So you think you can dance!

Kärlek till det programmet. Sitter och kollar på del 1 av finalen nu och det är sick hur mycket talang dom där människorna har. Saknar dansen!





Glömmer aldrig första gången jag såg denna. Rysningar varenda gång!


on the highway

Tjaaa!
Igår blev det varken Snaps eller Harrys som planerat. Hamnade istället på fridhemsplan, och lirade biljard i några timmar. Askul! Sen skulle vi vidare men klockan vart lite mkt så det var stängning. Blev lite nattekäk och sen bussen hem. Men det var en mycket trevlig kväll vill jag lova.
Idag har jag umgåtts med Madde och Sanna, möttes upp i gamla skolan och käkade skitgod lunch där, sen vidare hem till Sanna där vi drack kaffe och kollade på när hon rensade. Sen bilen till blåsut, biltema och sen hem igen. Där var vi återigen personligt stöd vid rensning. Kom hem för nån timme sen och har plockat ordning i rummet. Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart äta nått. Sen lägger jag mig i sängen och läser Welcome to the jungle - Legenden om Guns n' roses. Miket bra bok!


Puss!


Where do we go now?!

Tjappa!
Jah då visar det sig att det blir utgång idag då. Först Snaps för att möta upp Walter och Kusinen, sen blir det Harrys. Iallafall det som är planerat nu! Imorgon blir det upp i hyffsad tid för att sedan luncha med Madde, blir Riksäpplet. Sen blir det en runda till personalrummet och hälsa på de gamla lärarna.

Skål och puss!

Reminds me of childhood memories!

God dagens!
Måndag och en ny vecka är påbörjad! Idag är vi lediga, imorgon också så det är skönt!
Lördagen då! Oj oj oj. Det var lika trevligt som vanligt på raggaträffen, synd bara att jag knappt tog några bilder. Massa roliga människor och skön musik! Efter det blev det bil till vega och släppte av mor1 och mor2, sen vidare hem till Rebecca i brandbergen. Där spelades det lite spel och drack, sen skulle dom ut och klubba. Jag hakade på John och Asp till torget en stund och däör bjöds det på ännu mer godsaker. En halvtimme senare kom Tåbbe och hämtade mig och körde in mig till stan. Mötte upp Christian och c/o en stund och hälsade sen kom Sara. Vi drog till Harrys där det var ganska mycket folk. Sen vart det hemgång vid stängning. På bussen sällskapades jag av Arvid och hans vän. Lika bra det annars hade jag nog somnat!

Kom hem och kokade nudlar, och babblade gärnet med mor tydligen. Sen slocknade jag vid halv 6 snåret. Och gårdagen spenderades i sängen med film hela dagen.

Såja, allt som allt. En mycket lyckad helg!

Imorse var jag nykter? men nu börjar det ordna upp sig!

SÅJA! Gårdagen var mycket rolig. Träffade på massa sköna människor. Och jag tänker inte ens säga om jag drog hem och sov direkt efter eller inte för det vet ni svaret på... Så mindre sömn blev det men jag är pigg och gla' ändå! Sitter här och är klar, väntar på mor, sen ska vi dra och käka kina maaaaaaaat! Fan vad gott!


Puss på skinkan!

Is it true, is it over.

Jah! Sådär, nu är man hemma och varvat ner lite. Igår blev det ju då stan, först till jobbet, där slank det ner en pira och cider, sen donken för fyllkajorna skulle käka och sen Harrys baby! När vi kom dit så var det kööö. Stod och köade närmare en halvtimme när vakterna försökte övertala oss att det skulle ta jättelång tid att komma in, eftersom det redan var överbefolkat. MAX tio minuter efter det var vi inne, och där var vi inte ensamma vill jag lova. Men det var askul som vanligt, fick härliga komplimanger. MEN vi lyckades fanimig missa Sonic Syndicate, s ö g b a l l e! Men vi lyckades roa oss trots det. Sen vi stängning vart det skjuts hem, tackar jag gudarna för. Hem och somnade vid halv 6.. Upp några timmar senare och mot jobbet. 11-17, blev ganska chockad och lycklig när jag fick sluta så tidigt. Så det vart hem och nu har jag ätit lite, sallad och knäckebröd till lunch och nu en liten pastasallad, nej det blir man inte kaxig på. Ska hopp in i duschen nu och börja göra mig iordning för kvällens galenskaper. Ollan blir placet ikväll, nära och bra hem sen, för jag ska fanimig hem när det stängt! En dag imorgon också, då börjas det tidigt. Men mer om det imorgon!

