''Spriten räddade mig från idrotten''

God afton!
Jaha fredag kväll och det slutade med att jag stannade hemma. Gårdagen fick mycket, aningen mer än förväntat, att bjuda på! Kvällsöppet först och det gick galant, och jag kommer få en tidig hjärtattack om min klass fortsätter som vi gör. Satan vad kul vi hade, skrattade så vi grät, grät, mjölkrig, you name it! Efter det var det raka vägen ner till Station och slå pannan i bordet. Där var det också mycket skoj! Alltid lika trevligt faktiskt! Ramlade hem vid tre tiden och sedan var det bara upp vid halv 8 igen... Klarade dagen som på en räls, ingen fyllesjuka, endast ryggont, inget ovanligt dock. Men vissa andra mådde verkligen som dom förtjänade idag!

Efter skolan idag var det jobb direkt, upp till kulturhuset där det bjöds på Idrottsgala Haninge och laga mat. 200 pers skulle bli mätta och belåtna och det tror jag vi lyckades med. Nu är jag hemma, slutade för en timme sen och skulle egentligen kilat upp till Olearys, det kliar i benen för vill verkligen dit, men varken kroppen eller fötterna orkar idag. Dessutom måste jag vara på allerten imorgon då jag jobbar på 50 års kalas och kalasar själv.
Nej, dags för Johan Falk, som jag längtat hela dagen! <3

<3

Godmorgon!
Vaknade vid 11 tiden och satte direkt igång Johan Falk! Kikade ett tag sen hoppade jag in i duschen. Nu är jag snart redo att bege mig ut yrvädret och traska till skolan för att luncha. Sedan är det bara att byta om och börja jobba inför kvällen. Som sagt så blr det Station direkt efter så lär inte bli nå mer inlägg... Om det inte slutar med att jag går hem tidigt endast för att kika på Falk? Nooo, dom finns kvar här!

Nej klockan tickar och jag måste gå nu för att komma till skolan i någorlunda tid, med tanke på alla genvägar jag måste ta pga. vädret så.. Vi hörs! PUSS!


Not cool, ice cool!

God afton! Har precis kikat på Real Housewifes of New Jersey and damn they are crazy! Herregud vilket ståhej det blev där i slutet Haha mycket skoj att titta på. Nu bäddade jag precis ner mig och kollar på SYTYCD utslagningen, och sen blir det Vapenbröder! =D Kanske filmen efter det också, jag menar, har ju ganska skön sovmorgon imorgon!
Ser fram emot morgondagen, men inte att gå utanför dörren. Jag kan redan ana hur mkt svordomar som kommer hoppa ur min mun påvägen till skolan. Usch!!!


better late than never

Tjafan!
Idag är det Onsdag och lill-lördag. Nice, nu är det nerförsbacke och snart helg. Idag började dagen med en iskall trask till skolan, usch! Sedan var det kök 07.30.... Idag har det inte varit direkt roligt, nästan inga gäster och bara skitgöra... Massa förberedelser till morgondagen då vi har kvällsöppet. Börjar 13.00 och det känns riktigt nice. Tema: Italien! Gotte! Efter jobbet i skolan drar vi glada riksäpplare+ föredettingar ner till Station enligt tradition och firar dagen före Fredagen!

Efter skolan drog jag hem och stupade i sängen, kollade på Johan Falk- GSI. Fasiken vad jag är fast, väntar på att Vapenbröder ska bli klar sen är det maraton!

Dagens minus är ju helt klart det äckliga vädret. Motvind och snö hela vägen hem, och gissa om jag gillade det?   -.-


watcha say

Tisdagen avklarad då! Började med projekt, lunch, samhälle och sedan drama. Jisses, det var inte igår jag garvade så jag grät. Fasiken vad roligt vi hade på dramat ;D.. Efter det hade vi konditori också.
Slutade tidigare än schemat, och tog bussen till Pias dit mitt paket kom. Hämtade de efterlängtade skorna och klänningen och tog mig en trask hemåt. Skorna satt som en smäck och jag bara älskar dom! Klänningen anade vi skulle sitta konstigt och sant som det var sagt. Det 2 kullarna är helt enkelt för stora.. -.- !
Men men. Ett par skor rikare är jag och det gillar jag!

