i love popcorn


jag har kommit fram till att popcorn är en av mina många passioner, har alltid tyckt om det men på senare tid har jag och jenzan poppat en drös med popcorn och det är sååå gott, nästan som dagens höjdpunjkt, okej nu ska vi inte överdriva, men gott som attan är det, och jag och jenzan min, har redan vräkt i oss två stora skålar med det, jenzan sitter nu och pluggar så jag tar tillfälle i akt att skriva lite i bloggen.
inte för att jag tror att så många kikar här men det kan vara skönt att bara skriva av sig då och då, faktiskt!

dagen har varit ganska lugn än så länge, började 09.35 imorse och först ut var det svenska, boring, med en ganska så seg lärare som inte gör saken bättre, somnade nästan till där en stund, efter svenskan 11.05 så slutade jag, så jag och mina coola classmates drog till matsalen och krubbade lite, sen när vi är klara började det regna (ofcourse) så vi stannade kvar ett tag, dock inte så länge och sen bar det av mot centrum, va där i cirka tio minuter och sen tog jag initiativet och gick ner till lilla jenzan och hennes klass som inte hade slutat än, så det blev en engelska lektion med klass SMBF08, komplicerat namn men så ligger det till, nu är vi hos jenzan och jag ska nog snart hem för att tagga till till kvällens fotbollsmatch, lite som ett derby blir det, haninge vs. skogås. wish me good luck (; och så får vi bara hoppas att vi har vädret med oss och att myggen inte kikar fram ikväll, annars blir det jobbigt.

  och till min stora förvåning, så började syskonen lindström bråka åter igen.

nu tänkte jag rulla vidare, be cool stay in school folks !




guiter hero

nu har guitar hero äntligen kommit till mitt liv och jag älskar det ! det är såå kul, (och jag är så bra), för er som inte spelat det, gör det, verkligen, man känner sig nästan proffsig när man står där med gitarren i handen och rockar loss till nån gammal guns 'n' roses låt eller något liknande, det är grymt !








You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy
To to save your from your old ways
You play forgiveness
Watch it now- here he comes

He doesn't look a thing like Jesus
But he talks like a gentlemen
Like you imagined when you were young

Can we climb this mountain
I don't know
Higher now than ever before
I know we can make it if we take it slow
Let's take it easy
Easy now, watch it go

We're burning down the highway skyline
On the back of a hurricane that started turning
When you were young
When you were young

And sometimes you close your eyes and see the place where you Used to live
When you were young

They say the devil's water, it ain't so sweet
You don't have to drink right now
But you can dip your feet
Every once in a little while

You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy
To save you from your old ways
You play forgiveness
Watch it now here he comes

He doesn't look a thing like Jesus
But he talks like a gentlemen
Like you imagined when you were young
When you were young

I said he doesn't look a thing like Jesus
He doesn't look a thing like Jesus
But more than you'll ever know

åter till skolan och mer därtill

skolan är åter igång och det är inte en höjdare för fem öre ! efter mycket om och men hamnade jag i den klassen jag ville, min tredje klass på bara en vecka, bra jobbat ! första omgången är servering och jag älskar det, verkligen inte, 2 weeks down and 9 too go, ''sweet''! finns inte så mycket att säga förutom att klasen är hel skön och jag passar in som handen i handsken.

brosan är i cypern, i det populära aya napa, och jag är inte ett dugg avundsjuk, plus att ett gäng andra kompisar är utomlands och det suger verkligen att veta, förhoppningsvis kommer jag iväg från detta kalla gråa svealand jag också, förr eller senare


jag är inte så bra på att skriva i bloggen men det får vi hoppas ändras, det blir bara nångång ibland och då blir det en lite större uppdatering, eftersom jag ej någon data har.





RSS 2.0