Jaaa, skål då! Ses på Ollan! ;D

You're in the jungle baby!

Nu har jag handlat, ätit, duschat och fixat mig så nu är jag redo att dra in till stan, möta upp Sara, ta en bira på jobbet, fixa pengarna och sen möta upp Emelie för att sen dra till Harrys baby! Ska försöka att komma hem i tid, men som alltid så stannar jag till stängning. Jobb imorgon också, så jag hoppas på att snälle Monzy är där ikväll och har bilen, för då kan han köra hem mig! Kanoners!

Nej dags för färdigställning och sen mot bussen! HARE KING!


människor är svåra att förstå sig på

Nejmen nej det blev ingen tvättis, för nån idiot eller desperat jävel som måste tvätta just denna dagen, just denna tid hade tagit bort vår tvätt-plutt och satt på den andra tavlan. Hur fan lyckas man. Du lyckades iallafall göra mig apförbannad!


Här kommer den igen!


Bombs are going off in my mind

Nejmen hallådär blåbär!
Torsdag och krånglet med min lön är nu löst, kan ju säga att dom kör på sitt egna lilla sätt där borta.. Jag vaknade taggad, är taggad och kommer vara taggad hela kvällen! Jag överdriver inte, I love Harrys! Morgonen har gått åt till att kolla klart på Morgan Pålsson och fixat massa musik! Ska snart ner till tvättis och hjälpa mor sen börjar det bli dags för dusch och fix i långsam takt. 9 ska jag vara på jobbet och fixa med lönen, och plocka upp Sara!

Jag hoppas innerligt att dom lirar denna ikväll!


show me heaven

Nejni, blev inget maraton med Yas. Båda är för trötta! Så blev fångarna på fortet, time out och SoYouThinkYouCanDance för min del! Och nu är jag nerbäddad och kollar runt lite jobb och så. Blir nog en rulle idag också i vanlig ordning!

Jag vill åka nu, nu, nu!

Rena Rama Rolf

Tjaaafaan!
Inget nytt om lönen, röv! Men men! Blev fix och centrum med mor och sen hem och käka, och nu har jag fått min geisha, jihaaa! Och till min lycka så visas Rena Rama Rolf på 4an. Haha det var tider det, kollade alltid. Klassiker!
Nu är Yasmine klar med sin utbildning, undrar hur det gick. Och sen när hon kommer är det bestämt att vi ska ha ett litet Pirates of the Caribbean maraton. Får se hur det blir. Jag är dock aptrött, men en film ska vi nog hinna se.

Sen är det torsdag och Bandit-fest på Harrys (förhoppningsvis!). Stället är en favorit!

Nu ska jag göra som min barndomskompis Jenny gjorde.

Kära Mamma och Pappa! Jag älskar er jättemycket och ni är bäst. Och jag vet den perfekta julklappen till mig som jag skulle älska, ni kanske inte skulle uppskatta det lika mycket meeen... Ett trumset! :) Skulle vara super!

Puss


love


dont fucking tell me what to do

Hej jag är förbannad och trött! Trött för att jag gick upp 8 imorse för att åka till tandis, hem kunde inte sova, somnade tillslut till en film, vaknade av att mamma kom in, somnade, vaknade av att mamma kom in igen, somnade, vaknade ännu en gång, men denna gången av telefonen... Och föbannad för att mitt rövjobb inte vet hur man kommunicerar med folk. Hej jag har inte fått nån lön och har ingen aning om när eller om jag får det. Ja kul, jättefucking kul! Och nu är det ju så att jag behöver pengar till den här helgen, och nej inte bara till alkohol, utan räkning och en liten skuld till bror..men mest öl! OCH till min geisha jag tjatat om några dar nu.

Nu ska jag göra nått, vad vet jag inte men nått! Så hejdå!




Jah!


gather soldiers, time to go to war.