Har precis kollat på So You Think You Can Dance, man får bara inte nog av det! Dans? Nästa? Jojjo? Jotackar.
Nej nu är jag trött som en bäver och ska sova. Tidig start imorgon, 07.30... INTE KUL!

G'NIGHT!

and action!

Juste! Igår låg jag och kollade på Johan Falk, och jag kan ju meddela er om att jag är trapped! Fasiken vad bra det var :) Men tråkigt nog så har jag dissat det alla andra söndagar det gått.. Men snart är dom hemma :)

rubrik?

Schulelule!
Måndag dåra... Nejmen dagen har faktiskt glidigt på riktigt snabbt, trots en rejäl skallebank hela dagen. Började 10 med projekt och sedan lunch, samhälle. Sen hade vi möte om studentskiva och vårbalen... Oj oj oj vad det kryper i benen nu alltså. Efter det så var det spanska men inte så långvarigt. Kilade upp till centrum vid 4 snåret med Madde och Angelica och kikade runt.. Hörde jag REA på Bianco, yes I did. MEN turen som jag alltid lyckas ha med mig så fanns inte mina älskade skor i min storlek. Vilken tur att min klänning och mina skor jag beställde förra veckan har kommit då, lite måste man få gotta sig med! Men dom måste jag åka till brb och hämta, wtf?! Varför inte ICA eller centrum, nej krångla till allt :) Men men.. Nu är jag iallafall hemma och ska snart laga krubb med mor min. Kanske en liten 33a på detta också, det skulle sitta fint! ;D

ADIOS!


memories never dies

Juste, min vän Stefan åkte till Argentina idag och blir borta i 4 veckor! Kan ju medge att jag är aningen avis! Kommer sakna att prata med dig om kvällarna men hoppas du får det grymt! Ses om 4 veckor!

Med detta ville jag även ha sagt... Ge mig sommar nu,nu, nu! Shit vad jag längtar!

Spanien, sommaren 07. En tid jag aldrig glömmer.




knockin on heavens door

Nu är planerna äntligen satta inför lördagens brakfest, hopppas bara min klänning kommer hem innan dess. Hela helgen är redan planerad och jag längtar! Men innan dess väntar en hel vecka av skola... Mindre kul! Btw, hörde nyss att på onsdag så blir det snöoväder och det är också mindre kul!

Nej dags och dricka upp GTn och hoppa in i duschen! Sen blir det tv och film!

PUSSEL!

Start of something new

Hej och hå!
Söndagen är åter kommen och jag mår toppen!
Gårdagen var helskoj, dansade röva av mig och skrek och tjoade. Träffade massvis med roligt folk.
En del skulle vidare till Västerås(?) på fest och sedan komma tillbaka som nattchaffis. Men så blev det inte. Oscar är ju inte riktigt klok! Kom hem vid tre tiden och toksomnade nästan direkt. Men som sagt så hade jag riktigt skoj!
Väckarklockan imorse var inte någon höjdare, nej grannarna hade bestämt sig för att snickra och borrade i den omöjliga väggen. Har lust at strypa! Men sen jag bankade i golv och väggar så har det inte fortsatt!

Nu är det dags för film eller likanande, eller kanske ska ta den där ölen med Christian? Det återstår att se ;)

Saturday baby!

Hysterin är igång och jag är stressad! Håller på och fixa mig inför en kväll på stan. Madde kommer snart hit eller så möter jag upp henne och då är det raka vägen till tåget. Sedan möter vi upp en gäng till. Ska bli riktigt kul att komma ut och dansa lite! :)

Nej kläder på!
PUSS!

