättningsbussen skulle komma. Frös röven av mig för de kloka vakterna och busschaffisen valde att ha alla dörrar öpnna (Y)!

Väl hemma efter en traskning som bestod av en hel drös svordomar så somnade jag i värmen.

Vaknade vid 1, gick och handlad med mor och nu är jag nyduschad, drinken är upphälld och jag ska fixa mig inför tjejmiddagen ikväll. Twisterspelet är med och ölen. Det ser ljust ut nu ;D

Jenny min älskade barndomsvän som alltid kommer finnas där och vara min bästa vän jag känt sen hon föddes, och jag till höger!

PUSSHEJ, och på återseende!


höj handen och skåla!

God dag gott folk! Kvällen igår vart mycket lyckad., hade riktigt skoj! Samma visa nästa torsdag verkar det som... spännande. Kom hem vi strax efter 10 och käkade lite snabbt sen däckade.
Tidig uppgång imorse och det har gått galant!
Nu sitter jag och väntar på att gå till tåget, möter Hanna där sen mot Årstaberg och födelsedagsmiddag hos Sussi, efter det blir det utgång men vi är inte helt eniga om vart vi ska. Jag drar nog till bryggan där resten av skolan håller hus!
Dricka upp ölen och sen springer jag iväg. Ha en bra kväll! PUSSHEJ!


En scen vid en plats i en stad!

Hejsa hallå!
Idag är jag trött som alla andra dagar. Tidig skolstart och det har gått bra fakiskt. Kilade hem, duschade och fixade mig och nu är jag redo inför kvällen. Ska snart kila till skolan där våran skjuts står, sen beger vi oss in mot stan och tv-inspelning. Ska bli spännande och se vad som väntas. När jag kommer hem är en gåta, men jag kommer vara snorhungrig vid landning hemma iallafall. En havreboll och en påse bilar, eller vad sa dom? Det är det som bjuds på där borta i matväg...

Nej dags att vandra!

Have an ice day!



'


sweet 'n sour!

Dagens avsnitt var inte lika roligt, FÖRUTOM norska fyllan, haha den går alltid hem ;D.
Lyckades få in ett avsnitt av Cougar Town innan Vinterspelen, och snart kommer det visas på femman. Kika på det, det är bra!
Nej nu blir det läggdags, men somnar nog inte förns om några timmar. Imorgon börjar jag 07.30 igen och ser inte fram emot det, surprise surprise. Efter skolan ska jag + några från klassen på en inspelning av ett nytt program som kommer visas i höst(?), ska bli skoj! Hörde att det skulle medverka kändisar?

Nej fan nu började visst Real Housewifes of New Jersey REUNION!
CIAO och god natt!

Nej jag var ju nykter imorse men nu börjar det ordna upp sig!

Tja tja, bagar-berta på ingång! Jupp, det var min uppgift idag, att baka... bröd.. MEN jag fick äran att stå i luckan och skrika ut alla beställningar, där känner jag mig verkligen som hemma, som handen i handsken brukar man säga ;D Kök hela dagen och kan ju säga att det tog emot att gå upp imorse, snoozade in i det sista och drog ut på tiden som satan, men lyckades endå komma i tid. Efter skolan stupade jag i sängen en stund men sen var det bara upp till centan med mor och handla godsaker, nej inte sötsaker!
Kom hem för en stund sen och nu lagas maten, bror har bjudit in sig själv på middag så han drasar väl in om en stund skulle jag gissa.
Om två timmar börjar Vinterspelen , och det gick hem hos mig igår! Haha mycket ruuligt!

'


perfection

Hej hej hallå!
Jisses, höll precis på att gäspa käkbenen av mig... Snortrött är jag MEN det stoppar inte mig från att kolla på Vinterspelen åre 2010 (?). Haha här ska vi skratta!
Slutade inte 18.00 idag utan 17.00 (woho) då vi var klara med våra fina bakelser på konditorin. Jag och Madde gjorde "fina" valentin bakelser, det är ju trots allt snart Alla hjärtans dag.. suck! Nej då, ska äta tårta med mor min :) För den andra filuren bor för långt bort haha ;D.
Kom hem och lagade goda små saker med mamma och nu sitter jag här. Ska ta och hoppa in i duschen nu innan programmet börjar, och SYTYCD blir till att se på reprisen, börjar ju halv 8 imorgon, och ser inte fram emot det!

CIAO!

You got me sleepwalking!