Hejhejhallå!
Är precis hemkommen från jobbet, och idag har varit en bra dag känner jag. Ångest när jag vaknade upp imorse hade jag dock. Nu ska jag äääääta, hungrig som en gris, sen blir det en skän dusch och efter det krypa ner i sängen och kolla film. Och imorgon blir det ingen sovmorgon inte, nej för då väntar tandis 08.35.. blandade känslor om den! Och vi kommer allt närmare och närmare helgen nu, såååå taggad. Men först är det löning imorgon och Bandit-fest på torsdag, sweeet!

Smaklig måltid, javisst!

Grown ups och Salt!

Sådärja! Är precis hemkommen från Yasmine, vi har varit hundvakt och kollat film. Först ut var Grown Ups, och den var bra, helt klart sevärd! Sen såg vi Salt, twiiiiisted film men grym! Rekommenderar båda filmerna!
Ja och imorgon väntar då jobb.. lämnar den sådär!

Nu ska jag sova tror jag, är trött men har ingen lust att vakna upp imorgon... Well well. Gonatt!





If I sing my little song, would you follow me home?!

God dagens! Fint väder idag, men endå sitter jag inne... Är för rastlös för att ligge ute på ballen! Så jag har lyckats städa lite i rummet och bokat tid hos tandis, har även mailat arbetsförmedlingen och pluggat lite drinkar. Ska snart hoppa in i duschen och sedan följa Yas till um. Sen ska vi kolla på Grown ups har jag bestämt!
Veckan har för det mesta bara smaskigheter att bjuda på, hoppas vädret håller i sig också som sagt! TAGGAAAAD!



Bah älskar den!


I came to dance!

Jag fick min vilja igenom idag också, piiiizzan satt som den skulle! Sen har jag mest tagit det lugnt och kollat film med Yasmine. Date Night såg vi och den var miket praa! I lördags såg jag A-team och den var grym! Sen har vi kollat lite grekland stuff, jag vill bara åka nuuuuuu!

Jag är aphungrig, kaggen har talat med mig och Yas hela kvällen nu, men den får vänta till imorgon, för nu blir det Prince of Persia tills jag däckar om kanske 5 minuter?
GODNATT!

there goes my hero

Hallådär blåbär! Då ska vi se, söndag idag va? Jah! Jag mår primaballerina efter en bra helg! I fredags var jag och Yasmine här som sagt sen blev det stan och gissa vem som fick sin vilja igenom. Keeeersching, det blev Harrys! Hade as kul och träffade massa roliga människor, så skål på den. Efter det vart det hem till handen och efterfest i Folkparken, vid morgonkvisten tog jag bussen hem och somnade i ett andetag.

Igår då, ja då låg jag hemma hela dagen, skulle dragit in till cruisingen tidigt men det fick vänta till midnatt, bättre sent än aldrig eller vad säger man. Yasmine och jag satt och ölade lite sen kom Tina förbi. Som sagt vid midnatt åkte vi in till stan och gled runt, mötte Kim och Kocken och pratade en stund sen tackade tjejerna för sig men jag hakade på killarna. Mot bilen och ölen, åkte runt lite men sen tackade vi alla för oss. Bussen hem och mötte upp Babyface vid s-malm och han körde hem mig, snackade en massa innan vi till sist sa hejdå! Sådärja! Imorgon är vi lediga, sen väntas jobb tisdag och fredag, tuffa tider! OCH SEN PÅ LÖRDAG KOMMER DAGEN VI VÄNTAT PÅ I ETT ÅR YASMINE! Wohooo! Hoppas på f a n  att vädret tillåter!

Nej nu ska jag äta nånting, en pizza skulle sitta som en smäck...



svaret är : rakapparat

Jahaja! Sådär! Blev frulle och dusch efter det att jag skrev förra gången, och ingen morfar har synts till! Sen drog mor och jag upp till centrum och handlade sen hem och käkade krällor och jag fick min kalla! När vi klara så kom Yasmine upp och tog en pira. Sen gick vi ner till valla där Yasmine klämde i sig en pizza och nu är vi tillbaka. Sitter och dricker öl och ska kanske till stan, vi får se alldeles strax hur det blir. Det lutar åt söder men I'm dying for Harrys! Well well, Yasmine och jag ska ut och härja iallafall :)

Så jag här har ni, SKÅL GOTT FOLK!