Beep!

Lördag baby!
Vaknade vid 10.30 imorse och tog mig en frukost. Sen spelade jag massa musik och kollade igenom gamla foton med mor. Efter det fixade vi oss och tog en tripp ner till Biltema och Ica MAxi. Har näst intill precis kommit hem därifrån och nu är musiken igång. Bror är på besök också, och ölen är precis öppnad :)
Nu ska jag klippa till mitt hår och en annan sak.

SMELL YA LATER! PUSS!

ett stycke snygging

Nu är Fredagen snart över och jag har precis krypit ner i sängen. Riktigt skönt var det. Har städat hela rummet och spelat massor av musik, kikade lite på Let's dance också och Mattias är ju bara för snygg alltså.
Så nu är jag trött eftersom det var en tuff dag i skolan också! 

Film ska kikas på tills ögonen protesterar totalt och inte vill vara med längre. Frågan är bara vilken film, ingen böl film iallafall!... Nej det blir till att kolla klart på Music and Lyrics och sen får vi se!

PUSS!

Dagens!


!


On the highway

Hoooola!
Friday baby och idag mår jag toppen! Idag har det som sagt varit kök igen, sista dagen i varmkök sen blir det kallis... blandade känslor om det vill jag säga. Men dagen har gått riktigt bra, mycket folk och glada gäster. Och glada gäster innebär glada små kockar. Efter skolan traskade jag hem och gjorde min jobbintervju. Nästa blir närmare sommaren och det lutar åt det braiga hållet, sweeet! Malaga 2010 here we come! Nu har jag suttit och degat i sängen och pumpat musik, ska inom kort dammsuga också. Lite nytta måste man väl göra också...

Ikväll blir det en lugn kväll med massa vildheter. Och imorgon ska jag troligtvis leka med Madde, om hon lyckas utföra den enda uppgiften jag gett henne!

Nej här blir inga barn gjorde, CIAO!


dagens!


!


'


I expected more from you.


Once upon a time.

God afton!
Sitter i sängen trött som en gris och kollar på Glee. Det har varit en lång dag idag. Kök från 8-2 , och klockan 4 började Öppet hus till 7. Så trötter är jag nu. Men det var lite skoj, fick dock inte så mycket gjort som jag skulle  men hann med två drama lektioner och mycket skratt. Mina lärare är ju inte friska, och då menar jag knäppskallar!
Nej hemgång, sen käkade jag och nu degar jag i sängen.
Och ÄNTLIGEN har jag fått mina operations tider, fasiken vad skönt. Som jag har väntat. Blir dock om ett tag men skönt att ha fått det fastställt ;D

Nej nu ska jag kolla på Made in Sweden sen slagga! TJOO!


prima skinka...yeppyepp

Dags för mig att sova, imorgon väntar en fullspäckad dag! Det var inte imorgon vi skulle på tv inspelning va? Nej juste, imorgon är det bara öppet hus... HEJDÅ OCH SLEEP TIGHT!


Just open your eyes

Hej hej hallå!
Lill-lördag! Och vad har dagen haft att bjuda på, ja en helt vanlig dag i köket, om man man inte räknar med att vi slagits ihop med en till köksklass... Som man säger, ju fler kockar, desto sämre soppa! Nej då, det har gått bra, vi har fått små slavar att hönsas med och fler att skylla på ;D haha! Annars har det inte hänt så mycket. Sovit middag i sisådär en halvtimme, inga avskurna fingrar eller brända händer. Så som sagt så har det inte hänt så mycket idag. Imorgon däremot, då händer det grejer. Har fullbokat i resturangen och alla i ett och samma sällskap, 120 pers, vilket innebär, all mat ut samtidigt! Piece of cake!

Och min hund har fortfarande inte blivit mycket klokare än vad han inte var förut. Nötskal!

Nu ska jag bråka lite med bengan! :) PUSS!



