Baby I was born this way

Hallooj och godkväller!

Gårdagen spenderades med kära vänner. Först lunch i skolan med Emelie och Oscar, där även Robin befann sig. 4 rätters och mycket gott! Efter det var det hem en snabbis, fixa till sig och ut med hunden sen gick jag och Oscar till bussen som tog oss till tåget. Mötte upp Walter vid centralen sen knallade vi vidare mot Soft Bar och Kök där vi satt ett bra tag innan vi bestämde oss för biljard! Mot odenplan, sen joinade även Sara och Malin oss. Efter det var det Harry B James där vi avslutade kvällen vi stängning. En myclet trevlig och skön dag med kära vänner. Såndant man saknar när man är till sjöss. Idag har jag mest degat, chillat med mor och vovven, en sväng till centrum blev det också! Nu sitter jag här, redo och klar för en kväll i city med Malin. Direkt till Hbj där vi ska få i oss lite krubb sen fortsätter vi kvällen där!

Imorgon är det fredag, och som jag längtat! :D

PUSS!!!!



mahal kita.

Well helloooo!

Jani, nu är jag äntligen hemma! Fast helgens roligheter har fått mig att glömma hemlängtan. Påskhelgen har varit den roligaste på länge, trots tidiga uppgångar och jobb hela helgen!

Vi har legat hela helgen i finland och grannbåten var ett gäng filippinare! Och eftersom vi har en filippinska på våran båt så började det snackas, och sen var vi överbjudna! Där fanns det karaoke, biljardbord, pingisbord, trummor, gitarrer, bas, bord, soffor och hela köret, i ett rum! Och fasiken så kul vi hade! Lirade biljard och sjöng så det slog härliga till!

Lördagen var det samma visa! Dock aningen lugnare än dagen innan men skoj hade vi. Söndagen, samma sak där.

Nej så detta passet har varit riktigt roligt, speciellt helgen! Och nu är jag hemma i 3 veckor, sen blir det 5 dagars jobb ombord, och sen ledig ytterligare 2,5 vecka innan jobbet kallar!

Ledigheten kommer bli grym. Väntar en massa roligheter och sol, hoppas jag!

Nu kommer min kebabrulle som jag ska trycka i mig! Thanks and byebye!


I was fine before you walked into my life.

Halloj!

Yay nu ligger vi i Sverige och jag kan äntligen chilla vid datorn lite! En vecka har nu gått, en vecka återstår! Och den kommer gå snabbt har jag en känsla av! Jobbar 4 dagar, sen ligger vi still hela fredag, hela lördag, hela söndag och sen går vi mycket tidigare än vanligt på måndagen, vilket betyder att jag kommer komma hem mycket tidigare! Wunderlovely!


Mindre lovely är att jag missat massa premiärgrillningar! Det håller liksom inte! Men jag lever och jobbet rullar på. Kommer alltid tycka det är segt att jobba såhär, vara borta i två veckor och missa en massa, men sen är det riktigt skönt att vara ledig 2 veckor och inte behöva göra ett smack!

Igår vare ligglördag. Då fick jag följa med Tanja och Markus hem till dom, och en guidad tur i Åbo fick det bli också. Sen gick vi ner till ''hamnen'' där uteserveringarna öppnat. Väääldigt fint var det där!

Neej nu ska jag vila lite innan jobb om 2 timmar och 20 minuter! Oj så skoj! Menee det var det, och jag vet att ni ville veta! ;D


See the morninglight.

God afton!

Nu är det inte långt kvar. Är packad och klar och väntar på skjutsen som kommer om 40 minuter typisch. Under tiden kollar jag och mor på total blackout. Jävla skoj faktiskt! Mindre skoj att åka och jobba. Käner fan inte fört för fem öre... Hoppas det går snabbt bara, för när jag kommer hem väntar det roliga saker!

Det var allt för mig. Hör av mig när jag kan, vilket inte är så jäkla ofta... PUSS!


I think I lost my way.

Halloj!

Gårdagen spenderades som sagt hemma, och efter jag vart ute med hunden hakade Yasmine upp och vi satt och snackade ett bra jäkla tag! Sen kikade jag missade avsnitt av Greys. Måndag idag då. Ska snart ut med hunden igen sen blir det packning och städning av rummet, ser ut som ett bombnedslag!

21.15 kommer min skjuts och då är det bara bita ihop i två veckor. Kan säga att jag längtar till den 26e april, för då kommer jag hem. Och satan, då är det nästan Maj. Herreminfot vad snabbt det går! Och innan jag vet ordet av så står jag på Stockholms Stadion och sjunger glatt till Foo Fighters låtar, och en vecka senare lever jag livet i Borlänge på Peace & Love. Can't wait!