You better come and get me

Helllo!
Blev en lugn och faktiskt skön hemmakväll igår, välbehövd! Kollade på Karate Kid1 och början av 2an! Sparken i slutet av ettan är ju historisk! Gaah love! Somnade in ganska så tidigt igår, runt 12 snåret tror jag. Och vaknade nu vid 12.40! Utvilad? Ja det är jag! Mobilen var trackad, av en road Yasmine på en buss! Klart, I don't blame her. Hon saknar mig så oooootroligt mycket och måste hela tiden kolla så att jag saknar henne också, och ja Yasmine, det gör jag. Och snart är du hemma då blir ut på ballen och knäcka en kall, ja om vädret tillåter förstås. Ikväll vet jag inte vad som händer mer än att umgås med Yas, folk kommer väl tracka oss som vanlgit och vilja ha oss på fest.. skämt åsido! Nej men nu ska blir det dusch och sen upp till centrum! Sen kommer morfar förbi med sin sprillans nya laptop och jag ska ha en genomgång med honom, som den nörden jag är! :)


PUSSSSS!

welcome to the jungle

HELG! Woho, nu har jag helg och jag är sugen på utgång, Harrys! Men min homie jobbar tyvärr så ser inte ut att bli så. Och planerna om att träffa tjejerna idag gick in i mörkret. Antingen jobbar nån, har inte pengar, kan inte eller är borta! Ja det är ett mirakel den dagen vi lyckas pussla ihop något tillsammans.
Dagen har iallafall gått bra, 11-18 så det var lugnt. Skönt att jag bara jobbar 2 dagar nästa vecka, surt dock att inte mycket pengar ramlar in , men ska leta annat. Vet ju fortfarande inte om jag fått det eller inte, jah!

Käkade för en stund sen så nu är jag i matkoma, ska vila lite sen kolla runt om det finns nån glad själ som vill ut och härja!

IMORGON KOMMER YASMINE HEM OCKSÅ! Vi ska typ fira, eller sörja, se det som ni vill. Ska även kolla upp massa inför flytten! SKÅL!

It's the same old situation

Wohooo! Fick precis reda på att jag är ledig fredag-söndag! Sköönt! Sen var jag ledig idag också pga. tandis, vilket jag egentligen inte hade behövt vara, men men! Blev dock inget sova ut, för klockan 10 skulle jag befinna mig hos tandis, sagt och gjort tog jag min prommis och kom precis i tid. Sen vare bah hem och käka sen lägga sig i horisontellt läge och försöka somna till film. Love happens, njae ingen favorit direkt, och sen kollade jag på den svenska komedin 7miljonärer, den var bättre!

Igår vare jobb, och sen hem och käka och sova nästan direkt. Trött, trött, trött, bah satt ni vet!

Nu blire film, no shit! Vilken är oklart, men först ska jag samla ihop mina chicks from school och tvinga'rom dricka öl tillsammans med mig på torsdag! :)

We can be so much more than we are

Hej hopp gummi.. Ja ni vet hur den slutar!
Då har vi påbörjat en ny vecka, och den började med jobb. 11-17.30! Det sjuka är att jag inte har nån aning om om jag fått det eller inte, jag vet inte hur/ när jag ska jobba. Härligt med info från det där stället, usch!

Lördagen dåra! Det blev utgång, först uteserveringen på The Bridge och lite dans, sen vid 12 tiden drog jag och Walter till Harrys! Askul fan! Älskar stället! Och det var ett grymt cover band där, Red hot chili covers. JA ni kan nog räkna ut vilka låtar dom körde! Efter aningen hög promille vart det hemgång och somnade ganska gulligt direkt när jag kom hem. Gårdagen spenderades i sängen, men ett fett glas vatten och film! Vad jag kollade på kommer jag inte ihåg nu..

Nu är det mat och SATC2 med mor!

PUSSSS!

bakom stängda dörrar.

Fick ledigt igår och idag! Läka fossingarna you know, och dom är mkt bättre! Smärtan är nästan borta men det ser fan ut! Blev lite spel och öl hos mig med några till en början igår sen blev det Ollish, gamla haket jag inte varit på på as länge! Slutade i bråk... Men sen blev det efterfest 1 och 2. Ramlade hem vid 7 imorse. Sovit hela dagen och nu är jag på't igen. Ska till stan och möta upp mina grabbar, Oscar och Walter för utgång. Inte träffat Oscar sen studenten, fy skam! Så nu blir det smink och påklädning med musik i högsta hugg!