Bengan!


Sugar, we're going down

Kvällen är kommen och jag sitter och kollar på So You Think You Can Dance! Bara älskar't! Älskar dans! Ögonen har velat sova, men nej nej! Enda in i slutet skulle jag se och nu är det slut. Skolan börjar 07.30 imorgon, härligt va? Nej inte direkt! Men skare va så skare, kan man lika gärna traggla sig dit och lära sig nå vettigt! Så för att jag ska orka med morgondagen ska jag nog sussa nu.

SWEET DREAMS!


haha, bilden får tala för sig själv! Dans vare iallafall!


Jag karatehögg en gaffel i min bil för jag är så cool!

Jaha jaha! Hej och hå! Tut i rutan!
Klockan glider på som den ska, tur det annars vet vi inte vart vi skulle ta vägen. Klockan har däremot glidit på riktigt snabbt idag. Lyckades komma från skolan vid halv5 snåret istället för 6! Skönt! Och imorgon är det in i köket igen...
Min hund har kommit på besök idag och stannar till torsdag. Det lilla livet. Har även fått en efterlängdad kartong idag, säger 24x33! Sweet!

Nej nu ropade maten så där plötsligt, TJING!

It's not too late

Hellue!
Tisdag och helgen närmar sig allt mer. Just nu har jag projekt, eller har rast förtillfället. En välförtjänt en också. Har fasiken jobbat på som attan idag. Vi blir chockade över oss själva.

Jag är trött och håller på att frysa rumpan av mig, usch! Längtar så mycket till sommaren och värmen. Men inte långt kvar nu, om man ska vara positiv vill säga.

Juste, fick ett meddelande av Gröna Lund idag också, ska ringa och ha en telefon intervju, spännande! :)

 


g'night

Time to sleep! Ville bara meddela alla mina femhundraåttioelva + massa läsare!

SLEEP TIGHT LOVERS AND HATERS!

Och Jerringpriset går till...

Nej inte var det Zlatan Ibrahimovic inte! JEFFLA SHIT! Men då säger vi grattis till Helena Jonsson! Trots att Zlatan är en vinnare för mig! :)


kors i taket!

Hej hå!
Somnade sent igår efter lite fix och trix med CV och jobb. Sökte jobb på Gröna Lund och säg vad ni vill men det skulle va riktigt kul att få jobba där! Med mina kloka ord så borde jag nog få ett jobb inom en snart framtid! ;D

Skola idag då... Jah. Nejmen det har gått snabbt faktiskt, start 10.00 som sagt med projekt, lunch, samhälle och spanska. Hade studiepass en timme därimellan också men där gjorde vi inte annat än att snacka om studenten. SHIT vad jag längtar, helt sjukt! Det tar evigheter innan dagen är kommen, sen innan vi vet ordet av är det dagen efter... Det är inte något jag ser fram emot! Kanske en favorit i repris dagen efter?, jag menar, ska det va så ska det!
Nej planerna ska finslipas sen kör vi!



sunday bloody sunday

Jahadå! Söndag kväll och återigen måndag imorgon, wo-ho! 10-18 går jag i skolan imorgon och kan inte påstå att jag ser fram emot det...

Anyway, anyhow! Dagen har spenderats med mor och bror och kollat massa tv. Har även lyckats beställa hem en klänning och ett par skor, sweet! Förhoppningsvis är dom lika sweet som dom såg ut! ;D

Som sagt måndag imorgon och jag hoppas innerligt att veckan brassar på snabbt alltså, det ska gudarna veta! Och nu ska jag sova! Eller kolla film eller.. nått vettigt ska jag väl hitta på! CIAO!

Har du hört ryktet om Morgans?

