inkräktare!

Ja när man besöker sin egna blogg får man syn på att någon har inkräktat! :O Jenny som har mitt lösenord! Nooo.... Måste.. ändra.. NU!! Nä hon kan få ha det om hon vill ! ÄLSAKR DIG OCKSÅ STJÄRTEGULL!

YASMINE FYLLDE 18 IGÅR! ETT STORT JÄDRA GRATTIS TILL DIG, ÄN EN GÅNG! <33333

( jag har inte varit på blogghumör.... punkt slut!) Nu väntar maten!


13!

19 februari

jag älskar dig



nu blev du chockad va?!?!!?! puuussar jenny

fredag den trettonde!

Woho fredagen den 13:e och jag är oskadd, än så länge !!
Och ytterligare ett WOHO, resa = bokad = rhodos! Weeey! SKa bli grymt nice och nu är det äntligen på riktigt !!

Bad upgrade!
Men veckan har varit som vanligt, gått snabbt och ganska så slappt, shoppat lite kläder, det behövdes! Tränat fotboll! Och nu är det äntligen fredag. Vad kvällen har att bjuda på återstår att se, blir kanske några glas hos Linan eller så blir det det icke! Och imorgon ska jag på kalas, 2 kompisar har fyllt 20 och då är det partaj! Och så får man ju inte glömma att det är alla <3-ans dag imorgon, men det ser väl inte så speciellt ut för min del HAHA!



19!

10 februari!

Dålig uppdatering, I know !
Har precis gjort klart min meny som ska lämnas in imorgon. Det är så att 6 elever har blivit utvalda att konkurera om två platser till Cup Culinare tävlingen på åland, och alla har då fått i uppgift att skriva en 3-rätters meny till imorgon med 6 råvaror som måste vara med. Och jag måste säga att mitt låter riktigt smaskigt, iallafall så är jag helt klar nu! Bara vänta tills imorgon då det ska in.

Idag har jag varit i skolan, inte så mycket som hänt faktiskt, mer än det vanliga. När jag kom hem fick jag sprutt och skulle rensa i min garderob här hos far, inte lite skit kan jag ju säga! Men nu är det mesta borta.. Har även hunnit med ett spinning pass med laget såhär på kvällen så nu är jag helt slut!
Ska lägga mig och läsa i min bok som det är meningen att jag skulle vara klar med förra veckan. Så nu nåste jag läsa halva natten om jag ska bli klar, men blir nog ej så!

Kom på att jag har sovmorgon imorgon, eller inte? För de som läst klart boken skulle ha en muntlig redovisning i fredags (som jag försov mig till) och de som skulle skriva essay fick ledigt från engelskan och ska skriva imorgon, då de som gjorde muntligt får ledigt.. ( imorgon alltså) . Och jag ska ju prata INTE skriva, men jag pratade inte det i fredags, I'm confused! Vi får se vad jag fattar för beslut imorgon när jag vaknar i en varm säng, och skulle kunna sova lite till ;D

Sleep tight!

22!


8 februari!

Go' kvällens!
Dagen har inte direkt varit speedad, har bara tagit det lugnt och fixat med alla låtar på datorn. Börjar komma i ordning nu ;) . Igår kväll var jag bara hemma, kan vara skönt ibland trots att jag vara ganska så uttråkad! Fast jag vara också grymt trött!  Just nu ligger jag och kikar på The break up  som visas på 3:an! Ganska så bra faktiskt!

Börjar 7:30 imorgon, så blir nog till att sova direkt efter filmen! Ciao!

24!

7 februari!

Gårdagens party vart lyckad, men trodde dock att det skulle komma lite mer folk! När jag kom hem åt jag sen var det direkt ner i bingen och sussa!
Idag "flyttade" jag till pappa, lämnade sakerna hos honom sen drog jag far och min bror till globen och kollade på Sverige - Tjeckien, och sverige vann ju såklart, med 6-4!!!!! Det var nästan fullsatt, nice! Känslan när Sverige gör mål och man skriker rakt ut med händerna i luften är så grymt skön! Ingen bryr sig om hur högt man skriker!

Och nu har vi alla ätit gott och druckit lite, vi har gäster så det är lite speciellt! 