Ja sleepwalking, det är vad jag gör just nu, eller rättare sagt sleepsitting. Började för en halvtimme sen och försökte verkligen dra ut på tiden i sängen. Är så satans trött och hungrig så det bara skriker om det. Bita ihop i en timme sen är det lunch, efter det har vi samhälle och sen drama, till sist konditori(?), och jag lyckades skriva klart drama uppgiften efter mycket om och men igårkväll. Skönt!
Skulle gå på massage idag klockan 3 men min massör skulle vara hemma och vabba så jag avbokade, ville ju trots allt köra kombin! Så får gå runt som en 18 åring i en 90 årings kropp, det är iallafall så det känns förtillfället!

Nej dags att få lite gjort, och MaddeK försov sig idag... Hon ramlar väl in snart, flåsandes och illröd!

PUSS!

Så satans bra!


som grädden på moset.

Guten Abend! God afton! Snart är då måndagen avklarad, skönt! Men innan läggdags måste en Examinationsuppgift vara klarskriven och redo att lämnas in imöra. Det ska vi nog lyckas med. Har kommit en bit på vägen men börjar bli rastlös och vill göra ALLT annat än just skriva... Nåja, samla krafterna sen kör vi som nån klok skulle sagt.
Skoldagen varade inte till 18.00 och nej jag skippade inte sista lektionen utan, kors i taket, så fick vi sluta två timmar tidigare från spanskan. Se där, Alfonso? Fransicso? Sak samma, han börjar iallafall komma in på diggar listan sakta men säkert.

Nej dags att skriva klart, rapa vitlöken jag tröck i mig och digga musiken, allt på en och samma gång!
CIAO!

'



Just go for it, run for it, dive in head first.
Live life with no regret.
Put your heart out there,
don't be scared, you might get hurt,
but it's all worth it in the end.
It will all work out in the end


The best is yet to come!

Här var det liv i rutan!
Tja, haft en bra helt? Jotack den vart heltklart bra ;) Fredagen kunde dock varit aningen bättre, lite småsurt att traggla sig in till stan, stå i kön och sedan inte komma in gratis, trots vi stog på listan. Jag och en nyfunnen tjej som var med i vårt gäng drog iväg, skildes åt vid centralen och jag skulle till bryggan men så blev det inte. SÅ min käre vän Robin kom och hämtade mig och körde mig mot mina hoods, Handen! Drog in på Ollan, kära Ollan och var där med Madde och Katta. Dansade sisådär 10 minuter endast men det var bara en pink i havet mot hur mycket jag och Linda skakade rumpan på Ollan men denna gången på lördagen. Ashit vad kul det var! Nån måste ju få igång människorna och denna gången var det våran uppgift. Drog därifrån vid stängning på efterfest vid Statoil. Fan det var den mest dragiga efterfesten jag varit på. Mycket roligt folk och kravet på att få komma in var om vi röjde gärnet, sagt och gjort. Här fortsatte dansen och musiken brakade. Hemgång... 7.. Sov till fem, krubbade och degade framför tv:n med mor... Och nu sitter vi här, måndag och skola. Ryggvärk och hufvudvärk. Och igår när jag vaknade så kändes det som om jag fått en rejäl smäll på käken. Samma visa idag, men men!

Inga sura miner, snart är det helg och imorgon är det massage! ;)

PUSS!

'


I used to dream about,
The life i'm living now
I know that there's no doubt
I made it, I made it


tålamod är en fiskares bästa vän!

Och så blev det hemma idag också. Efter inte mycket sömn och satans värk i truten så orkade jag inte gå till skolan. Det uppskattade nog mina klassmates också. Skulle vart en klagande liten kock då...
Well well, vaknade vid elva av att posten ramlade in, lät bokstavligen som om nån smällde in dörren med en stekpanna.. Fick mitt kort plus en drös med papper till. Käkade frulle och nu degar jag i sängen igen. Pratade precis med JennyW som föresökte övertala mig om att åka till Upplands väsby med henne ikväll och träffa två dudes, men det lockade inte så mycket. Kändes lite långt hemifrån haha ;D Hade ju lite planer innan så att säga. Antingen blir det  till stan med ett gäng partyglada. Eller så kanske det blir ollan bara? Det återstår att se, dansa ska jag iallafall göra!
Koppla in högtalarna och sedan kör vi!
So long lovers and haters! ;D


sing it out

God afton!
Har precis kikat klart på Glee och Made in Sweden. Imorgon är det Fredag och jag har beslutsångest. Stan eller Handen? Sugen på båda men det lutar åt stan på lördag också, jaja det löser sig. Bara jag får skaka lite rumpa så blir jag glad :)
Haha har precis snackat med en beundrare, ja nej inte till mig, utan till min morfar. Han spelar i ett band och hans beundrare började snacka med mig på fejjan. Fejjan, det är där allt händer! Lite roligt, men inte så intressant kanske. Well well, ska kika på Cougar Town nu och sen sova! Skola imorgon? Får se hur jag känner mig när jag vaknar, men det lutar åt skolan... usch!