Hej hopp gummi... ja resten får ni räkna ut själva!
Ehm kom hem för ett tag sen från kylan och bio. Det blev Har du hört ryktet om Morgans med Madde! Helt klart sevärd den också! Hade ingen aning om vad den handlade om innan, hade endast sett trailern. Så den förvånade mig, men på ett posetivt sätt! Madde gullsan bjöd med mig så tackar och bockar! Nu är jag hemkommen och bror är på besök, trevligt trevligt. Jag ska snart hoppa in i sovkläderna och krypa ner under täcket i väntan på att tina upp.

Godnatten sa katten!


valentines day

Är inne och kikar på SF.se då jag hittade denna trailern. En film som kommer prickas av av mig förr eller senare vill jag lova. En hel del stora kändisar medverkar också! Toppen!


ups and downs

Goddagens!
Det blev som sagt en promenix igår, ner till coopen för jenny skulle handla god saker, och sedan hem till henne. Kikade let's dance, och sedan en film, The Stepfather, riktigt bra film, inte det slutet man förväntade sig. Helt klart sevärd! Efter det kikade vi på This Christmas med ögongodiset Chris Brown. Också bra! Vi flamsade en hel del också vill jag lova. Kom hem vid tre tiden och slockande direkt.
Idag väckte mor mig vid 12 tiden och jag gick från ena stället till det andra, soffan! Gosade ner mig och kikade på SYTYCD reprien.
Dagen har troligtvis bio att bjuda på med Madde eftersom det inte blev någe förra helgen, ska föröska klämma in en promenix med Jenzan också. Eller hon kanske också vill med på bio?
Jag är sugen på ALLT idag, i matväg alltså. Håller på att bli galen, men icke sa nicke! Får vänta en vecka, då jefflar!

Dags för dusch, PUSSEL!


sego dego

Nu har jag hunnit äta och duscha och väntar för tillfället på att få kontakt med jenny! Anropar men inge svar! Vi ska ut och traska en bit sedan kila hem till henne, blir troligtvis film och snack tills vi blir höga!

Nu svarade livet, så dags att kila! TJINGEL!



jupp, that's us!<3


I took you in with arms wide open

Hej hej hallå!
Äntligen fredag och jisses vad veckan har gått fort. Riktigt skönt med helg. Dagen började med en ytterst liten försovning men ingen större skada skedd. Kök åter igen och det har gått riktigt bra, och mycket gäster fick vi åter idag igen. Slutade vid 2 tiden och var aptrött efter dagens ståhej. Är nu hemma och håller på att kolla på Music amd Lyrics, hittills-helt okey!

Mor är spårlöst försvunnen, när jag kom hem var hon borta, och det var ett tag sen. Nu är hon fortfarande inte hemkommen.. hissen har åkt upp och ner som om jag vet inte vad, men ingen mor! Well well... Hon dyker upp i sinom tid.
Ikväll ska jag vara med jenzan, en lugn och skön kväll är vad vi ska ha. Först ska vi gymma lite, sedan hem till henne och mysa. Ska bli trevlans :)

Nu kom mor min, ska skälla lite på na! BYE!


I have the it, to fight for!

Tjenare!
Sitter nu och kollar på Glee som är nördigt bra på nått sätt, eller? Innan det så var det första avsnittet av Made in Sweden, spännande!
Imorgon är det fredag. Funderar på bio faktiskt. Eller så blir det en lugn hemmakväll, förvånande nog. Men det kan vara riktigt skönt ibland med tanke på att man är så sliten efter en heldag i köket.

Så mycket roligt hade jag att skriva just nu... well well! CIAO!


live like there's no tomorrow!

Hello!
Idag är det torsdag och imorgon fredag. Fasiken vad veckan har gått snabbt! Idag har jag som alla andra torsdagar haft kök, och herre min skapare vad gäster vi hade. Här slet vi röva av oss hela dagen. Men det gled som på en räls, no broken bones or burned hands!
Slutade vid 2 tiden och var som en walking zombie på vägen hem, så himla sjukligt trött var jag. Så kom hem och satte igång filmen The hottie and the nottie men det varade inte länge innan jag toksomnade! Vid 6 tiden väckte mamma mig och maten var serverad!
Har precis sökt lite jobb och sådant och tänkte nu göra ett nytt försök med filmen, får se hur det slutar!