25!

6 februari!

Nu har jag precis kommit ur dushcen och ska snart klä på mig.
Jag försov mig imorse och med det så missade jag den muntliga redovisningen av engelska boken, som jag dock inte läst ut. Naturkunskap var det efter, sen lunch och sist idrott. Sedan drog jag till stan och mötte Tina på stockholms södra, jag letade efter mina skor, men med min vanliga tur så fanns dem inte i min storlek, 39or överallt bara! Blev lite små grinig och hittade inga andra heller, så kom hem sko lös! Fann dock en väska, men jag tror jag ska lämna tillbaka den... Mötte mamma i centrum och handlade det vi skulle sen var det hemgång, och jag var ju inte lycklig kan jag säg, allt jag har att säga är... JAG HATAR DET HÄR ÄCKEL VÄDRET!  Mina fötter var helt dyngsura när jag kom till skolan, iskalla och blöta, USCH!  Och hela vägen hem klagade jag, plus att jag hade ont i min kära rygg!

Nu ska jag snart kila till jenny där jag jenny och tina ( vad jag vet än sålänge) ska föra lite, för att sedan dra till mickis brakfest! WOHO, i'm so excited! Tudels !




26!

5 februari!

Igår var jag i stan med jenzan, och som vanligt kom jag hem tomhänt! Jenny hittade äntligen ett par skor men dock inte dom hon letat efter. Fast hon lämnade tillbaka dom idag, haha told you! Och imorgon ska jag in till stan igen, för ni tror inte på fan att jag hittade massvis av sådana väskor som jag letat efter, och jag som köpte en ny i fredags, så ska lämna tillbaka den jag köpte och köpa en ny, en som är mer lik en sådan jag velat ha :) Sen ska jag köpa ett par skor som jag dumt nog inte köpte igår, varfrö vet jag inte? Var nog inte på så bra shopping humör eftersom jag tamejfan aldrig hittar nått jag vill ha, sen va jag så grymt trött. Och tröttheten och sockret jag åt under dagen slog till på tåget hem kan jag ju säga, skrattade så jag grät!
Efter stan drog jag jenny och tina hem till tina och såg twilight ytterligare en gång, sedan en snutt av Tropic Thunder;D haha!

Idag hade vi friluftsdag och jag hade valt skridskor, och först skulle vi ha någon föreläsning om is vett, jaa visst låter det boring, och det var fan tråkigare än det låter. Somnade nästan kan jag säga! Sedan var det skridskor och jag är ju som sagt grym på det ;D




 


27!

4 februari!

Har inte haft tid att skriva idag, och har ingen större ork att skriva ett längre inlägg. Tänkte sova nu, och imorgon har jag friluftsdag, jag ska åka grillor ;D  Skriver imorgon !

Natti !

28!


KLAR!

Nu är jag äntligen klar... men överföringen. Nu måste jag bara rensa allt och ta bort en himla massa!
Nu ska jag in och kika på Blood diamond med min bror, spelar in oth ! :D

3 februari!

Äntligen hemma efter skolan, är dundertrött! Har påbörjat överföringen igen som inte blev klart igår. Det är inte långt kvar nu men ändå en hel del kvar ''/ . Haha det är skit kul att kolla igenom massa gamla låtar och bilder from the old days. Skolan gick bra och alla älskde min Key lime pie, even I did ! Det är livsfarligt att jobba i ett kök, speciellt kallkök där alla desserter och förrätter görs. Man äter nästan ihjäl sig, och det är ju inte så bra med tanke på att sommaren snart närmar sig, haha! Well well... Funderar på att ta ett litet babynap, men det är nog försent eftersom oth börjar inom kort!

Mås´te fortsätta rensa, Tudels!


29!


old school

Jag sitter och för över ALLA gamla låtar och ALLA gamla bilder från min gamla dator. Det tar en evighet! Det är huuuuur mycket som helst, men det är kul att titta igenom allt gammal groll man har sparat. Och lyssna igenom massa gamla klassiker! Det har kommit en bra bit på vägen, men är dock inte klar på långa vägar -.- blir nog till att fortsätta imorgon faktiskt! Eller så kommer jag envisas om att sitta upp tills det är klart! Börjar faktiskt bli trötter nu, och hungrig ?! What the...