SKÅL!

I need you, I want you!

you had me at hello

Sådärja, vin jag sa, vin det blev! Sen käkade vi lite också och nu är jag nyduschad och ska ner till Yasmine och kolla Karate Kid, spännande! Imorgon är det jobb som väntar men ska jag vara ärlig så tror jag inte jag kan jobba, kan fan inte ens ha på mig ett par skor utan att jag spricker av smärta!


CIAO!
<3

you are my air!

God afton rollers! Det blev ju som sagt Harrys i tisdags, mycket trevligt! Blev ingen tidig kväll då heller men jag fick skjuts hem vilket underlättade väldigt mycket, thanks Monzy! Hem vid 4 och upp 0930 cirkus. Jobbet började 11 och skulle slutat 20 men blev 21.30 istället, helvetesdag! Så det var bara hem och sova några timmar sen upp halv 9 imorse för jobb. Skulle jobbat till 8 ikväll men hade tandis idag och det tackar jag gudarna för! Skulle hem och sova men har inte lyckats somna än och nu ska Yasmine komma upp på lite vin, känns som det var evigheter sen jag såg hennes fejs och shitchattade med na.
Jah juste, nu går man på antibiotika och skiten var svindyr, fick till och med för lite tabletter! Röv!

Well, smell ya!

boom goes the dynamite

Hejhejhallådär!
Jah då har man jobbat lunch, 10.30-14.30 jobbade jag. Helt okej ;D . Lunchen var lite stressig dock men inget jag inte klarade av. Träffade även Sara som också jobbar där och hon har redan lyckats få med mig ut, för ikväll drar vi till Harrys. Nån vän till henne skulle lira, och man tackar ju inte nej till en utekväll. FAST, (ett stort fast) först ska jag ska till akuten vid 7 och kolla mina förgrömmade tår. Infektion hej och hå! Fan vad trött man blir! Fast det är klart, när det övergått till grovsmärta och haltning så kan det vara dags att kolla upp, och kors i effing taket fick jag en tid idag och inte om ett halvår! Så mina powernap jag tänkte ta kan jag ju glömma, städningen får vänta också för jag är nyduschad, men en filmsnutt hinner jag nog med!

Så skål på er!

I need to feel you now!

Sådärja! Är precis hemkommen från god middag hos far! Blir brusha gaddarna och krypa ner under täcket och läsa lite inför lunchen imorgon som jag jobbar på, om jag känner mig kry det vill säga. Mår inge vidare just nu, känner mig risig och har skallebank, är helt kallsvettig och mina fötter dödar i vanlig ordning. Så vi får väl hoppas jag mår bättre imorgon annars blir det jobbigt!

Nej nu ska jag dö lite och drömma om världens bästa! PUSSGODNATTHEJ!

Girls, girls, girls!

Gårdagen spenderades i sängen praktiskt taget hela dagen. Prickade av tre filmer, Prinsessan och grodan, Cop Out och SATC2. Precis som en söndag ska se ut gjorde den. Och idag sov jag ut, vaknade vid 2 snåret och har inte aktiverat mig sådär jätte mycket, men nu ska jag till far på middag. Så måste kila för bilen är här!

PUSS!

You, you, you!

Fear of the dark!

Tänkte dra ihop nånting för er som undrat vad sveriges största bloggerska haft för sig!
Kom hem i måndags efter nästan två veckors apskön husvagnssemester nere i skåne först på några ställen , sen var vi på Ullared<3, sen Gränna! Hade det asbra och skönt, ångest för att komma hem igen! Trött på älskade Haninge. Sen på tisdagen var det provjobb på ett asnice ställe i stan, gick som på en räls och jobbade onsdag, torsdag och fredag. Efter fredagens jobb var det vidare till Kungsan och förfesten inför Sonisphere. Mötte Walter, hand bror och kompis sen vidare till Medusa, gaalet ställe. Hade helt andra förväntningar på det stället men ingen besvikelse vart det! Några bira slant ner sen var det hemgång, kom hem vid 4 och då mina vänner vare bara kolla infon inför gårdagens jobb på Sonisphere, hade inte riktgit gjort det innan för jag skulle egentligen jobbat på restaurangen jag provjobbade på tidigare i veckan, men visade sig att jag fick ledigt. Så checkade info, busstider etc. och somnade vid 5 tiden, klockan ringde halv 6 (ja en halvtimme senare) men jag snoozade till 6! Sen vid halv sju tog jag min trask till pendeln och mot Sonisphere. Hade ingen aning om nånting mer än att jag började klockan 8. Visste inte vart det låg men körde på känlsa och lite mod. Sen vare igång, stod vid ingången och checkade armband från 11-18...