ADIOS!


varning på stan!

God afton!
Har precis duschat och sitter och kollar på Real Housewifes of New Jersey! Crazyyy är vad dom är. Enligt mina beräkningar så kommer det hända en hel del snart ;O !
Dagen har bestått av en liten försovning, massa matlagning och film med mor. Idag vart det The proposal!
Snart börjar SYTYCD (so you think you can dance), woho!

Nej nu började det igen, puss!

so you think you can dance

Jag sitter och kollar på det underbara programmet SYTYCD och såg precis denna dansen! Var bara tvungen att slänga in den!


Sjukt bra tycker jag! Watch and enjoy!


music and lyrics

Hellue!
Är precis hemkommen från centrum. Mötte Mor där efter skolan och handlade. Och nu försöker jag tina upp, kan ju inte direkt påstå att det är varmt ute. Ska snart käka och troligtvis kolla film med Mor.

Just fasiken! Kollade klart på Jumper igår, och jag är kär på nytt. Filmen var ju grym, och Hayden Christensen är grymt snygg alltså. Hallelujah! Så för er som ej sett den...SE DEN!



'

I feel it's gonna rain like this for days
So let it rain down and wash everything away
I hope that tomorrow the sun will shine
With every tomorrow comes another life...


when you say nothing at all

Godmorron Godmorron! Härligt väder, bitande kyla och snorkallt! :) Men men, klär man på sig så ska man inte klaga. Förutom över att hakan fryser sönder och nästan faller i bitar, well well.
Sitter nu på min projekt lektion, Madde Flood är inte här idag, och Madde K försov sig, anledningen till att jag berättar det är för att vi jobbar tillsammans :). Madde K ramlar väl in här snart lika illröd i ansiktet som resten av Sveriges befolkning.
Har precis pratat med Jenny ett bra jäkla tag, från det att jag gick hemifrån, till jag kom till skolan och en bit in på lektionen. Hon är nämligen skit nervös för hon ska köra Gillinge idag. Kan meddela er om att jag också är skit nervös för henne. Men det kommer gå galant!

Nu trillade Madde in och jag ska återgå till arbetet -.-

PUSSHEJ!

I've dreamed of this so long

Hej o hå!
Slutade med att jag och Mamma käkade till Baksmällan, haha klockren film alltså. Tröttnar aldrig. Nu ligger jag i sängen och diggar musik. Ska snart kolla klart på Jumper som jag inte lyckats med, och sen sova. Börjar 9.40 imorgon så klockan är bara barnet ;D
Imorgon kommer våra biljetter till studentskivan också, nice! Ett tecken på att det verkligen inte är långt kvar till vuxenvärlden. Jisseeeees (!) vad jag längtar!
Nej time to go!

PEACE 'N NIGHTY!

everybody's got a hungry heart

Hejsan hallå!
Jah, efter mycket om och men fick jag till en design, inte mycket att hänga i julgranen kanske men jag ger upp för nu och ett tag framåt...
Idag var det back to school eftre en skööön helg. Började dagen klockan 10 med projekt och sedan fortsatte det på väldigt lugnt. Slutade vid två och skuttade hem. Har suttit vid datorn och krånglat ett bra tag. Sen satte jag och mor äntligen upp min tavla. Älskar't!
Nu ska mor och jag laga mat, sedan ska jag kika klart på Jumper, den verkar riktigt bra faktiskt!

Puss!


Titta så fin


it's war!