Sleep tight, all night!


jag gillar inte klockan, men jag dricker ur!

Hejsan hallå! Torsdag redan och det slutade med att jag stannade hemma. Lika bra, annars skulle jag väl varit en surkärring i köket. Sov till 11 vilket var riktigt skönt, men trots en rejäl sovmorgon så gäspade jag mig igenom hela vistelsen på ÖB med mor. Käkbenen höll på att springa iväg så som jag gäspade. Tog även en tripp förbi centrum och jag lyckades köpa en klänning jag fick span på igår, plus en tröja på REAN, KAP!
När mor och jag kom hem så kikade vi på Sommaren med Göran, som jag även kikade på igårkväll. Haha den va lite rolig faktiskt! Nu sitter jag och spelar hög musik, har lust med en promenix men det återstår att se...
Och Jenny, du kommer klara det! <3



ge mig sommar, ta mig utomlands!


shakin hands

Vädret? Det är inte mycket till att hänga i julgranen va? Nej usch, det räcker med snö nu. Man är ju inte direkt taggad på att röra sig utåt i detta väder, nej på med mys och hålla sig inne är det som gäller. Men ryktet säger att det ska komma ett stormoväder, looking forward to it? Nej inte direkt! Jag har persiennerna nerdragna så jag slipper se eländet, ljusen tända och är nerkrupen under täcket. Och nu blev Sommaren med Göran klar, ska jag se den nu?.. eh ja! Iallafall till Real Housewifes of New Jersey börjar...

HAHA såg precis en reklam på ett program som ska börja. Vinterspelen 2010.. Skadeglädje- Check!

ADIOS!


glory days, pass you by

God morgon!
No school today igen. Pallade inte, ryggen spökade likaså tänderna efter min spänning -.- Så ringde och sjukanmälde mig vid 8, drogade ner mig och sov ett tag till. Käkade frulle och kikade på I love you Beth Cooper, som jag precis kollade klart på. Ingen direkt speciell film, helt okey. Vid 2 tiden kilade mor och jag upp till centrum och nu är jag äntligen fri från räkningar, fri från pengar är jag också. Totalt pank. Hoppas lönen ramlar in i veckan och inte den 25e... Fixade lite små saker också, äntligen!
Nu vill jag ha helg, för jag vill ut och dansa!

Dags för soppa och sugrör.. haha nej usch så äckligt det lät, men soppa blir det iallafall.. Tugga mina ballerina kakor som står i skåpet kan jag ju bara drömma om, för det går inte för sig, icke!
PUSS så länge!

'

I expected more from you


tell me what you gonna do now

Tut i rutan!
Har precis krubbat i mig de efterlängtade vållullana. Och mätt som en plätt är vad jag är. Trött är jag också men innan jag går och lägger mig SKA rummet städas och sängen bäddas rent, rummet ser ut som ett  b o m b n e d s l a g  ! Så städning nästa, sen är det PH som gäller, tro det eller ej.. Skolstart 07.30 imorgon, nej tack! Får se om ryggen strejkar inatt eller inte.
Vill ha helg helg helg, men ännu mera sommar sommar sommar!
På återseenede!

out of my league

Tjosan!
Idag började jag dagen med en försovning och lyckades komma försent till alla lektioner, inte bra! Men jag lyckades fixa en tid med massage och kiropraktik. Det ska bli riktigt skönt! Skippade sista lektionen som var Konditori, kände inte att det var min grej idag. Så nu sitter jag hemma med rumptandvärk och äckelryggvärk, härliga tider ;D Men annars mår jag kanoners! Lite besviken dock, men life goes on! ;D

Dags för handling, sen ska mor och jag göra hennes berömda vårrullar! SWEET!



live and let die

God kväller!
Jahaja, vad har då hänt? I lördags vart det upp och fixa sig nästan direkt för att sedan åka till Trollis och göra iordning innan alla partyglada vuxna ramlade in. Jag, bror, Kusin, Cissi och Antonia var det som härjade!
Det vart en riktigt lyckad kväll med massa sång och bandspelande. Alkoholen får vi naturligvis inte glömma, den flödade som den skulle. Fötterna har fått stryk så det skriker om det men ska man vara fin så får man lida pin liksom ;D
Igår sov jag till 5? Sedan var det bara deg, deg, deg i sängen framför fyra Johan Falk filmer. Fethajja att jag förväntar mig fler! För nu har jag prickat av alla... Och idag stannade jag hemma från skolan pågrund av ryggäckelvärk. Har inte blitt bättre så vi får se hur det blir imorgon..
Nej nu har mor och jag kollat på Slumdog Millionare och nu är det Komedikväll på ettan!


TJINGELING!

RSS 2.0