Spanien sommaren 07, ta mig tillbaka! 3 av hundratals med bilder!



2 januari!

Jupp som sagt så började jag halv 8 imorse, och imorgon har jag sovmorgon, jag börjar 8, happy me! Hade kök och jag hade hand om en av desserterna, hallonkaka, tasty! Allt gick som på en räls och det var väääääldigt lugnt i köket idag.

Nu är jag hemma och för ett tag sen satt jag och pratade med min canadian boy ett bra tag, long story ! Always a pleasure! Och nu kollar jag på one tree hill. Ikväll är det träning, men jag får se om jag orkar gå, måste plugga plugga plugga, sen mår jag inte så bra.. Sitter även och funderar på vad jag ska ha på min på fredagens brakfest, nämligen så att en kompis vid namn michaela har fyllt 18 och ska ha lokalfest med massvis med folk! Looking forward to it!




you must dare to fail to succeed

30!

sleep tight!

Nu ska jag stänga av och sova, tidig uppgång eftersom jag börjar halv 8 ''/

Sleep tight folks!

seven pounds

Detta är en film jag måste se, som jag tror är väldigt bra och stark!
Seven pounds med Will Smith, som är en otroligt begåvad skådespelare! Och snygg också för den delen!




the holiday

Om lite mer än en halvtimme börjar filmen the holiday och jag sitter som på nålar, för jag får bara inte missa att spela in den. Det är en av de mysigaste filmerna jag sett, och att den totalt knäppa skådespelaren Cameron Diaz är med gör saken bara bättre, och go' biten Jude Law, mjaau !

Under tiden sitter jag och tittar på Gordons Ramsays the F-word, och det vattnas i munnen på mig. Ser så smaskigt ut, plus att han har mkt vitlök är bara ett plus i kanten!



BB


Sooner or Later...

grrr

Mitt i min film så började den en annan, summer catch på kanal 5, med snyggingen Freddie Prince Jr. Ja man kan ju inte släppa ögonen från honom! 
 Nu är reklamen slut, igen !


long time no see

Just nu ligger jag och kollar på The whole ten yards som min mor spelade in åt mig i fredags, haha sjuk film alltså! Och ikväll kommer The holiday som jag självfallet ska spela in, den är så grymt bra och gullig. Tänk om... säger jag bara!

Förresten så kom min kära far hem igår efter att har varit och jobbat i 5½ veckor ute på havet. Har inte träffat honom på över 6 veckor nu, kanske ska förbi där senare ikväll? Nice to have you back!

Nu är reklamen slut på filmen, ciao!


1 februari!

Som sagt så har mitt internet inte funkat i helgen, men nu är det igång igen ;). I fredags så var det fest, det började hos lina med tjejerna och johan, sen fortsatte vi till christian där vi inte var så långvariga. Jag jenny lina och yasmine fortsatte mot brandbergen och var där i några timmar, o herre gud säger jag bara, haha ! Sen vart det statoil och french hotdog, en klassiker! Jag jenny conny och elias vandrade dit, och blev bjudna, tackar! Sen var det hemgång och jag och jenny tog bussen, och där satt lilla junior. Jenny gick av vidd bussgaraget medans vi fortsatte mot valla. Hade sällskap hem ända till dörren, sen var det bara hoppa ner i sängen, klockan var runt halv 5 när jag anlände, sen hemkomst och blodiga knän, haha !

Igår var jag jenny tina nicole och jossan på bio, vi såg I taket lyser stjärnorna, helt okej film och inte ett öga torrt! Sedan fortsatte vi hem till tina, jag tina och jenny. Vi kikade på twilight som enligt rykterna var jätte bra, och så sant som det var sagt, den var grym! Den var så speciell att man blev helt förtjust i den! Efter den gjorde vi nudlar och i samma veva kom yasmine förbi, vi 4 kikade sedan på The accidental husband och den var också mycket bra, en härlig film!


31!

out of internet!

jag har inte haft någe internet, därför har jag inte skrivit av mig! ska sova nu så skriver imorgon! PEACE!

RSS 2.0