Och så var man nybadad. Det satt som det skulle! Tänkte kolla Jumper nu som sagt, men först ska jag avsluta min diskussion med Stefan om att OTH är bättre än OC! Bajsar björnen i skogen? JA! Samma självklarhet är det att OTH är bättre :)
Säger inte att OC är dåligt, men bäst är det inte :)

Pusshej!

tiden går fort när man har roligt

Hejsan hoppsan!
Har precis legat på spikmattan efter att ha dammsugit, finally! Idag har jag spenaderat lite tid vid datorn och runt halv 5 tiden kilade jag till torvalla ishall och kikade hockey. Bajen-Vendelsö! Utklassning! Ja bajen vann med 11-1. Var nog inte inne i matchen så mycket med tanke på att jag hade en hel del tid att ta igen med Jeanette, Carina och Sofie. En stund senare kom Sara också. När jag halkat hem därifrån så gjorde jag käk, så nu är jag mätt och belåten också.
Imorgon är det då skola igen, vilket jag inte har sån stor lust med just nu. Men det är bara bita ihop. Som sagt bara några månader kvar innan ''För vi har tagit studenten''!

Nej hopp in i duschen och sedan kika Jumper
PEACE!



<3


public enemies

Hello!
Har precis kollat klart på Public Enemies och den var kanoners! As bra! Är dock lite besviken över att Channing Tatum medverkade cirka 2 minuter, om ens det. MEN bra som satan var den, och skulle jag få ändra slutet skulle jag självklart gjort det.
Just nu kan jag inte påstå att jag är trött, lite kanske, men skulle jag stänga ner nu och försöka sova så skulle jag misslyckas. Timmar skulle gå åt att vrida och vända på sig och tänka på allt mellan himmel och jord as usual! Så istället biter jag ihop några minuter tills New moon är i mina händer, då ska jag blänga på den! :)

G'night!



 


I'm a dork

Det blev en lugn kväll idag också. När jag kom hem tog jag mig lite mat och sedan kollade jag klart på Sydney White, en typisk tjejfilm. Kanske inte en av det bästa men helt OK.
Och nu ligger jag i sängen med ett glas vin bredvid mig och bara är. Skönt att ha en lugn helg, även fast det rycks och dras i party trådarna. Men man blir så mycket mindre sugen när det är så himla kallt ute.
Men nu ska jag ta och städa mitt rum, får se om det blir någon dammsugning, men det tror jag, för ska grannarna få föra ett väldans liv dagarna i ända så kan jag också få göra det!
Och imorgon börjar första dagen på en förändring, can't wait!
Idag mår jag kanoners!

Hej så länge!




something big, something precious!

Nej det blev inge handling, gjorde istället iordning mig och kilade till torvalla för att se på mer fotboll. Tyvärr vart det ingen vinst för Connys lag (vilket det är säger jag inte, pga att det är ett lag jag i vanliga fall INTE hejar på! :) ) Och Hammarbys A-lag vann hela faderuttan för 7:e året i rad. Surprise surprise!

Nu är jag precis hemkommen och försöker tina upp. S-v-i-n-k-a-l-l-t ute!! Skulle gått på bio ikväll, men ser inte så ut förtillfället. Får se vad jag hittar på mé ;D
Nej hungertåget på ingång, CIAO!



Uppvärmning inför finalen(?) i Danmark! Goa tider!


across the river

Hej hej hallå! I'm alive!

Tisdagen var helkul! Tack så mycket alla ni! :)
Onsdagen var lugn.
I Torsdags började skolan, hade kök hela dagen och det var as chill.
Igår var det kök igen. Lagade lyx lunch till oss!
Efter skolan var det bara hopp in i duschen, och fixa sig. Ett tag senare traskade jag och mor upp till centrum och handlade och tog två bira på Ollan. Sen kilade jag hem till Jenny och sedan raka vägen till torvalla där Haninge Open ägde rum. Sedan vart det hem och glo film!
Fasiken vad det kryper i fotbollsfötterna alltså! Nej operation, och sedan är det bara ut och träna igen. Can't wait!

Idag är det lördag och jag degar i soffan förtillfället. Ska snart ta en dusch, sen ska vi iväg och handla I think!