Och så vidare till vädret! På fan att han där uppe ska öppna alla portar han har och slänga ner allt vatten som existerar, just den dagen då man jobbar utomhus på en festival gjord till 45 tusen förväntansfulla själar! Lite vatten hade inte skadat men det här var inte att leka med. Leran stod en upp till öronen och den såkallade ängen där allt höll hus kan nu Vila i Frid! Det fanns inte en gräsplätt kvar, lera och vatten överallt och folket kunde inte ungå att bli grisiga så det var bara att köra på. Härliga tider men lite kyligt vart det efter att ha gått med blöta skor sen halv 8 på morgonen..

Efter mitt pass gled jag runt och kollade band, tog mig en efterlängtad välförtjänt svindyr bira. Hittade tillslut Kim + Henke och där stod vi och lyssnade på Iron Maiden som kickade ass! Sen skulle dom kila och jag stod kvar och njöt. Sen mina vänner, till råga på all lera, vatten och sand jag hade i mina skor och på mina ben, så fick jag mig en nattprommis genom halva stan. När Maiden var slut var det ganska omöjligt att hitta Stefan och hans crew så bestämde att vi skule mötas upp vid tubens ingång. Precis efter det att Maiden slutat spelat insåg han där uppe att, nejmen hallå, jag har tonvis med vatten kvar att ge er så då började det igen. Blixtarna lös upp hela himlen och gatorna fylldes med vatten så det övergick till mindre översvämningar. Jag gick med strömmen som visade sig vara helt fel väg. Men jag var inte den enda vilsna själen så vi gick ett gäng, ett väldigt stort gäng, från Stora Skuggan mot t-centralen egentligen men hamnade vid Tekniska Högskolans tunnelbana. Stefan var så gullig så så han väntade på mig vid pendeln. Och där gick jag skitig som en luffare, blöt som en fisk och hade ont överallt. Men jag ångrar fasiken inte en sekund över att jag ställde klockan på 05.30 igår, lördags morse! För musik, och allt som hör till, är min kärlek och energi!



!!!!

Jävlar i mig säger jag bara!!!!!!

I'll probably break down and cry

Hallelåjah! Jobbet gick bra idag också och jag trivs som satan! Blev raka vägen hem idag och har suttit vid datorn sen dess, nörd! Ska snart sova och imorgon väntar en ny arbetsdag. Efter det blir jag kvar i stan och dricker öl. Förfest inför sonisphere i kungsan som jag ska delta vid. Så vi ses där lovers and haters!

PUSS!

I'm gonna seize the day, like it's the greatest day that ever happen

God dagens! Gårdagens jobb gick väldigt bra förutom min alkoholmissbrukning genom att hälla ut två glas vin på mig själv :) Ska jobba veckan ut, vilket är nice, men blir dock tårögd när jag tänker på att jag missar sonisphere på lördag...
Igår efter jobbet iallafall så vare hem och tvätta skjortan sen gick jag ner till Yas som hade dukat upp med kräftor, ost, kex och vin! Gulle då! Massa poäng för dig. Så det var mys. Sen kollade vi in lite utlandsjobb och så, can't wait!

Nej nu ska jag keka någe sen bär det av till centrum och sen jobb! CIAO!

I'm standing where you left me

Hej hej hemskt mycket hej! Provjobbade igår så ingen sammafattning av veckan blev det, och nu tvingar yasmine med mig till Ica så inte nu heller. Ska jobba idag igen så den får helt enkelt vänta!

Kan säga att det känns lite småsurt att vara tillbaka till hålan Handen, men nånstans måste man stanna upp och komma tillbaka till verkligheten. Planerna för utlandet är dock i full gång, jag och Yas ska bara jobba arslet av oss först sen säger vi morsning und goodbye!

Puss!

sweet child o'mine

I'M BACK!!!!!! Haft as bra dagar borta och skriver mer om det sen, har modevisning för mor just nu!


PUSSS!

RSS 2.0