I've got a little advise.

God afton!

Ja vart ska man börja, kan ju säga att helgen varit grym! Helt jävla awesome, en feelgood helg! Harry B James i fredags som vanligt och det var skit skoj! Dansade massa och sjöng! Och samma visa igår, men först var det spelning på klubben. Mötte upp Malin på bussen, sen in till gullmars där Carro joinade och vidare till fryshuset. Där lirade Seremedy, Sherlock brothers, Itchy daze och sist Plan Three. Helt underbart! Sen in i en bulle och vidare till Harry B! Där var det folk. Stötte på folk jag inte träffat på ett bra tag, helt awesome!

Dagen har spenderats hemma, ute på ballen och målat den i det fina vädret och bara tagit det lugnt. Kan säga att jag har en fet jävla ångest över att åka och jobba imorgon, tyck vad ni vill, men känns sisådär att dra iväg!

Nej ut med vovven sen kolla film eller så! CIAO!


Peolple try to take my soul away.

God fredagen!

Jaa, mina drömmar blir alltmer konstigare och konstigare, och att drömma om jobbet på sin lediga tid, är ingen höjdare... Vaknade när det var fint väder, men somnade om, och vaknade till regn. Nördade lite sen fixade jag till mig och mor, jag och Affe kilade upp till centrum, jag in på glasbanken sen vidare hem. Nu sitter vi här och kollar lite tv och lyssnar musik, solen sken nyss in genom balkongdörren, men molnen erövrade.

Ikväll är det kalas. Harry B James as usual, och det kan inte bli annat än bra! Så atte ni vet! Skål då!

(nu ösregnar det..)


!

Blue Valentine, sevärd film, men lite skum! Men bra varen!


Like there's no tomorrow.

Halloj!

Jag ljög faktiskt senast. Onsdag var jag ute med Sara och i Torsdags var det jag och mina pojkar, vi var på Riksäpplets studentskiva, bah satt ni vet! Även några stavfel. Det är jag medveten om!

Jamen där vi slutade senast då. Åkte in till stan och träffade Rebecka på hotellet sen tog vi en bulle till Hbj där det var lite kända ansikten. Efter stängning blev det en bulle till hotellet, men först ett stopp på Donken. Tog med oss krubbet till hotellet, käkade och sen slocknade vi. Inte mkt sömn och sedan var det bara att fara till Centralen där Rebeckas tåg skulle gå. Sen åkte jag hem och sov! Och på kvällen vart det studentskiva, Jennys. Roligt hade jag allt. Kom hem vid halv 5, lite smått irriterad.

Igår hände inte mkt. Blev en hemmakväll för en gångsskull, och samma idag. Tagit en promenix i skogen med Affe och Mor, i haglet. Och nu precis ätit, så sitter och jäser i soffan.

Imorgon är det fredag, det ska bli skoj!






Längtar till sommar, P&L!


Are you listening?

Halloj!

Här har det inte hänt mycket. Antar att det blir så när man jobbar som jag gör. Man vill ta vara på tiden man är hemma och inte dega framför datorn hela tiden. Kan ju säga att det vart vilda dagar. Torsdags blev det Harry B James med Sara. I fredags blev det sammasak, fick även träffa Ramos som jag inte sett på måndader. I lördags kom Yasmine upp sen kilade vi iväg, mötte Walter och Emma och drog till Odenplan och lirade biljard. Kim dök även upp. Sen vidare till Hbj! Det slutade med att jag sov i Bålsta. En mycket trevlig helh vill jag säga.

Igår vart det hem, sen direkt in i duschen och fixa sig för att kila till far på middag. Grekisk afton och matkoman satt i ett bra tag efter. Mycket trevligt och gott. Sov även kvar där och gick upp vid 1 tiden, bråkade lite med vovven och kollade tv, sen åkte jag till farsta med mor.

I första affären blev det en kjol och ett linne, sen inne på Carlings hittade vi en tischa med Slash på, den är nu i mina ögor om ni inte kunde räkna ut det själv! Fick även med mig ett snyggt ölglas! nu är det mat, sen blire in i duschen och sen fixas sig. Försöker få tag på Walter om att kanske lira biljard. Sen vid halv 1 inatt ska jag möta upp Rebecka som mönstrade av idag från praktiken hon gjorde på in båt. Så vi ska ut och snacka lite skit och så innan hon far hem till götet imorgon!

SÅDÄRJA! Vi lär väl höras snart igen. Vet att ni är nyfikna! CIAO!




RSS 2.0