Tjingeling!

rödtjut och dunka dunka!

Linnea är precis klar inför en kväll på stan med her Lovers! Vinet står framför mig och musiken är på. Sen är det bara på med skorna och slå klackarna i taket! ;D

CHEERS AND G'BYE!



tequila in his heartbeat


take a bow

Hey baberiba!
Tandis imorse, och det var ju svinkallt! Helvede vad kallt, usch usch. Näsan is now dead and gone. Well well, efter tandis vad det bara hem och käka och slagga. Började kolla på Harry Potter men totalslocknade. Förkylningden sitter fortfarande i, suck!
Ikväll är det troligtvis utgång, men får se om jag pallar!!!

CHEERS!


dancing in the dark

Hej hopp! Har precis kollat på paradise hotel för första gången, varför vill jag se mer? Haha folk är ju för lustiga ibland.. men men.
Oh har hittat två skit snygga klänningar som jag är sugen på att beställa hem, ska luska mer imorgon kring det.
Nu är det dags att sova, tidig tandis imorgon, fuuuun!

Nightyy!


I can't stand the rain

Linnea lyckades somna 8 imorse -.- och vaknade 1! Skönt att få sova ut! Jag är trött men kan inte somna om, eller så trött är jag inte men förkyld är jag fortfarande! Men men inte ska man väl klaga för det, annars mår jag toppen!
Och juste, grattis Ronny och Claes till varsitt nyfött! Myyys!

slänger in en as skön låt på den!





let it fall, let it rain

Hej hopp! Och nej ingen godmorgon för min del, har inte gått och lagt mig än bara. Har precis, eller precis och precis, men för en halvtimme sen kollat klart på JVM semifinal mellan Sverige-USA! Ja och inga goda nyheter kommer jag med. Men förhoppningsvis får vi brons medalj!
Lördagen spenderades åt att fira Tina, vi var ett gäng som käkade god middag där, och sedan var vi på god väg. Drack och spelade och hade oss. Vid halv 1(?) drog vi ett gäng till Lina och var där ett bra tag tills det var dags att traska hem. Kan ju inte påstå att jag var trött så prickade av två filmer!
Söndagen har inte varit annan än chilldag! Just för att det är vad den är till för, sen för att jag är förkyld -.-, it s-u-c-k-s! Nyser stup i kvarten! Jag var trött, men kan inte påstå att jag är jättetrött nu, film? Jupp det blir det!

G'night lovers and haters!

<3

Can you help me out, can you lend me a hand
It's safe to say that I'm stuck again
Trapped between this life and the light
I just can't figure out, how to make it right.


09 bästa låtar!


<3


rip

Jag hoppas att detta året blir mycket bättre än 09 då en del människor gick bort från familjen. Så åter igen,
Rest in peace!


stuck in the middle

Hej o hå!
Jaha nyår är nu passerat och ett vi välkomnar det nya året, this will be a good one!
Nyår spenderades hemma med mor till en början, var aningen seg som sagt men sedan var det bara att köra på. Mor och jag käkade mycket god middag och drack gott sedan for jag till Josefine där massa glada ansikten var, körde lite spel och innan vi visste ordet av så var det dags att kila ner till gropen. Skit skoj, träffade på as mycket roliga människor. Sedan for jag och en hel drös med människor till Jordbro på fest, Linnea vart inte så långvarig utan drog sedan till Handen igen på fest där bror höll hus. Mycket trevligt! Jag halkade hem vid halv 5 tiden. Mycket lyckad kväll med mina Lovers!

Igår spenderade jag dagen som en riktig söndag. Mor, bror och jag låg i soffan hela dagen och kollade film och hade oss. Ritkgit mysigt och välbehövt. Och så grattis till Tyson darling som fyllde 19 igår, som ska firas idag med middag och troligtvis utgång! Sweet!


gropen


RSS 2.0